Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virile_rex

arkadaş bu reno araba üretmek yerine başka bir şey yapıyor da benim mi haberim yok acaba bayramdan önce verdiğim 900cc beyaz touch araba aralık sonunda gelirmiş durup durup mavi ve sarı araba satmaya çalışıyorlar bana!!!

madem öyle az daha bekle ocak ayında 2013 modelini al hocam.
  • 1.2 TOUCH Modeli konfor paketlisiniz aldım.Beyaz renk,başta kırmızı düşündüm ama çizgileri en iyi gösteren beyaz renk,Ayrıca beyazın bakımıda çok kolay.araç dıştan çok iyi sadece iç işliği zayıf malul yerli üretim.Tek artısı bakan bir daha bakıyor .Renk konusunda da kesinlikle bayazdan şaşmayın derim.Araç daha iri ve asil duruyor.
  • gÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: www.karakalemresim.net

1.2 TOUCH Modeli konfor paketlisiniz aldım.Beyaz renk,başta kırmızı düşündüm ama çizgileri en iyi gösteren beyaz renk,Ayrıca beyazın bakımıda çok kolay.araç dıştan çok iyi sadece iç işliği zayıf malul yerli üretim.Tek artısı bakan bir daha bakıyor .Renk konusunda da kesinlikle bayazdan şaşmayın derim.Araç daha iri ve asil duruyor.

hayırlı olsun, fotoları bekliyoruz :)
  • Nerdeyse bütün yorumları okudum. Tek içeri rüzgar sesi almasına takıldım ve bunu söyleyenler test araçlarında muhtemelen 100 ile giderken bu durumu fark etmişlerdir. Yani uzun yolda 140 km ile giderken, o ses daha da dayanılmaz olabilir kendi başka model arabamdan biliyorum.

Bu arabayı bayadır bekliyordum, bu durum beni baya soğutdu. Neyse 2013 yeni kasa 1.0 Fiesta yı bekliyorum artık. Clio da eleştirilen noktalar, Fiesta da olmassa, Clio ya iyi bir alternatif olabilir.
  • Bir başlık altında devam edilse daha verimli olur aslında ya bu başlıktan ya da;

http://forum.donanimhaber.com/m_63290689/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63290689

başlıktan devam edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: www.karakalemresim.net

1.2 TOUCH Modeli konfor paketlisiniz aldım.Beyaz renk,başta kırmızı düşündüm ama çizgileri en iyi gösteren beyaz renk,Ayrıca beyazın bakımıda çok kolay.araç dıştan çok iyi sadece iç işliği zayıf malul yerli üretim.Tek artısı bakan bir daha bakıyor .Renk konusunda da kesinlikle bayazdan şaşmayın derim.Araç daha iri ve asil duruyor.

hayırlı olsun, fotoları bekliyoruz :)

Fotoğrafları ilk fırsatta eklicem..Birde özelden çok soru geliyor hepsine birden aynı cevabı yazmak durumundayım...
    Herkese cevap yazıyorum bugün :) Merhaba ,çekmez diyenler arabadan anlamayan ,daha doğrusu ömründe araba kullanmayanlardır diye düşünüyorum.şöyle ki benin bir önceki aracım zaten 1.2 clio idi fransız olan.ve bu motorun birebir aynısı idi 1149 cc ,2006 da sıfır aldım 5 yıl kullanmıştırm..sonra 1 yılda 1.6 motorlu ünlü bir marka kullandım ondan geri kalır yanı asla yoktu hatta ilk kalkışlarda birçoğundan daha iyi...öncelikle asla rampa sorunu olmaz.ilk 5000 km ye kadar aracın motorunu açacak şekilde kullanın.yani az yaksın diye gaza basmamazlık etmeyin,,, lpg takarsanız 1 litre ile 5000 km den sonra takın tabi hemen takmayın......1 litere ile 17 ile 18 km yol gider.lpg arızası hiç vermeyen bir motordur manifolt yada bobin yakma v.s gibi arızalar vermez vermedi..dijital göstergelirinde arıza göstermedi..gözünüz kapalı alın ,, aracın özellikleri zaten o parayı ediyor.o kadar tipsiz ve özelliksiz araçlara bu paralar veriliyorki saymim şimdi tek tek :) sonuçta benim mesleğimle alakalı bu tasarımlar.web siteme bakarsanız zaten tasarımda doğru seçim yaptığımı anlıcaksınız. imzada web yazıyor. selamlar.

• Bu aracin kirmizisi bence cok ozel. 2 servis muduru ile uzun uzun konustum elemanlarini sadece boya egitimine gonderiyorlar. Bu boya cok ozel, sirri verniklenmesinde diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de beyaz rengini sevdim, kırmızı çizgilerle çok hoş duruyor.
  • arkadaşlar 10 gün önce bende 1,2 touch versiyon beyaz aldım ocak 2 veya 3 ünde gelir dediler işahlah gelir
  • Araç alan arkadaşlar aldığınızın aracın bilgilerini yazarsanız bir liste yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Bir başlık altında devam edilse daha verimli olur aslında ya bu başlıktan ya da;

http://forum.donanimhaber.com/m_63290689/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63290689

başlıktan devam edilmeli

Burdada bir başlık olsun zararı olmaz insanlar genelde oto genelde bu tür konuları takip ediyor

• arkadaşlar 1.2 joy olanın kaskosu ne kadar acaba alan biri yazabilir mi?
  • Güncel
  • Dün 1. yaşını doldurdu aracım. Bakıma götürdüm. 380TL tuttu. Bilginiz olsun arkadaşlar
  • sertay_a kullanıcısına yanıt
    Kasko + sigorta'yı 1300TL'ye yaptırdım.
  • Dün Yoyodan 0.9 TCE Icon donanımlısını 2 saatliğine kiraladım. Genel anlamda motorun performansı ortalama bir değerde diyebilirim. En çok iyi ne de çok kötü ama yeterli.

Olumlu Yönler:
    Aracın dış tasarımı herkes tarafından beğenildiğini söyleyebilirim. Kiraladığım araç mavi renkliydi ayrıca dikkat çekiyordu. Ön konsol ve direksiyon tasarımı da gayet hoş.
    Motor performansı beklenen daha iyi diyebilirim. 120 km e kadar soluksuz gidebiliyor. Yakıt tüketimi de beklediğimden daha iyi diyebilirim.
    Malzeme kalitesi gövde kısmında iyi diyebilirim. Özellikle kişiselleştirilebilen kısımlardaki kalite iyi gözüküyor.
    Koltuklar ön kısım için bana rahat gibi geldi. Arkayı denemedim ama beni çokta ilgilendirmiyor arkası.

Olumsuz Yönler:
    Aracın arka kısmı baya dar geldi bana. Herhalde Superbten inip buna binmenin de biraz etkisi var.
    Bir kaç kere tümsekten inerken bagaj kısmında gacırdama tarzı bir ses duydum sanki kopuyormuş gibi garip geldi.
    Kullandığım araç 30000 e dayanmıştı. Tıkırtı desen baya tıkırtı vardı araçta.
    Arka camın küçük olması görüşü birazda olsa engelliyor. Başka araçtan inip bunu kullanmaya başlayınca daha rahat anlıyorsunuz bunu.
    El freni ve vites topuzu çok çirkin. Özellikle gaza basınca vitesin erekte olması halen devam ediyor. :)
    Yol bilgisayarı kötü. Mesela ortalama tüketimi incelerken hız sabitleyicisinden hız arttırma ya da azaltma işlemi yapınca, ortalama tüketim ekranı gidiyor ve hız sabitleyicisinden ayarlanan hız gözüküyor. Her seferinde tekrardan ortalama tüketim ekranını ayarlamak gerekiyor.
    Bluetooth la telefon görüşmesi yaparken, konuştuğum kişi çok fazla yol sesi duyduğunu söyledi. Bana gelen ses ise güzel sayılabilir.
    80 km ile giderken rüzgar sesi beni rahatsız ediyordu.

Eğer almayı düşünüyorsanız kesinlikle Icon alın. Touch almak çok mantıklı gelmedi. 2000 liralık fark var arada ama eklenen donanımlar baya baya 2000 liranın hatta daha fazlasının hakkını veriyor.

Birazda resim:
    Depo yarısından biraz fazla ve gidilebilecek yol 433 km. Gayet başarılı. Uzun yolda üzmez.
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

Ortalama 50 km lik hız ile bu verilere ulaşıldı.
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

Aracın kmsi ve test sırasında kullandığım yol miktar.
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

Test boyunca aracın ortalama yakıt tüketimi 4,7. Ayrıca başka bir ekranda tükettiğin yakıt miktarı da yol bilgisayarından gözükebiliyor.
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

Direksiyon güzel. Özellikle kişiselleştirme kısmı hoşuma gitti.
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

Navigasyon ve bluetooth standart olması hoş.
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

Bu da erkete olan vites topuzu. :)
     YENİ CLİO 4 ANA KONU

• güncel
  • 2015 Model fiyatı Yeni Clio Icon 1.5 dCi 90 bg 56.950 TL
    İlk çıktığı zaman Yeni Clio Icon 1.5 dCi 90 bg 42.490 TL

14.460 lira fiyat farkı var Çok para bence
  • Paramız mı bu kadar değer kaybetti yoksa daha fazla kazanma hırsımı anlamadım?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.