Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: auris3224

Arkadaşlar 70km oldu aracim tüketimi 5.3lt gosteriyor ortalama yakıt 9lt hiz 18km gosteriyor cok yeni bir arac haftasonu 200km bir yolum var ortalamayi sifirlayip öyle cikicam yola 90gecmeden bakalım ne gostericek yakit

takipteyiz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozlugol

Bence ekonomi ve sportif ve estetik görünüm istiyorsan Clio Sport Tourer çok ideal. Dizel konusunda ise 6000 farka değer. ÖTV indiriminden yararlanamayanlar 10000 fark verirken 6000 fark epey bir avantaj sağlar size.

Hocam clio sport tourer full modelini inceliyorum bir kaç yerde sesten yakılmış ayrıca araç içi malzeme kalitesinin düşük olduğundan. Siz arıcı incelediniz mi 47bin yapar mi bu araç arbalarla aram yoktur pek. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı incelem şansım olmadı, iki defa bayiye gittim ellerinde araç yoktu, gelen satılıyormuş.
    Ama clio4 ü detaylıca inceledim. Sport tourer de clio4 ile aynı sadece arka taraf farklı. Kalite anlamında bana göre problem yok. Bir çok markadan daha kaliteli ve daha donanımlı. 47000 biraz fazla ama, rakiplerine göre yine de iyi bir fiyat.
  • bende eşimle yarın deneme sürüşüne katılacağım.

acaba sürüş sırasında böyle birşeyle karşılaşacakmıyım
    http://www.youtube.com/watch?v=4C5SgA9d9gQ

icon 0.9 almayı planlıyorum.gördüğüm kadarıyla herkes joy 1.2 denemiş. donanım harici motor açısından 0.9'un performansı 1.2 ile kıyaslarsak nasıl acaba?

bu arada ötv indirimi alacak arkadaşlar engelli indiriminden mi yararlanıyor?ötv indirimi için ne gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: starback

bende eşimle yarın deneme sürüşüne katılacağım.

acaba sürüş sırasında böyle birşeyle karşılaşacakmıyım
    http://www.youtube.com/watch?v=4C5SgA9d9gQ

icon 0.9 almayı planlıyorum.gördüğüm kadarıyla herkes joy 1.2 denemiş. donanım harici motor açısından 0.9'un performansı 1.2 ile kıyaslarsak nasıl acaba?

bu arada ötv indirimi alacak arkadaşlar engelli indiriminden mi yararlanıyor?ötv indirimi için ne gerekli?

evet engelli için ötv indiriminden faydalanıyoruz.bizde 1.2 joy düşünüyorduk ama hem donanım artıları ve motoru sebebiyle sanırım icon 0.9 alacağız.ama dizel mi olur benzinli mi bakacağız artık.

• Arkadaşlar 2 nisan da eşime 15 dci icon 90 bg olan aracın beyazını aldık. Araç harika ancak 2 kusuru var. bir önceki modelinde yani grand tour da( grand tour 2012 yi satıp bu aracı aldık) aracın içine ses çok az geliyordu. Motor sesi ve yol sesi çok çok azdı. buna güvenerek aldık ama bu konuda hayal kırıklığı oldu. Motor sesi çok fazal. hele yoldaki 2 cm lik bir taş parçasını bile hissediyorsunuz. Rüzgar a gelince kesinlikle çok feci fuuuuuuuffff gibi garip bir ses geliyor. üçüncü olarakda aracın iç yüksekliği fazla kısa ve 1.75 civarında boyunuz varsa aracın ön koltuğunda kocaman duruyorsunuz. Araç dış görünüşüyle harika iç kalite vasat. müzik vasat. ama dci motor 90 bg. ne rampada kalıyor ne yığılıyor. dizel dizel dizel başka söze gerek yok......araç 375 km oldu. ankara otobanında 158 i test ettim titreme ve savrulm zorlanma yok 130 dan 150 ye nasıl çıktı anlamıyorsunuz bile. 150 hızla sabit 2.5 dakika kadar gittim. ve inanın motorun gücü katlandı. sanki 105 bg oldu. daha seri ve daha güçlü oldu.... birde dönüşde 150 yi test ederim. Araç iyice açılır. e5 motor da yok ilk 500 -1000 km yavaş kullanın falan yok. bas gitsin aç arabayı uyutma. Grand tour da harika açılmıştı. 163 ü görmüştüm ama yol bitmişti :). Araçta iç kalite yok ama motor canavar.... alırsanız beyaz mükemmmel..... Arka tüm camları yüzde 75 kararttım. mükemmel oldu. Şimdi kendimede megan 1.5 edc spour tour GT line alıyorum.... Hanımla kapışacağız.....

• Takip...
  • arkadaşlar clio sport tourer ın resimlerini bilgisayarımın işletim sisteminin linux olmasından dolayı atamıyorum. 1.2 joy benzinli kullanmaktayım. henüz 95 km civarına ulaştım. tükettiği yakıt 7,3 litre. umarım 0 diye böyledir diyorum. ancak aracın ne geniş bir deposu varmış ki 12 litre benzin aldım hala ikaz lambası yanıyor. buda beni korkutuyor açıkçası. yol bilgisayarında ise kalan yakıt kısmında hiçbir rakam yazmıyor. sanırım ışık söndükten sonra aktif hale gelecek.
  • takipteyizz :)
  • ARKADAŞLAR YENİ RENAULT CLİO SPORT TOURER 1.2 (JOY) MODELİNİ MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN BİRKAÇ RESİM KOYAYIM DEDİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur39912580

arkadaşlar clio sport tourer ın resimlerini bilgisayarımın işletim sisteminin linux olmasından dolayı atamıyorum. 1.2 joy benzinli kullanmaktayım. henüz 95 km civarına ulaştım. tükettiği yakıt 7,3 litre. umarım 0 diye böyledir diyorum. ancak aracın ne geniş bir deposu varmış ki 12 litre benzin aldım hala ikaz lambası yanıyor. buda beni korkutuyor açıkçası. yol bilgisayarında ise kalan yakıt kısmında hiçbir rakam yazmıyor. sanırım ışık söndükten sonra aktif hale gelecek.

Arkadaşlar bugün 300km bir yoldan geldim istanbul Sakarya gidiş geliş araç 1.2joy st depoyu shellden fulleyip yola çıktık ilk önce 525km gidersin yazdı sonra 865km çıktı kalan yakıtla yapılan mesafe neyse araç 11lt yakıt tuketti hiz sabit 98km cc açıktı sürekli en son 300km yol geldikten sonra yakit 907km gidersin diyordu ve ibre hiç oynamadi yerinden büyük bir ihtimalle hemen düşecektir nasıl yakıt tuketimi bu arada aracın km 405oldu

• hocam kusura bakmayın anlamadığım nokta şu oldu toplamda 300 km de 11 litre mi yaptı 1.2 joy benzinli aracınız ?
  • quote:

hocam kusura bakmayın anlamadığım nokta şu oldu toplamda 300 km de 11 litre mi yaptı 1.2 joy benzinli aracınız ?

300km yolda toplamda 11lt yakit tuketmisim ortalama yakıt tüketimi 5lt gösteriyor

• hocam çok çok iyi. aynı araçla 115 km yol yaptım. tabi şehir içiydi büyük bölümü. toplamda 9.5 litre benzin yaktı. tabi sizin hız sabitleyiciyi ayarlamanız ve hiç vites değiştirmeyişiniz bu kadar yakıt tüketmesine yardımcı olmuştur. ancak 11 litre çok çok iyi bir rakam 0 bir araç için
  • ugur hocam maşallh çok güzel Allahım güle güle bindirsin. teşekkürler paylaşım için.
    auris hocam 300 km 11lt süper valla bende kısmetse yaza aldığımda edirne konya arası gidecem git gel sadece mesafe 2000 km orda gezme hariç korkuyordum çok yakaacaz diye ama inşllah seninki gibi sonuçlar çıkarda ucuz yollu gider gelirim :))

auris hocam rampa çekişiinden biraz yakınmıştınız :) nasıl birazdaha hızlanma çekiş varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzyy -- 14 Nisan 2013; 23:34:19 >
  • muzzy hocam teşekkürler amin inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

ugur hocam maşallh çok güzel Allahım güle güle bindirsin. teşekkürler paylaşım için.
    auris hocam 300 km 11lt süper valla bende kısmetse yaza aldığımda edirne konya arası gidecem git gel sadece mesafe 2000 km orda gezme hariç korkuyordum çok yakaacaz diye ama inşllah seninki gibi sonuçlar çıkarda ucuz yollu gider gelirim :))

auris hocam rampa çekişiinden biraz yakınmıştınız :) nasıl birazdaha hızlanma çekiş varmı

Muzzyy arkadaşım uzun yolda araç iyi bir yakıt değeri elde ediyor araca biraz daha alıştım yokuş çıkacağımı anlayınca hizimi 115-120kmh yukselttim problemslz tamamladım Dilovası rampasi baya diktir izmit yönünden gelirken hizimi yukseltip çıktım orta seritten problemsizdi birde ilk 1000km 3500d/dk gecmiycem haftaya Edirne ye gitmeyi planlıyorum gezmek için bakalım ne kadar yakacak paylasirim

• quote:

ARKADAŞLAR YENİ RENAULT CLİO SPORT TOURER 1.2 (JOY) MODELİNİ MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN BİRKAÇ RESİM KOYAYIM DEDİM.

Resimler için teşekkürler .Araç çok iyiymiş siz sis farı ve silecek paketinide almışsınız.

Sorum direksiyon deri kaplama mı ?

Vites değişim uyarı ışıkları çalışıyor mu ?

• arkadaşlar merhaba, 1.2 joy modeli için video çektimhttp://www.youtube.com/watch?v=4eHB1YJrFUc bakabilirsiniz çok sıkışık bir istanbul trafiğinden çıkıp direk otobana bağlanarak elde ettiğim sonuç otobana bağlanırken ortalama yakıt 7.9 gösteriyordu hiç trafik olmasaydı eğer 4,8lt gösterirdi
  • Tesekkurler arkadaslar bilgiler icin.
    Alfa arkadasim joylarda deri degil direksiyon diğer sorunu bilmiyorum
    Takipteyiz...:))

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.