Şimdi Ara

YENİ CLIO SPORT TOURER (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
11
Favori
152.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: kayhankaraca

Evet arkadaşlar uzun süreden beri foruma bakamadım, 7 Temmuzda almıştım arabayı. 3500 km yaptım bu arada. Bu hafta sonu Lüleburgaz - Gelibolu Şehitlikler gezisi yaptım.
    Ortalama hız 64,7 km
    Benzin tüketimi 28,7 lt
    Geçilen Mesafe 542,7 km
    Ortalama 5,2 lt

Resimleri de ekledim.
    Araçta 2 kişi seyahat ettik. Küçük bir valiz vardı. Çoğunlukla 100km'ye sabitledim. 100'ü kısa süreli 4-5 kere geçtim.(110-130)

Ortalama 5.2 lt gayet iyi bir sonuç aracı daha çok sevmeye başladım :)
     YENİ CLIO SPORT TOURER YENİ CLIO SPORT TOURER YENİ CLIO SPORT TOURER YENİ CLIO SPORT TOURER

ortalama Guzel PEKI BENZINMI DIZELMI?

Benzinli 1.2 joy benim araç.

S-dizayn iyidir ben onlardan yan kapı çıtaları, cam çıtaları, ön panjur çıtaları aldım. yanında kapı eşiği çıtalarını hediye ettiler. daha o zamanlar arka tampondaki çıtayı üretmiyorlardı.

• SDİZAYN DAN ALDIM dun elıme gectı taktıktan sonrada fotograflarını paylasırım
  • Arkadaşlar merhaba...

Aracı aldım 1 ay oldu nerdeyse Daha 200 km yaptım yapmadım...

Bugun aracımı yıkarken ; gozume Ufak ufak kahverengı lekeler carptı Hemen Reno bayısındekı arkadası aradım ( aldıgım gun kaputun onunde gormustum onemsemedım)
    dedım bol bole ılk gunde vardı ...oda bayramdan sonra getırın aracınıza pasta cıla ıslemı yaptıralım dedı!!!!

sımdı ne yapmalıyım acaba yaptırmalımıyım neden olmustur bu ufak lekeler???
  • kayhankaraca K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar merhaba

Foruma soru soranlar için

1,5 dci joy model beyaz aracım

4,3-4,4 lt/100 km şehir içi + şehir dışı ortalama yakıt tüketimim var şu an 10000 km'de

Kol dayama Armster II 180 TL + işçilik

Kaput ve çamurluk koruma filmi 250 TL (Oracal şeffaf film)

Tampon alt çıta (kesinlikle tavsiye ederim) - 52 TL

Bagaj havuzu (70 TL )
  • selims3 S kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Aracın yakıt tüketimi benim benzinli aracıma göre çok iyi görünüyor ben ortalama tüketimimi 6,5 lt nin altına indiremedim. Aracınıza uyguladığınız işlemler sitede ben dahil çoğu arkadaşın yapmayı düşündüğü işlemler. Özellikler kol dayaması ağırlıkla olarak göze batıyor. Yaptığınız işlemler ile ilgili foto paylaşa bilirseniz çok seviniriz.
  • slm arkadaşlar

ben 37150 ye sipariş verdim. 10 gün içinde teslim edecekler.beyaz renk.park sensörü hediye. kötü bir uno'm vardı. onu 8 bine saydılar..üstü nakit kredi vs tamamladık.
    umarım pişman olmam
    ama araç çok iyi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 19 Ekim 2013; 19:44:09 >
  • Aracın hayırlı olsun serdügeşt kardeş. Umarım sende bizim gibi aracından çok memnun kalırsın. Kazasız belasız iyi günlerde binmen dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_3406

Aracın hayırlı olsun serdügeşt kardeş. Umarım sende bizim gibi aracından çok memnun kalırsın. Kazasız belasız iyi günlerde binmen dileğiyle.

alla razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisten aldığım araç koruma fiyatı 900 tl.
    1.bütün kaput filmi.
    2.araç altı ziftleme
    3.koltuk koruma
    4.boya koruma
    5.cam filmi
    6.motor koruma

Toplamda 900 tlye kadar indiler sizce nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 22 Ekim 2013; 14:02:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozlugol

araba çok güzel bende almayı düsünüyorum ama arabanın arkadaki kapıları yokmu videoda öyle gözükyorda yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çapa54 -- 29 Ekim 2013; 10:05:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çapa54

quote:

araba çok güzel bende almayı düsünüyorum ama arabanın arkadaki kapıları yokmu videoda öyle gözükyorda yardımcı olursanız sevinirim

:) şaka mı yapıyosun :)
    Arkadaşım arka kapı kolları gizli biraz dikkatli bak fotolarına da bak görürsün detayları :)

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım arka kapı kolları gizli biraz dikkatli bak fotolarına da bak görürsün detayları :)

arkadaşım benim gözler kör oldu heralde su resimde gösterirmin bana
    http://motormania.eu.com/MM/wp-content/uploads/2012/07/Renault_32987_1_6.jpg

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım benim gözler kör oldu heralde su resimde gösterirmin bana
    http://motormania.eu.com/MM/wp-content/uploads/2012/07/Renault_32987_1_6.jpg

Resimde daire içinde arka kapı kolunu göreceksiniz!
     YENİ CLIO SPORT TOURER

• Araç fiyatlarında indirim mi var, ben mi yanlış hatırlıyorum eski fiyatları ??
  • Almayı düşünenler için eğer askeri personel yakınınız varsa oyak kampanyası başlamış. Yaklaşık bütün modellerde 2000 ile 3000 lira arasında indirim ve 0 faizli 20000 lira kredi imkanı var
  • emre_3406 E kullanıcısına yanıt
    Evet symbol de 500, clio da 1000, megane ve fluence modellerinde 1500 tl indirime gitmiş renault.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzi -- 3 Kasım 2013; 13:00:03 >
  • redstreak kullanıcısına yanıt
    oyak kampanyasından faydalanmak istenirse prosedür nasıl işliyor bilginiz var mı? Emekli personelde de geçerli mi? Subay emeklisi babam üzerinden alabilir miyim renault marka bi araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuzzi

oyak kampanyasından faydalanmak istenirse prosedür nasıl işliyor bilginiz var mı? Emekli personelde de geçerli mi? Subay emeklisi babam üzerinden alabilir miyim renault marka bi araç.

Eğer oyak ile ilişikisi kesilmediyse olabiliyor. Yani şöyle emekli olurken bildiğim kadarıyla iki seçenek sunuyorlar ya birikmiş paranı al ya da biz sana her ay emekli maaşı verelim. 2. seçeneği seçmişse yararlanabiliyorsunuz sanırım. Ayrıca araç almak için başta yaklaşık olarak(Clio için konuşuyorum.) 10000 liraya yakın bir peşinat vermeniz lazım ve araçlar şubattan itibaren dağıtılmaya başlanıyor. Bildiklerim bu kadar
  •  YENİ CLIO SPORT TOURER
    bu jantlardan takılı aracı olan yada başka cliolarda gören var mı?
  • redstreak kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ilk çıktığı günden beri aklımda clio st. habire zam geldi erteledim vs derken oyak indirimi bi umut yeşerdi. araştırıp değerlendirme yapmam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.