Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün İstanbul Çetaş otomotivden fiyat aldım.
    1.2 joy ST için sis farı silecek, stepne için 33.349,99TL fiyat verdiler. Bilginize
  • kayhankaraca K kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar herkese günaydın,
    1.2 joy st beyaz sahibiyim aracımın dış krom aksesuar parçalarını tedarik ettim,ama iç aksesuar olarak çok araştırma yapıyorum herhangi bir lake iç aksesuar çıkmamış veya ben bulamıyorum,bilgisi olan arkadaşlardan ricam haber verirseniz sevinirim,(vites önü lake,havalandırma çevresi lake,kapı cam açma düğmelerinin olduğu yer gibi yerler) bu arada aracım 2600km oldu ortamala 7.6lt hız 26km/h
  • Dış krom aksesuarları hangi parçayı kaça aldın hocam,
    ben de araştırma yaptım biraz S-Design üretiyormuş ve fiyatları da
    yan kapı çıtaları (7014140), 96TL
    Cam Çıtası, (7014060), 83TL
    Ön panjur (7014180) 35TL gibi fiyatları var kendin uygulayabiliyormuşsun....
  • Merhaba omsaline marka aldım 65tl kapı çıtası ve ayrıca krom kapı kolu ve cam çıtası alicam daha sonra ama önemli olan iç tarafa ne yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi için henüz bir şey bulamadım ben de biraz bekleyeceğiz gibi iç dekor için.

Clio Sport Tourer 1.2 joy sis farı+stepne opsiyonlu beyaz araç
    Yukarıdaki araçla ilgili olarak Fiyat Teklifi almak için İstanbul- Tekirdağ- Kırklareli-Edirne bayilerini telefonla aradım :) Hepsi de 33.500-33.650 arası fiyat verdiler. Ben de hepsine bu verdiğiniz fiyat yüksek zaten sitedeki fiyat dedim indiriminiz hiç olmuyor mu dedim, çoğu da en son bu fiyat olur dediler. Ben de satış temsilcilerine İstanbul Çetaştan 33.350TL fiyat aldım dedim :) şaştılar sanki çok bi para gibi. Hatta edirnedeki satış temsilcisi yok olmaz öyle şey opsiyonlu değildir o dedi :) ben de ver mail adresini fiyat teklifini maille aldım onu göndereyim dedim.

Neyse ben 1 Temmuzda memlekete (Aydın / Söke) gideceğim için aradım Söke Mimar oto'yu bayan daha önce aldığınız fiyat teklifi var mı en düşük fiyat teklifini söylermisiniz dedi ben de 33.350TL fiyat aldım dedim. Biz de size o fiyattan verebiliriz dedi. Yarın kaporayı babamla gönderiyorum ve işlemlere başlatıyorum. İnşallah hayırlısı olur.
    Gönlümde İcon 1.5 dizel vardı ama 48bin TL çok fazla geldi.

hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin inşallah. bende talibim bu araca lakin boyum 1.95 olduğu için tereddütlerim var :) şu an ki fiestamda arkama kimse oturamıyor. otursa bile rahat edemiyor. yine aynı olayı yaşarım diye çekiniyorum. sonuçta sürekli 3-4 kişi biniyoruz :)
  • Saolun teşekkür ederim, aracın koltuğunda yükseklik ayarı var, bi deneme sürüşü yap ve arabayı bir gör yakından...Koltuğu ayarla, geç arkaya mesafeye bak, ihtiyacını karşılarsa araç çok güzel..... İnşallah gönlüne göre bi araç bulursun...
  • Ben bu aracı almaya 2 ay once karar vermıstım. Ankaradakı butun bayılerı gezmıs hıc bırıde yardımcı olmayıp ındırım yapmamıslardı. daha sonra bır tanesı kotunun ıyısı fıyat vermıstıkı araca zam geldı, ve arac gelmesı 1 ay bulur denıyordu ve fiyat garantısıde yoktu tabıkı bende vazgectım. çok ıyı bır karar verdıgımı anladım.

İlk sahibinden 2010 model 30 binde peugeot 3008 1.6VTİ hatasız aracı 36.750 aldım. aracın ortalama tuketımı 7.8.
    Benım alacagım model 1.2 joy du ve koltuk yukseklık ayarı yoktu ayrıca boyum 1.86 koltugu ayarlayınca arka mesafede eski palio aracımdan bile daha dar bir alan kalıyordu.
  • MAJAY kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun arkadaşım bende senin gibi bu araca karar vermiştim aynı şekilde kimse yardımcı olmadı taaaa 1 ay sonrasına gün nerdeyse her ay zam 3e anlaşcan 5 ödeyecen başlarım dedim renosuna bende başka bir marka siparişi verdim. en iyisini yapmışsınn
  • 1.2 joy kullanan arkadaşlar kaskoyu kaça nerden yaptırdınız? Trafik sigortası kaça çıkıyor? bilgilerinizi bizlere de aktarırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

hayırlı olsun arkadaşım bende senin gibi bu araca karar vermiştim aynı şekilde kimse yardımcı olmadı taaaa 1 ay sonrasına gün nerdeyse her ay zam 3e anlaşcan 5 ödeyecen başlarım dedim renosuna bende başka bir marka siparişi verdim. en iyisini yapmışsınn

Ne aldınız?
  • DogrucuMustafa kullanıcısına yanıt
    hyundai elantra aldım. st yide çok beğeniyorum ama kızdım bi kere :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

hyundai elantra aldım. st yide çok beğeniyorum ama kızdım bi kere :)

Elentra C sınıfı güzel araç, geniş, yakışıklı.
  • DogrucuMustafa kullanıcısına yanıt
    evet farklı segment araç olduğu için belirtmemiştim yanlış anlaşılmalar olmasın diye :)
    evet çok geniş çokda hoşuma gitti bugün yarın gelecek inşll aksilik olmazsa
  • Arkadaşlar Bayi aracı temmuzda tescil ettirelim dedi. Sadece MTV'nin 2. taksidini ödersiniz dedi.. İlk MTV'yi bayiler ödemiyor mu?
    Aracı teslim alırken aklınızda olan önemli ayrıntılar var mı bu hesap kitap işlerinde veya araçla ilgili, alan arkadaşlardan yardım istiyorum...

Şimdiden teşekkürler
    Böyle saçmalık olur mu ya kesinlikle bayinin ödemesi gerekiyor.
  • edc versiyonunu alan oldu mu?
  • MTV'yi bayi ödeyecekmiş arkadaşlar :) Ben haziran sonunda aracı almak istiyorum dediğimde 2. MTV taksidini siz ödersiniz demişti biraz anlaşmazlık olmuş:)

Temmuz 1'de tescil ve plaka işlemlerini yaptırıcam. 1.2 CL4 ST kullanan arkadaşların yakıt verilerini nedir araçtan memnun musunuz? Joy versiyonu biraz sönük diğerlerine göre Renault Merkez'i aradım Touch donanımı çıkacak mı diye bana "1.2 Touch donanımını çıkarmayı düşünmediklerini" söylediler, onun için joy aldım ama aklım lake iç kaplama ve R-Nav'da kalmadı değil :) Clio'nun bagaj beni idare edecek gibi olsaydı bi dakika durmazdım da onun bagaj ilerde çocuk olduğunda bana yetmez diye vazgeçtim, öyle 3 senede bir araç değiştiren biri değilim aldım mı 10 sene binerim araca. Onun için ilerisini de görmek istedim ve ST aldım.

Ne yapalım bu Icon donanımda her motor çok pahalı 1.2 joy ile en az 10000TL fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhankaraca -- 23 Haziran 2013; 10:19:16 >

• Herkeze Merhaba.

Bu konunun tüm sayfalarını okudum. Bende bir ST almayi düşünüyorum. Hatta gidip görüştüm reno bayisiyle ön anlaşmayı yaptık gibi ama sonradan babam la bir anlaşmazlık yaşadım. Turkiyede SW araclar tutulmuyor satma konusunda zorluk yaşarsın tepkiyle karşılaştım. Ben aracı çok beğeniyorum yüksek ihtimalle de alacagim ancak içime kurt dusurmedi değil. Bu konudaki düşüncelerinizi PaylasirmisiniZ. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

Ben bu aracı almaya 2 ay once karar vermıstım. Ankaradakı butun bayılerı gezmıs hıc bırıde yardımcı olmayıp ındırım yapmamıslardı. daha sonra bır tanesı kotunun ıyısı fıyat vermıstıkı araca zam geldı, ve arac gelmesı 1 ay bulur denıyordu ve fiyat garantısıde yoktu tabıkı bende vazgectım. çok ıyı bır karar verdıgımı anladım.

İlk sahibinden 2010 model 30 binde peugeot 3008 1.6VTİ hatasız aracı 36.750 aldım. aracın ortalama tuketımı 7.8.
    Benım alacagım model 1.2 joy du ve koltuk yukseklık ayarı yoktu ayrıca boyum 1.86 koltugu ayarlayınca arka mesafede eski palio aracımdan bile daha dar bir alan kalıyordu.

hocam hayırlı olsun. aklımda ki araçlardan bir tanesi de 3008 benzinli. bunda arka diz mesafesi olayı nasıl? rahat rahat binilir heralde :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.