Şimdi Ara

Yeni Çorap Aldım Nasıl (18+)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2008)
Giriş

• La Koray Bu Nedir Süpeer Bişeyy

Maymun çorabı Fan Glab

Bushn Çoraplarınımı Dızladın yafs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaxxx -- 6 Ekim 2007; 10:53:54 >

• benımkıler bile daha güzel
  • Böyle bide tuvalet kağıdı lazım
  • Bana +18 gibi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Böyle bide tuvalet kağıdı lazım

bayraklisini araştiramadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 6 Ekim 2007; 11:13:17 >

• türk bayragı olmasında ne olursa olsun abd bayragı ayamın altına layik hesabı
  • ATATÜRK Karşıyaka'da İplikçizade Köşkü'nde konaklayacaktı. Şimdilerde Karşıyaka Evlendirme Dairesinin karşısında, Yalı'daki 380 Numaralı Çağlayan Apartmanının olduğu yerde bulunan bu köşkün güzelliği dillere destandı. Girişte kadınlı, erkekli muazzam bir topluluk birikmişti. ATATÜRK onları selamlayarak köşke yöneldiğinde yüzü asıldı. Kaşlarını çattı. Çünkü, geçeceği yerde boylu boyunca bir Yunan Bayrağı seriliydi. Karşılayıcılara bunun nedenini sordu. Onlar da, Yunan Kralı Konstantin'in 1921 yılında İzmir'e geldiğinde bu köşkte ağırlandığını; yere serilen Türk Bayrağını çiğneyerek içeri girdiğini anlattılar. ATATÜRK'ün yanıtı kısa ve kesindi: Yunan Kralı hata etmiş. Çünkü, bayrak bir milletin onurudur. Ben bu hatayı tekrarlamam diyerek, yerdeki bayrağı kaldırttı. Köşkün bembeyaz mermerlerinde ilerleyerek, içeri girdi.

Atatürk'ü biraz olsun örnek almanızın size neler kazandıracağından haberiniz vardır umarım

• quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

ATATÜRK Karşıyaka'da İplikçizade Köşkü'nde konaklayacaktı. Şimdilerde Karşıyaka Evlendirme Dairesinin karşısında, Yalı'daki 380 Numaralı Çağlayan Apartmanının olduğu yerde bulunan bu köşkün güzelliği dillere destandı. Girişte kadınlı, erkekli muazzam bir topluluk birikmişti. ATATÜRK onları selamlayarak köşke yöneldiğinde yüzü asıldı. Kaşlarını çattı. Çünkü, geçeceği yerde boylu boyunca bir Yunan Bayrağı seriliydi. Karşılayıcılara bunun nedenini sordu. Onlar da, Yunan Kralı Konstantin'in 1921 yılında İzmir'e geldiğinde bu köşkte ağırlandığını; yere serilen Türk Bayrağını çiğneyerek içeri girdiğini anlattılar. ATATÜRK'ün yanıtı kısa ve kesindi: Yunan Kralı hata etmiş. Çünkü, bayrak bir milletin onurudur. Ben bu hatayı tekrarlamam diyerek, yerdeki bayrağı kaldırttı. Köşkün bembeyaz mermerlerinde ilerleyerek, içeri girdi.

Atatürk'ü biraz olsun örnek almanızın size neler kazandıracağından haberiniz vardır umarım

ben yazacaktım sen yzmışsın eline sağlık kardeş

başkalarının bayrağıyla dalga geçip sonrada mustafa kemalin askerleriyiz demeyin

• koray yürügit şurdan 1 daha demicem
  • kızılötesi
  • Kirli çoraplarını ortaya dökersen yersin ' ı

• quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

ATATÜRK Karşıyaka'da İplikçizade Köşkü'nde konaklayacaktı. Şimdilerde Karşıyaka Evlendirme Dairesinin karşısında, Yalı'daki 380 Numaralı Çağlayan Apartmanının olduğu yerde bulunan bu köşkün güzelliği dillere destandı. Girişte kadınlı, erkekli muazzam bir topluluk birikmişti. ATATÜRK onları selamlayarak köşke yöneldiğinde yüzü asıldı. Kaşlarını çattı. Çünkü, geçeceği yerde boylu boyunca bir Yunan Bayrağı seriliydi. Karşılayıcılara bunun nedenini sordu. Onlar da, Yunan Kralı Konstantin'in 1921 yılında İzmir'e geldiğinde bu köşkte ağırlandığını; yere serilen Türk Bayrağını çiğneyerek içeri girdiğini anlattılar. ATATÜRK'ün yanıtı kısa ve kesindi: Yunan Kralı hata etmiş. Çünkü, bayrak bir milletin onurudur. Ben bu hatayı tekrarlamam diyerek, yerdeki bayrağı kaldırttı. Köşkün bembeyaz mermerlerinde ilerleyerek, içeri girdi.

• En kötü çoraplar bende diye düşünüyodum ama yanılmışım
  • Bunun külot versiyonu da var mı? Popocuklarımıza yakışır diye düşünüyorum. Hatta çok ama çok sıkışınca altına büyük tuvaletini kaçırıveren vatandaşlara bol bol dağıtalım.
  • koray.ko
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: toLga_uA

koray.ko
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

amerikamı uzaklaştırdı yoksa amerika ipini çekmiş korayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.