Şimdi Ara

YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
21.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar adamlar ellerindeki corollaları satabilmek için, yeni gelen 40 milyar olacak diye sallıyorlar işte, 35 deseler bir allahın kulu gider eskisini alır mı . bu kadar kolay oltaya gelmeyin .
  • çok yerinde bir tespit katılıyorum
  • Bak bu olabilir işte
    quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

ya arkadaşlar adamlar ellerindeki corollaları satabilmek için, yeni gelen 40 milyar olacak diye sallıyorlar işte, 35 deseler bir allahın kulu gider eskisini alır mı . bu kadar kolay oltaya gelmeyin .
  • quote:

ya arkadaşlar adamlar ellerindeki corollaları satabilmek için, yeni gelen 40 milyar olacak diye sallıyorlar işte, 35 deseler bir allahın kulu gider eskisini alır mı . bu kadar kolay oltaya gelmeyin .

+1 zaten o fiyata gidip avensis alır millet herhalde.Bi gidebilsem herşeyi yazacam ama gidemiyorum ki.Bir sürü fotoğraf çekecem dh için
  • quote:

Güzel düşünmüşsün

yanlız yerli corolla ile japonyadan gelen yeni kasanın maliyeti bir değil elbet

jetta nın düz donanım 1.6 100 beygir motorlusu

36 dan başlıyorsa.

yeni corolla gayet uygun derim.
  • akıncı@ yeni corolla japonya değil, güney afrika cumhuriyetinde üretilecek, mandelanın ülkesinde....diye okuduğu hatırlıyorum ama bulamadım, bulunca linki burada...ama japonya diye link verilmiş, anlamadım şimdi....
    ekleme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 30 Ocak 2007; 15:52:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

akıncı@ yeni corolla japonya değil, güney afrika cumhuriyetinde üretilecek, mandelanın ülkesinde....

Biraz araştırma yapıp öyle yaz arkadaşım ok?
  • Avrupa’da satışına Şubat 2007’de başlanacak olan yeni Corolla’nın basın lansmanı 25-27 Ocak 2007 tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde yapıldı. Avrupa’nın dört bir yanından gelen gazetecilere tanıtılan Corolla, dinamik tasarımı ve ve geniş iç hacmiyle büyük beğeni topladı. Yüksek konforlu ve yüksek kaliteli yeni Corolla, Japonya’daki Takaoka fabrikasında üretilecek.

Bize gelenler japon.

http://www.otomobilgazetesi.com/otomobil.php?id=3349
  • quote:

çok haklısın biraz mantıklı düşünülürse altındaki neden bu olabilir ama yine de bazı araçlara göre fiyatlar normal kaldı ki tamamiyle yeni nesil corolla satışlarına geçildiğinde bu fiyatların değişeceği kanısındayım stoklar min. a indikten sonra buna bir düzenleme yapmaları gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Bak bu olabilir işte
    quote:

BAK BUNU DÜŞÜNMEMİŞTİM..YANLIZ,ŞÖYLE BİRŞEY DE VAR..BEN TOYOTAYA ARABA ALMAK İÇİN VEYA NORMAL MÜŞTERİ KILIĞINDA DA GİTMEDİM....BU BİLGİYİ DE TOYOTA BAYİSİNİN SATIŞ MÜDÜRÜNDEN ALDIM..YANİ BENİM Kİ GAYET DOSTHANE BİR ZİYARETTİ HATTA BEN BU RAKAM ÇOK UÇUK DEDİM,AMA PİYASAYA GÖRE NORMAL DEDİ..OLAYIN BU BOYUTU DA VAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 30 Ocak 2007; 14:29:27 >

• quote:

AYRICA OLTAYA FALAN GELDİĞİMİZ YOK Kİ.. SADECE KONUŞTUKLARIMIZI AKTARDIM..
  • Fiyatlar açıklandı

BENZİNLİ

1,6 CLASS 34,800
    1,6 CLASS M/M 36,550
    1,6 COMFORT 36,4
    1,6 COMFORT M/M 38,150
    1,6 ELEGANT 40,850
    1,6 ELEGANT M/M 42,600
    1,6 ELEGANT M/M VSC+XENON 45,600

DİZEL
    1,4 CLASS 38,200
    1,4 COMFORT 40,400
    1,4 COMFORT M/M 42,150
    1,4 ELEGANT 43,000
    1,4 ELEGANT M/M 42,150
    1,4 ELEGANT VSC 44,300
    1,4 ELEGANT M/M+VSC 46,050
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Fiyatlar açıklandı

BENZİNLİ

1,6 CLASS 34,800
    1,6 CLASS M/M 36,550
    1,6 COMFORT 36,4
    1,6 COMFORT M/M 38,150
    1,6 ELEGANT 40,850
    1,6 ELEGANT M/M 42,600
    1,6 ELEGANT M/M VSC+XENON 45,600

DİZEL
    1,4 CLASS 38,200
    1,4 COMFORT 40,400
    1,4 COMFORT M/M 42,150
    1,4 ELEGANT 43,000
    1,4 ELEGANT M/M 42,150
    1,4 ELEGANT VSC 44,300
    1,4 ELEGANT M/M+VSC 46,050

BAK,BANA DOĞRU SÖYLENMİŞ..41 FALAN DENMİŞTİ AMA..40,400 OLARAK AÇIKLANMIŞ BENİM KULLANDIĞIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 30 Ocak 2007; 16:16:17 >
  • Ben de test sürüşü yaptım bugün. 1,4 D4D Comfort. Fiyat 40.400

İzlenimlerim;
    -Motor yeterli ama 2000 devirin altında artan ağırlıkla birlikte çok cansız.
    -Yol sesi çok fazla. Hatta benim arabam bir alt sınıf olmasına rağmen daha az alıyor sesi (abartmıyorum)
    -Süspansiyonlar fena değil orta yumuşaklıkta.
    -Vites geçişleri ve direksiyon aşırı sert. Ben bu arabayı şehiriçinde hayatta kullanamam. Direksiyonun görünüşü güzel ama.
    -Göstergeler ve döşemeler çok şık.
    -Manuel klima düğmeleri çok kalitesiz olmuş. Özellikle düğmelerin etrafındaki tırtıklı kısım kalitesizliği hissettiriyor. Ama full donanımlı olanda güzel bir otomatik klima ünitesi var.
    - Anahtar sustalı değil.
    -Arka diz mesafesi kısa ama bagaj geniş.
    -Ses sistemi de orta kalitede. Direksiyondan kumanda olayında, düğmeleri çok küçük yapmışlar

Genel olarak hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. 40 milyar bu arabaya verilir mi ? Bence verilmez. Ama sonuçta uzun ömürlü, ikinci eli olan, az yakan makul bir görünüşe sahip, sorunsuz bir araba. Sadece bu açılardan bakılırsa alınabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Ben de test sürüşü yaptım bugün. 1,4 D4D Comfort. Fiyat 40.400

İzlenimlerim;
    -Motor yeterli ama 2000 devirin altında artan ağırlıkla birlikte çok cansız.
    -Yol sesi çok fazla. Hatta benim arabam bir alt sınıf olmasına rağmen daha az alıyor sesi (abartmıyorum)
    -Süspansiyonlar fena değil orta yumuşaklıkta.
    -Vites geçişleri ve direksiyon aşırı sert. Ben bu arabayı şehiriçinde hayatta kullanamam. Direksiyonun görünüşü güzel ama.
    -Göstergeler ve döşemeler çok şık.
    -Manuel klima düğmeleri çok kalitesiz olmuş. Özellikle düğmelerin etrafındaki tırtıklı kısım kalitesizliği hissettiriyor. Ama full donanımlı olanda güzel bir otomatik klima ünitesi var.
    - Anahtar sustalı değil.
    -Arka diz mesafesi kısa ama bagaj geniş.
    -Ses sistemi de orta kalitede. Direksiyondan kumanda olayında, düğmeleri çok küçük yapmışlar

Genel olarak hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. 40 milyar bu arabaya verilir mi ? Bence verilmez. Ama sonuçta uzun ömürlü, ikinci eli olan, az yakan makul bir görünüşe sahip, sorunsuz bir araba. Sadece bu açılardan bakılırsa alınabilir.

ARACI TEST EDEN HERKES AYNI KANIYA VARIYOR..GENEL ANLAMDA İYİ BİR ARAÇ..AMA BENİ DE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI..VE 40 KÜSÜR MİLYAR BU ARACA BENCE DE FAZLA..BEN ŞAHSEN BU FİYATLARA FOCUS TDCI FALAN TERCİH EDERİM..HEM DE GHİA...

• güzel araba.
  • 40milyar pahalı bu arabaya değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 30 Ocak 2007; 18:29:13 >
  • arkası hariç tipi gayet güzel.40 milyar çok diyosunuz ama diğer araçlara 40 milyar veriliyo buna neden verilmesin.üstelik toyota kalitesi.içi de çok güzel.dizeli test ettim ve gayet iyi performansı var.işçilik ve plastik kalitesi göründüğü kadarıyla gayet iyi.hatta sınıfında astra ile en iyisi diyebilirim.eleştirenleri pek anlamadım sanki focus astra civic megane golf çok ucuz.
  • İŞTE RESİMLER
     YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN)

BUNLAR DA DİĞER MODELLERELE OLAN KARŞILAŞTIRMA:

sınıfının en iyi arabası bence en iyi tipde onda bu arabanın en büyük özelliğide japonyada üretilecek olması bence bu araba eski modeller de olduğu gibi bu modellede satış rekoru kıracak.bide ayrıca arkadaşlar bende aracı malatyada kar yağışı sonrasında yollar mahfolmuştu asfalta yerinden oynamıştı benzinlide de dizelde de ses bence çok çok az dı bir önceki kasaya göre bence ses sistemide çok güzel olmuş harika müzik sistemi var bide arkadaşlar ben bu özellik karşılaştırmasını araba çıkmadan sunmuştum foruma ama kimse incelememiş sınıfının en iyi aracı olduğu çok kesin sadec e karşılaştırmada honda civic yok oda sadece motorada 125 hp corolla 124 hp ama corolla da tork olarak daha fazla 157nm torka 155nm tork...

• 5 yıılık megane la mı karşılaştırıyorsunuz 2007 kasa arabayı...
    karşılaştırdığınız değerlerde teknik veriler?

ya yol tutuş, ya direksiyon hissi, focus kadar var mı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.