Şimdi Ara

Yeni Corolla 1.4 d4-d Kullanici Yorumlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Degerli forum uyeleri,eski aracimi sattim ve yeni corolla 1.4 dizel advance manuel modelini almak icin gecen haftasonu bayiye gittim.fiyatta anlastik.en gec cuma gunune kadar elimde olucak.bu araci daha onceden kullanan ya da yeni corolla sahiplerinin aracla ilgili yorumlarini merak ediyorum.aracin yakit tuketimi nasildir,aracin kronik bir sorunu var mi,kullanirken nelere dikkat etmem gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olur belki :

http://www.arabainceleme.com/2013/07/toyota-corolla-kullanici-yorumlari.html?m=0

• Bu soruları aracı almadan önce araştırmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Bu soruları aracı almadan önce araştırmalı.

Kesinlikle katılıyorum.
    Aksi takdirde kötü bir yorumla karşılaşıp pişman olmanız muhtemel.Sadece üzülmenize sebep olur yorumları okumak.
  • Dur bakalım beklediğim konu açıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: gencuse

Degerli forum uyeleri,eski aracimi sattim ve yeni corolla 1.4 dizel advance manuel modelini almak icin gecen haftasonu bayiye gittim.fiyatta anlastik.en gec cuma gunune kadar elimde olucak.bu araci daha onceden kullanan ya da yeni corolla sahiplerinin aracla ilgili yorumlarini merak ediyorum.aracin yakit tuketimi nasildir,aracin kronik bir sorunu var mi,kullanirken nelere dikkat etmem gerekir?

Çok güzel bir araç almışsınız...Güle güle kullanın...
    Yakıt tüketiminden korkmayın...Limitlerde kullandığınız sürece kesinlikle sizi üzmez ve performansı da donanımı da çok güzel bir araçtır...
    Benim yok ama kullanan bir abim var,ondan aldığım bilgiler,ayrıca şehirlerarası yolculuklarda beraber bulundum...
  • Iyi hoş tabi. Ancak 1.6 cvt benzinli lpg de çok mantıklı seçim.

• Yağ eksiltme bu serilerde var mı ? mutlaka araştırılmalı.
  • mx_61 M kullanıcısına yanıt
    Bu serilerde yag yakma sorunu ortadan kaldirilmis.

• hafıf yokuşlu dur kalklarda isyan edersin çok ama çok zor topluyor ama devrini alınca tatminkar.
    onun dışında son derece ekonomik ve son derece sessiz motordur.
  • En buyuk korkum trim sesleri.toyotaclub'un forum sayfasinda sikca bahsetmisler.insallah benim aracimda olmaz.cunku bu konuda cok hassasim.otopark.com'da auris testi izlemistim.test araci 33 bin km idi.trim sesinin gelmediginden ve kondisyonunun cok iyi oldugundan bahsediyolardi.corollada benzer bir arac oldugu icin sorun yasamayacagimi dusunuyorum.

• Hiç kafana takma hocam...İlk başlarda rahatsız edici gibi gelse de sonraları alışıyor insan...
    Bizim 2008 Corolla da halen arka tekerleklerden ince tiz bir ses gelir ki sıfır aldığımızda da vardı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.