Şimdi Ara

YENİ CLİO 4 veya YENİ YARİS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
11.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

havada karadayı bırak testlere bak... sorunsuzluk olarak clio kendini kanıtlamıs... adac testleri vardı forumda senelerdirde verilir... acıp bi bakın bakalım azıcık....

nenem geri cagırıyor degilmi arızalı araclarını gazeteye kapak bile oldu...

kaçınız yarise bindiniz içini gordunuzmu... bindikten sonra kacarak indinizmi... azı olan konusuyor...

okadar iyi araba olasaydı clio kadar satardı...

Şu ulkede zaten renault kadar laf atılıp renault kadar alınaın araba varmı acaba ? hemde bi okadar saglamı ?

1997 den beri renaıult kullanıyorum toyota hiç kullanmadım... arabalarımın hiç biri rutin bakım harici arıza cıkarmadı en önemlisi yolda 1 kere bile kalmadım...

kimse gelip renault u kotulemesin benim gozumde en saglam araba cunku hiç beni üzmedi masraf acmadı alırken kazandırdı satarken kazandırdı... halada kazandırıyor...

Şuan Türkiye'nin neresinde olursan ol başını her çevirdiğin yerde 34 plaka Fluence ve Symbol görmek mümkün.

Şirketlerin bu derece talep ettiği araçların satışlarına bakarak marka hakkında kullanıcı olarak yorum çıkarmak bence doğru değil.Şirketler ucuz fiyat, yedek parça ve işçilik kriterlerine göre araç alır bir iki sene içinde de elinden çıkarmaya bakar.Konfor, rahatlık kalite ve donanım ön planda değildir.2 sene önce şirket filoları Megane 2'lerden oluşuyorken şuan görmek çok zor.Nerede o 1 yılda 150-200 bin km yapan araçlar.Km düşürülmüş bir şekilde zar zor 3 kuruş biriktirmiş ona da Avrupa aracı alayım diye düşünmüş tekil kullanıcılarda.

Güncel piyasada olan bu durum taksicilerin talep ettiği Accent,Albea, Linea ve Focus'larda da geçerli.Değerlendirme yaparken bu modelleri listeden çıkarıp geri kalanlarla mukayese yapmak bana daha mantıklı geliyor...

• ikisi de güzel.. clio daha kişiselleştirilebilir araç ve daha dolu. fiyat olarak yüzde 3-4 daha ucuz gibi. ama toyota gibi sorunsuz mu onu bilemeyiz en nihayetinde çok yeni geldi tr'ye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

havada karadayı bırak testlere bak... sorunsuzluk olarak clio kendini kanıtlamıs... adac testleri vardı forumda senelerdirde verilir... acıp bi bakın bakalım azıcık....

kaçınız yarise bindiniz içini gordunuzmu... bindikten sonra kacarak indinizmi... azı olan konusuyor...

Şu ulkede zaten renault kadar laf atılıp renault kadar alınaın araba varmı acaba ? hemde bi okadar saglamı ?

1997 den beri renaıult kullanıyorum toyota hiç kullanmadım... arabalarımın hiç biri rutin bakım harici arıza cıkarmadı en önemlisi yolda 1 kere bile kalmadım...

kimse gelip renault u kotulemesin benim gozumde en saglam araba cunku hiç beni üzmedi masraf acmadı alırken kazandırdı satarken kazandırdı... halada kazandırıyor...

Şuan Türkiye'nin neresinde olursan ol başını her çevirdiğin yerde 34 plaka Fluence ve Symbol görmek mümkün.

Şirketlerin bu derece talep ettiği araçların satışlarına bakarak marka hakkında kullanıcı olarak yorum çıkarmak bence doğru değil.Şirketler ucuz fiyat, yedek parça ve işçilik kriterlerine göre araç alır bir iki sene içinde de elinden çıkarmaya bakar.Konfor, rahatlık kalite ve donanım ön planda değildir.2 sene önce şirket filoları Megane 2'lerden oluşuyorken şuan görmek çok zor.Nerede o 1 yılda 150-200 bin km yapan araçlar.Km düşürülmüş bir şekilde zar zor 3 kuruş biriktirmiş ona da Avrupa aracı alayım diye düşünmüş tekil kullanıcılarda.

Güncel piyasada olan bu durum taksicilerin talep ettiği Accent,Albea, Linea ve Focus'larda da geçerli.Değerlendirme yaparken bu modelleri listeden çıkarıp geri kalanlarla mukayese yapmak bana daha mantıklı geliyor...

sorun çıkarmadıgı için filolar alıyor...

ona bakarsan jetta focus fiestada accent albea linea kiralama şirketleri nin araçları...

bu şekilde genelleme yapman yanlış ... her araçtan kiralama şirketlerinde var... neden toyota yok? sence sorunsuz araba hemde ucuz ama adam almıyor neden ?

kiralama şirketlerinden araç kiralıyorum devamlı neden clio hb yok ? ve üstüne üstük deli gibi satmış...

kendin söylüyorsun 200bin km de ellerinden çıkartıyorlar diye demekki sağlam araba 200 bin km yapıyor...

şikayetim var a gir renault kapı kolu dirkesiyon soyulmasından şikayet ediliyor... toyotada şanzıman sorunu yağ eksiltme sorunundan şikayet ediliyor... yorum açık isteyen istedigi gibi araştırmakta serbest...

her markanın belli araçları iyidir belli araçları kötü ... birde markaların iç mekan kalitesi düşük olması sağlam olmadıgı anlamına gelmez...

ön konsol yumusak olupta araba yolda bırakacaksa ben o arabaya para vermem

• clio'nun içi iyi değil ama yaris'in içi rezalet, geri dönüştürülmesi kolay olsun diye mi koymuşlar nedir rezalet bir plastik... Japon toyota sorunsuz felan bir kenara bırakıp kaçarak uzaklaşırdım... Dış tasarım olarakta, özellikle arkadan araba değil bisiklet gibi yaris... Fazla yüklendim ama son zamanlarda gördüğüm en kötü dış - iç tarasımlı ve kalitede araç Yaris... Her türlü clio derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Havada karada Clio. Fiyat, servis, tüketim, donanım, güvenlik, tasarım, yol tutuş olarak da Clio.

katılıyorum
    -gidiş gelişte clio 4 kalitede clio 4 ucuzlukta clio 4-a101 reklamından uyarlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros214

Benzinli multidrive s de cvt var mmt değil. Dizeline bencede verilmez o kadar para yaris in,

Aldığı araç 1.33 benzinli Multidrive S Cool versiyon 38500'e aldı ve vites geçişlerindeki sarsıntıdan rahatsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan_cantona

Arkadaşlar son olarak , Yeni Yaris'lerin ikinci eli nasıldır? Yani sıfır alıcam ileride satmaya kalkarsam çok zarar edermiyim ve talep edeni olur mu sizce ?

Yarisleri ikinci elleri çok iyidir. Tutulmayan ilk kasaları bile rakiplerinden yüksek fiyata alıcı buluyor. Bu arda toyotalarda iyi pazarlık yapılabiliyor. Yarislerin fiyatını 2-3bin tl uyguna düşürebilirsiniz. Sıkı pazarlık yapın. Ayrıca yaris bu sınıfın en iyi araçlarındandır, millet toyota kelimesi görünce karalayacak yer arıyor resmen.

İç plastiği eleştirilebilir ama sonuçta b sınıfı bir araç. Önemli olan motoru, ekonomikliği, sağlamlık, güvenliği. Bu konularda cliodan her türlü iyidir. Linkte arabam.com'un yaris testi ve yorumları var.

http://www.arabam.com/Test/Toyota-Yaris-14-D-4D-Cool/Detay-295502

• Clionun tasarımı bambaşka olmuş kesinlikle clio
  • 2'side bir birinden dandik,iğrenç,sıradan...
  • Tabiki CLIO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

quote:

1-Renault servisleri ucuz değildir. 7 senedir renault kullanan biri olarak söylüyorum.
    2-0 alırken renault ucuz değildir.(clio hariç) Sıfır fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.
    3-Renault konforludur. Kolay masraf çıkartmaz. Elden çabuk çıkar. Şirketlerin tercih nedeni.
    4-Şirket araçlarını kullanımının çoğu araçdan tek farkı şirket araçlarının bakımlı ve kaskolu olmasıdır. Şu devirde bana şirket araçları daha güvenilir geliyor. Ama herhalükarda 20-30 bini geçmiş araca güvenmem.

• renoları hiç tutmayan birisi olarak söylüyorum ki o çirkin toyotayı alacağına yeni clio al daha iyi.en azından şık bir otomobilin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

quote:

Arkadaşlar son olarak , Yeni Yaris'lerin ikinci eli nasıldır? Yani sıfır alıcam ileride satmaya kalkarsam çok zarar edermiyim ve talep edeni olur mu sizce ?

Yarisleri ikinci elleri çok iyidir. Tutulmayan ilk kasaları bile rakiplerinden yüksek fiyata alıcı buluyor. Bu arda toyotalarda iyi pazarlık yapılabiliyor. Yarislerin fiyatını 2-3bin tl uyguna düşürebilirsiniz. Sıkı pazarlık yapın. Ayrıca yaris bu sınıfın en iyi araçlarındandır, millet toyota kelimesi görünce karalayacak yer arıyor resmen.

İç plastiği eleştirilebilir ama sonuçta b sınıfı bir araç. Önemli olan motoru, ekonomikliği, sağlamlık, güvenliği. Bu konularda cliodan her türlü iyidir. Linkte arabam.com'un yaris testi ve yorumları var.

R9 u olupda motorundan şikayetçi olan var mı?
    0.9 yarısın benzinlilerinden 1.5 de hibritinden ekonomik. Fabrika verilerine bakabilirsin.
    N-cap den ilk 5 yıldız alan araç laguna c segmentinde ilk 5 megane 2. Hatta otomotiv dünyasının 20 senesini biraz olsun bilenler Renult un birkaç marka ile birlikte güvenli araç geliştirme konusunda önde olduğunu bilir. Zira 2000 lere girerken en güvenli 5 araba arasında bmw 5 e passat ve laguna vardı. Japon yoktu tabi. Hiçbir japon koreli vs amerika dışında güvenlik ödülü alamadı. Belki son bir iki yılda almıştır ama cıplak şası sağlamlığı konusunda renault vw gibi markaların rakibi azdır.

Güvenlik Sağlamlık diyorsun ya 2000 model corolla ile 2000 meganı yanyana koysan aracın duruşundan anlarsın ne olduğu.

Üstüne bu yarıs görünüş olarak biri bisiklet gibi demiş arkadan bence bisiklet daha iyidir. Spring gibi birşey arkadan.

Senin söylediklerinde her türlü clio daha iyi.

Ben renault un fanı değilim. Bir dahaki aracım renault olur desem yalan olur ama toyotadır honda dır. Sizin dediğiniz gibi olsa gerçek dünya millet onları alır.

Eski mazdaları gerçekten severim ve sahipde olmak isterim bu arada. Onun dışında cık.

• Renault araçlarından fazla hoşlanmayan birisi olarak Clio diyorum.

Toyota'nın şu tasarım kabızlığını aşması lazım artık.
  • hayatında renodan başka araca binmeyenlerin başka bir araç önereceğini beklemek yanlış olur. Kim hangi aracı kullanıyorsa o dünyanın en iyi markasıdır. Sedanı gelmediği müddetçe (kiralama şirketlerine) clio 3 ne kadar sattıysa 4te ancak o kadar satar ve burada abartıldığı kadar kalite değil gidin kendiniz görün içinin vasatlığını ve darlığını.
  • İki araç da güzel. Yaris eskiden sınıfının küçüğüydü. Yeni kasayla epey büyüdü. Clio daha da büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

quote:

quote:

R9 u olupda motorundan şikayetçi olan var mı?
    0.9 yarısın benzinlilerinden 1.5 de hibritinden ekonomik. Fabrika verilerine bakabilirsin.
    N-cap den ilk 5 yıldız alan araç laguna c segmentinde ilk 5 megane 2. Hatta otomotiv dünyasının 20 senesini biraz olsun bilenler Renult un birkaç marka ile birlikte güvenli araç geliştirme konusunda önde olduğunu bilir. Zira 2000 lere girerken en güvenli 5 araba arasında bmw 5 e passat ve laguna vardı. Japon yoktu tabi. Hiçbir japon koreli vs amerika dışında güvenlik ödülü alamadı. Belki son bir iki yılda almıştır ama cıplak şası sağlamlığı konusunda renault vw gibi markaların rakibi azdır.

Güvenlik Sağlamlık diyorsun ya 2000 model corolla ile 2000 meganı yanyana koysan aracın duruşundan anlarsın ne olduğu.

Üstüne bu yarıs görünüş olarak biri bisiklet gibi demiş arkadan bence bisiklet daha iyidir. Spring gibi birşey arkadan.

Senin söylediklerinde her türlü clio daha iyi.

Ben renault un fanı değilim. Bir dahaki aracım renault olur desem yalan olur ama toyotadır honda dır. Sizin dediğiniz gibi olsa gerçek dünya millet onları alır.

Eski mazdaları gerçekten severim ve sahipde olmak isterim bu arada. Onun dışında cık.

Yeni clio testlerde 10litre yakıyormuş?? Ne diyorsun? Fabrika verilerini tutturabileceğine inanıyor musun?

Reno kalitede, sağlamlıkta toyota ile yarışamaz. Laguna 5 yıldız almışmış. Ben lagunanın ncap videosunu izlediğimde bu araba nasıl 5 yıldız aldı diye hayret etmiştim. Arka kapısı açılıyordu testte. O kadar kaliteli yani. Araba bildiğin göçüyordu. Hani 64km değil de 70km olsa madara olacaktı. Megane de aynı şekilde. Araba bütün rakiplerinden daha fazla dağılıyordu. Şimdi kabin güvenliği diye zırvalamaya başlarlar. B sınıfında da ilk 5 yıldızı yaris almıştı ama bunun muhabbetini yapmak bile gereksiz.

Tasarımın da göreceli olduğunu öğrenebilecek misiniz? Clio 3 bence clio4 ten çok daha tipli mesela. Yaris her türlü daha tipli. Ama bence.

• quote:

fanatiklik yapmak da bir yere kadar

ilk 5 yıldızı Clio aldı yaris değil
    Clio III was the first vehicle in its class to claim a five-star EuroNCAP crash test rating

clio'nun motorları yaristen her acıdan daha iyi
    tasarımı göreceli olsada ezici çoğunluk Clio'yu beğeniyor
    satış rakamlarında da yarisi kaça katlar zamanla göreceğiz
  • quote:

Clio 3 bence clio4 ten çok daha tipli mesela. Yaris her türlü daha tipli. Ama bence.

ambulans çağarmalı biri
  • Toyota ne yaa, hiç bir modeline para vermem. Clio, Fiesta, Polo, i20, jazz varken o sınıfta yaris alan adamı anlamam doğrusu. Arabada şekil desen şekil yok, motor desen motor yok, kaliteli malzeme desen o da yok, fiyat desen ucuz değil. Allah aşkına yaris'in neresi iyi?

Yaris önerenler bozuk plak gibi toyota diyip duruyorlar bu kadar fanatiklik olmaz. Adam toyota markasını satın almayacak yaris modelini satın alacak. Bu arada sorunsuzluğu ile nam salan toyota geri çağırma rekorları kırıyor nasıl oluyorsa. Ha tabii Türkiye'ye gelen araçlarda ne hikmetse bu sorunlar olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 17 Ekim 2012; 11:53:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.