Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• zuzzi kullanıcısına yanıt
    Sahibinden sitesinde bir kaç clio IV de görmüştüm. Bence de çok yakışıyor.
  • Mart ayında 32 bin tl şimdi 38 bin Tl insaf...
  • caution C kullanıcısına yanıt
    35.550 olmuş kasım ayı fiyatlarına göre
  • Arkadaslar bende araniza yeni katildinm. İcon 1.5 dci stop&start model ekstra metalik renk ve stepne aldim 51000e mal oldu 15bin reno kredisiyle. Bisey sormak istiyorun aracta 12v priZ var gozukuyor ozelliklerde ama ben cakmaklik harici bir giris gormedim priz diye ondan mi bahsediliyor acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokratesnk kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanmak nasip olur İNŞALLAH. Bildiğim kadarıyla dediğiniz gibi çakmaklıktaki prizi kastediyor.

Bende size bir şey sormak isterim, 15 bin TL kullandığınız reno kredisinde dosya masrafı tahsil ettiler mi sizden ?

Birde aracınız ile ilgili deneyimleri ve fotoları bekliyoruz
  • @emre_3406

Cevabinz icin cook tesekkurler. Bugun musteri hizmetlerini aradim onlarda sizin dediginizi soyledi. Cakmaklikmis yani ayri priz yok.

Kredi kullanirken 600 dosya masrafi aldilar fakat geri odemesi 14500 olarak odeyecegim icin masraf sadece 100 liraya geliyor. Eksilen faizli diye bi kampanyasi var onu kullandim tavsiye ederim.

Daha plaka takamadigim icin tecrubelerimi paylasamayacagim simdi urfada da hava yagmurlu acik olsun yikatayim fotosunu yayinlarim ama ilk izlenimim icon modeli cook hos.

Unarim hepimiz icin hayirli olur. İyi gunler forumdaslar...

• sokratesnk kullanıcısına yanıt
    Faiz sıfırın altında dedikleri buymuş demek ki :)) Teşekkürler bekliyoruz.
  • Merhaba 1,2 sport tpurer bizde aldık inş yarına gelicek. Bolu dan aldık 36,500 e geldi kredili. İçinde park sensörü-sisler-stepne-plaka-trafik-bandrol var beyaz renk.:). Yarın alalım güneşli bi havada fotolarını atıcam inş. Bu arada renault un sitesinde kredili fiyat 38,950 yazıyor. Allahtan kararsız kalıpta beklemedim. Clio 2 aracı satıp 3-4 günde karar verdik. Bayilerin elinde araç fazla yok.2014 lerde Şubatta anca gelir. Kasko AXA Mavi paket genel sigorta 695tl dediler. Aracı almadan ruhsat seri no ile telefondan onuda yaptırmayı düşünüyorum. AXA ilk yıl uygun veriyo dediler 2. yıl başka firmaya geçiçem büyük ihtimalle. Sport torer ekibine benide yazın. Deneyimlerinizi paylaşın...
  • emrah_bayram E kullanıcısına yanıt
    Hoş geldiniz Emrah Hocam aracınız hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanırsınız İNŞALLAH. Araçtan memnun kalacağınıza eminim, rengi dahil sizin aracın aynısını kullanıyorum Temmuz ayından beri hiç bir memnuniyetsizliğim olmadı, sadece yokuşlarda ivmeleme kaybetmesi dışında. İlk başlarda bu da sizin biraz canınızı sıkabilir ancak emin olun alışınca hiç sorun olmuyor. Aracı ilk 1000 km boyunca fazla zorlamadan kullanmanız önemli (araç tesliminde de size söylemişlerdir) 1000 km yi devirdikten sonra aracı açmak için limitleri zorlayarak bir kaç kez kullandığınızda motor kendine geliyor. Benim yaptığım tam olarak bu şekilde oldu, bu işlem sonrası çekişinde %10 luk bir artış oldu, yakıtta da aynı oranda bir düşüş.

Tekrar hayırlı olsun, sizinde foto ve deneyimlerinizi bekliyoruz :)))
  • Merhaba Arkadaşlar;

size bir sorum olacak s-dizayndan krom cıtalar ya da herhangi başka bir şey alıp kullanan arkadaşlar kromların durumu hakkında bilgi verebilir mi acaba ?
  • emre_3406 E kullanıcısına yanıt
    Emre bey teşekkür ederim tavsiyelerinize. İnş. tecrübelerimizi paylaşalım. Aracı dün akşam üzeri aldım daha önceki clio2 kasadan hiç farkı yok fazlası var. Araç çekmiyo vs. diyenlere pek aldırış etmesin almayı düşünenler. Trafiğin belirttiği 110 km vs. hız herkese yeticektir 150-160 km hız yaparım diyenler 1,5 veya 90 bg lik seçeneğe yönelmeli ama unutmayalım ki benzinde mazotta ülkemizden çıkmıyor. Saygılar
  • Arkadaşlar 1.2 baz modeli almayı düşünüyorum. Ne kadar yakıyor? 40 kuruş civarını aşar mı? Son olarak kullanılan malzeme nasıl? İleride ses yapar mı?
  • 1,2 model bugün sabah şehir içi 10 km yaptım 8,8lt dedi aracı dün aldım 40 km de daha ama gün geçtikçe düşecektir. 1000 km den sonra düşeceği yazıyodu kitapcığında. Tavsiye ederim ama kredili fiyatı zamlanmış hafta içi ben 4 günle zamdan kurtuldum. Allah gönlünüze göre güzel bir araba nasip etsin...
  • Benim km 5000'i geçti. Şehir içi 7,3-7,5 arası değişiyor. Şehir dışı 5,3-5,6 gibi değişiyor.
  • mhmtcimen M kullanıcısına yanıt
    mhmtcimen hocam 40 kuruşa ulaşmanız mümkün değil çok abartılı kullanmanız gerekli. Benim şehir içi tüketimim 7.0 lt yani 33 ile 34 kuruş arası yapıyor. şehir dışı tüketimim ise 5.3 litre yani 25 kuruş yapıyor. Bu rakamlar ortalamalar. ş.içi tüketimim en az 6,5 lt şehir dışı en az tüketimim ise 4,6 lt oldu. Forumun önceki sayfalarında resimlerini paylaşmıştım hatta. Malzeme kalitesi olarak bence sınıf standartlarında ben şikayetçi değilim. Artı olarak aracın kullanımı çok rahat. Uzun yolda hiç yormuyor. Şehir içi biraz sert kalıyor.
  • Arkadaslar bugun aracimla 100.km yolumu yaptim. Arac bilgisayarinin soyledigine gore 6.4litre yakit tuketmisim. Rodaj suresinde oldugum icin cok yakiyor bence. Umarim zamanla duser. Bu hafta sonu uzun yol yapacam yolculuk sonrasi bilgilendiririm sizleri. Bu arada arac 1.5dci s&s icon.

• Ne kadar yakar diye soranlara bundan daha kapsamlı bir yakıt analizi yapılmamıştır diye düşünüyorum.

12894 km 840,42 litre ortalama benzin fiyatı 4,79 tl, 4021,64 kr, toplam benzin harcaması , ortalama yakıt 6,3lt /100 km, ortalama hız 52,8 km/h, km başına tüketim 0,31 kr.

excel tablomu paylaşamıyorum ne yazık k,:( dosyayı ekleyemedim.
  • Poseidoneptune P kullanıcısına yanıt
    Valla dediğin gibi bundan daha kapsamlı bir çalışma yapılmamıştır. Ellerine sağlık. Desene ne yaparsak yapalım bizim araçlarla şehir içi kullanım var ise 6 litrenin altına düşemeyeceğiz.
  • Forumun eskileri eğer excel tablomu nasıl paylaşabileceğimi aktarırlarsa daha kapsamlısı orada var. Mesela ortalama hızın 90km olduğu uzun yollarda ortalama 5,3 falan oluyor. Ben tüplü dalış yapan biri olarak sık sık Kaş' a gidiyorum istanbuldan. 850 km'lik yolu 1 depo ile yaklaşık 200 Tl ye gidiyorum. iki kişi Kaş otobüs bileti 180 tl. bu durumda iki kişi kafa kafaya geliyor. bundan daha az yakıt ta cok mumkun değil sanki :(
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.