Şimdi Ara

Yeni colt:Olacak iş değil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dış tasarım çok kötü olmuş
    Temsa zaten autoshowda bile içini göstermedi.Ne kadar gereksiz beyin var bu şirkette.
  • bu gün sakarya otobandan geçerken temsa depolarında yeni coltları gördüm getirmişler çok yakında satıcılara ulaşır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karayel_kara

bu gün sakarya otobandan geçerken temsa depolarında yeni coltları gördüm getirmişler çok yakında satıcılara ulaşır.

merak ediyorum bu son furyada kaç colt satıldı.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: karayel_kara

bu gün sakarya otobandan geçerken temsa depolarında yeni coltları gördüm getirmişler çok yakında satıcılara ulaşır.

merak ediyorum bu son furyada kaç colt satıldı.

hayırlı günler.

Sokaklar Colt doldu

• bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:25:33 >
  • son kampanyada 10 gün kadar biz zaman diliminde 200 küsür colt satıldı.
    AMT araçlar daha çok tercih edildi ve hala AMT talepleri gelmesine karşın AMT stoklarda kalmadı.
    200 tane daha AMT olsa onlarda satılırdı. Bu süre zarfında birçokta 2.el coltlar alıp satma imkanına sahip olduk, aracın kasa değiştireceğini özellikle belirtmemize rağmen birçok colt müşteriside aracının model yılı yükseltmek için eski colt aracını verip yenisi ile değiştirdi.
    Bizde sadece 1 adet mt siyah araç kaldı müşterinin kredisi çıkmadığından. birde Gaziantep bayisinde MT akuamarinmavi araç olduğunu biliyorum.
    yenikasa araçlar ay başında gelmişti ve bu ay sonunda da satışa sunlacağı söyleniyor, eski kasaların tamamının bitmesi bekleniyor.
  • Mitsubishi'den daha iyi birşey beklerdim..

Arabayı güzel yapıcaz derken daha kötü olmuş.

Yandan bakınca çok azda olsa bana Dacia Logan'ları andırdı..
  • aman tanrım bu ne çirkin araba.cold bu çirkinlikse satmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: leothesaint

aman tanrım bu ne çirkin araba.cold bu çirkinlikse satmaz

o kadar da değil. bu güne kadar ne arabalar sattı. sadece biraz gözümüzün alışması lazım sanırım.
  • b sınıfının en iyi arabaları genelde çok da yakışıklı sayılmaz...bkz : jazz, yaris, note vs...zevk meselesi tabi...
  • Hortlatalım da hey gidi günler dielim
  • Madem öyle konuyu ben açmıştım hortlatmaya da katkım olsun.Lancer'dan sonra (her ne kadar çok memnun
    olsam da ) 2006 AMT aquamarinim gözümde tütüyor .Eğer yakışıklı kasa yerine makyajlı kasadan bir coltum olsaydı bu kadar özlermiydim bilmiyorum.Ha mecburen gözümüz alıştı makyajlıya da yani o zamanki gibi OLACAK İŞ DEĞİL diye de düşünmüyorum şu an o da ayrı bir konu.Neyse şimdi yukarıdaki arabayı süren bir dünya yeni colt sürücüsünün hevesini kaçırmayıp şöyle bağlıyayım.Colt Colttur.
  • Valla yukardaki yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası ben arabamın hem iç hemde dış tasarımını çok seviyorum. Bence yeni kasa eskisine göre daha sportif daha atak bir araba olarak duruyor. Bakışlar en azından onu gösteriyor.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary. -- 6 Aralık 2009; 8:07:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Hortlatalım da hey gidi günler dielim

muhahahha....

ben de yahu ben bu konuyu bi yerlerde okumuştum diyordum topicin ilk mesajlarını okurken

meğer hortmuş konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnmcclane

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Hortlatalım da hey gidi günler dielim

muhahahha....

ben de yahu ben bu konuyu bi yerlerde okumuştum diyordum topicin ilk mesajlarını okurken

meğer hortmuş konu

Al bendede o kadar.Dejavu misali 20 dk mı yedi bu topic :D

yararlı bilgiler var topicte.

bir ekleme de benden olsun..günümüzde hala devam eden veya yakın zamana kadar abs yi opsiyon olarak sunan birçok [BÜYÜK!] marka varken,gidip de
    abs ye ,ilave hava yastıgına para verip araba almam.bir markanın baz modeli o markanın GERÇEK yüzünü,kalitesini,ve aklınıza ne geliyorsa birçok şeyini gösteren temel öğedir.
    bkz:lancer,colt ve digerleri..[fiyat/performans orantısı dahilinde]

iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution313

abs ye ,ilave hava yastıgına para verip araba almam.bir markanın baz modeli o markanın GERÇEK yüzünü,kalitesini,ve aklınıza ne geliyorsa birçok şeyini gösteren temel öğedir.
    bkz:lancer,colt ve digerleri..[fiyat/performans orantısı dahilinde]

iyi günler

Al benden de o kadar. vw ile karşılaştırıp duruyorladı. polo molo diyenler yok ortada artık. eski teknoloji diyenler yeni polonun 1.4 lt 85 Hp motorunu görünce, hala esp olmadığını görünce sustular herhalde. Allah'tan abs artık standart olmuş polo'da. ben 2007 de colt alırken 1000 lira az vererek jant kapaklı, abs'siz, 2 hava yastıklı opak beyaz (gerçi moda oldu o renk de) alabiliyordum. Şimdi de elemanların dsg var ama demelerini bekliyorum.
  • Biliyorum ki en cansıkıcı şey sizin hayran olduğunuz bir eşyanıza birinin tutup yok şöyle yok böyle demesi.
    Bu konuyu ben açmıştım çünkü coltçuluğumun tam doruklarında olduğum dönem şu an piyasada olan makyajlı kasa tanıtıldı bizim de gözümüz yabancıladı.Ama makyajlı kasa coltçulara tekrar söylüyorum başlıktaki 'OLACAK İŞ DEĞİL' diye düşünmüyorum.Kaldı ki 2 ay önce ben de Coltumu yine benzer ön panjura sahip köpekbalığıyla değiştirdim.
    Konunun özellikle benim dahil olduğum AMT şanzıman kısmı konusunda (ki uzuun uzuun anlatmıştım orada AMT nin hayat hikayesini) fikrim aynı.(O tartışmayı da hortlatalım :)))Bırak şu ucuz otomatik olayını reno
    üretsin ,opel üretsin sen teknik kusursuzluğunla ünlü mitsubishisin girme üç kuruş için şu olaya.Ha iki küsür sene bir arıza yaşadık mı AMT'den?Samimi söyleyeyim hayır.Peki 70000 i görmüş baskı balatada milim kaçırma var mıydı?O da hayır.
    Polo içinse o zaman da söyledim yine söylüyorum bu çağda ABS'ye havayastığına şuna buna para isteyen VW ,Türkiye gibi şişirilmiş bir müşteri kitlesine sahip olduğu ülkeye ayıp eder.Kaldı ki VW'de coltun muadili ben ve benzer ebat insanlar için polo değil,çok çok golf olur.(Gerçi geçen golfe de zor sığdım).

(Bu esnada VW için şişirilmişten kastım şu;geçen 4-5 markanın ingiltere ve Türkiye 0 km fiyatlarını karşılaştırdım eşdeğer modellerde bizim Lancer'ın fiyat farkı TL bazında yaklaşık 4-4.5 bin passatta 12bin idi.
    Motor hacmi falan demeyin çünkü Lancer'da 1.5 SE'ye Passat'ta 1.4 Tsi'a baktım.Yani bu malların ederi bu.Türkiyede şöyle popülermiş bilmemneymiş bana karanlık.Doğuş oto Türkiyedeki VW müptelalığını çok güzel kullanıyor.)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.