Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

S-DİZAYN DAN ALMIŞ OLDUĞUM
    KROM KAPLAMALAR GELDİ VEDE UYGULADIM ....

800 TL YE
    BOYA KORUMA
    KAPUT KORUMA FILMI
    KOLTUK KORUMA
    MOTOR KORUMA
    CAM FILMI

YENİ CLIO SPORT TOURER
     YENİ CLIO SPORT TOURER

KROM CAM ÇITALARI

YENİ CLIO SPORT TOURER

KAPI ÇITALARI
     YENİ CLIO SPORT TOURER

ÖN KONSOL KROM KAPLAMA

YENİ CLIO SPORT TOURER
     YENİ CLIO SPORT TOURER
     YENİ CLIO SPORT TOURER

ÖN KAPI EŞİĞİ

YENİ CLIO SPORT TOURER
    ARKA KAPI EŞİĞİ

YENİ CLIO SPORT TOURER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 21 Mayıs 2014; 21:26:25 >

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Hakan hocam konunun böyle bir paylaşıma ihtiyacı vardı. Bu arada bagaj çıtası çok yakışmış. Güle güle kullanman dileğiyle :)
  • Hocam güle güle kullanın bagaj çıtasını ilk kez gördüm sport torer ın. :) Güle güle binin...Bende havalar ısınsın inş. biraz da ekonomiyi düzeltiyim almayı düşünüyorum...
  • Arkadaşlar havalar soğudu, aracın kış bakımı ne bileyim antifiriz vs konuluyor mu. Bu konularda hiç fikrim yok. kış başında arabaya ne gibi bakımlar yapabiliriz. Silecek suyu deposuna antifirizli sulardan koydum. Motor için antifiriz koymamız gerekiyor mu yoksa bizim yeni araçlarda antifiriz var mıdır.
    Bilgisi olan aktarırsa iyi olur.
  • Bildigim kadariyla araba fabrika cikisi motor suyu sadece antifiriz. Eksildiyse uygun olan bir antifiriz ile takviye edebilirsiniz. Benim arabamin motor suyu zatwn sapsari oradan anladim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diezel otomatik kullanan var mı acaba ?

Yakıt tüketimine baktım şehir içi : 4,3 lt şehir dışı : 3,3lt olarak yazılmış gerçekten harika görünüyor, daha az yakan diezel otomatik bulamadım. Benzinli alıp tüp taktırmak istiyordum ama bu modeli gördüm

Clio Sport Tourer ıcon 1,5 dCı EDC 90 bg

2013 modeli 55,350 TL
    2014 modeli 59,750 TL

2013 model ile 2014 arasında bariz fark farmı acaba ?
    Renault da güzel bi sıfır faizli kredi seçeneği göremedim, üst mesajlardaki 15 bin hariç...

• Arkadaslar bu sabah ruzgar sesi problemi icin servise gittim on sol fitilleri komple sifir ile degistiler en ufak bir faydasi olmadi. Tes icin yolcu koltuguna oturdum oradan da ruzgar sesi geliyordu. Servise gittigimizde nette kelebek camina silikon sikiyorlar dedim oda o fitile cift tarafli ban t yapistirdi. %50 ses kesildi. Ama memnun kalmadim radyoyu kapatmadikca ses dutlyulmuyor zaten boyle kullanacaz artik :((

• quote:

Orijinalden alıntı: sokratesnk

Arkadaslar bu sabah ruzgar sesi problemi icin servise gittim on sol fitilleri komple sifir ile degistiler en ufak bir faydasi olmadi. Tes icin yolcu koltuguna oturdum oradan da ruzgar sesi geliyordu. Servise gittigimizde nette kelebek camina silikon sikiyorlar dedim oda o fitile cift tarafli ban t yapistirdi. %50 ses kesildi. Ama memnun kalmadim radyoyu kapatmadikca ses dutlyulmuyor zaten boyle kullanacaz artik :((

Aynı sorun bendede oldu hocAM..

bendede aynı ıslemı yaptılar duzeldı...

ama megersem arkadanda ses gelıyormus onu hıc farketmedım ben sımdı servıse gıtmeye usenıyorum ya uyuz oldum ıyıce...
  • Jant alcam arkadaslar....

CLIO 1.2 JOY...İÇİN

BU JANT UYGUNMUDUR...

http://www.n11.com/korm...5-jant-4-adet-P12968261

< Resme gitmek için tıklayın >

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Jant alcam arkadaslar....

CLIO 1.2 JOY...İÇİN

BU JANT UYGUNMUDUR...

http://www.n11.com/korm...5-jant-4-adet-P12968261

< Resme gitmek için tıklayın >

Beğendiğiniz kormetal'in jantında herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Satın almadan teyit etme açısından 0212 694 60 00 no'lu kormetal'in merkez telefonunu arayarak alışverişinizi sonlandırın.Kolay gelsin.
  • Bunlarin fiyatlari cok ucmus durumda.

• ÖNCELİKLE İYİ GECELER HERKESE BENDE İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN CLİO SPORT TOURER İCON 1,5 90 BG. STOP&START ALDIM METALİK RENK DAHİL 48800 TL. NASIL ACABA UYGUN MU SİZCE, GÖRÜŞLEİNİZİ SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM, TEŞEKKÜRLER....
  • ALUG A kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni modelin kirmizo ve yedek laatikle ben urfada 51bine aldim. Sizin fiyat bana göre bayagi iyii hayirli olsun gule gule kullanin

• Teşekkürler, sizin aracınız da hayırlı olsun.
    benim araçta alev kırmızı olarak geçiyor ve yedek lastik hediye, koltuk koruma hediye ve eski arabam sedan clio ya paspas takımı hediye işallah işlemleri biterse yarın araba elime geçecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALUG -- 10 Aralık 2013; 18:44:20 >
  • arkadaslar bu urunu alsam CLIO 4 SPORT TOURER ARACIM ICIN uygunmdusur acaba ??? on kolonları degıscem mıdlerı nere takıcam ?

http://www.n11.com/pion...d-bass-takimi-P13129320

YENİ CLIO SPORT TOURER
  • Arkadaşlar 1.2 joy araçlarımızın lastik ebatları 195.65 R15 mi?
    Kış lastiği bakacağım da önerileriniz var mı?
  • Bende kirmiziyla beyaz arasinda kararsiz kalip beyazi tercih ettim bir iki sene sora kirmizi gozume hosgelmeyebilir diye.

• Arkadaslar aklima bisey takildi bu icon modellerinde bulunan multimedya ekranda sadece mp3leri mi dinleyebiliyoruz? Sonucta yazilimsal bir olay video izleme ozelligi yok mudur bu dokunmatik ekranlarin? Bilgisi olan var mi acaba

• merhaba
    2013 model 1,5 DCİ sport tourer 8,000 km. de 37,500 TL ye aldım.
    Araca park senserü taktırmak istiyorum, tavsiyesi olan varmı, birde garanti ile ilgili sorun olurmu?
    Rüzgar sesini azaltmak için kelebek camının neresine slikon sıkılıyor?
    yardımlarınız için teşekkürler.
  • turkmineral T kullanıcısına yanıt
    Hocam araciniz hayirli olsun. Diger sorulariniza cevap veremem ama silikon kelebek camin sert plastik kapagi var onun altina sikiliyor serviste benim araca silikon sikmadilar sadece cift tarafli bant yapistirdilar. Gulevgule kullanin

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.