Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Az once kuzey guneyde yeni clio gordum beyazdi

Cok guzel olmus ya

Sirf bunu gormek icin muhtesem yuzyildan vazgectim

Ben beyaz olanı göremedim, kırmızı olanını gördüm dizide. Icon donanımdı sanırım, alev kırmızı renk, siyah-kırmızı döşeme ve siyah look paket seçmişler. Jantlar standart 16" olandı galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

kullanılsın kullanılmasın, üç kuruşş olsun olmasın, arka camların manuel olması direk olarak basitlik göstergesidir, şu donanımı sunup arka camları manuel yapmak direk olarak saçmalıktır...

Arkadaşım bu algı meselesi. Clio her ne kadar Türkiye'de üretiliyor olsada asıl pazar hedefi avrupa. Orada insanların beklentileri daha farklı demek ki böyle bir tercihte bulunmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaKaMa

quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

arkadas sahınmı doganmı alıyoruz rezıllık
    arabanın donanımına sozumuz yok ama sormazlarmı ınsana sen arabaya o kadar ozellık koy ama arka camları manuel yap arkaya ıkı dugme koyacak kadar teknolıjın yokmu?
    estetık acıdanda hıc hos gozukmuyor

55 bin tl lik golf de niye esp yok? bunu niye sorgulamıyorsunuz?

ya arkadaşım bize ne golften?
    burdaki herkes clio almayı düşünüyor, doğal olarak da clionun eksiklerini sorguluyor, golf alacak olsak onun eksiklerini sorgulardık.

nasıl bir zihniyetsiniz ya. takmış adamlar golfte esp yok diye. yoksa yok arkadaşım bize ne ? golf alacak olanlar düşünsün onu.

hayır ne rezillik onu anlamadım? arka camların manuel olması mı?

arabanın şahinden farklı olması arka camların otomatik olması mı? sen ne saçmalıyorsun? güvenlik araçta üst düzeyde ne şahinden bahsediyorsun?

hayır onu koysalar siz sunroof yok rezillik derdiniz yine o yüzden sizle tartışmaya girmeyeceğim.. siz devam edin aynı kafayla

okuduğunu anlamayan biriyle ben zaten tartışmam, mesajımda geçen "rezillik" ve "şahinden farkı yok" bölümlerini senden başka gören oldu mu çok merak ediyorum

• avrupada insanların beklentileri manuel cam olması mı :)

bence bu donanımı ya tam olarak geliştiremediler yada test etmediler vs. oldu yetişmedi, yoksa şimdi sunulmayıp 3 ay sonra sunulacak olmasının hiçbir mantığı yok, aynı şekilde sunroof'ta, hani otomatik vitesin sonradan gelmesini i derece anlarım öteki markalarda da oluyorda, arka elektrikli camla sunroof'un sonradan gelmesi hakkaten acayip birşey, ben daha önce görmedim...
  • 200 liraya laf atan olmuş Kardan 200 lira düşsün demiyorum!! Satış fiyatı 200 lira daha arttığı zaman nasıl olucakta şirket iflas edecek acaba. En üst donanım fiyatını 200 lira daha arttır olsun bitsin. O da olmadı opsiyon olsun. Ayrıca 200 lira 2 sistem için bana olan yaklaşık maliyeti. Bu maliyet reno için 100 lira civarı belki daha da az olacaktır. Aradaki fark renoya kar bile kalacak.

Otomobil uretimi ve maliyeti hakkında hatta genel olarak üretim hakkında yeterli düzeyde bilgim var. Soruyorum ne olacaksınız şimdi?
  • scat hocam boşver ya, herkes otomobil uzmanı olmuş, bilgi sahibi olan da olmayan da konuşuyor, biri çıkıp golf ile kıyaslar biri çıkar şahin der, öbürü de reno arka camları otomatik yapsaydı batardı der.
  • quote:

avrupada insanların beklentileri manuel cam olması mı :)

bence bu donanımı ya tam olarak geliştiremediler yada test etmediler vs. oldu yetişmedi, yoksa şimdi sunulmayıp 3 ay sonra sunulacak olmasının hiçbir mantığı yok, aynı şekilde sunroof'ta, hani otomatik vitesin sonradan gelmesini i derece anlarım öteki markalarda da oluyorda, arka elektrikli camla sunroof'un sonradan gelmesi hakkaten acayip birşey, ben daha önce görmedim...

Arkadaşım avrupalı insanların beklentisi arka camlar ille manuel olsun değildir elbette ama adamların otomatik arka cam beklentisi olmayabilir yani bunu önemsemiyor olabilirler hatta bunun için ödeme yapmak istemeyebilirler. Baktığın zaman arka camları manuel olan mercedes b seriside gördüm ben internette ya da yeni focusun arka camları manuel olanıda var hatta bir ara klimasız golf 6 da geldi bu ülkeye. Yani görüldüğü üzere avrupalı tüketicinin beklentileri bizden bir hayli farklı olabiliyor. Yine aynı durumu bizde sedan onlarda hb/sw modellerin tutulmasındanda çıkarabiliriz.

Arka camların sonradan otomatik olarak gelip gelmeyeceği belli değil sadece söylentiler bunlar. Cam otomatiği dediğin sistem renault 9 broadway'de bile var yani bunu tasarlayamamaları, geliştirememeleri gibi bir unsur söz konusu olamaz. Sunroof ve EDC nin sonradan gelecek olmasının bir çok nedeni olabilir en basitinden EDC için yeterli üretim kapasitesi olmayabilir ya da henüz araç için uygunluk testleri tamamlanmamış olabilir vs.

• Clio edc'de 4 cam otomatik bu arada kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzey güney cliolar estirdi ellam :D
  • arkadaslar benim sorum ELEKTRİKLİ ARKA CAMdan daha onemli oldugunu dusundugum motor kısmıyla ilgili...
    0,9 motorun kucukk olmasına ragmen beygir gücünün ve torkunun yuksek olması acaba performansını 1.2 den daha iyi olmasını mı saglar yoksa arac içinde 3-4 kişi ile ankarada dikmen yokusunu bile cıkamazmıyım?

90 beygir 135 tork olması ortalama bir performans vericeni düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum acaba ?
    yoksa turbo olması yakıt tuketimini arttırır mı ?

Şehir dışı (lt/100km) 3,9 Şehir içi (lt/100km) 5,6 Ortalama (lt/100km) 4,5 gibi rakamlar gorunuyor.1-2 litre ustune koy diyolar ama.0,9 motor da bu rakamlar cok daha yuksek rakamlara yukselir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tariksamanci

arkadaslar benim sorum ELEKTRİKLİ ARKA CAMdan daha onemli oldugunu dusundugum motor kısmıyla ilgili...
    0,9 motorun kucukk olmasına ragmen beygir gücünün ve torkunun yuksek olması acaba performansını 1.2 den daha iyi olmasını mı saglar yoksa arac içinde 3-4 kişi ile ankarada dikmen yokusunu bile cıkamazmıyım?

90 beygir 135 tork olması ortalama bir performans vericeni düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum acaba ?
    yoksa turbo olması yakıt tuketimini arttırır mı ?

Şehir dışı (lt/100km) 3,9 Şehir içi (lt/100km) 5,6 Ortalama (lt/100km) 4,5 gibi rakamlar gorunuyor.1-2 litre ustune koy diyolar ama.0,9 motor da bu rakamlar cok daha yuksek rakamlara yukselir mi acaba ?

0.9 turbo 1.2 atmosferikten daha iyidir tüketim olarakda daha azdır turbo olduğu için maksimum torku daha geniş bant aralığında verir
    Arka cam tartışması almış gidiyor
    Avrupa'da üst donanımda arka camlar otomatik
    ama bence asıl konuşuılması gereken arka cam değil motor seçeneklerinin niye avrupadaki gibi olmadığı
    hem 0.9tce hemde 90dci motorun az yakan modelleri getirilmemiş
    arka camı en fazla 100 tl verip araca taktırırsınız

• yarın gelicek sanırım araçlar.. heyecanla beklemedeyiz
  • quote:

yarın gelicek sanırım araçlar.. heyecanla beklemedeyiz

İki bayi ile gorustum yarin araclar hazir dediler

Bende heyecanla bekliyorum

İnsallah umdugum gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

yarın gelicek sanırım araçlar.. heyecanla beklemedeyiz

İki bayi ile gorustum yarin araclar hazir dediler

Bende heyecanla bekliyorum

İnsallah umdugum gibi olur

(ben swat882)

hadi hayırlısı cihan dostum....

inşallah sorunsuz ve bizi menun eden bir araç olur....

benim yarın showrooma uğramam zor olduğundan dolayı eğer yarın gidersen showrooma bol bol resim çekermisin?

birde tam olarak test sürüşü ne zaman başlayacak....

en çok bu arabayla ben ve sen ilgileniyoruz zaten renault nun bizi işe alması lazım

an ve an canlı yayın istiyorum senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UEprofessional -- 4 Ekim 2012; 10:37:29 >

• quote:

Az once kuzey guneyde yeni clio gordum beyazdi

Cok guzel olmus ya

Sirf bunu gormek icin muhtesem yuzyildan vazgectim

Aynısını dün akşam ben de gördüm ve hatta bir sahnede sanki yeni Sport Tourer gördüm ve başlığa da bunun için girdim. Acaba ne zaman ve nasıl gelecek beklemedeyim
  • Renault'un kuruldugu zamandan ıtıbaren yaptıgı en görkemli, en iyi arabası bu oldu bence.
  • arkacamcılara duyrulur
    satış temsilcisinden öğrendiğimi aktarıyorum.ocak ayına kadar bütün araçların arka camları manuel.ocakla birlikte R-LİNK paketi geliyor ve daha önce bahsettiğim gelişmiş navigasyon multimedya internet sistemi elektrikli arka cam katlanır aynalar gibi birkaç opsiyonel paket olarak çıkacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 4 Ekim 2012; 12:26:26 >
  • en üst donanımda otomatik arka camlar paketle alınacak Allah akıl fikir versin Reno'ya...

sunroof konusunda bilgi alabildiniz mi acaba ?
  • Bu aracı ben de çok beğendim ancak, Clio IV 0,9 tce ile bir yaşında beşbin-onbin km arasında ikinci el Seat Leon 1,2 tsi style araç arasında kararsızım. Araçların birisi 'b' diğeri ise 'c' sınıfı aralarındaki farklarıda biliyorum ama hala karar veremedim. Hele bir araç çıksın gidip inceleyelim ona göre karar veririm ama aklımın bir yanı Leon diyor, kalbim ise sıfır Clio IV diyor.
  • quote:

en üst donanımda otomatik arka camlar paketle alınacak Allah akıl fikir versin Reno'ya...

sunroof konusunda bilgi alabildiniz mi acaba ?

sunroof,otomatik vites gibi seçenekleri araçta çok düşünmediğim için sormadım.muhtemelen ocak ayı itibarıyla arabayı tamamlayacaklarını düşünüyorum
    şahsi düşüncem bu aracı biraz erken çıkardılar gibime geliyor.çünkü ilk gelecek araçlar sınırlı olacakmış ve ocak ayına kadar bu araçları satacaklar herhalde.belki pug 208 i çıkarınca bunlarda belli araçları hemen sürüp piyasada boşluk yaratmak istemediler anladığım kadarıyla ve fiyatlarda bu yüzden 208 e göre daha uygun.ocakla itibaren diğer eksik opsiyonlar tamamlanır ama o zamanda fiyatı bu seviyede kalmıyacağı çok aşikar.
    ya bu şekliyle 208 e göre çok uygun fiyattan alacağız,yada daha donanımlı ve opsiyonlu haliyle daha yüksek fiyattan alacağız.
    bence baz ve orta donanım almayı düşünenlerin beklemesine hiç gerek yok

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.