Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracıma LPG taktırma düşüncesindeyim. LPG ile ilgili tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var. Babam LOVATO nun yeteceğini düşünüyor. Benim de aklım PRINS de. Arada 1000 TL gibi bir fark var. Ödemeye değir mi ne dersiniz ?
  • Arkadaşlar bende cumartesi siparişi verdim. Şubat-Mart teslimi Clio Sport Tourer 1.2 Turbo EDC 120 Bg. Ancak, Ankara Mais yetkili satıcısında serilenen araçlar içinde EDC yi göremedim. Bu son teknoloji çift kavramalı otomatik vitesli modelin vites kolunu içeren bir fotoğraf arıyorum. Bulan arkadaş olursa paylaşmasını rica ediyorum. Selamlar..
  • METE SAYAR M kullanıcısına yanıt
    Mete hocam ciddisiniz değil mi bu günden sipariş veriyorsunuz ve size Şubat veya Marta gün veriyorlar öylemi. Çok şaşırdım ya sipariş ettiğiniz araç ta ekstra özellikler mevcut sanırım (R-link Geri görüş kamerası gibi).

Ancak aracınız yinede şimdiden hayırlı olsun :)

Hocam EDC li görüntü sahibinden.com da bir cilo IV mevcut. Bu ilanı incelerseniz sizin aracınız ile bire bir görünüme sahip.(vites kutusu)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2013-yeni-clio-otomatik-edc-turbo-120-bg.ozel-dizayn-139908267/detay#

Hocam birde fiyat konusunda ne kadara anlaştınız sizin için sorun değilse.

• emre_3406 E kullanıcısına yanıt
    OYAK otomobil kampanyası bu şekilde çalışıyor. Zaten bu yıldan sonra tüm araçlar üretildiği takvim yılı neyse model yılıda o olacak şekilde üretilip satılacak. Araç Icon model ve metalik renk dışında opsiyon almadım. R-Link ve geri görüş kamerası, cam tavan vs. ekstra olarak alınıyor. Oyak üye fiyatı 47.600 + 800 tl metalik renk farkı toplam 48.400 tl. Bu fiyata 15.000 tl 36 ay sıfır faiz imkanıda sundular. Bu arada otomatik vites fotosu teşekkür ederim. Bu seferki vitesi başarmış renault :)
  • METE SAYAR M kullanıcısına yanıt
    aynen megane 2 ve 3 lerin EDC viteslerini görünce clio nun ki devrim :)))

Bende şubat mart deyince araç yok ellerinde sanmıştım.

Oyak İndirimi 3000 TL gibi bir rakam sanırım. Neredeyse ilk satışa çıktığı fiyattan alıyorsunuz aracı.
  • Merhaba 1.2 benzinli joy modelini almayi dusunuyorum. Araç nasildir ve fiyat olarak kirmizi renk,lastik ve stepne dahil 35.500 indiler. Fiyat nasildir sizce ?

Duzeltme : pesin degil. Aracın %80 ni oraninda da kredi kullanicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinoznalcin -- 19 Kasım 2013; 19:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasinoznalcin Y kullanıcısına yanıt
    Ben aracımdan çok ama çok memnunum. Zaten bu sayfanın başından okursan bir çok kişisel yorum bulabilirsin araç ile ilgili. En son kapsamlı bir paylaşım oldu yakıt tüketimi hakkında. Fiyat konusunda da sanırım size kredili olmasına rağmen peşin fiyatını vermişler. Son zamanlardaki fiyatlara bakınca makul görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_3406

Ben aracımdan çok ama çok memnunum. Zaten bu sayfanın başından okursan bir çok kişisel yorum bulabilirsin araç ile ilgili. En son kapsamlı bir paylaşım oldu yakıt tüketimi hakkında. Fiyat konusunda da sanırım size kredili olmasına rağmen peşin fiyatını vermişler. Son zamanlardaki fiyatlara bakınca makul görünüyor.

Hocam tesekkur ederim. Cevabin icin. Hafta sonu işi halledicez insallah :)

• size sorum clio 4 st 1.2 75 bg joy modeli hakkında bu aracı almak istiyorum ama araç çekmez ve baz modeli diye arkadaşlarım çok kafama giriyor sonra onu ekle bunu ekle deyincede captur dizele kadar yolu devam ediyor şu an ev kredisi ödüyorum ve emektar 1992 lada samara lpg li bir araca biniyorum bir iki arkadaşım 1.2 75 bg in lada dan daha kötü çekişi olduğunu söylüyorlar ama bir türlü arabayı test edemedim bayinin elinde 1.2 test aracı yokmuş 0.9 a bindim güzel ama yeni motor ve ne bileyim ona çıkınca dizele bakası geliyor insanın yani açıkçası şu an akıl karışıklığı içindeyim çok kararsızım yardımlarınız bekliyorum saolun yılda en fazla 7500 km yapıyorum ve çoğunluğu ş içi.
  • yasinoznalcin Y kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat çok iyi hiç düşünmeyin memnun kalıcaksınız. Kredili bu fiyata her bayi yapmaz muhtemelen elinde var veya kota sorunu yaşıyordur. Bu arada bende 150 km yi devirdim anca...
  • emressevimli E kullanıcısına yanıt
    Adaşız sanırım :)

Eğer İstanbul da iseniz BİKA beylikdüzü bayisinde 1.2 75 bg. araç mevcutmuş. Tabi hala test için kullanıyorlarmı bilmiyorum iletişime geçin ve kesinlikle test etmeden bu modeli almayın. Ben de aynı motorlu aracı kullanıyorum 4.5 aydır keşke 0.9 luk motoru alsaydım diyorum. Yakıt olarak birbirlerine yakın olan iki motor seçeneği olarak görünseler de performanslar göz önünde bulundurulduğu zaman göz ardı edilemeyecek kadar bir fark var. Tabi ki bu şahsi düşüncem. Sizin tercihleriniz benden farklı olabilir ama kesinlikle test etmeden almayı düşünmeyin.

araçtan çok memnunum o kısmı unutmadan yazayım. Ancak uzun yol performansı beni üzen kısmı oldu.(yaşım 26 sanırım bununla ilgili bir durum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_3406 -- 21 Kasım 2013; 13:33:13 >
  • Balıkesir de yaşıyorum maalesef ist olsa evet test iyi olurdu ama dediğim gibi lada samara ya biniyorum ve yaşta 35 yolun yarısına geldik :) hızla aram çok yoktur uzun yol olarakta en fazla 160 km ş dışı var oda bayram dan bayrama yani aracı şehir içi ağırlıklı kullanacağım yani 0.9 motora çıkıncada dizele mi dönsem borç nasıl olsa hepi topu diyorum yani kafam çok karışık.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-8000-km-de-lpg-li-yeni-clio-144680288/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-acil-cok-142283882/detay

Arkadaşlar lpg li clio4 araçlar var. Ben düşünmüyorum 1,2 ye lpg ama nasıl çekişi vs. merak edenler için satılık ilanlardan koydum. Arayıp sorabilirler lpg taktırmayı düşünen arkadaşlar...

• Yorumlardan aldığım bilgi sahibinden den ş.içi 0,20 kr şehir dışı 0,15 kr yakıyor. Ama ben kesinlikle lpg taktırmam 15 kr fazla yaksın benzinli olsun
  • Arkadaslar 360 km uzun yol yaptim hiz kontrolunu 105e sabitledim. 15lt yakit tuketti masallah :)) 2kisi geldik otobus fiyatiyla ayni hesap. Sevdim iyice arabami.

• sokratesnk kullanıcısına yanıt
    Yakıt değerin güzel hocam ancak daha rodaj süreni doldurmadığın için bence fazla daha da düşeceğine eminim
  • yaaa arkadaşlar size 2 sorum olacak.
    Birincisi önceden forumda bahsedilmiş sorun ama net bir çözüm var mı anlayamadım. Bugün uzun yol yaparken bir ara müziği kapattık ve olaydan bihaber olan eşim arabanın bir yerinden ses geliyor dedi. benim forumdan bilgim vardı. sorun arabanın ön sol tarafından çooook fazla rüzgar sesi gelmesiydi, sanki cam açıkmış gibi ses geliyor. Bunun çözümü varmı? daha iyi anlamak için en kısa sürede bir arkadaşın arabasıyla aynı yolda aynı hızı yapıp test yapacam.
    ikincisi araçla uzun yolda giderken hızı kaç olmasını tavsiye edersinz? ben rodaj süresinde olduğumdan hızı 105 km ye sabitledim. sizce bu hz uygun mu yoksa başka bir değer daha mı ekonomik olur?
  • sokratesnk kullanıcısına yanıt
    Hocam rüzgar sesi bende olmadı bir ara servise danışmanızda fayda var belki müdahale edecekleri bir konudur. Aracın rodajı dolana kadar hızınıza değilde motor devrinize dikkat etmeniz gerekli. 3000 devri geçmemeniz gerektiği yazıyor el kitabında.
  • Arkadaslar bugun servise gittim ilgilendiler. Test yapti kisa suruc elemanlar. Ön sol kapinin ust ftillerini degistirmeye karar verdiler ama ellerinden yok siparis formu hazirladilar gelince arayip degistirecekler. Hadi hayirlisi insallah

• Selamlar arkadaşlar; bu reno clio nasıl bir araçtır anlamadım. 2012 model sedan bi clio var bende şirket arabası kmsi 90 binlerde. Zaten ben asla bu arabaya para verip binmem çünki çok hantal bi araba. Yakıt konusunda iyi ona bişey diyemem ama kalkışlarda filan çok ağır, 1. ve 2. viteste araba resmen gitmemek için çaba harcıyor. Gaza istediğiniz kadar yüklenin 2000 devri zor geçiyor, okadar uğraştım 160km hızı geçmedi fabrika verilerini bimiyorum. Direksiyon çok hissiz rüzgar sesi alıyor virajlarda çok güvensiz. Arabanın arka camları manuel. Adamlar dünya para istiyorlar bu arabalara ama teknolojileri 95 li yılların teknolojileri. Renocu arkadaşlar kızmasın ama izlenimlerimi yazmak istedim herkese saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.