Şimdi Ara

Yeni Çorap Aldım Nasıl (18+) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Yeni Çorap Aldım Nasıl (18+)

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2008)
Giriş
  • Yoksam buşş forumdamı doIanıyor arkasından atanIarın ipinimi çekiyor???
  • quote:

Orjinalden alıntı: luix

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

ATATÜRK Karşıyaka'da İplikçizade Köşkü'nde konaklayacaktı. Şimdilerde Karşıyaka Evlendirme Dairesinin karşısında, Yalı'daki 380 Numaralı Çağlayan Apartmanının olduğu yerde bulunan bu köşkün güzelliği dillere destandı. Girişte kadınlı, erkekli muazzam bir topluluk birikmişti. ATATÜRK onları selamlayarak köşke yöneldiğinde yüzü asıldı. Kaşlarını çattı. Çünkü, geçeceği yerde boylu boyunca bir Yunan Bayrağı seriliydi. Karşılayıcılara bunun nedenini sordu. Onlar da, Yunan Kralı Konstantin'in 1921 yılında İzmir'e geldiğinde bu köşkte ağırlandığını; yere serilen Türk Bayrağını çiğneyerek içeri girdiğini anlattılar. ATATÜRK'ün yanıtı kısa ve kesindi: Yunan Kralı hata etmiş. Çünkü, bayrak bir milletin onurudur. Ben bu hatayı tekrarlamam diyerek, yerdeki bayrağı kaldırttı. Köşkün bembeyaz mermerlerinde ilerleyerek, içeri girdi.

Atatürk'ü biraz olsun örnek almanızın size neler kazandıracağından haberiniz vardır umarım

ben yazacaktım sen yzmışsın eline sağlık kardeş

başkalarının bayrağıyla dalga geçip sonrada mustafa kemalin askerleriyiz demeyin

+10000

• quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

La Koray Bu Nedir Süpeer Bişeyy

Maymun çorabı Fan Glab

beni hemen ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulali -- 15 Ekim 2007; 22:03:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

ATATÜRK Karşıyaka'da İplikçizade Köşkü'nde konaklayacaktı. Şimdilerde Karşıyaka Evlendirme Dairesinin karşısında, Yalı'daki 380 Numaralı Çağlayan Apartmanının olduğu yerde bulunan bu köşkün güzelliği dillere destandı. Girişte kadınlı, erkekli muazzam bir topluluk birikmişti. ATATÜRK onları selamlayarak köşke yöneldiğinde yüzü asıldı. Kaşlarını çattı. Çünkü, geçeceği yerde boylu boyunca bir Yunan Bayrağı seriliydi. Karşılayıcılara bunun nedenini sordu. Onlar da, Yunan Kralı Konstantin'in 1921 yılında İzmir'e geldiğinde bu köşkte ağırlandığını; yere serilen Türk Bayrağını çiğneyerek içeri girdiğini anlattılar. ATATÜRK'ün yanıtı kısa ve kesindi: Yunan Kralı hata etmiş. Çünkü, bayrak bir milletin onurudur. Ben bu hatayı tekrarlamam diyerek, yerdeki bayrağı kaldırttı. Köşkün bembeyaz mermerlerinde ilerleyerek, içeri girdi.

Atatürk'ü biraz olsun örnek almanızın size neler kazandıracağından haberiniz vardır umarım

konuya girdim,benimde bu olay aklıma geldi ben yazıcaktım sen benden önce davranmışın...

• http://www.moveamericaforward.org/images/uploads/blogimages/Toilet_Flag_LG.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyktKsv -- 15 Ekim 2007; 22:13:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Böyle bide tuvalet kağıdı lazım

hay ağzına sağlık yarıldım burda yaaaa mahalle duydu kahkahalarımı be

• bu adam niye ceza almış göremedim haberi olan war mı?
  • aslında bi ülkenin bayrağıyla, onuruyla dalga geçilmez diyeceğim de amerikalılar donlarında bile amerikan bayrağıyla dolaşıyorlar. tabi onlar için normal bi olay bu ama bizim için hakarettir bu. Bu açıdan bu konunun kapatılması gerekiyor düşüncesindeyim.

Biz Türküz. Küçültmeyin kendinizi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.