Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Mimar Otoda aracı inceledim ve test sürüşüne katıldım. 0,9 turbo motorluydu test aracı. Hızlanması gayet güzel. Baz modeller yoktu. Hep üst paket vardı.

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

• Baz olanların da görsem daha iyi olacaktı. Üst paketler gayet güzel. Konsolda yumuşak malzeme kullanılan yerler var. Kırmızı araç 45 bin idi. Fiyatlar pahalı geldi biraz.

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

YENİ CLİO 4 ANA KONU

• Beyaz olan test aracı. Arka koltuklar biraz dar gibi. B segmentine göre normal.
  • Araç almak için gitmedim:) Sadece inceleme amaçlı. Tasarımı gayet modern.
  • Ya bu kadar güzel durmasın yada daha kaliteli olsun. En azından traktör gibi titremesin.
  • Araç çok mu titriyor? Bana pek öyle gelmedi. Gerçi dizelini kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali119

Baz olanların da görsem daha iyi olacaktı. Üst paketler gayet güzel. Konsolda yumuşak malzeme kullanılan yerler var. Kırmızı araç 45 bin idi. Fiyatlar pahalı geldi biraz.

Oh oh liste fiyatı 42 buçuk olan aracı 45 e mi satıyorlar. Nasıl bir anlayış bu?
  • Ya araca bakarken ne kadar diye sorduk öyle dedi. Start stop, anahtarsız giriş vardı. Liste fiyatlarına bakmadım. Ekstraları vardır belki.
  • her ne kadar arka camları otomatik değil diye eleştirilse de başarılı bi çalışma olmuş renoyu tebrik etmek lazım
  • Son günlerde bir kez daha fiyat alan oldu mu?
  • Dün bir tane kırmızı olanı gördüm gerçekten güzel duruyordu
  • Balıkesir Edremit yolunda beyaz gördükten sonra,Akçay merkezde kirmizisiyla burun buruna geldim.Bu araca kırmızı çook yakışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampana fren böyle bir arbaya hiç yakışmamış. umarım en kısa sürede bu yanlıştan dönerler. bu arada arkadaşlar clio sports tourer ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 28 Ekim 2012; 12:54:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Kampana fren böyle bir arbaya hiç yakışmamış. umarım en kısa sürede bu yanlıştan dönerler. bu arada arkadaşlar clio sports tourer ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?

2013 un ilk çeyreği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Kampana fren böyle bir arbaya hiç yakışmamış. umarım en kısa sürede bu yanlıştan dönerler. bu arada arkadaşlar clio sports tourer ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?

Buna dikkat etmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel clio herzaman en iyi f-p aracı oldu
    tavsiye edilir fiyatlarda uçmasalar bari
  • Dün yolda gördüm bir tane yakıyor ortalığı. Çok şık geldi gözüme...
  • Sürücü adayı biri olarak dışı baya güzel ama nedense içi pek içime sinmedi, tam da alabileceğim bir arabaydı aslında
  • beyaz ve kırmızı rengi güzelmiş

arka camların manuel olması yakışmamış benim araçtada öyle gıcık oluyorum
  • arkadaş bu reno araba üretmek yerine başka bir şey yapıyor da benim mi haberim yok acaba bayramdan önce verdiğim 900cc beyaz touch araba aralık sonunda gelirmiş durup durup mavi ve sarı araba satmaya çalışıyorlar bana!!!
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.