Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tenahiz

quote:

Orijinalden alıntı: lzk52

Performans ve konfor nasıl.

Benzin 4,73

Arabayı aldığımda fulledim (198 TL)

Adana- Nurdağı otobanı gidiş geliş 334 km (15 km si şehir içi)
    Arabada 2 kişi vardı
    yol bilgisayarına göre 5,1 ortalama yakıt
    Toplam tüketim 17,1 LT
    ortalama hız 72,4 Km
    Toplam 150 km düşük seviyede klima çalıştırdım
    eve geldiğimde arabayı tekrar fulledim. 83,25 TL ye doldu

uzun yolda KM de (aldığım benzine göre) 25 Kuruş yaktı

Araba daha sıfır alır almaz uzun yola çıktım. Arabayı sürerken az yakması için elimden geleni yaptım. 90-95 km arası gittim sürekli.

Performansı yokuşlarda biraz düşük geldi bana ama önemli değil benim için

Konforunu değerlendiremeyeceğim. Arabalarla fazla içli dışlı değilim, değerlendirme yapabilmek için 10-15 arabayı sürmüş olmam gerek

bu demek oluyorkı gayet basarılı ılk asamada bu verıler sanırsam 20 kurusa kadar duser dıye tahmın edıyorum ...

• arkadaşlar. 0,9 olanından almak istiyorum. yakıt durumu gerçekten iyi gibi. fakat tek sıkıntı şudur ki, boyum 1,95 civarı. ford fiestamda koltuğu en arkaya çekmem gerekiyordu. arkama kimse oturamıyordu. bunda da bu sıkıntıyı yaşar mıyım? aynı versiyondan 4-5 fazla verip captur mu bakayım?
  • 1867 km yapmısım aracımı aldıgımdan beri 530 tl benzin almısım. Bu da km de 0,283 kuruş yapıyor.

Bence rakam gayet makul. Sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antkum

Merhaba,
    1.2 motor kullanan arkadaşlar debriyaj ayarınızdan memnun musunuz? Benim aracın debriyajı çok yukarıdan kavrıyor. Kalkışta gecikiyorum acemi sürücü gibi oldum.

Kesinlikle aynen benimkide 1,2 joy ve debriyaj çok yukarda araca her binen aynı şeyi söylüyor
    Ama belli bir süre sonra alışıyorsun

Bu arada aracı aldığımızda yakıt 16,0 lt/km gösteriyordu şuan için 9,0 lt/km(200km oldu alalı) 6,5-7 lerden bahsediyorlar düşermi o kadar?
  • Arkadaşlar merhaba,
    aracı nisanın 10 da almıştım,bugüne kadar tam 705tl lik benzin almışım,aracım şu anda 2086 km'de kalan yakıt 210km gider gösteriyor ortalama hız 26km/h ortalama 7.4lt gösteriyor,içerisindeki yakıtla 100km ışık yanana kadar yol gitse ortalaması 7lt gibi olmuş olacak,yer İstanbul 1 kere adapazarına gittim gezme amaçlı gidiş geliş 300km-birkerede e5 üzerinden geze geze Edirne'ye gittim 500km 1250-1300km arası tamamen istanbul şehiriçi kullandım arkadaşlar yakıt ortalamam nasıl tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: auris3224

Arkadaşlar merhaba,
    aracı nisanın 10 da almıştım,bugüne kadar tam 705tl lik benzin almışım,aracım şu anda 2086 km'de kalan yakıt 210km gider gösteriyor ortalama hız 26km/h ortalama 7.4lt gösteriyor,içerisindeki yakıtla 100km ışık yanana kadar yol gitse ortalaması 7lt gibi olmuş olacak,yer İstanbul 1 kere adapazarına gittim gezme amaçlı gidiş geliş 300km-birkerede e5 üzerinden geze geze Edirne'ye gittim 500km 1250-1300km arası tamamen istanbul şehiriçi kullandım arkadaşlar yakıt ortalamam nasıl tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim

aracın modeli ne hocam?
  • Pardon arkadaşlar aracim 1.2 joy şu anda 590km oldu bir depo ile gidilen mesafe 5-10km sonra ışık yanar gibime geliyor kalan yakıtla 105km gider gösteriyor ortalama 7.3lt gösteriyor depo 165-170tl arası doluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 joy var ben de. İlk depoyu bitirdim Ortalama yakıt 7.1 gösteriyor benim ölçümüme göre 6.8 litre yaktı. Kullanım Şehir içi.
  • oguzbaha değerler çok güzel ciddi anlamda benzinli bir araç için,Clio 3 lerde bu rakamlara pek inmiyormuş anladığım kadarıyla bizim araçlarda motorda revizyona gidildi diye anlıyorum ben,ilk depoyu bitirdim demişsin bir kaç sorum olacak;
    1-) Şehir neresi
    2-) ortalama hızını kaç
    3-) 1 depoyu kaç tl doldurdunuz
    4-) geçilen mesafe kaç km'dir.
    5-) ortalama yakıt 6,8Lt demişsin bence çok güzel bir değer, eski aracım civic fd6 kasa elegance otomatik vitesti aynı kullanımda 11-12lt gösteriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzbaha

1.2 joy var ben de. İlk depoyu bitirdim Ortalama yakıt 7.1 gösteriyor benim ölçümüme göre 6.8 litre yaktı. Kullanım Şehir içi.

aracı ne kadara almıştınız FİYATLAR GUNCELLENMIS yani ZAM GELMİLŞ hayırlı olsun devamlı şişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: auris3224

oguzbaha değerler çok güzel ciddi anlamda benzinli bir araç için,Clio 3 lerde bu rakamlara pek inmiyormuş anladığım kadarıyla bizim araçlarda motorda revizyona gidildi diye anlıyorum ben,ilk depoyu bitirdim demişsin bir kaç sorum olacak;
    1-) Şehir neresi
    2-) ortalama hızını kaç
    3-) 1 depoyu kaç tl doldurdunuz
    4-) geçilen mesafe kaç km'dir.
    5-) ortalama yakıt 6,8Lt demişsin bence çok güzel bir değer, eski aracım civic fd6 kasa elegance otomatik vitesti aynı kullanımda 11-12lt gösteriyordu

Ben Çorumdayım. Ortalama hıza bakmadım. Ben şöyle ölçüyorum Benzin lambası yanıkken depoyu dolduruyorum, sayacı sıfırlıyorum, daha sonra benzin lambası tekrar yanınca depoyu dolduruyorum. Doğru şehir içi 1.6 otomatik vites şehir içi 10 lt. yakar. Birde hız sabitleyiciyi şehir içinde bile kullanabiliyorsun bu da yakıtı etkiliyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: oguzbaha

1.2 joy var ben de. İlk depoyu bitirdim Ortalama yakıt 7.1 gösteriyor benim ölçümüme göre 6.8 litre yaktı. Kullanım Şehir içi.

aracı ne kadara almıştınız FİYATLAR GUNCELLENMIS yani ZAM GELMİLŞ hayırlı olsun devamlı şişiyor

İnternetteki fiyatlara baktım ben 790 tl daha ucuza aldım araç çok tuttu galiba her ay zam geliyor.
  • Arkadaşlar merhaba, araba almayı düşünüyoruz. Bu araç görünüm ve fiyat olarak hoşuma gitti. Görünüm derken SW istiyordum. Fiyat olarakta diğerlerine oranla iyi. Yakıt tüketimi de gayet başarılı görünüyor.

Sormak istediğim Renault alınır mı?
    Değer mi bu arbaayı almaya?
    Yorumlarınız nedir?

Polo mu clio mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra1903 -- 6 Haziran 2013; 23:36:37 >
  • 1.4 Polo alan arkadaş vardı pek memnun değildi. Bakım maliyetleri yüksek, donanım olarak clio daha iyi. Yine de sen bilirsin
  • ben bu reno illetlerine çok kızıyorum tourer alacaktım sonra captur çıktı ona niyetlendim gittim acenteye bir kuruş inmediler park sensörü hediye edin bari dedim maliyetine verelim dediler. bende kızdım çıktım şimmdi elantra siparişi verdim gemi gibi araba 7-10 gün içerisinde kısmetse alacam. iyice şımardılar ne bu ya devleti geçtiler artık nerdeyse ayda iki sefer zam yapacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

ben bu reno illetlerine çok kızıyorum tourer alacaktım sonra captur çıktı ona niyetlendim gittim acenteye bir kuruş inmediler park sensörü hediye edin bari dedim maliyetine verelim dediler. bende kızdım çıktım şimmdi elantra siparişi verdim gemi gibi araba 7-10 gün içerisinde kısmetse alacam. iyice şımardılar ne bu ya devleti geçtiler artık nerdeyse ayda iki sefer zam yapacaklar

İyi yapmışsın hocam. Sonuçta b sınıfı yerine c sınıfı üstelik 5 yıl garantili araç almışsın. Hayırlı olsun.
    Ben geçen ay 1.2 joy sport tourer almıştım. Aldığımdan bu yana 3 defa zam geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

ben bu reno illetlerine çok kızıyorum tourer alacaktım sonra captur çıktı ona niyetlendim gittim acenteye bir kuruş inmediler park sensörü hediye edin bari dedim maliyetine verelim dediler. bende kızdım çıktım şimmdi elantra siparişi verdim gemi gibi araba 7-10 gün içerisinde kısmetse alacam. iyice şımardılar ne bu ya devleti geçtiler artık nerdeyse ayda iki sefer zam yapacaklar

Artık ne doyum hayırlısı olsun...reno bayiilerinden bende çok şikayetçiyim.neden? Ilgizisler hicbirseyden haberleri yok.indirim zaten yapmıyorlar...yani bu kadarda tokkk satıcı olunmaz nasıl bir şirket politikası izliyorlr anlmadim...elentraya bende çok baktım bayiiye bir türlü gidemedim ...ne kadara aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antkum A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam Allah hepimize kazasız sürüşler nasıp etsin
  • BİR AYDA 3 ZAM ALLAH BU RENAULT'U BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN VAZGEÇTİM ALMAKTAN..
  • Clio Sport Tourer Icon 1.2 Turbo EDC 120 bg otomatik vites seçeneği gelmiş ama beklendiği gibi 46.590. Zaten umudum yoktu uygun fiyat politikası uygulanacağından ama yok satıyor bu clio sport tourer bayilerde elimizde yok 1-2 ay gibi süreler veriyorlar anlamadıım gitti.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.