Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Arkadaşlar aşağıdaki video da adamın bacakları arabaya sığmıyor. Gerçekten böyle mi kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

http://youtu.be/AaSY4D30zyM?t=1m2s

Hocam boyum uzun tanıtımdaki adam gibi diyelim ve diz ucu değdi değecek sonuçta B sınıfı araç.Dikkat edersen ön koltuğuda kendine göre ayarlıyor sonra arkaya geçiyor.Arkada oturacaklarda uzunsa DAcia Lodgy düşünün hem hesaplı hem geniş :)

Ancak bu sınıfta arka diz mesafesi gayet başarılı

• arkadaşlar benim gibi bu aracın 1.2 joy benzinli modeli kullananlar ; toplam km lerini ortalama km lerini ve kullandıkları toplam yakıtı yazabilirler mi acaba. bir istatistik yapıcam da. teşekkürler şimdiden.
    toplam km: 180 km
    tükettiği toplam yakıt: 14,4 lt
    ortalama: 6,9 lt
    ayrıca tamamı şehiriçidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur39912580

arkadaşlar benim gibi bu aracın 1.2 joy benzinli modeli kullananlar ; toplam km lerini ortalama km lerini ve kullandıkları toplam yakıtı yazabilirler mi acaba. bir istatistik yapıcam da. teşekkürler şimdiden.
    toplam km: 180 km
    tükettiği toplam yakıt: 14,4 lt
    ortalama: 6,9 lt
    ayrıca tamamı şehiriçidir.

Selam arkadaşlar haftasonu gezmek için Edirne'ye gittim 3kisi haftasonu istanbul trafigini atlatip e5 üzerinden geze geze önce Tekirdağ sonra Muratlı üzerinden Edirne'ye doğru yol aldım gecen hafta ilk depoyu doldurarak izmite gittim 1hafta istanbul da kullandim yoğun trafikte sonra ver elini Tekirdağ-Edirne toplam yol 700km depo fullendi alınan yakıt 36lt yakıt aldım ve fullendi hiç durmadan 90-100km hızla 800km yapar uzun yolda ortalama 5lt yakmış bu arada aracim 1005km oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar arkadaşlar
    bugüne kadar hiç sıfır araba fiyatı takip etmemiştim. Bilgisi olan arkadaşlar varsa birşey soracağım. Kısmetse temmuza st düşünüyorum acaba 1,2 joy modelinin fiyatı tahmini ne kadar olur temmuz ayındaa.
    Teşekkürler
  • merhaba, tahminimce temmuz ayına kadar 1.2 joy modelinin fiyatı değişmez. hatta yıl sonuna kadar da değişmez büyük ihtimalle. Çünkü başlangıç modelini genelde aynı fiyatta tutuyorlar. Mesela 2012 den 2013 e geçerken başlangıç modellerinde (clio 4 için) çok bir fark olmadı. Duster modeli yıllardır hep aynı. Diğer başlangıç modelleri de öyle. Ben de yıl sonuna doğru almayı planlıyorum 1.5 dci joy veya icon modellerinden birini. Henüz net karar veremedim ama 2014 yılına inşallah Clio Sport Tourer ile gireceğim.

Herkese kazasız belasız günler diliyorum.
  • teşekkürler bilgilendirmenizden dolayı. zaten zar zor alacaz bide zam yapmasınlarr :)
  • Ewet arkadaslar artik donanimhaberin cıvkı cikmis waziyette, hangi acilmis topice ne yazarsak yazalim gayet yazdiklarimiza ne cewap weren olur ne de ipleyen iyice soguttunuz, biri sacma laf atar ortaya ona bin tane cewap werilir , adam gibi yardim isteyene umursamazlar iyice soguttunuz hakkaten

• dostum st binicileri çok az bi elin parmağı kadar foruma takılan kişi sayısı.o yüzden cevap gelmemiştir. bende araç yok temmuza düşünüyorum bende. takip ettiğim kadarıyla stlerde şimdiye kadar bir kişide rüzgar sesi duydum diğer sorunlar çıkmamış. Auris arkadaşta st binicisi ona sordum bir şikayetin var mı diye çok memnunun dedi. birazda kişiye göre değişiyor sanırım.
  • tümer kardeş varsa bir sorun biz de biniciyiz yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumer1903

Ewet arkadaslar artik donanimhaberin cıvkı cikmis waziyette, hangi acilmis topice ne yazarsak yazalim gayet yazdiklarimiza ne cewap weren olur ne de ipleyen iyice soguttunuz, biri sacma laf atar ortaya ona bin tane cewap werilir , adam gibi yardim isteyene umursamazlar iyice soguttunuz hakkaten

tumer arkadaş ben 1.2 joy st kullanıcısıyım aracımı 2 hafta önce aldım biraz fazla gezdim galiba 1050km geldi şu anda, aracımda sevmediğim yer yokmu dersen var ama tamamen kişisel şeyler mesela müzik sisteminden hiç memnun değilim ilk fırsatta hoparlörleri değiştirmeyi bile düşünüyorum ama belki joy donanım olduğu için 2 hoparlör olmasından kaynaklanıyordur bilmiyorum göreceğiz,sonra hız göstergesinin olduğu yerden ufak bir vızıltı sesi geliyor parke yollarda çok kafaya takmıyorum servise gittiğimde gösteririm,yol sesi ve rüzgar sesi alma olayı lastik sesi fazla gelmiyor bana sürekli japon araç kullanmamdan dolayı olabilir rüzgar sesi 120km hıza kadar çıktım fazla problem yok arabanın elektronik donanımları çok iyi st kasaları bence artık çok güzel yapmaya başladılar yani tamamen kişisel ihtiyaca göre alınabilir bir araç olmuş,benim kendi açımdan ilk 1.2 aracım ilk başlarda biraz korktum motordan dolayı uykularım kaçtı ama daha sonra araca biraz alışınca motorun nerden ne yapacağını kestirmek güç olmuyor uzun yokuşları gördüğüm zaman hızımı 110-120km arasına yükseltiyorum problemsiz tamamlıyor ama yokuşa 70-80km 5.viteste girip 150km hıza çıkmasını beklemiyorum senin sormak istediğin birşey varsa cevaplarım araç güzel ben biraz kişisel süslemeler yapıcam örnek;çelik jant,kapı yanlarına krom çıtalar,camlara film gibi daha da hoş olacaktır. bu arada direksiyon için sarmalı deri direksiyon kılıfı aldım müsait bir zaman onu dikmek ile uğraşacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: auris3224

quote:

Ewet arkadaslar artik donanimhaberin cıvkı cikmis waziyette, hangi acilmis topice ne yazarsak yazalim gayet yazdiklarimiza ne cewap weren olur ne de ipleyen iyice soguttunuz, biri sacma laf atar ortaya ona bin tane cewap werilir , adam gibi yardim isteyene umursamazlar iyice soguttunuz hakkaten

tumer arkadaş ben 1.2 joy st kullanıcısıyım aracımı 2 hafta önce aldım biraz fazla gezdim galiba 1050km geldi şu anda, aracımda sevmediğim yer yokmu dersen var ama tamamen kişisel şeyler mesela müzik sisteminden hiç memnun değilim ilk fırsatta hoparlörleri değiştirmeyi bile düşünüyorum ama belki joy donanım olduğu için 2 hoparlör olmasından kaynaklanıyordur bilmiyorum göreceğiz,sonra hız göstergesinin olduğu yerden ufak bir vızıltı sesi geliyor parke yollarda çok kafaya takmıyorum servise gittiğimde gösteririm,yol sesi ve rüzgar sesi alma olayı lastik sesi fazla gelmiyor bana sürekli japon araç kullanmamdan dolayı olabilir rüzgar sesi 120km hıza kadar çıktım fazla problem yok arabanın elektronik donanımları çok iyi st kasaları bence artık çok güzel yapmaya başladılar yani tamamen kişisel ihtiyaca göre alınabilir bir araç olmuş,benim kendi açımdan ilk 1.2 aracım ilk başlarda biraz korktum motordan dolayı uykularım kaçtı ama daha sonra araca biraz alışınca motorun nerden ne yapacağını kestirmek güç olmuyor uzun yokuşları gördüğüm zaman hızımı 110-120km arasına yükseltiyorum problemsiz tamamlıyor ama yokuşa 70-80km 5.viteste girip 150km hıza çıkmasını beklemiyorum senin sormak istediğin birşey varsa cevaplarım araç güzel ben biraz kişisel süslemeler yapıcam örnek;çelik jant,kapı yanlarına krom çıtalar,camlara film gibi daha da hoş olacaktır. bu arada direksiyon için sarmalı deri direksiyon kılıfı aldım müsait bir zaman onu dikmek ile uğraşacağım

Aracınız hayırlı olsun. Ben bır kac bayıden fıyat aldım. Siz aracınızı 31.5 almıssınız bu fiyatın ıcınde sıs farı ve yedek lastık opsıyonu varmı? Ayrıca hedıye olarak ne aldınız kaucuk paspas park sensörü gibi.Genelde pek ındırım yapmıyorlar. En erken 1.2 joy lar hazıran ayında gelecekmıs.
    Benım aldıgım en ıyı fiyat 32.300 beyaz renk sıs+stepne+arka park sensoru+trafık sıgortası+kaucuk paspas.
    Trafık sıgortasını kac lıraya yaptırdınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

quote:

Orijinalden alıntı: auris3224

quote:

Aracınız hayırlı olsun. Ben bır kac bayıden fıyat aldım. Siz aracınızı 31.5 almıssınız bu fiyatın ıcınde sıs farı ve yedek lastık opsıyonu varmı? Ayrıca hedıye olarak ne aldınız kaucuk paspas park sensörü gibi.Genelde pek ındırım yapmıyorlar. En erken 1.2 joy lar hazıran ayında gelecekmıs.
    Benım aldıgım en ıyı fiyat 32.300 beyaz renk sıs+stepne+arka park sensoru+trafık sıgortası+kaucuk paspas.
    Trafık sıgortasını kac lıraya yaptırdınız acaba?

merhabalar, ilk gelen parti aracı olduğu için fabrikadan sis farı olmayan model geldi sis farlı istersem haziranı beklemem gerektiğini söylediler,bebek beklediğimiz için hemen araca ihtiyacım olduğundan beklemedim,evet 31.500tl aldım çok kavga etmeme rağmen bir sürü bayi gezmeme ragmen en iyi fiyat veren bayiler arasında sis farı olan bayi 32.000tl son fiyat-31.500tl yani aracı bayi ise stepne+kauçık paspas+halı paspas hediye etti ne trafik sigortası park sensörü bile hediye etmediler trafik sigortasını 386tl yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam

• joy alan arkadaşlar ön gögüslük sizinde böyle mi yoksa lake ekletiyormusunuz? bu şekilde bence kötü görünüyor plastik sırıtmış kalmış.yukarıdaki resimlerle çok fark var.
     YENİ CLIO SPORT TOURER
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah09nazilli

joy alan arkadaşlar ön gögüslük sizinde böyle mi yoksa lake ekletiyormusunuz? bu şekilde bence kötü görünüyor plastik sırıtmış kalmış.yukarıdaki resimlerle çok fark var.
     YENİ CLIO SPORT TOURER

On göğüs plastik piano black değil belirli bir süre sonra aksesuarları çıkacaktır bende bekliyorum

• Arkadaşlar merhaba bizde clio Sport Tourer alıcaz hatta haftaya geliyo araba 33.500'tan anlaşılmış fiyat yüksek geldi bana.Tüm masraflar dahil trafik sigortası,plaka filan bana yüksek geldi içime sinmedi,yüksek mi sizce arkadaşlar?
  • çok bir bilgi vermemişsiniz dolayısı ile şu durumda fazla. ( stepne,sisfarı fasılalı silecek, metalik boya varmı )
  • hocam stepne var sadece metelik,sis farı hiç bişey yok.araç sigortası dahil bide fiyata.
  • ben 33100 liraya metalik renk- stepne- sis farı ve dolayısıyla fasılalıı silecek olan paketi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poseidoneptune -- 25 Nisan 2013; 9:19:51 >
  • sağolasın arkadaşım.Ani karar vermiş bizimkiler iş yerindeydim bende,heves edip hiç araştırmadan direk almışlar kırmıyim bende heveslerini.Yapıcak bişey yok bu saatten sonra zaten kazığı yemişiz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drama__

hocam stepne var sadece metelik,sis farı hiç bişey yok.araç sigortası dahil bide fiyata.

Bence fazla fiyatzaten stepne sis silecek 32500 sigorta falan 33000 olsun hic ikramsiz. Ama 33500 fazla baska yerden fiyat alin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.