Şimdi Ara

Yeni Clio Fiyat Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihto

Clio 4 'den sonra Grand Tour'un da yeni kasası çıkacak mı biliyor musunuz?

Ocak ortasında Clio SporTourer olarak çıkacağını duydum.GrandTour adı değişiyormuş.

• bütün detaylar renaultn sitesinde yazıyor bölüm açılmış
  • Araba piyasaya çıkmadan hemen ÖTV zammı gelmiş arabaya. En full dizel modeli 42490 TL'ye çıkmış 600 TL zam gelmiş. Diğer versiyonlarına da 500 TL zam.
  • okulum formula 1 pistinin hemen yanında oldugundan bugun sabah 5 tane yenı clıo'la karsılastık sıyah beyaz kırmızı mavi ve sarı olan renkleri sanırım çekim için gidiyorlardı gayet şık ve guzel duruyolar fiyat acısındanda bence gayet makul o goruntuye deger gıbıme geldı butun gozler sabah onların ustundeydı ve sarı modelının gıdısınıde uzaktanda olsa ızleme fırsatını bulduk bu sefer yapmışlar arabayı...
  • turbo 90hp lik benzinli motoru çok merak ediyorum.yalnız uzun yolda çok sıkacağını düşünüyorum.neden clio lara adam gibi bir benzinli motor koymazlar anlamıyorum ya.bu arabayı çok merakla bekliyordum test edicem ilk fırsatta.motorundan verim alamazsam 1.6 105hp 290Nm multijet linea lounge a yönelicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srbg32

Araba piyasaya çıkmadan hemen ÖTV zammı gelmiş arabaya. En full dizel modeli 42490 TL'ye çıkmış 600 TL zam gelmiş. Diğer versiyonlarına da 500 TL zam.

En fullu de olsa 42500 B sinifi bir arac icin yuksek bir fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz doğru ancak fiyatlara bakınca artık normal karşılamak lazım. Bakıyorsunuz Peugeot 208 full olanı 49900 otomatik dizel. Ancak clio 4'ün birde çift kavramalı otomatik şanzıman farkı var bunları düşünürsek yine de fiyatı uygun sayılır aynı segmentteki araçlara göre. Çift kavrama vites sadece WV polo da var oda biliyorsunuz boş arabaya bile ne kadar para istiyorlar.
  • renault bayindeydim bugün tıklım tıklımdı gelen giden clio 4 aracı inceliyordu.. biri iniyor biri biniyor.. şaştım .. ilk kez bu kadar kalabalık bir oto bayi gördüm :)) sanırsın bedava birşeyler dağıtıyorlar.. ilginç :))

clio 4 çok satacak bunu anladım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.