Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkçası benim için aracın içi çok önemli yani ön göğüs clio dımdızlak cazibesi yok , koltuklar keza . Mesela dusterın herşeyini ok diyip alıcaktım fakat o ön göğüs beni hep caydırdı , clio içinde aynı şey geçerli.
  • @gprs78

arkadaslar bu araca bende cok baktım ama ınanınkı bu paralara daha ıyı araclar var dıyorum tamam guzel arac ama dızel versıyonları felan cok pahalıya gelıyor
  • ben 1,2 alacağım için sıkıntı yokk 32 ye başka dolu araba yok bence dizel için birşey diyemem
    hiç bakmadım diğer dizellere
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

ben 1,2 alacağım için sıkıntı yokk 32 ye başka dolu araba yok bence dizel için birşey diyemem
    hiç bakmadım diğer dizellere

ozaman bASKA tabı hayırlısı olsun bende cok baktım ama ne bılıyım bır anda gerı caydım
  • kısmet abi be ben o kadar arabaya baktım ikinci ellere sıfırlara en son clio st de karar kıldım eşimle beraber hb bagaj küçük diye vaz gecmiştik ki st çıktı gittim gördüm beğendim kısmet bakalım bi kaç ay içinde inşllh alacak gibiyim
  • quote:

kısmet abi be ben o kadar arabaya baktım ikinci ellere sıfırlara en son clio st de karar kıldım eşimle beraber hb bagaj küçük diye vaz gecmiştik ki st çıktı gittim gördüm beğendim kısmet bakalım bi kaç ay içinde inşllh alacak gibiyim

valla bende senın gıbı cok bakıyorum ne desem yalan olur...
    şimdi arac cok guzel hatta harıka bakan bırdaha bakıyor ama benı tek sıkan nokta arkada koltuk mesafesı cok dar...
    ıklıncısı ıse arkaya 3 kısı oturunca ...ki zor oturuyor uzun yolculuk vs yapamazsınız ....
  • evet o konuda haklısınız ama biz iki kişiyiz :) o yüzden sıkıntı yok :)
  • Yeni Clio Sport Tourer Joy 1.2 16v 75 bg
    Sisfarı ve kademeli silecek + Yedek lastik

Nisan ayında ve mayıs ayında ne kadar fiyat teklif ettiler arkadaşlar?
  • ben daha fiyat almadım. birde bu soruya ilaveten elinize gecmesi için ne kadar süre veriyorlar arkadaşlar
    teşekkürler
  • ben yaklaşık bir ay önce aldım hala teslim edilmesini bekliyorum en geç 1 hafta içinde teslim edecekler. ben 32300 e aldım ama bana pahalı geliyor yinede. 3 gün önce başka bir bayiye sordum mayıs ayında 500 tl zam geldiği için fiyat 32700 diyor en son

Yeni Clio Sport Tourer Joy 1.2 16v 75 bg
    Sisfarı ve kademeli silecek + Yedek lastik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenahiz -- 12 Mayıs 2013; 14:20:16 >
  • hayırlısı olsun arkadaşım.
    fakat ben şöyle düşünüyorum tamam bazı b sınıfı araçlar bundan 1-2 bin tl daha ucuz ama bunun kadar özelliğide yok artı görsel olarakta çok güzell. şahsen o kafanı takmamanı öneririm al aracını keyfini çıkar. ha şöyle olsaydı tamam yukarıdada bahsetmiştik gidipde 45-46 ya dizel bir clio fazla gelebilir. bana fazla geliyor mesela. güle güle kullan
  • quote:

hayırlısı olsun arkadaşım.
    fakat ben şöyle düşünüyorum tamam bazı b sınıfı araçlar bundan 1-2 bin tl daha ucuz ama bunun kadar özelliğide yok artı görsel olarakta çok güzell. şahsen o kafanı takmamanı öneririm al aracını keyfini çıkar. ha şöyle olsaydı tamam yukarıdada bahsetmiştik gidipde 45-46 ya dizel bir clio fazla gelebilir. bana fazla geliyor mesela. güle güle kullan

Teşekkürler hocam benim verebileceğim maksimum para o kadar daha fazlasını veremezdim. Ben sadece az indirim aldığımı düşünüyorum en az 400-500 tl daha indirim yapma imkanları vardı ama yapmıyorlar.

Ayrıca tüm renault bayileri inandırıcı olmak için aynı şeyi yapıyor. Örnek vererek açıklayayım (rakamları sallıyorum)

Arabanın internet liste fiyatı :40000
    Bayi liste Fiyatı : 41500

Bilgisayarda bir ekran açıyorlar ekranda 41500 yazıyor indirim oranına %5 yazıyorlar. Arabanın fiyatı 39425 tl ye düşüyor. ekranın üzerinde ise bir tutar yazıyor 385,15 TL indirimin altına düştünüz tekrar giriş yapın gibi bir şeyler yazıyor (tam hatırlamıyorum)

Bu işlemi görünce adam diyor ki 39810 TL bize geliş fiyatı size 39900 tl yapalım trafik seti ve paspas hediye edelim (normalde satış fiyatına paspas ve set dahil internet sitesinde yazıyor)

İşin özeti bana göre bu işlem müşteriyi inandırmaya yönelik bir sitem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenahiz -- 12 Mayıs 2013; 19:45:35 >

• 31450 opsiyonlar dahil indirimli fiyatı değermi sizce. stepne+fasılalı silecek+sis farı daha iyi bir araç var mı sizce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzk52 -- 12 Mayıs 2013; 20:18:42 >
  • bence iyi şu an 33000 1500 civarı indirim yapılmış eğer bi yanlışlık yoksaa :) hangi il hangi bayı :)
    ve daha iyisi yok sanırım
  • arkadaşlar 34000 astra clasic 3 veriyorlar 2012 model onu da düşündüm ama bilemiyorum. cliodan eksiği cruzcontrol hill holder ve en önemlisi esp yok 1,6 110 bg çok çekiyor ama dediğim gibi önemli bir özellik esp yok. buda beni düşündürüyor sizce hangisi daha iyi olur.
  • quote:

arkadaşlar 34000 astra clasic 3 veriyorlar 2012 model onu da düşündüm ama bilemiyorum. cliodan eksiği cruzcontrol hill holder ve en önemlisi esp yok 1,6 110 bg çok çekiyor ama dediğim gibi önemli bir özellik esp yok. buda beni düşündürüyor sizce hangisi daha iyi olur.

Motor çok iyi fakat esp şart. neden derseniz üç hafta önce aracımla kaza yaptım ve pert oldu. esp olsydı kaza olmayacaktı ve arç 70km ile yoldan çıkmazdı. şu an için aradığım ilk şart abs+esp. aldığım fiyat kurum indirimli fiyatı. 301 ile bunun arasında kaldım. gönlüm clio st'den yana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lzk52

31450 opsiyonlar dahil indirimli fiyatı değermi sizce. stepne+fasılalı silecek+sis farı daha iyi bir araç var mı sizce..

fiyat iyi hocam. Araba hazır mı yoksa gün mü veriyorlar?
  • bencede st çok şık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

quote:

Orijinalden alıntı: lzk52

31450 opsiyonlar dahil indirimli fiyatı değermi sizce. stepne+fasılalı silecek+sis farı daha iyi bir araç var mı sizce..

fiyat iyi hocam. Araba hazır mı yoksa gün mü veriyorlar?

Duruma göre bu ay sonu veya iki ayı bulabilirmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu ay başında 1.2 joy metalik renk (kırmızı)+stepne+sis farı ve fasılalı silecek+trafik sigortası+park sensörü 33.300 tl. ye aldım Antalya Zamanlar otomotivden. 1 gün sonra 500 tl. zam geldi. Beyaz renk istiyordum ancak 2-3 ay beklemek istemedim.
    Gören herkes aracın hb olanından daha güzel göründüğünü söylüyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.