Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 veya YENİ YARİS (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
11.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1193

Kesinlikle clio.. Yarise verilen paralara yazık.

Kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

Orijinalden alıntı: mb66333

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

havada karadayı bırak testlere bak... sorunsuzluk olarak clio kendini kanıtlamıs... adac testleri vardı forumda senelerdirde verilir... acıp bi bakın bakalım azıcık....

nenem geri cagırıyor degilmi arızalı araclarını gazeteye kapak bile oldu...

kaçınız yarise bindiniz içini gordunuzmu... bindikten sonra kacarak indinizmi... azı olan konusuyor...

okadar iyi araba olasaydı clio kadar satardı...

Şu ulkede zaten renault kadar laf atılıp renault kadar alınaın araba varmı acaba ? hemde bi okadar saglamı ?

1997 den beri renaıult kullanıyorum toyota hiç kullanmadım... arabalarımın hiç biri rutin bakım harici arıza cıkarmadı en önemlisi yolda 1 kere bile kalmadım...

kimse gelip renault u kotulemesin benim gozumde en saglam araba cunku hiç beni üzmedi masraf acmadı alırken kazandırdı satarken kazandırdı... halada kazandırıyor...

sirketimde elemanimin arabasini 160.000kmde toyota corollayi verip,renault megane ile degistirmistim.Megane in 1.ayinda ruzgardan kapilari ters katlanip kirildi,stop lambasi su aldi,3ayda 2kez yolda kaldi,velhasil eleman sirkette kullanilmis bir corolla veya eski arabami geri verin diye dilekce verdi de arabasini tekrar degistirdik,
    renault 19 ile defalarca yolda kaldim.
    spring ile defalarca yolda kaldim,ama toyota ile hic sorun yasamadim.Bunlari hem toyotayi hem de renaultyu defalarca kullanmis biri olarak yaziyorum.sirket arabasi olarak yilda 60-70 km yapardim.
    su anda kendi isimi yapiyorum ve vw kullaniyorum

Rüzgardan kapıları ters katlanıp kırıldı

Katrina kasırgası falan olsa gerek

Bu arada kırsal kesimlere toros, kartal, transit yok satar. Neden acaba?

O sınıfta o kadar araba varken neden yaris alınır anlamam. Hadi fransız düşmanısınız diyelim fiesta, polo,ibiza,punto var. Hadi japon hayranısınız diyelim jazz var.

ne demek istedigini anlamadim.
    kartal,toros cok iyi araclar da biz degerini mi anlamiyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

havada karadayı bırak testlere bak... sorunsuzluk olarak clio kendini kanıtlamıs... adac testleri vardı forumda senelerdirde verilir... acıp bi bakın bakalım azıcık....

kaçınız yarise bindiniz içini gordunuzmu... bindikten sonra kacarak indinizmi... azı olan konusuyor...

Şu ulkede zaten renault kadar laf atılıp renault kadar alınaın araba varmı acaba ? hemde bi okadar saglamı ?

1997 den beri renaıult kullanıyorum toyota hiç kullanmadım... arabalarımın hiç biri rutin bakım harici arıza cıkarmadı en önemlisi yolda 1 kere bile kalmadım...

kimse gelip renault u kotulemesin benim gozumde en saglam araba cunku hiç beni üzmedi masraf acmadı alırken kazandırdı satarken kazandırdı... halada kazandırıyor...

sirketimde elemanimin arabasini 160.000kmde toyota corollayi verip,renault megane ile degistirmistim.Megane in 1.ayinda ruzgardan kapilari ters katlanip kirildi,stop lambasi su aldi,3ayda 2kez yolda kaldi,velhasil eleman sirkette kullanilmis bir corolla veya eski arabami geri verin diye dilekce verdi de arabasini tekrar degistirdik,
    spring ile defalarca yolda kaldim,ama toyota ile hic sorun yasamadim.Bunlari hem toyotayi hem de renaultyu defalarca kullanmis biri olarak yaziyorum.sirket arabasi olarak yilda 60-70 km yapardim.

O sınıfta o kadar araba varken neden yaris alınır anlamam. Hadi fransız düşmanısınız diyelim fiesta, polo,ibiza,punto var. Hadi japon hayranısınız diyelim jazz var.

Bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Sağlam değil denilen renault'un nerelerde nasıl kullanıldığından bahsediyorum. Toros ya da Kartal elbette kaliteli araçlar değiller ama onların girdiği yollara japon araçlarını bir sokun bakalım kaç ay dayanacaklar. Bilmem farkındamısınız ama Türkiye'de satılan renault modelleri Türkiye şartlarına göre elden geçirilir örneğin avrupaya giden renault'lardan daha yüksektir Türkiye'de satılan renaultlar. Renault plastik-döşeme kalitesi, detaylardarki işçilik, ses yalıtımı gibi konularda çok iyi değildir ama mekanik anlamda birçok markadan daha sağlamdır.

• bu cevabi okuyunca daha fazla birsey yazamayacagim,okuyuculara yorumu birakiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 4 arakası jenefer lopez gibi,yarisi ki arab bacınınki gibi. Göz var nizam var. yaris şua haliyle clio 4 ün nesiyle yarışakaki allah aşkına.AYrıca donanım olarak clio 4 fark atar yarise. Bu arada çok eleştridiğim clio 4 de dün itibariyle aldım. şuan kullanmaya başladım. iyiki almışım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sizleri bilemicem daha önce 4 yıl clio kullanmıştım 4yıl içinde 1 kez olsun yolda kalmadım. kaputu dahi açmadım. yılda 1 kez servise 2 saat bırakıyordum hepsi o kadar.daha önce golfte kullanmıştım.şuan ise gittim clio 4 aldım kızacaklar belki ama clio 4 ün artıları çok fazla . eksi kısmı sadece ve sadece iç döşemesi diğer herşeyi artı malesef.yine herkez eleştirecek belki ama clio 4 ün rakibi sadece bmw ,audi,mersedes. 6 ay sonra zaten sokaklarda clio 4 dolacak buna eminim. çünkü 33000 tlye diğer modellerde clio 4 teki donanımı almazsnızı. aracı demiyorum sadece donanımı bile alamazsınız.Tüm frenler abs,asr,esp,v.sv.s hız sabitleme,yokuş kalkış desteği,strastop daha ne olsun bunları birde diğer modellerde düşünün sanırım 50000 tl den aşağı vermezler. selamlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.