Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfa-x

quote:

Orijinalden alıntı: ugur39912580

ARKADAŞLAR YENİ RENAULT CLİO SPORT TOURER 1.2 (JOY) MODELİNİ MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN BİRKAÇ RESİM KOYAYIM DEDİM.

Resimler için teşekkürler .Araç çok iyiymiş siz sis farı ve silecek paketinide almışsınız.

Sorum direksiyon deri kaplama mı ?

Vites değişim uyarı ışıkları çalışıyor mu ?

arkadaşım direksiyon deri değil
    vites değişim uyarısı bende sağlıklı bir şekilde çalışıyor problem yok

• Arkadaşlar aracım erken gelmiş sanırım cumartesi teslim alacagım ama servis bana sunları yapalım mı diye soruyor iç koruma dış boya koruma ve cam filmi 750 tl fiyat verdiler ... Ne dersiniz kullanan var mı ?

Şart mıdır ? İlk aracım olduğu için çok bilgisizim bu konuda.

Saygılar..
  • hiç bir fikrim yok arkadaşım çünkü daha aracım yok
    :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poseidoneptune

Arkadaşlar aracım erken gelmiş sanırım cumartesi teslim alacagım ama servis bana sunları yapalım mı diye soruyor iç koruma dış boya koruma ve cam filmi 750 tl fiyat verdiler ... Ne dersiniz kullanan var mı ?

Saygılar..

Arkadaşım Genel manada Film hariç para tuzağı, Film gerekli, diğerleri görecelidir fakat parana yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

quote:

Orijinalden alıntı: Poseidoneptune

Arkadaşlar aracım erken gelmiş sanırım cumartesi teslim alacagım ama servis bana sunları yapalım mı diye soruyor iç koruma dış boya koruma ve cam filmi 750 tl fiyat verdiler ... Ne dersiniz kullanan var mı ?

Saygılar..

Arkadaşım Genel manada Film hariç para tuzağı, Film gerekli, diğerleri görecelidir fakat parana yazık.

Galiba o tuzağa düştüm Mustafa ... uygulanan arabaları gördüm Babam da sana araba hediyem olsun dedi 600 tl ye anlaştık Cumartesi alıcam işallah arabamı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: auris3224

arkadaşlar merhaba, 1.2 joy modeli için video çektimhttp://www.youtube.com/watch?v=4eHB1YJrFUc bakabilirsiniz çok sıkışık bir istanbul trafiğinden çıkıp direk otobana bağlanarak elde ettiğim sonuç otobana bağlanırken ortalama yakıt 7.9 gösteriyordu hiç trafik olmasaydı eğer 4,8lt gösterirdi

Çok yararlı bir çalışma akıllardaki soru işaretlerini silici.

Bir şey daha dikkatimi çekti yol çizgili bozuk olmasına rağmen devir 3000 olmasına rağmen araç sessiz gibi

Direksiyonun deri olmadığını biliyorum ancak direksiyonun üst tarafındaki çizgiler deri olanlarda olduğu için resimde çok net değil gibi ondan sormuştum dikkatli bakınca gördüm.

Bu araç gerçekten çok mantıklı Euro ncap 5 yıldız ,Hız sabitleyici esp sine kadar herşey var ve görünüş / donanım mükemmel ileride tercih edebileceğim araçlar arasına aldım

Teşekkürler ve alanlara tekrar hayırlı olsun

• açıkçası ben dacia stepway 0.9 alıyordum sonra sadece yol bilgisayarı olmadığı için kararsız kaldım tekrar clio IV St ye döndüm. İstanbul avrupa yakası en uygun kaça alabilirim?
    Arkadaşlar istanbulda alacak arkadaslarla birlik olup grup inidirmi yapalım ne dersiniz benim le aynı düşünen arkadaslarım var ise hemen iletime geçebiliriz.
  • Stepway de kafa karıştırıcı hem 0.9 u hem 1.5 dci 90 hp 220nm dizeli

Ancak Clio 4 ST nin hız sabitleyici,yol bilgisayarı Güvenlikte 5 yıldız alması ,daha büyük bagajı gibi artıları var ancak stepway de iç hacim çok geniş yerden de yüksek..

Clio 4 ST yi seçerdim
  • Bu araçların arka frenleri kampana mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: takmad

Bu araçların arka frenleri kampana mı?

Kampana.
  • arkadaşlar şöyle bi forumlara bakıyorummda clio4 hb lerden baya bi şikayet var. Acaba tourerlerdede varmıdır çıkarmı acaba. tourer kullananda az sayıda forumdada bi kaç kişide var ama bilemiyorum. yada çokmu abartıyorlar bilemiyorumm fikirleriniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

arkadaşlar şöyle bi forumlara bakıyorummda clio4 hb lerden baya bi şikayet var. Acaba tourerlerdede varmıdır çıkarmı acaba. tourer kullananda az sayıda forumdada bi kaç kişide var ama bilemiyorum. yada çokmu abartıyorlar bilemiyorumm fikirleriniz??

Şikayetler nedir? göreceli şikayetler hepsi, tourer de aynı versiyon olduğuna göre şikayetler aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

arkadaşlar şöyle bi forumlara bakıyorummda clio4 hb lerden baya bi şikayet var. Acaba tourerlerdede varmıdır çıkarmı acaba. tourer kullananda az sayıda forumdada bi kaç kişide var ama bilemiyorum. yada çokmu abartıyorlar bilemiyorumm fikirleriniz??

Şikayetler nedir? göreceli şikayetler hepsi, tourer de aynı versiyon olduğuna göre şikayetler aynıdır.

kadrandan tıkırtı geliyor sağ kapıdan rüzgar alıyor boyası dökülüyor start stop hemen bozuldu vs
  • Boya işi yeni diğerleri mevcut. Nede olsa yerli montaj bazıları yerli malı desede
  • Arkadaşlar ben Kütahyada ikamet ediyorum . Cuma Günü yani 12 Nisan itibari ile Yeni Clio Sport Tourer Icon Turbo 90 bg Stop & Start. modelini aldım . İlk başta çok tereddüt vardı ama şimdi iyiki aldım diyorum. Ben çok memnunum . Beni korkutan yanı yakıt açısından bakalım ne ile karşılaşıcaz :) Arabayı tavsiye ederim arkadaşlar. Rüzgar alıyo , kadrandan ses geliyo gibi şikayetlede karşılaşmadım aksine arabada içinden konuş duyulacak o kadar sessiz arabanın içi :)

YENİ CLIO SPORT TOURER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerkasikci -- 16 Nisan 2013; 22:55:23 >

• Özer bey aracınız hayırlı olsun bende 1.2joy st var 115 km hızla giderken sadece motor sesi geliyordu lastik ve rüzgar sesi çok azdı yani hiç rahatsız etmedi aracın hiçbir yerinden ses gelmiyor bozuk yolda bile sonuçta c veya d sınıfı bir araç değil arkadaşımda 2013 avensis var şoför koltugundaki gicirti yüzünden arabadan soğudu olacağı varsa oluyor yani herkese kazasiz suruşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araciniz hayirli olsun. St binicileride yavaş yavaş artıyor ne kadar güzel :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cümleten araçlarınız hayırlı olsun.Ben 1.2 symbol kullanıcıyım .araçdan tüketiminden performansdan iç genişliğinden arka kısım hariç memnunum. motor gücü ve aracın ağırlığı orantılandığı zaman bu araca şehir içi hariç çok yeteceğini düşünmüyorum . keşke symbol kadar yetse hemen alıcam oda ayrı :). aracı büyük bi hevesle incelemeye gittim. Bagajı çok ideal yanlız banamı ole geldi bilemiyorum boyum 1.78 şöför kısmmında dahi kafam tavana deyiyordu, koltu alçaltıp geri çeksem bu sefer direksiyona çok uzak kaldım. bundan dolayı hayallerim yıkıldı gibi bişi oldu.joy donanıma ise sis farı kademelli silecek opsiyon görünyor. sis farı tamamda kademeli silecek biraz ayıp olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auris3224

quote:

Orijinalden alıntı: ugur39912580

hocam kusura bakmayın anlamadığım nokta şu oldu toplamda 300 km de 11 litre mi yaptı 1.2 joy benzinli aracınız ?

300km yolda toplamda 11lt yakit tuketmisim ortalama yakıt tüketimi 5lt gösteriyor

ortalama yakıt 5 olsa 300 km de 15 litre yakması gerekmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerkasikci

Arkadaşlar ben Kütahyada ikamet ediyorum . Cuma Günü yani 12 Nisan itibari ile Yeni Clio Sport Tourer Icon Turbo 90 bg Stop & Start. modelini aldım . İlk başta çok tereddüt vardı ama şimdi iyiki aldım diyorum. Ben çok memnunum . Beni korkutan yanı yakıt açısından bakalım ne ile karşılaşıcaz :) Arabayı tavsiye ederim arkadaşlar. Rüzgar alıyo , kadrandan ses geliyo gibi şikayetlede karşılaşmadım aksine arabada içinden konuş duyulacak o kadar sessiz arabanın içi :)

YENİ CLIO SPORT TOURER

hocam öncelikle aracınız hayırlı ugurlu olsun.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
    aracınız sanırım benzinli model.bizde bu modeli almayı düşünüyoruz.yani 0.9 icon turbo stop&start olanı.
    aracın jantları çelik sanırım.standart olarak mı böyle yoksa ek ödeme yaptınızmı opsiyon seçerek.
    birde ne kadara aldınız ayıptır sorması

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.