Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ettim,ödeme yapılmasada kredi çekildi galiba geri dönüş yok bugün yarın araba gelicekmiş yapıcazk bişey yok galiba artık.Teşekkür ettim tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drama__

teşekkür ettim,ödeme yapılmasada kredi çekildi galiba geri dönüş yok bugün yarın araba gelicekmiş yapıcazk bişey yok galiba artık.Teşekkür ettim tekrardan.

Hayirlisi olsun 300 500le kimseye birsey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

quote:

Orijinalden alıntı: drama__

teşekkür ettim,ödeme yapılmasada kredi çekildi galiba geri dönüş yok bugün yarın araba gelicekmiş yapıcazk bişey yok galiba artık.Teşekkür ettim tekrardan.

Hayirlisi olsun 300 500le kimseye birsey olmaz

teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: Poseidoneptune

hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın

teşekkür ettim.

• hayırlı olsun güzel araç aldınız kazasız belasız iyi günlerde kullanın
  • Merhaba arkadaşlar bende 1.2 joy aldım. Aracı fazla deneme fırsatımız olmadı ama genel itibariyle keyifi bir araç olmuş. Yalnız birşey sormak istiyorum aracın motor sesi dizel araba gibi sizde de bu durum mevcut mu? Servise sordum normal dediler.
  • takip
  • Bende 1.2 joy modelinin siparişini vermiştim 15 gün önce. Dün sorum mayıs sonuna gelecek dediler. Araç sıkıntısı varmış. Çok değil mi sizce de 1.5 ay... WW bu kadar anca gün veriyor...
  • Arkadaslar 15 gundur 1.2 joy ıcın arastırma pazarlık yaptım. Oncelıkle arac yok bu sebeple bayıler olmayan arac ıcın pazarlık yapmak ıstemıyorlar ayrıca vw gıbı araca zam gelırse yansıtılacagını soyluyorlar.
    Ben dun bır aksılık olmazsa 1.2 joy beyaz sis ve stepne dahıl. trarık sıgortası ve 6 aylık vergısı dahıl 32.5 anlastım. arac bana 32 mal olmus olucak. bu hafta kapora yatırcam. cunku mayıs ayı fıyatlarında degısıklık olabılırmıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

Arkadaslar 15 gundur 1.2 joy ıcın arastırma pazarlık yaptım. Oncelıkle arac yok bu sebeple bayıler olmayan arac ıcın pazarlık yapmak ıstemıyorlar ayrıca vw gıbı araca zam gelırse yansıtılacagını soyluyorlar.
    Ben dun bır aksılık olmazsa 1.2 joy beyaz sis ve stepne dahıl. trarık sıgortası ve 6 aylık vergısı dahıl 32.5 anlastım. arac bana 32 mal olmus olucak. bu hafta kapora yatırcam. cunku mayıs ayı fıyatlarında degısıklık olabılırmıs.

hayırlı olsun arkadaşım. peki eline ne zaman geçecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

Arkadaslar 15 gundur 1.2 joy ıcın arastırma pazarlık yaptım. Oncelıkle arac yok bu sebeple bayıler olmayan arac ıcın pazarlık yapmak ıstemıyorlar ayrıca vw gıbı araca zam gelırse yansıtılacagını soyluyorlar.

hayırlı olsun arkadaşım. peki eline ne zaman geçecek

Mayıs Ayının son haftası geleceğını soyledıler. Zaten elımde aracım oldugun ıcın bu sureye kadar kendı aracımıda satmıs olurum.
    Bayılerden 100 tl ındırım alan olursa opup basına koysun.

• Bende 1.2 joy stepne sis farı fasılalı silecek ve trafik dahil beyaz renk 32.700tl ye aldım
    Kauçuk paspas hediye verdiler ancak arka park sensörünü tüm ısrara rağmen ekletemedim
    Aslında kırmızı renk istiyorduk ama tüm istanbul tekirdağ kocaeli bayilerini aradım 1 adet bile kırmızı renk yok
    en yakın haziran 20 diyorlar
    Bu arada alacak arkadaşlar haziran 1 itibariyle min. 500 tl zam gelecek bilginiz olsun
  • Bu renoda iyice havalara girdi ha, iyiki yaptıkları bir araba 1-2 tane satıldı, yok araba yok, yok zam, yok indirip yapmazlar sanki bana bu fiyata mercedes satıyo arkadaş bu ne ya. Yoksa satcaka araban ne reklam yapıyon kapa kepenkleri git, milleti uğraştırıp duruyosun ya.
  • oğuz bey aracınız hayırlı olsun, evet bende ilk başlarda baya bir tuhaf oldum çünkü motora bakıldığı zaman bu ses çıkmaz dersin ama biraz sesli,rolantide motor sesi duyulmuyor sadece gaza bastığında ve 3000d/k geldiği zaman ses fazla geliyor.
    bu arada arkadaşlar ben ses sisteminden şikayetçiydim bugün biraz dikkat ettim sol taraftaki hoparlör patlak galiba çok cızırtı yapıyor ayrıca İstenbul'da yaşıyoruz ama hemen hemen her radyo kanalında hışırtılar var ne çeken radyo çok az
    en kısa sürede servise götürücem ses sistemi böyle yapacak birşey yok derlerse 2 tana güzel pioneer hoparlör alıp taktırıcam arkadaşıma
  • 20 Nisan' da aldığım aracın ilk deposu bitti. önce veriler...

180tl benzinle 600km yol gittim. km de 30 krş yani.

ortalama 6,8 ortalama hız ise 40,5 km/h idi. bu şehir içi ve şehir dışı karışık aynı zamanda dağlar bağlar gezme şeklindeki yakıt ortalaması idi.

Dün depoyu tekrar doldurup tüm yol bilgisayarı verilerini sıfırlayıp izmit karamürselden yola çıktım. izmitten otobana girerek ataşehire geldim. Veriler şu şekilde

115 km yol 78.2 km/h ortalama hız 5.6 lt/100 km ortalama tüketilen yakıt ise 6,4 lt idi.

Şimdi ben bu güzergahta otobüs kullansam eşimle 35 tl otobüs parası verecektim. kendi aracımla 30 tl benzin yakmışım.

belli bir km den sonra yakıt değerleri daha da düşer diyorlar. düşerse ne ala. Tüketim konusundaki yorumum budur.
  • quote:

20 Nisan' da aldığım aracın ilk deposu bitti. önce veriler...

ortalama 6,8 ortalama hız ise 40,5 km/h idi. bu şehir içi ve şehir dışı karışık aynı zamanda dağlar bağlar gezme şeklindeki yakıt ortalaması idi.

Dün depoyu tekrar doldurup tüm yol bilgisayarı verilerini sıfırlayıp izmit karamürselden yola çıktım. izmitten otobana girerek ataşehire geldim. Veriler şu şekilde

115 km yol 78.2 km/h ortalama hız 5.6 lt/100 km ortalama tüketilen yakıt ise 6,4 lt idi.

Şimdi ben bu güzergahta otobüs kullansam eşimle 35 tl otobüs parası verecektim. kendi aracımla 30 tl benzin yakmışım.

belli bir km den sonra yakıt değerleri daha da düşer diyorlar. düşerse ne ala. Tüketim konusundaki yorumum budur.

Demekki benzinli bir araçla İstanbul gibi bir yerde dur kalklarla şehir içi yakıt tüketimi 8-9 lt yi bulucak.

• quote:

20 Nisan' da aldığım aracın ilk deposu bitti. önce veriler...

aracınız neydi

• Arkadaşlar Clio 4 avrupa dahil sınıfında hatta toplam satışlarda en çok satılan araç oldu ve avrupaya da bizden gidiyor Clio 4 Sport Tourer da aynı şekilde büyük bölümü ihraç bildiğim kadarıyla SW sadece ülkemizde üretiliyor

Ancak en önemli sebep daralan piyasa nedeniyle bu kadar satılacağını öngörememeleri bir de clio 4 gerçekten çok tutuldu beklemeler bunun içindir.

Renault Clio 4 ST için aslında araya 0,9tce Touch paketi koysa satışları arttırır belki 1.2 benzinli satışı azalır diye tercih etmiyolarda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auris3224

oğuz bey aracınız hayırlı olsun, evet bende ilk başlarda baya bir tuhaf oldum çünkü motora bakıldığı zaman bu ses çıkmaz dersin ama biraz sesli,rolantide motor sesi duyulmuyor sadece gaza bastığında ve 3000d/k geldiği zaman ses fazla geliyor.
    bu arada arkadaşlar ben ses sisteminden şikayetçiydim bugün biraz dikkat ettim sol taraftaki hoparlör patlak galiba çok cızırtı yapıyor ayrıca İstenbul'da yaşıyoruz ama hemen hemen her radyo kanalında hışırtılar var ne çeken radyo çok az
    en kısa sürede servise götürücem ses sistemi böyle yapacak birşey yok derlerse 2 tana güzel pioneer hoparlör alıp taktırıcam arkadaşıma

Bizim bir arkadaşta 1.2 grand tour vardı ondada benzer bir ses varmış anladığım kadarıya normal bir durum. . Ben park sensörü taktırıyorum serviste görüntülüye indirimli 175tl dediler.

• Araç clio sport tourer :))

mercedes s320 forumunda diilim dimi:)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.