Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
766
Cevap
13
Favori
55.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Nihayet aveoya rakip geldi. Ama 1.2 75 BG clio 2 motoru koymasalar olmaz mıydı?

Teknik özellikler ve donanımlara burdan bakabilirsiniz. http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat-ozellikler

Yani sürücü, yolcu, baş, göğüs ve yan hava yastıkları standart. ESP, yokuş kalkış desteği ve hız sabitleyici de standart. Yani aveo gibi dolu bir araç. Şasi direnci biraz daha zayıf ama sanırım malzeme kalitesi biraz daha yüksek olacak. Motoru eski bir motor. Yerli üretim olduğundan parçası bol olacak. Ben bir de arka koltukta baş mesafesini merak ediyorum. Onda da sıkıntı yoksa güzel bir alternatif. Keşke en ucuzunda 0,9 motor olsaymış.

şasi direnci neden zayıf olacak?

Zayıf derken zayıf şasisi var demiyorum. Ama en sağlamı değil malesef. Tıpkı 208 gibi hafiflik uğruna biraz şasi normal kalmış. Yetişkin güvenliğinde zaten ek güvenlik donanınımdan %99 (gerçekten volvo ayarında bir puan) almasına rağmen %88le geçmiş. 85 altı 4 yıldız olması lazım. A sütunun bitiminde birleşim yeri var. Üstten görüntülerde direklere gelen darbeler daha belirgin oluyor. Özellikle yandan direk testinde ben yeterli direnci gösteremediğini düşünüyorum. Önemli olan tabiki içindekileri koruması ama bundan daha hızlı kazalar da oluyor ve aracın da bir miktar direnç göstermesi gerekiyor. 208'de de aynı sıkıntı var malesef.

http://www.euroncap.com/results/renault/clio/484.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 29 Eylül 2012; 15:07:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Koysaydılar ya şu 130 beygirlik 1.6 dizeli hem ekonomi hem performans canavarı olurdu.

evet 1.6 dizel motorda bununla rakipsiz olurdu on numara olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

teknik özelliklerinde bagaj hacmi belirtilmemiş. 250-300lt arasında olduğunu varsayarak, sw modeli gelir mi acaba bu aracın ?

bir de sembolün yeni modeli çıkacak deniliyordu. bilgisi olan var mı?

300 litre bagaj kapasitesi ile sınıfının en iyisi

mitsubishi colt bagaj hacmi:315 lt,
    skoda fabia :300 lt
    honda jazz :399 lt

düzelttiğin için teşekkür ederim...

sınıfının en iyilerinden birisi

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

dıs tasarım fena acayip hoşuma gitti özellikle siyah üzerine kırmızı cizgi ve içi kırmızı olan jantlar
    hazır borclarımı hafifletmişken ikinci el araç yerine clio4 baz modelini alabilirdim ama otomatik secenegi yok galiba
    bir kaç ay sonra otomatik secenegi gelirmiki

ocak ayından itibaren edc(otomatik) vitesler gelicek

• quote:

quote:

quote:

Nihayet aveoya rakip geldi. Ama 1.2 75 BG clio 2 motoru koymasalar olmaz mıydı?

Teknik özellikler ve donanımlara burdan bakabilirsiniz. http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/fiyat-ozellikler

Yani sürücü, yolcu, baş, göğüs ve yan hava yastıkları standart. ESP, yokuş kalkış desteği ve hız sabitleyici de standart. Yani aveo gibi dolu bir araç. Şasi direnci biraz daha zayıf ama sanırım malzeme kalitesi biraz daha yüksek olacak. Motoru eski bir motor. Yerli üretim olduğundan parçası bol olacak. Ben bir de arka koltukta baş mesafesini merak ediyorum. Onda da sıkıntı yoksa güzel bir alternatif. Keşke en ucuzunda 0,9 motor olsaymış.

şasi direnci neden zayıf olacak?

Zayıf derken zayıf şasisi var demiyorum. Ama en sağlamı değil malesef. Tıpkı 208 gibi hafiflik uğruna biraz şasi normal kalmış. Yetişkin güvenliğinde zaten ek güvenlik donanınımdan %99 (gerçekten volvo ayarında bir puan) almasına rağmen %88le geçmiş. 85 altı 4 yıldız olması lazım. A sütunun bitiminde birleşim yeri var. Üstten görüntülerde direklere gelen darbeler daha belirgin oluyor. Özellikle yandan direk testinde ben yeterli direnci gösteremediğini düşünüyorum. Önemli olan tabiki içindekileri koruması ama bundan daha hızlı kazalar da oluyor ve aracın da bir miktar direnç göstermesi gerekiyor. 208'de de aynı sıkıntı var malesef.

http://www.euroncap.com/results/renault/clio/484.aspx
    [DH

tüh ya biraz moralim bozuldu

• quote:

quote:

dıs tasarım fena acayip hoşuma gitti özellikle siyah üzerine kırmızı cizgi ve içi kırmızı olan jantlar
    hazır borclarımı hafifletmişken ikinci el araç yerine clio4 baz modelini alabilirdim ama otomatik secenegi yok galiba
    bir kaç ay sonra otomatik secenegi gelirmiki

ocak ayından itibaren edc(otomatik) vitesler gelicek

ögrendigim iyi oldu teşekkür ederim
    15-20 bin arası clio bakıyordum biraz kasıp alabilirmiyim diye düşünmeye basldım özellikle siyah üzerine kırmızı fena duruyor ya

• Bu fiyatlar ne yahu alt tarafı reno! Bunlar da Alman arabalariyla bir görmeye başladı kendini!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dergiden çektiğim fotoğraf.

Arka camlar elektrikli ve otm. vites. Sanırım bu fransada üretilen modellerden biri çünkü fransa plakalıydı (hem fransa hem bursada üretiliyor). Yine Türkiyede satılan versiyon daha kısıtlı olmuş galiba

YENİ CLİO 4 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 29 Eylül 2012; 15:27:11 >
  • fiyatlar güzel gibi

Benzin dizel arası fark 8bin tl (ikiside turbo)
  • üç kuruş fazla olsun içide kırmızı olsun

YENİ CLİO 4 ANA KONU
  • quote:

üç kuruş fazla olsun içide kırmızı olsun

YENİ CLİO 4 ANA KONU

Şimdiye dek gördüğüm en iyi kombinasyon bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

üç kuruş fazla olsun içide kırmızı olsun

YENİ CLİO 4 ANA KONU

Şimdiye dek gördüğüm en iyi kombinasyon bence

renaultun sitesinden konfigurasyona girip yaptım benimde acayip hoşuma gitti bu kombine hatta aşık oldum

• Dışının güzel olduğu belli ama ya peki içi ? Eğer böyle gelirse - ki geneli böyle olacaktır - oldukça basit bir iç mekan. O ekran olmazsa, görüntü çok sönük kalacaktır.

YENİ CLİO 4 ANA KONU
  • araç çok yakışıklı olmuş.sunduğu standart özelliklere bakınca 29 bin tl başlangıç fiyatıda gayet iyi ancak 1.2 75 hp motor bu araca yakışmamış.aynı motora sahip symbol kullandım defalarca.performans beklentiniz olmasın.LPG ye uyumlu bir motor olması avantaj tabi.
  • 0.9 lt turbo motor da lpg uyumlu sanırım. bu bir avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

araç çok yakışıklı olmuş.sunduğu standart özelliklere bakınca 29 bin tl başlangıç fiyatıda gayet iyi ancak 1.2 75 hp motor bu araca yakışmamış.aynı motora sahip symbol kullandım defalarca.performans beklentiniz olmasın.LPG ye uyumlu bir motor olması avantaj tabi.

konfigürasyon yapıp onayladıgımda medya 7. dokunmatik ekran standart görünüyor

ayrıca yukarıda yaptıgım konfigürasyonda ki kırmızı jantlarda 3.100tl imiş çok pahalı degilmi ya
    aşağıdaki resimdeki jantlar ise 250tl

resmi :

YENİ CLİO 4 ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bu fiyatlar ne yahu alt tarafı reno! Bunlar da Alman arabalariyla bir görmeye başladı kendini!

artık korelisi fransızsıda güzel araba yapıyor... alt tarafı reno ama cc esp gibi şeyler standart almanlar ders alır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Bu fiyatlar ne yahu alt tarafı reno! Bunlar da Alman arabalariyla bir görmeye başladı kendini!

artık korelisi fransızsıda güzel araba yapıyor... alt tarafı reno ama cc esp gibi şeyler standart almanlar ders alır umarım

• Gunumuz fiyatlarina baktigimda dizelide benzinliside ucuz bence ozelliklerle kiyaslandiginda.

• Suanda reno bagdatlilardan ciktim

İndirim yapmiyorlar 500 tl gibi cuzi bir rakam

20.000 tl 20 ay 0 faiz yalan 1500 tl komisyon aliyorlar

1 ekim itibariyle 18 ay 18.000 tl 0 faiz olacakmis

Onunda komisyonu varmis

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.