Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ayki auto motor sport dergisinden alinti

Son donemde otomobiller artik buyuyor.dolayisiyla siniflarin boyutlari da savitlenmeye basladi.yeni yeni clio cok kucuk bir farkla 3 cm kadar,ucuncu neslinden daha uzun.4062 mm'lik uzunluk sinifinin yeni nesill diger modelerinden pek farkli degil

Ancak yuksekliginin 45 mm azaltilmasi sportif hissi arttirmak acisindan olumlu olmus clio 3'un platforumunda gelistirilen clio4'un aks mesafesi 14 mm uzatilmis ve 2589 mm'ye ulasmis icmekanda bu buyuklukler cok fazla hissedilmiyor
    Sadece bu sinif icin makul genislikte alan oldugunu rahatlikla soyleyebiliriz kokpitten bagimsiz gibi gorunen orto konsol modern bir etki birakirken,renkli ve dokunmatik zaten modern teknolojiler barindiriyor

Clio'nun en onemli ozelliklerinden biri kisilestirme olanaklari.kokpit renginden ozel etiket kaplamalara,fatkli jant seceneklerinden tavan ustu kaplamalara kadar bir cok ozel uygulama siparisle yaptiriliyor
    Ustelik tum bu uygulamalar direkt uretim hattinda yapildigi icin kalite konusunda sikinti yasatmiyor

Yeni clio 10 ekimden itibaren satisa sunuluyor.
    Edc otomatik sanziman 2013'un ilk ceyreginde gelecek
    ESP'nin standart sunuldugu zengin donanim paketine ragmen 29.49" tllik baslangic fiyati bircok rakibinin basini agritacak

Butun yazilan bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 29 Eylül 2012; 13:18:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay arkadas ya waffle siparisi verir gibi araba siparisi vericez

Tebrikler reno

Benim clio bol cilekli olsun

• BAZ DONANIMINI SEVDIM. B SINIFI LIDERI DIYEBILIRMIYIZ BUNA =D ( HB OLARAK )

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Nihayet aveoya rakip geldi. Ama 1.2 75 BG clio 2 motoru koymasalar olmaz mıydı?

Teknik özellikler ve donanımlara burdan bakabilirsiniz. http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat-ozellikler

Yani sürücü, yolcu, baş, göğüs ve yan hava yastıkları standart. ESP, yokuş kalkış desteği ve hız sabitleyici de standart. Yani aveo gibi dolu bir araç. Şasi direnci biraz daha zayıf ama sanırım malzeme kalitesi biraz daha yüksek olacak. Motoru eski bir motor. Yerli üretim olduğundan parçası bol olacak. Ben bir de arka koltukta baş mesafesini merak ediyorum. Onda da sıkıntı yoksa güzel bir alternatif. Keşke en ucuzunda 0,9 motor olsaymış.

şasi direnci neden zayıf olacak?

• Koysaydılar ya şu 130 beygirlik 1.6 dizeli hem ekonomi hem performans canavarı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Lastik ebadı: 195/55/16

ESP'li araçta lastik ölçüleri de değiştirilmez. Ne demek istediğimi lastik fiyatlarına bakarsanız anlarsınız...

Değiştirilebilir, bütün lastikler aynı ebatta olduktan sonra bir problem yok. Esp yazılımları lastik çapındaki belirli toleranslara kadar değişik modeller için aynıdır. Herhangi bir marka araçta opsiyonel olarak 16 değil de 17" jant alıp lastik çapı da küçük oranlarda değişse bile aracın yazılımı değiştirilmez, bir problem ile de karşılaşılmaz. Farklı ölçülerde lastik takılı olursa araçta o zaman abs sensörleri hata verecektir.

Merak etmeyin, önümüzdeki yılda bu ölçüdeki lastikler de ucuzlayacaktır.

Aracın aks aralığı ve iz genişliği değişmeden lastik çapı değiştirildiğinde, yazılım ile bu durum güncellenmezse, aracın viraj iç-dış çaplarına göre tekerleklerinin attığı tur sayısı farkı kendi yazılımında direksiyon açılarına göre kayıtlı olandan farklı olur. Bu durum bence ESP sisteminde sıkıntıya neden olmalıdır ki, ESP'nin hassas çalıştığını anlayalım.

Pratikteki etkisi hakkında kesin bilgiye sahip değilim. Ama ben, teorik boyutundan dolayı ESP'li araçta lastik çapı değiştirmem. 195/55/16 inşallah ucuzlar.(8 senelik bir 195/55/16 mağduriyetinden sonra, 205/55/16'ya geçmek durumunda kaldığımı da belirteyim.)

En dolu donanımda(Icon) arka camlar manuel mi? Renault sitesinde arka camlar için bir bilgi verilmemiş. Görsellerde 4 cam elektrikli modeller görünüyor.

http://www.otostart.com/lastik/index.php?

[size=4]Icon modelinde arka camlar elektrikli

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

teknik özelliklerinde bagaj hacmi belirtilmemiş. 250-300lt arasında olduğunu varsayarak, sw modeli gelir mi acaba bu aracın ?

bir de sembolün yeni modeli çıkacak deniliyordu. bilgisi olan var mı?

300 litre bagaj kapasitesi ile sınıfının en iyisi
  • yanılmıyorsam turbo motor secenegide chip takılabilir bide merak ettiğim ben start stop istemiyorum diyelim nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPride

yanılmıyorsam turbo motor secenegide chip takılabilir bide merak ettiğim ben start stop istemiyorum diyelim nasıl olacak

olmayacak
  • quote:

yanılmıyorsam turbo motor secenegide chip takılabilir bide merak ettiğim ben start stop istemiyorum diyelim nasıl olacak

ne sıkıntısı var start stop un?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

start stop sistemi oldum olası sevmiyorum anahtar olayı her zaman daha hoşuma gitmiştir kartlı giriş felan ne bileyim bana göre değil
  • quote:

ayarlardan iptal edeceksiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

start stop sistemi oldum olası sevmiyorum anahtar olayı her zaman daha hoşuma gitmiştir kartlı giriş felan ne bileyim bana göre değil

keyfe keder yani , ben sıkıntılı bir durum mu var diye endişelenmiştim.

• Manuel aracta hic start stop kullanmadim nasil oluyor araba

• Clio 4 de arka camlar manuel diye az daha konuda kan çıkıyodu peki ds4 de arka camlar hiç açılmıyor buna ne diyeceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Koysaydılar ya şu 130 beygirlik 1.6 dizeli hem ekonomi hem performans canavarı olurdu.

1.5'in 110 beygirlik versiyonunu koymamış, 1.6 130 u mu koyacak
    1.6 130'u en dolu versiyonuna koysalar 50bin fiyat isteseler sanki satılacak
    sizinki tuhaf bir istek olmuş biraz
  • dizeller için start stop bence gereksiz ayrıca fiyatıda yükseltiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Vay arkadas ya waffle siparisi verir gibi araba siparisi vericez

Tebrikler reno

Benim clio bol cilekli olsun

Sizin Symbol bu mu ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-1-5-dizel-85-beygir-90-000-kmde-full-full-symboll-100303801/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

teknik özelliklerinde bagaj hacmi belirtilmemiş. 250-300lt arasında olduğunu varsayarak, sw modeli gelir mi acaba bu aracın ?

bir de sembolün yeni modeli çıkacak deniliyordu. bilgisi olan var mı?

300 litre bagaj kapasitesi ile sınıfının en iyisi

mitsubishi colt bagaj hacmi:315 lt,
    skoda fabia :300 lt
    honda jazz :399 lt
  • dıs tasarım fena acayip hoşuma gitti özellikle siyah üzerine kırmızı cizgi ve içi kırmızı olan jantlar
    hazır borclarımı hafifletmişken ikinci el araç yerine clio4 baz modelini alabilirdim ama otomatik secenegi yok galiba
    bir kaç ay sonra otomatik secenegi gelirmiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 29 Eylül 2012; 15:04:36 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.