Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de beyaz renk 1.2 joy istiyordum ama en az 2 ay süre veriyorlar ve net bir tarih veremiyorlar. Bursa Kütahya Manisa Antalya ya sordum. Sadece Antalyada kırmızı renk vardı hemen teslim, kapora verdim. Sis farı+fasılalı silecek+stepne+metalik boya 33.300 TL. park sensörü hediye aldım uzun pazarlık sonucu. Dün parayı yatırdım ve bekliyorum trafik tescil işlemlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poseidoneptune

Araç clio sport tourer :))

mercedes s320 forumunda diilim dimi:)

:) biliyorumda yani hangi motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

quote:

1,2 16v 75 bg :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzzyy

quote:

1,2 16v 75 bg :)

teşekkürler. değerler güzel dediğin gibi dahada düşerse ne ala :)
    bende 1,2 düşünüyorum kısmetse o yüzden böyle bilgilendirmelere ihtiyac varr
    takipteyizzz :) kazasız günlere hep beraberr
  • arkadaşım hayırlı olsun güle güle bin darısı başımızaa :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzbaha

Merhaba arkadaşlar bende 1.2 joy aldım. Aracı fazla deneme fırsatımız olmadı ama genel itibariyle keyifi bir araç olmuş. Yalnız birşey sormak istiyorum aracın motor sesi dizel araba gibi sizde de bu durum mevcut mu? Servise sordum normal dediler.

1.2 motor ların tümü böyle nissan da da durum aynı.Ben alıştım artık.Hoşuma bili gidiyor hırıltı...
  • Joy'lara 500TL
    Icon'lara 1000TL zam gelmiş. Pes artık renault.... Araba yok satıyo diye her ay neredeyse zam yapacaklar....
  • bence dış dizayn dışında bir olayı yok test ettim, full olanınıda inceledim bu parayı haketmiyor. Malzeme kalitesi yetersiz ama araba zevk işi almış olanlar güle güle kullansın. Yalnız bir tavsiye gidin alın amlamında söylemiyorum , etrafında ford bayisi olanlar titanium paketli fiestaların bir kere koltuğuna otursun ondan sonra gitsin tekrar clio koltuğunu otursun.
     YENİ CLIO SPORT TOURER

YENİ CLIO SPORT TOURER

• Güzel bilgiler içeriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=z8wGgyDYkrw
  • Allah razı olsun. Allah daha iyilerini size nasip etsin.
  • arkadaşlar clio joy 1.2 16 v 75 bg benzinli almayı düşünüyordum ve hakikaten heyecanlanmıştım,ilk arabam olacak olması ve elimdeki bütün paranın buna yetmesinden dolayı.ancak 1 saattir dikkatlice yorumları okuyunca tam hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.dış görünüşte sıkıntı olmadığını düşünüyorum,yalnız en önemli şey yani performansta beklenilenden kötü çıkmış gibi alanların yorumlarından.tamam sonuçta 1,2 ama bu yorumları beklemiyordum.eğer fiyat üzerinden araştırmaya devam edersem linea,seat ibiza,peugeot 208,301 inceleyeceğim.hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur39912580

arkadaşlar benim gibi bu aracın 1.2 joy benzinli modeli kullananlar ; toplam km lerini ortalama km lerini ve kullandıkları toplam yakıtı yazabilirler mi acaba. bir istatistik yapıcam da. teşekkürler şimdiden.
    toplam km: 180 km
    tükettiği toplam yakıt: 14,4 lt
    ortalama: 6,9 lt
    ayrıca tamamı şehiriçidir.

180 km yol için 14,4 lt yakıt tüketmişseniz ortalama 8 lt yapar
  • Bu arabalarda, geri vites lambası bir tane mi ? Hiç sevmediğim şeylerden bir tane eri vites lambası olması
  • Kredı secenklerı yani 0,69 faız oranı neden bu aracı kapsamıyor anlam veremedım ya...:???

Diğer yandan Yeni Clio, Scénic, Grand Scénic, Symbol’ün dizel versiyonu 48.000TL için 48 ay 0,69 faiz oranı ile sunuluyor. Scénic, Grand Scénic, Symbol’ün dizel versiyonu cazip faiz oranına ek olarak 1.000 TL indirim ile Mayıs ayında tüketiciyle buluşuyor.

http://www.arabam.com/haber/Otomobil-Kampanyalari-Renaultdan-Mayis-ayinda-cazip-firsatlar/Detay-296923
  • tamam bazı yönlerden haklısında araçların özelliklerini vede fiyatlarınıda karşılaştırmak gerekli. Titnyum 36 bin tl den başlıyor
  • Hayal kırıklığına uğramana gerek yok arkadaşım aracı sana kesinlikle tavsiye edebilirim. Dolu bir araç keyifli, fiyatıda emsallerine gör makul, İlk aracın olacaksa yakıt olarakta makul özellikle hız sabitleyicisi kullanımı çok iyi. Biz sadece negatif yönlerinden bahsettik. Clio en çok tutulan modellerden biri. 2. eldede sıkıntın olmaz
  • quote:

tamam bazı yönlerden haklısında araçların özelliklerini vede fiyatlarınıda karşılaştırmak gerekli. Titnyum 36 bin tl den başlıyor

joy lar boş versiyon zaten iconla - titanium u karşılaştırmak lazım.

Yeni Clio Sport Tourer Icon Turbo 90 bg Stop & Start
    41.490 TL
    Yeni Clio Sport Tourer Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start
    47.490 TL

Titanium 1.5 TDCi 75PS 41.495 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gprs78 -- 8 Mayıs 2013; 9:07:15 >
  • Evet arkadaşlar 1.2 st ile şehir içi yakıt değerlerim son ölçüm şöyle
    100km şehir dışı 500km şehiriçi toplamda tam 602km ışık yaktı kalan yakıtla gidilecek mesafe 109km gösterirken ışık yandı. neyse yakıtı sürekli Shell'den alıyorum 165TL doldurmuştum ışık yaktığında 602km gelmişti araçta hız 24km/h yanlış hatırlamıyorsam ortalama yakıt 6.7LT gösteriyordu.
    36LTX100/602 = 5.98LT yapıyor eğer yanlış hesaplamıyorsam tekrar depoyu fullledim bakalım tamamı İstanbul şehiriçi kaç km göstericek,
    Arkadaşlar şu anda ortalama 7.2LT gösteriyor şehiriçi Sabah 10km gidiş 11-12km akşam dönüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

quote:

tamam bazı yönlerden haklısında araçların özelliklerini vede fiyatlarınıda karşılaştırmak gerekli. Titnyum 36 bin tl den başlıyor

joy lar boş versiyon zaten iconla - titanium u karşılaştırmak lazım.

Yeni Clio Sport Tourer Icon Turbo 90 bg Stop & Start
    41.490 TL
    Yeni Clio Sport Tourer Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start
    47.490 TL

Titanium 1.5 TDCi 75PS 41.495 TL

joy o kadar da boş sayılmaz ESP, ASR, HIZ SABİTLEYİCİ, BLUTEOTH gibi donanımları birçok marka üst segmentlerde sunarken clio baz pakette sunmakta.
  • Arkadaşlar clio grand tour 1.2 teknik verilerde aracın ağırlığı 1110 kg. olmasına rağmen 0-100 13,6 sn. ancak bizim sport tourlar 1030 kg. 0-100 14,5 sn. Araç 80 kg. hafiflemesine rağmen 0,9 sn. daha geç hızlanma verisi var. Motorlar aynı. Şanzıman mı farklı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.