Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Clio Sport Tourer Joy 1.5 dCi 75 bg 41.990 TL

Bu paketi almak istiyorum araçda 200 tork var o yüzden beygire fazla takılmıyorum, yorumlarınız var mı kullanan alan bu aracı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auris3224

Arkadaşlar bayiden aradılar aracim erken gelecek miş pazartesi veya salı teslim olurmuş bakalım bekliyorum 1.2joy için look kırmızı paket aksesuarcilara gelmismidir bulabilrmiyim servisi aradim joyda look olmuyor sonradan takilmiyor dediler dışardan bulmam gerek yardımcı olurmusunuz

sizin adınıza sevindim eminim çok heyecan vardır. yorumlarınızı fotolarınızı bekliyoruz.şimdidine hayırlı olsun.
  • benimde dikkatimi çekti. ama 90 beygiri daha sağlam olur diye düşünüyorum. yakıt tüketimleri inanılmaz düşük. şehir içi 4.1 nedir test sürüşü yapmak lazım kağıt üzerinde çok uygun bir araba gibi duruyor. yalnız kafama takılan şey şu multimedya opsiyonunun fiyatını bulamadım
  • Merhaba herkese;

Megane Sport Tourer çıktığından beri hayalimdeki arabaydı. ama fiyat aramızdaki en büyük engeldi...

Pazar gün eşimle birlikte bir renault bayisine gittik ve Clio Sport Tourer aracı almaya karar verdik. Dün itibari ile Clio Sport Tourer 1.2 16V 75 Bg modelinin siparişini verdim.

20-25 nisan arasında teslim edileceği üzerine de anlaştık. Tüplü dalış ile ilgilendiğimiz için büyük bagajlı bir araba istiyorum hep.

Bu model bagaj ve görünümle beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Umarım iyi günlerde kullanırız. Aracı almadan önce pazar akşamı yaptığım benzinli ve dizel analizini de sizinle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poseidoneptune -- 9 Nisan 2013; 19:47:39 >
  • Daha önce bahsettiğim inceleme ; İncelenen 2 motor 1.2 16v 75 bg ve 1.5dci 90 bg'dir. tüketim verileri internet sitesinden alınmıştır. benzin fiyatları ise 7 Nisan 2013 Opet istanbul ümraniye pompa fiyatlarıdır.

1.2 benzinli motorun 100 km şehir içi tüketimi 7 litre fiyatı 33,18 tl

1,5 dizel motorun 100 km şehir içi tüketimi 4,3 litre fiyatı 17,30 tl

1.2 benzinli motorun 100 km şehir dışı tüketimi 4,7 litre fiyatı 22,28 tl

1,5 dizel motorun 100 km şehir içi tüketimi 3,2 litre fiyatı 13,4 tl

1.2 benzinli motorun 100 km karma tüketimi 5,5 litre fiyatı 26,07 tl

1,5 dizel motorun 100 km karma tüketimi 3,6 litre fiyatı 15,08 tl

aradaki 10000 tl lik fark ne zaman amorti edilir ?

tamamen şehir içi kullanımda 62579 km'de

tamamen şehir dışı kullanımda 112612 km'de

tamamen karma kullanımda 90991 km'de

Karar sizin

• ben de yarın Clio 1.2 joy sport tourer modelini almaya gidicem. işlemler uzamıştı. Yarın hayırlısıyla teslim alıyorum. Fotoğraflarını merak eden arkadaşlar varmış sanırım. en kısa zamanda burada paylaşıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur39912580

ben de yarın Clio 1.2 joy sport tourer modelini almaya gidicem. işlemler uzamıştı. Yarın hayırlısıyla teslim alıyorum. Fotoğraflarını merak eden arkadaşlar varmış sanırım. en kısa zamanda burada paylaşıcam.

evet bekliyoruz fotoları yorumları. acentelerde hep full olanı olduğu için joy modelini merak ediyorum. aslında biliyoruz nelerin olup olmayacağını ama birde görmek var tabiki. araç içinide çekerseniz sevinirim Allah kaza bela dert tasa vermesin iyi günlerde kullanın.
  • Teşekkürler. Allah kimseye kaza bela vermesin hocam.ama aracı bizzat gördüm dış tasarımda sadece nikelaj olan yerlerde nikelaj yok ve jant kapakları var. stoplar farlar aynı.onun dışında iç mekan HB clio joy modeli ile aynı iç tasarıma sahip. İnşallah en kısa zamanda yayınlayacağım ama fotoları. Teşekkür ederim tekrar
  • arkadaşlar dün aracımı aldım 1.2 joy ilk izlenimlerim araç güzel dış tasarım başarılı içi full olanlara göre sade kalıyor.
    İstanbul şehir içi 40km yol yaptım ortlama hız 18km yakıt ortalama 9.4lt gösteriyor. ilk aldığımda yol çıktığım gibi 18.3lt gösterdi ve daha sonra yakıt en düşük 8.7lt düştü bugün tekrar en son şirkete geldiğimde 9.4lt gösteriyordu. araç içeriye fazla ses almıyor,heryerinden ses gelmiyor onu söyleyebilirim.
    ses sistemi vasat üzeri diyebilirim.hill holder güzel çalışıyor. c.control iyi çalışıyor problem yok, vites uyarı ışıkları çalışıyor problem yok genelde uymaya çalıştım.
    lastikler bridgestone marka geldi. kauçuk paspas vermişler itiraz ettim orjinal halı paspas istiyorum diye kavga çıkar dedim sipariş verdiler haftaya salı gelir dediler.
    gelelim en sonunda motora düz yol idare eder ama yokuş görmeye görsün çok kötü arkadaşlar ya motor çok yeni aracın kendini bulması için 3.000km geçmesi gerekiyormuş dün eşimle beraber normal bir rampa çıkıyordum 1.viteste yüklendim 4bin devire geldi 2 ye attım araba yığıldı kaldı çektim en sağa 20km hızla yokuşu çıkarttım çok zorlamadan biraz üzüldüm bu kadarını beklemiyordum ama yapacak birşey yok ya araca alışamadım yada araç çok yeni daha tam oturmadı parçalar 1.4 8v motor ile alakası yok yani

• Ben de 1-2 saat sonra aracı almaya gidecektim motor çekmiyor falan dediniz canım sıkıldı buna. Ama umarım dediğiniz gibi ilerleyen km lerde açılır araç.
  • Hayırlı uğurlu olsun araçlarınız .

Motor açılacaktır ancak güçlü araçtan inip buna bindiyseniz size hep güçsüz gelecek .

Symbol yerine tercih edilecek araç ancak çoğu kişi farkına varamadı daha.

32000 tl lik araçta cruise control,ESP gibi donanımların standart olması çok çok iyi ayrıca araç çok spor duruyor hb den daha spor

Vites asistanın olması güzel yakıt 1000km den sonra normale döner ancak benzinlilerde o kadar öok fark olmuyor yani dizel gibi birden 1-2 lt düşmüyor.

Resimleri paylaşırsanız bekliyoruz

Orta konsola icon pakettekine benzer kenarlara nikelay çerçeve teyp etrafına da icon gibi parlak piano black kaplama uygulanırsa iyi olabilir

Yakıt hesabına 1.2 motorun 310tl lik yıllık vergi avantajını da eklediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 10 Nisan 2013; 13:26:17 >

• Arkadaşlar arabayı teslim aldım 3 saat önce. 1.2 joy madeli. konfor olarak yeterli düzeyde bir araç 50 km bir yol yaptım ama hala ondan öğreneceklerim var. dış görünüşte de çok yeterli seviyede diyebilirim. bundan kuşkunuz hiç olmasın. şehre girdiğimde fark yarattığımı söyleyebilirim. Bunlar artılarıydı. Gelelim eksilerine. motoru benim şuana kadar gördüğüm tek eksisiydi. 10-15 km de bir vites isteyen bir motor ve şanzıman düzeniği kurmuşlar. özellikle ışıklarda çok çok seri olmalısınız. 5. vitese gelene kadar yorulabilirsiniz . Yalnız bir sorunum oldu. araca 10 litre yakıt aldım ancak ibre bir mm. bile oynamadı. servisini aramak olacak yarın ilk işim. kullanan varsa bana şuan yardımcı olurlarsa bu konuda çok mutlu olurum. teşekkürler. Fotoğrafları da akşam olduğu için çekemedim yarın işten fırsat bulduğumda koyacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur39912580 -- 10 Nisan 2013; 21:29:47 >

• Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, Allah kaza bela vermesin. Detaylı fotoğraflarınızı en kısa zamanda bekliyoruz.
  • arkadaşlar sizler adına sevindim. Allah güle güle bindirsin inşllh. bende geçmiyor günler diyorumm. şu iki üç ay bi geciversee :)))
    detaylı net fotoları bekliyoruzz.ilerleyen günlerdeki yorumlarınızıda bekliyoruzz.
  • Merhaba arkadaslar.bizde ötv indirimi ile almak istiyoruz bu araci.bugun bayiye gidip fiyat aldik.
    1.2 joy icin 24000, 1.5 dci icin 30500 fiyat aldik.alip kullanan yada isin ehli arkadaslara sorum var.6000 daha verip dizel almak mantikli midir.aracin bagaj hacmi yeterli fakat koltuklar ve konforu nasildir.albea dan sonra daha genis ve kalite farki yaratirmi.yoksa fiat linea mi alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ekonomi ve sportif ve estetik görünüm istiyorsan Clio Sport Tourer çok ideal. Dizel konusunda ise 6000 farka değer. ÖTV indiriminden yararlanamayanlar 10000 fark verirken 6000 fark epey bir avantaj sağlar size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozlugol -- 11 Nisan 2013; 11:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Merhaba arkadaslar.bizde ötv indirimi ile almak istiyoruz bu araci.bugun bayiye gidip fiyat aldik.
    1.2 joy icin 24000, 1.5 dci icin 30500 fiyat aldik.alip kullanan yada isin ehli arkadaslara sorum var.6000 daha verip dizel almak mantikli midir.aracin bagaj hacmi yeterli fakat koltuklar ve konforu nasildir.albea dan sonra daha genis ve kalite farki yaratirmi.yoksa fiat linea mi alsak

30500 tl sizi zora koymayacaksa kesinlikle dizeli tavsiye ederim. yakıt acısından tork çekiş acısından sizi tatmin edecektir. Ben 1,2 düşünüyorum imkanım olsa dizel alırım. fiyat çok çok iyi . aracı daha almadım gittim inceledim yanlız. çok hoş rahata benziyor. albeadan daha rahat olacak kanısındayım ama line ile kıyaslayamam hiç bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Merhaba arkadaslar.bizde ötv indirimi ile almak istiyoruz bu araci.bugun bayiye gidip fiyat aldik.

30500 tl sizi zora koymayacaksa kesinlikle dizeli tavsiye ederim. yakıt acısından tork çekiş acısından sizi tatmin edecektir. Ben 1,2 düşünüyorum imkanım olsa dizel alırım. fiyat çok çok iyi . aracı daha almadım gittim inceledim yanlız. çok hoş rahata benziyor. albeadan daha rahat olacak kanısındayım ama line ile kıyaslayamam hiç bir bilgim yok.

yaa aracı babama alacağız.onda şu an albea var.5 senesini doldurdu.zaten çok fazla km yapmıyor.şimdiki aracı 28000 km de.o yüzden 1.2 joy modelini düşünüyoruz ama 6000 fazla verip dizel almak en azından ileriye dönük yatırım için daha mantıklı sanki.aracı dün inceledik.gerçekten ççok güzel tasarımı var.1.2 joyun standart donanımları da çok iyi.

• yol bilgisayarının göstergeleri neler arkadaşlar ? kullananlar yardımcı olabilir mi?
  • Arkadaşlar 70km oldu aracim tüketimi 5.3lt gosteriyor ortalama yakıt 9lt hiz 18km gosteriyor cok yeni bir arac haftasonu 200km bir yolum var ortalamayi sifirlayip öyle cikicam yola 90gecmeden bakalım ne gostericek yakit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.