Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 veya YENİ YARİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
11.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ CLİO 4 veya YENİ YARİS

Arkadaşlar sadece fikrinizi merak ediyorum.

Gerek güvenlik donanım olsun sürüş keyfi veya görünüşü olsun her açıdan değerlendirirsek 2 aracı nasıl değerlendirirdiniz ?

• toyota varken renoya bakmazdım ama yarisin dizelleri çok pahalı. Esp de yok. Hiç yakışmıyor toyotaya. İkisi arasında kalmamaya çalışırdım ben olsam. Toyota aurisler çok uygun mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurum -- 15 Ekim 2012; 22:11:42 >
  • yaris
  • Toyota sincapa benziyor. Arkası aşırı havada. Yolu tutabiliceğine inanmıyorum. Toyota japon markalar içinde en güvenli marka. Güvenlik konusunda clio dan geride kalıcağı tek yanı iki aracada binmememe rağmen clio nun daha hakim bir sürüş pozisyonu sunacağı içindir.

Clio fiyatına göre daha donanımlı.

Görünüş olarak clio kendime yarıs ı ise yaşlı kadınlara uygun buluyorum.

Ekonomi yarısın hibriti ile renaultun dizelini yakalıyamaz.

Asya arabaları avrupa arabalara rakip olamaz.
  • Havada karada Clio. Fiyat, servis, tüketim, donanım, güvenlik, tasarım, yol tutuş olarak da Clio.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Toyota sincapa benziyor. Arkası aşırı havada. Yolu tutabiliceğine inanmıyorum. Toyota japon markalar içinde en güvenli marka. Güvenlik konusunda clio dan geride kalıcağı tek yanı iki aracada binmememe rağmen clio nun daha hakim bir sürüş pozisyonu sunacağı içindir.

Yoruma gel. Asya arabaları avrupa arabalara rakip olamazmış. Renolar ne zamandan beri japonlara rakip oldu? Reno kalite konusunda en kötü japon markasına bile rakip olamaz.
    Renonun sahibi bile 3-5 sene önce toyotayı örnek aldıklarını söylemişti.

• Gorunum olarak clio ancak sonucta renault.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu iki aracı yanyana koyunca Yaris almak içinizden geçiyorsa otomobil aşığı değilsinizdir.
  • yaris desek bile clio dururken gidip yarisi alırmısın cidden?
  • Bütün asyalılar geri dönüşüme gönderelim bence lüzumsuz arabalar!!

Renault'un Toyota ile kıyasalanabilmesi ihtimali çok uzaklardaydi bir zamanlar. Bugün bu gerçekten tartışılabilir durumda. Avrupa pazarını nispeten ihmal eden uzakdoğululuar umarım pişman olmazlar.

Renault'nun dış tasarımda daha Avrupai Yaris de bu nesille konsol tasarımı konusunda epey yol aldı. Yaris klasik B sınıf mini bir araç. Clio bu nesliyle B sınıfı boyutlarını epey zorlamış. Derli toplu risksiz klasik bir otomobil peşindeyseniz Yaris, teknolojini nimetlerinden (oyuncaklarından) daha fazla faydalanma ve nispeten daha spor bir araç peşindeyseniz Clio.
  • toyota olduğu için toyota
  • Tasarım olarak clio4 gerçekten güzel olmuş

az öncede acunun programda elliyorlardı clio'ya
  • ikiside beş para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Toyota sincapa benziyor. Arkası aşırı havada. Yolu tutabiliceğine inanmıyorum. Toyota japon markalar içinde en güvenli marka. Güvenlik konusunda clio dan geride kalıcağı tek yanı iki aracada binmememe rağmen clio nun daha hakim bir sürüş pozisyonu sunacağı içindir.

Yoruma gel. Asya arabaları avrupa arabalara rakip olamazmış. Renolar ne zamandan beri japonlara rakip oldu? Reno kalite konusunda en kötü japon markasına bile rakip olamaz.
    Renonun sahibi bile 3-5 sene önce toyotayı örnek aldıklarını söylemişti.

Renault sahibinin fransa olması kötü olmuş o zaman.

Otomobil şirketlerinin sahibi yoktur. Kurucuları vardır. Sonra birkaç küçük şirket dışında hepsi hissedarlarındır.

Renault zaten japonlara rakip değil. Doğru söylüyorsun. Avrupa 5 inde vw ford ve opele rakip. İlk on için mücade etmiyor. Genelde 3 de oluyor.

• havada karadayı bırak testlere bak... sorunsuzluk olarak clio kendini kanıtlamıs... adac testleri vardı forumda senelerdirde verilir... acıp bi bakın bakalım azıcık....

nenem geri cagırıyor degilmi arızalı araclarını gazeteye kapak bile oldu...

kaçınız yarise bindiniz içini gordunuzmu... bindikten sonra kacarak indinizmi... azı olan konusuyor...

okadar iyi araba olasaydı clio kadar satardı...

Şu ulkede zaten renault kadar laf atılıp renault kadar alınaın araba varmı acaba ? hemde bi okadar saglamı ?

1997 den beri renaıult kullanıyorum toyota hiç kullanmadım... arabalarımın hiç biri rutin bakım harici arıza cıkarmadı en önemlisi yolda 1 kere bile kalmadım...

kimse gelip renault u kotulemesin benim gozumde en saglam araba cunku hiç beni üzmedi masraf acmadı alırken kazandırdı satarken kazandırdı... halada kazandırıyor...
  • Nazara karşı garantili araç toyoto.

Supradan beri dönüp bakılası bir toyoto olmadı.
  • açıkçası şu an yeni clio tasarım olarak gerçekten başarılı tasarım olarak clio çok önde bence
  • Şu ülke takıntısı olan insanları anlamıyorum hakikatten. Sırf alman diye 99 model golfle 2012 clioyu kıyaslayacaklar utanmasalar. Japon fransız alman hiç farketmez. Üretilen araç kaliteliyse kalitelidir ötesi yok. Açıkcası hiç bir güçlük şuı 2 araç arasından yarisi seçtiremez bana. Clio gerçekten çok estetik. B sınıfı ufacık arabalarda güvenliği çokda aramanin mantığı yok. Her arabada durum aynıdır. Clioda Yarisda s60da viraja 200le girdiğinizde sağ çıkma şansınız yoktur. Yaris cliodan çokmu daha güvenlikli sanıyorsunuz?
  • Ne demek lazım nereden başlasam bilemedim.Clio Renault için önemli bir model ama Yaris Toyota için öyle değil. Abartmıyorum iki aracı yan yana görün Yaris altın kaplama olsa dönüp bakmazsınız . İki aracıda inceleyin ve kullanın boşuna vakit harcadığınızı anlayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransız tercih etmem binmemde pejo deneyimimden sonra..fakat fransız ekibinde yine renault bişeyler çıkarıyor pejo ve citröen'e nazaran..forumda bir arkadaş incelemişti clio 4 modelini..fotoğraflı ve detaylı bir şekilde bence bir göz atın..bu ikili seçiminde clio 4
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.