Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yeni clio için reno bir kampanya yapmamış arkadaşlar

Çok ilginç ama yapmamış

http://otomobil.milliyet.com.tr/otv-farki-ekim-ayinda-renault-dan-/otokampanya/haberdetay/02.10.2012/1605739/default.htm?ref=milliyet_anasayfa

31 ekim tarihine kadar ÖTV farkını almayacakmış ama

Renault, Ekim ayı sonuna kadar ÖTV farkını karşılıyor. Fluence, tüm Megane ailesi (Megane HB, Megane Sport Tourer, Megane Coupé), Scenic ve Grand Scenic modellerinde yüzde 3 ÖTV farkı müşteriye yansıtılmıyor.

18,000 18 ay 0 faizde yeni clio modelinde yok

Verdiğin linkte 18000 lira %0 faiz kampanyası tüm bu modeller için geçerli diyor

Kredi kampanyası mutlaka olacaktır. Peşin parayla 0 araba alan kaç kişi var?

Bu arada yılbaşından sonra zam gelme ihtimali bence yüksek. Şu anda aracın yeni çıkması ve 2012 model olacak olması sebebi ile bence uygun bir fiyattan piyasaya. Touch donanım seviyesi oldukça donanımlı ve dizel motorla 39,000 lira. Konfor paketide pazarlıkla hediye edilse eksiksiz bir araç olur.

Elektrikli cam için 2013 modelleri bekleyecek arkadaşları hoş olmayan fiyat sürprizleri bekleyebilir.

• bu ay yapmasalar bile kasımda fuar olduğu için kredi kampanyasının olacağını düşünüyorum
  • arkadas sahınmı doganmı alıyoruz rezıllık
    arabanın donanımına sozumuz yok ama sormazlarmı ınsana sen arabaya o kadar ozellık koy ama arka camları manuel yap arkaya ıkı dugme koyacak kadar teknolojın yokmu?
    estetık acıdanda hıc hos gozukmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 3 Ekim 2012; 20:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

arkadas sahınmı doganmı alıyoruz rezıllık
    arabanın donanımına sozumuz yok ama sormazlarmı ınsana sen arabaya o kadar ozellık koy ama arka camları manuel yap arkaya ıkı dugme koyacak kadar teknolıjın yokmu?

55 bin tl lik golf de niye esp yok? bunu niye sorgulamıyorsunuz?
  • ne manuel cammış arkadaş. esp olmasa bu kadar veryansın etmezdi kimse. fonksiyonel direksiyoncular sizi
  • quote:

arabanın donanımına sozumuz yok ama sormazlarmı ınsana sen arabaya o kadar ozellık koy ama arka camları manuel yap arkaya ıkı dugme koyacak kadar teknolıjın yokmu?

+1
  • Arkadaşlar şu arka cam olayından vazgeçin artık. Benim arabada da ESP, 8 hava yastığı, hız sabitleyici, yokuş kalkış desteği vs. vs. var ama arka camlar kollu. Şimdi mesela poloya bakalım ESP yok, yan hava yastığı yok ama en boşunda 4 cam otomatik. Soruyorum hangisi önemli ve pahalı? Ayrıca arka camların elle açılması güvenlik adına da iyidir. Aracın kontağı kapalı olsa, kaza olsa (mesela Allah korusun sulama kanalına uçtunuz araç stop etti) kapıyı ve camı açmak imkansız olurdu. O yüzden ben manuel el freni ve en azından arka camlardan birinin manuel olmasının çok daha güvenli olacağını düşünüyorum. Sıcakta araçta mahsur kalan çocuk haberlerini hatırlayın. İşin özü utanacak bir firma varsa araçlarında ESP ve yan hava yastığı bulundurmayanlardır. Clio 4 yerli üretim olmasıyla da tercih edilmesi gereken bir araçtır. Hergün arka camları açıp kapatacaksanız başka araç alabilirsiniz.

• arka camların otomatik olmaması güzel birşey aslında. sorunsuz olur :)
  • arka camları polonun manuel olsa ama poloda esp standart olsa burda millet yerden yere vurur

ama konu renault olunca insanlar susuyor garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Arkadaşlar şu arka cam olayından vazgeçin artık. Benim arabada da ESP, 8 hava yastığı, hız sabitleyici, yokuş kalkış desteği vs. vs. var ama arka camlar kollu. Şimdi mesela poloya bakalım ESP yok, yan hava yastığı yok ama en boşunda 4 cam otomatik. Soruyorum hangisi önemli ve pahalı? Ayrıca arka camların elle açılması güvenlik adına da iyidir. Aracın kontağı kapalı olsa, kaza olsa (mesela Allah korusun sulama kanalına uçtunuz araç stop etti) kapıyı ve camı açmak imkansız olurdu. O yüzden ben manuel el freni ve en azından arka camlardan birinin manuel olmasının çok daha güvenli olacağını düşünüyorum. Sıcakta araçta mahsur kalan çocuk haberlerini hatırlayın. İşin özü utanacak bir firma varsa araçlarında ESP ve yan hava yastığı bulundurmayanlardır. Clio 4 yerli üretim olmasıyla da tercih edilmesi gereken bir araçtır. Hergün arka camları açıp kapatacaksanız başka araç alabilirsiniz.

süper özetlemişsiniz.. ellerinize sağlık

• Bazı markaların standart olarak sunmadığı donanımlar yeni clio'da standart. İyi hoşta toplasan maliyeti 200 lirayı geçmeyecek bir donanımı söylenilene göre en üst paketinde bile sunmamışsın. Bence hiç yakışmamış.

Birde önem kıyaslaması yapılmış, başka model araçlar işin içine sokulmuş. 2012 yılında esp'li, hız sabitleyicili, asr'li, elektronik klimalı, 7" dokunmatik ekranlı, sürücü, yolcu ve yan hava yastıklı araç çıkarıyorsun ama 2 adet asansör, 2 adet motor ve 2 adet butonu esirgiyorsun. Çok manidar olmuş.

Arka camların manuel olması aracın tercih edilmeyeceği anlamına gelmez ama en üst pakette otomatik cam sunulması gerekirdi. Bir süre sonra en üst pakette bir güncelleme yapılacaktır, yapılmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaKaMa

quote:

ya arkadaşım bize ne golften?
    burdaki herkes clio almayı düşünüyor, doğal olarak da clionun eksiklerini sorguluyor, golf alacak olsak onun eksiklerini sorgulardık.

nasıl bir zihniyetsiniz ya. takmış adamlar golfte esp yok diye. yoksa yok arkadaşım bize ne ? golf alacak olanlar düşünsün onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Icon da bile arka camlar manuel mi ? sizleri bilmem ama ben 40-42 bin tl para verip alacağım bir araçta elektrikli cam olmasınıda isterim. en full olanı alıyorsunuz ve elektrikli cam yok sene olmuş 2013 adama kıçıyla gülerler

60 bin verilen highline golfte esp yok ama millet kıçıyla güleceğine 6 ay sıraya giripte alıyo bunuda düşünmeli...

o doğuş otonun yanlışı bunu herkes biliyor

Ama bu kadar donanım koyup araca camların manuel olması biraz abest olmuş bence

2 metre kablo çekip 2 düğme koymak ne kadar büyük külfet olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: NaKaMa

quote:

ya arkadaşım bize ne golften?
    burdaki herkes clio almayı düşünüyor, doğal olarak da clionun eksiklerini sorguluyor, golf alacak olsak onun eksiklerini sorgulardık.

nasıl bir zihniyetsiniz ya. takmış adamlar golfte esp yok diye. yoksa yok arkadaşım bize ne ? golf alacak olanlar düşünsün onu.

hayır ne rezillik onu anlamadım? arka camların manuel olması mı?

arabanın şahinden farklı olması arka camların otomatik olması mı? sen ne saçmalıyorsun? güvenlik araçta üst düzeyde ne şahinden bahsediyorsun?

hayır onu koysalar siz sunroof yok rezillik derdiniz yine o yüzden sizle tartışmaya girmeyeceğim.. siz devam edin aynı kafayla

• Az once kuzey guneyde yeni clio gordum beyazdi

Cok guzel olmus ya

Sirf bunu gormek icin muhtesem yuzyildan vazgectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camlar elektrikli olaydi iyiydi
  • quote:

Camlar elektrikli olaydi iyiydi

Hayir arkadas anlamiyorum su milleti. Az once Golf 7 basligina bakiyorum adamlar arabadan bagimsiz suspansiyonu kaldirmis maliyeti kismak icin. VW severler bunu bile kabullenmis zaten bagimsiz suspansiyon cok gerekli degildi diyorlar. Aracinn yol tutusunu, surus guvenligini ve konforunu direkt ilgilendiren bir donanimdan bahsediyoruz burda. Ama ayni kisiler buraya yazsa Renault'un manuel arka camina soverler. Millet hala burda elektrikli cam derdinde. Ne arka cammis yahu gorende sanicak butun gun arka cami acip kapiyorlar yolda giderken. Yahu arabalarda klima var zaten artik cami acan kim. Oldu ki actin onler zaten otomatik neyine yetmiyor.

Birde su 200 TL'lik maliyetten ne olucak, alt tarafi iki kablo iki buton diyen arkadaslar otmobil uretimi. maliyeti hakkinda zerre bir sey biliyorsa ne olayim. O 200 liralik maliyet bir otomobil firmasini batirabilir bile haberiniz yok. Otomobil uretiminde kurus hesabi yapilir kurus ne 200 lirasi. Bir civatanin bile maliyeti onemlidir. Sizin gibi 200 den ne olucak 300 den ne olucak deselerdi bu adamlar bugun bir B segmenti aracin fiyati 100 bin TL den asagi olmazdi.
    Siz verdiginiz tum paranin adamlara kar olarak mi kaldigini saniyorsunuz hala? 40 bin TL'lik bir otomobilin anca 20-25 bin TL'si ureticiye gider. kalani vergiydi ruhsatti, bayii payii, nakliye vs'dir. Simdi o 20-25 bin TL'ye on binlerce parcadan olusan bir sey imal ediceksiniz, buna malzeme, iscilik, enerji stoklama maliyetleri vs hersey dahil olucak. Oncesinde de Ar-Ge masraflari, reklam masraflarida var tabii. Hepsini karsilayip kar ediceksin ustune. Bir otomobilin kari %10'u gecmez bu durumda. Kusura baklmada bu adamlar kazandiklari %10'u %9'a dusurmesin senin arka cam fantazin icin artik

El kadar bir ipone 3000 TL kimse birsey demiyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 3 Ekim 2012; 22:22:25 >

• Ha otomobillerin bu kadar pahali olmasinin ana sorumlusu fahis vergiler alan devlettir, ikinci sorumlusu abuk sabuk fiyatlarla 2.el piyasasinda arac satanlardir. 2. el bu kadar ucuk olmasa bayiler mecbur indirime giderdi. Dunyanin Turkiye haric hicbir ulkesinde sifiri 40 bin TL olan bir araca 2. elde 50 bin TL fiyat istenmez. 30 bin TL'den yukari satamazsin o araci 2.elde. Boylece sifir fiyatlarida duser.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 3 Ekim 2012; 22:25:53 >
  • kullanılsın kullanılmasın, üç kuruşş olsun olmasın, arka camların manuel olması direk olarak basitlik göstergesidir, şu donanımı sunup arka camları manuel yapmak direk olarak saçmalıktır...
  • hızlı bi gözattım foruma da bi cam meselesi var galiba bu kadar yaygara koptuğuna göre sanırım arabanın arkasında cam yokmuş. Allah allah ya camsız arabamı olur netten baktım arkada cam var gözüküyor.???
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.