Şimdi Ara

Yeni Clio 4 benzin tüketimi paylaşımı 1.2 16V 75bg ve Turbo 90 bg motorlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
597
Cevap
19
Favori
211.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya senin araçta bir sorun var hocam yada sen aracı farkında olmadan sıkıştırıyorsun diyeceğim yanlış anlama kullanmayı bilmiyorsun demek istemiyorum, ama bizim araçlar sıkıştırınca ciddi yakıt artışı gösteriyor hemde çok kısa mesafede. Benim ortalamam uzun yol dönüşü 5,3 lt iken sadece pazar günü gün boyu İstanbul trafiğinde kullanmam sonucu (tahmini 150 km kadar) ortalamam hemen 6,5 lt yükseldi. Belki seninde böyle bir durumun vardır..
  • adigafuri kullanıcısına yanıt
    haftasonu pederin symbol ile daha önce clio 4 ile gittiğim yolu gittim. iki araçta aynı şartlardaydı. (4 kişi+klima) clio 4 ile 4.vitesde çıktığım NURDAĞI rampasını, symbol ile 5.vitesde çıktım. yani anladım ki; Benim clio da çekiş problemi olduğundan emin oldum. Çekiş probleminden dolayıda diğer 1.2 cliolara göre çok yakıyor. Servis yolu göründü. Asıl zor olan servisdeki ustaya çekiş problemi olduğunu ikna etmekte.
  • 5000 km sakin kullanmaktan biktim agresif kullanim 6000 devirde vites degisimi 7.4 ortalama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkin_park20 kullanıcısına yanıt
    Agresif kullanımda motor sesine alıştıktan sonra tekrar sakine dönemezsin gibime geliyor
  • Walla ben en fazla 3000 devirde vites değişiyorum ama servise götürmek şart oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: bykaranlik

Walla ben en fazla 3000 devirde vites değişiyorum ama servise götürmek şart oldu

Hayirdir noldu kardes arabaya:D

• Kardeş yakiti çok fazlada :D

• quote:

Kardeş yakiti çok fazlada :D

Kardes bir alinti yapmayi ogrenemedin.arabayla bu siralar ralli yapio musun ya da kumlu yolda tak diye el freni filan cekio musun hala:D

• Yok kardeş ne rallisi ne el freni

• Clio Sport Tourer 1.2 75 bg ecen hafta aldım toplamda 60 km yol yapabildim 7.1 şehir içi...

• quote:

Yok kardeş ne rallisi ne el freni

Tmm o zaman

• clio 4 icon kırmızı 1,2 yi ekim 2012 den beri kullanıyorum, 11 ayda 11 000 km yaptım...ortalama 1 depo benzinle 550-600 km arası gidiyorum şehir içinde...yalnız kırmızının dezavantajını bugün yaşadım...aracın sağ arka kapı bölümünde 5 cm lik bir çizik vardı, boya özel olduğu için rötuş yapılamıyor ve kapı komple boyanıyor...onun dışında ilk bakımınıda aradan çıkarttım, 350 tl tutuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atixengineer

quote:

Kardes bir alinti yapmayi ogrenemedin.arabayla bu siralar ralli yapio musun ya da kumlu yolda tak diye el freni filan cekio musun hala:D

Kardeş ben o işi megane de yapmayi sewiyorum :)

• quote:

quote:

quote:

Megani buldun da rallisi kaldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Megani buldun da rallisi kaldi

Hatirlatirim bunu

• arkadaşlar selamlar bende sizin gibi renault clio 4 e sahip olmak için dizel aracımı sahibinden com da satılığa çıkardım..takas yapmak isteyen arkadaşlar olursa burdan ulaşabilirsiniz..aracım 2011 model citroen c3 comfort 49 000 km de dizel dir..yakıt olarakta çok az yakmakta çorlu istanbul arası gidip geliyorum toplam yol 210 km..bugün itibari ile 40 liraya gidip geliyorum hesap edilince yakıtı kokluyor diyebiliriz..31 000 tl den satışa çıkardım takas yapmak isteyen arkadaşları bekliyorum..
  • pablo picasso kullanıcısına yanıt
    pablo kardeş bunu clio IV sayfasına yazarsan belki daha iyi bir karşılık alabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_63290689/mpage_114/tm.htm
  • teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Clio Sport Tourer 1.2 75 bg ecen hafta aldım toplamda 60 km yol yapabildim 7.1 şehir içi...

Sonunda aldın mı kardeş? Forumlarda sürekli ismini görüyordum. Bi ara dacio loggdy alacaktın. Ben de senin durumdayken fazla kafa yormadan mayısta aldım zam gelmeden iyi ki almışım aldığımdan beri 4.500 tl. zam geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antkum

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Clio Sport Tourer 1.2 75 bg ecen hafta aldım toplamda 60 km yol yapabildim 7.1 şehir içi...

Sonunda aldın mı kardeş? Forumlarda sürekli ismini görüyordum. Bi ara dacio loggdy alacaktın. Ben de senin durumdayken fazla kafa yormadan mayısta aldım zam gelmeden iyi ki almışım aldığımdan beri 4.500 tl. zam geldi.

Sonunda aldım lodgy mi clio mu derken clio st aldım...
    Lodgy çok kaba geldi fiyat olarak ta yüksek ti ,spor bir arabaya binelim dedik aldık...
    Daha 150 km yapamadım araci inceleyemedim yani

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.