Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum babanız haklı ama reno öyle güzel bir sw yapmışki bence bu satılmaz yargılarını kıracak nitelikte bi önceki kasalara bakın birde bu st ye. samimi söylüyorum bazı c ve d sınıfı araçların sw lerinden bile çok çok güzel hatta en güzel sw diyebilirim. burda c ve d sınıfı derken görünüm olarak kıyasladım. bence sıkıntı olacağını zannetmiyorum
  • muzzyy M kullanıcısına yanıt
    aynen muzzyy kardeş bende senin gibi düşünüyorum. Bu konuda reno bir çok tabuyu yıkmış. Beni kazandı, İNŞALLAH 15 gün içinde bu işi neticelendirmek istiyorum. Ancak temmuzda tekrar bir zam gelecek diye bayiden uyarıda bulundular hemde 1500 - 2000 TL gibi bir rakam. Bu da iki ayağımızı bir papuca sokuyor, bakalım hayırlısı artık.

Bu arada sizde varmı ST ?
  • emre_3406 E kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum ilçede benim joy versiyon 1.2 sport tourer icon donanımlı hatcback araçlardan daha fazla ilgi çekiyor. İkinci elde tutulmaz diye bişey yok nerdeyse hergün tanımadığım birisi araca binerken inerken aracın özelliklerini fiyatını soruyor. 33.000 deyince çok şaşırıyorlar.
  • antkum A kullanıcısına yanıt
    Meraklı kitlenin içinde bende varım :))) bir keresinde bende sormuştum Memnun musunuz diye araçtan trafikte giden birisine :)

Bu yazdıklarınızı babama okutacağım, onun da SW konusunda şüpheleri kalmamasını istiyorum. Oda niyetli araç almaya bakarsınız onda da bir ST alırız :)))

Teşekkürler yorumlar için.
    ben hayranıydım st lerin gerçi halada çok beğeniyorum ama başka bir araç siparişi verdim bekliyorum. :)
    bu yazdığımı göstermeyin babanıza :)
    forum daki tek destekcim din :( olmadı şimdi :)

hayırlı olsun. ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

(sipariş ettiğin araç sedan yada HB galiba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_3406

forum daki tek destekcim din :( olmadı şimdi :)

hayırlı olsun. ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

(sipariş ettiğin araç sedan yada HB galiba)
    Forum uyuyor diye bir tabir vardı galiba şu an tam olarak olan şey galiba

ST kullanıcıları arkadaşlar (özellikler 1.2 16V 75 Bg. kullananlar), yediğiniz içtiğiniz sizin olsun ST izlenimlerinizi anlatın yeter

• Bu forum zayif biraz; ) geriye donuk okursan formu tatmin edici cevaplar bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    okudum haklısın ayrıntılı bilgi fazlasıyla var ancak ilk izlenimlerini yazmıştı herkes. Şimdilerde baya bir tecrübe etmişlerdir onları paylaşmalarını istiyorum aslında. Bu arada Clio 4 ün sayfası MAŞALLAH yüze doğru gidiyor :)
  • Ben aracımı daha çok Şehirdışı İzmit-istanbul arasında ve İstanbul şehiriçinde kullanıyorum. Yakıt tüketiminden son derece memnunum. Şehirdışı 5-5.5 litre arasında şehir içinde ise 6,5- 7 litre gibi bir yakıtı mevcut. 130 km nin üzerinde sıkıntılı :) ama hızı sevmediğim için çok sıkıntısı yok benim için.. aracım sanırım 3000 km civarında ve tatilde bir 3000 km daha yapmayı planlıyorum. uzun yol yakıt ekonomisini o zaman çok daha iyi paylaşabilirm diye düşünüyorum.
    evet sw kullananlar az dolayısıyla yorum da az oluyor. aracı kullanıpda foruma giren arkadaşlar muhakkak paylaşacaktır sizde son durum nee neye karar verdiniz? :)
  • Arkadaşım nisanin 2. Haftası aldim aracı ben yakit olarak yol bilgisayarına göre 7.4lt gösteriyor çok yoğun trafikte ve çok yokuş çıkarken 7.6lt gösteriyor aracim 2.800 küsür km geldi aracın herseyinden memnunum sadece çok güçlü araçlar kullandığım için motor beni çok tatmin etmiyor geçenlerde bi deneyeyim bakalım dedim 2.viteste 74km/h yaptı ben sadece ses sisteminden memnun değilim arkadaşlar bende sizlerden yardım istiyorum ben aracın orjinal ses sistemini şimdiye kadar hiçbir aracimda değiştirmeden ama bu araca her bindigimde ses sisteminden soguyorum şöyle bir düşüncem var önlere kaliteli hoparlör almak istiyorum önden çıkanları ise arkalara taktirmak istiyorum neler önerirsiniz araç herseyiyle çok güzel,ekonomik çok şekil tam genç arabası ama ses sistemi beni benden aldı kusura bakmayın uzun oldu biraz sizin araçla ilgili sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

muzzyy kardeşim ama ST kullanan arkadaşlar vefalı çıktılar MAŞALLAH aynı gün yorumları görmek beni mutlu etti :)

Babam da ikna oldu ST konusunda (alıcı gözüyle bakması gerekiyormuş) Zaten onun ikna olması örf adetten yoksa arabayı ben kullanacağım

Bayi ile bugün görüşeceğim. Yüksek ihtimalle kaporayı bugün göndereceğim.

Geçen cumartesi görüştüğümüzde 1 temmuza kadar isminizle aracın Şasi numarasını sistem de eşleştirmemiz gerekli çünkü zamdan etkilenmemeniz için dediler. ( 1 temmuzda 1.500 - 2.000 TL arası bir zam yapacaklarmış ST için değil genel anlamda hangi arabalara geleceği belli değil dediler )

Beni kıllandıran 2013 ün 2. çeyrek satış rakamlarına benim işlemi eklemek istediklerini düşünüyorum. Sizce haklı mıyım ???

• Poseidoneptune P kullanıcısına yanıt
    Yakıt değerleriniz çok iyi arabayı almama bir kaç gün kala içimi çok rahatlattınız Teşekkür ederim :)

Bende sizin gibiyim. Hız gerektiği zaman yapılan bir olay benim için.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • auris3224 A kullanıcısına yanıt
    Sizin yorumlarınız da beni iyice heyecanlandırdı aracı alma arifesinde :)

Ses sistemi için benim de düşüncelerim var ama hiç bilgim yok. Öyle abartılı profesyonel ses sistemleri değil benim amacım da ses seviyesi orta değerler deyken sesin kaliteli çıkmasını istiyorum. Aracı aldıktan sonra bir araştırma yapacağım ne gibi işlemler yapılabilir diye ama ne kadar zaman içinde olur onu pek kestiremiyorum. Umarım yaptıranlardan birileri yorumlarını ekleyerek bize yardımcı olabilirler.

Size araçla ilgili sormak istediğim bir konu, aracı ilk aldığınız andan belli bir süre kontrollü gidilmesi gerektiğini okumuştum forum da tam olarak siz nelere dikkat ettiniz ( benim motor konusunda bilgilerim pek iyi değil ) aracı kullanan birisi olarak sizin tavsiyeniz çok etkili olacağını düşünüyorum. Sonuçta aracın kronik hastalığı olan bir motora sahip olmasını istemiyorum.

Benzinli araçları ilk 1000 km. 3.500 devri geçmeden kullanmanız gerekiyor. Kitapcıkta gerçek performansı 3000 km. den sonra göstereği yazıyor. Ben 2.500 km. ye geldim çekişin ilk aldığım zamanlara göre belirgin şekilde arttığını söyleyebilirim. Buna paralel yakıt tüketimi de düşüş oluyor. Ancak yaz olması nedeni ile klima kullanımı arttığı için yakıttaki farkı anlayamadım. Klima yakıtı ve çekişi etkiliyor.
    arkadaşım aracını inşallah alırsın,Allah herkesin gönlüne göre versin,kaza bela vermesin,bu benim 4.sıfır aracım her aracımda kitapçığında ne yazıyorsa ona dikkat ediyorum 1.000km kadar 3bin deviri geçmedim yolda giderken hep aynı süratte gitmiyorum ilk 1.000km kadar uzun yolda belirli aralıklarla 85km/h-95km/h-100km/h ufak ufak hız artışları yaparak kullandım.sadece dikkat etmen gereken şey bence tamamen kendi fikrim sıfır araba ile hız yapma 1.000km kadar dikkatli kullan sonra devam nasıl istersen öyle kullanmaya devam et
  • antkum A kullanıcısına yanıt
    ilk aracım ve yeni olması sebebiyle isteseler de geçemezdim herhalde :))

Klima işin içine giriyorsa kışımı bekleseydik almak için

yorum için teşekkür ederim..
  • auris3224 A kullanıcısına yanıt
    Ramazan bayramı için Ankara ya gidip geleceğiz bu yönde ilk 1000 km yi uzun yolda yapmak avantaj olacak benim için sanırım.

Teşekkür ederim yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_3406

muzzyy kardeşim ama ST kullanan arkadaşlar vefalı çıktılar MAŞALLAH aynı gün yorumları görmek beni mutlu etti :)

Babam da ikna oldu ST konusunda (alıcı gözüyle bakması gerekiyormuş) Zaten onun ikna olması örf adetten yoksa arabayı ben kullanacağım

Bayi ile bugün görüşeceğim. Yüksek ihtimalle kaporayı bugün göndereceğim.

Geçen cumartesi görüştüğümüzde 1 temmuza kadar isminizle aracın Şasi numarasını sistem de eşleştirmemiz gerekli çünkü zamdan etkilenmemeniz için dediler. ( 1 temmuzda 1.500 - 2.000 TL arası bir zam yapacaklarmış ST için değil genel anlamda hangi arabalara geleceği belli değil dediler )

Beni kıllandıran 2013 ün 2. çeyrek satış rakamlarına benim işlemi eklemek istediklerini düşünüyorum. Sizce haklı mıyım ???

Temsilciniz size doğru bilgi vermiş. En az 1000 lira zam var temmuzda.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.