Şimdi Ara

YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
21.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gorele2000

5 yıılık megane la mı karşılaştırıyorsunuz 2007 kasa arabayı...
    karşılaştırdığınız değerlerde teknik veriler?

ya yol tutuş, ya direksiyon hissi, focus kadar var mı sizce?

BEN DE BUNU ANLATMAK İSTEDİM..SAĞOL..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

5 yıılık megane la mı karşılaştırıyorsunuz 2007 kasa arabayı...
    karşılaştırdığınız değerlerde teknik veriler?

ya yol tutuş, ya direksiyon hissi, focus kadar var mı sizce?

megane 5 yıllık mı? 2003'ün ortalarında çıktı o araç.

araba daha ortalıkta yok, biz burda sanki aracı 1 senedir kullanıyormuşuz gibi yorum yapıyoruz. hele bi gelsin,piyasaya iyice otursun test edilsin,ondan sonra iyi yada kötü yorum yaparız.
  • bencede ama özelliklerine göre değerlendirme yaparsak araç ortada bide arkadaşlar megane bu sene yenileniyor boyutu biraz daha büyüyor onun da resmi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyotaergul

bencede ama özelliklerine göre değerlendirme yaparsak araç ortada bide arkadaşlar megane bu sene yenileniyor boyutu biraz daha büyüyor onun da resmi var.

2008'de çıkacak diye biliyorum ben, bu sene çok erken.
  • heralde ağustosta kasalar 2008 diye geliyo ya ondan dolayı ağustosta çıkacak olabilir.
  • Şu elektrikli direksiyon olayı nedir? Hidrolik yerine elektrikle çalışan bir sistem var bazı yeni arabalarda o mu, yoksa mesela park esnasında bir düğme ile daha da yumuşayan bir sistem mi? (Fiattaki City fonksiyonu gibi?)
    Eğer 1. si ise direksiyon baya sert bu şekilde zor kullanılır bence.VW Boralardaki gibi..Ama tabi birazda alışkanlık meselesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Golfe pahalı diyenler corollaya ne diyecekler merak ediyorum

41 milyarlık c segmenti araçta jant kapağı? ESP için bir sürü opsiyon.. Kasa eskiyince ucuzlucak zaten.. Alınması pek mantıklı değil. Tipi de kötüymüş zaten..
  • golf mu kötü corolladan bence her türlü üstün araçtır
    quote:

Orjinalden alıntı: As cos

quote:

41 milyarlık c segmenti araçta jant kapağı? ESP için bir sürü opsiyon.. Kasa eskiyince ucuzlucak zaten.. Alınması pek mantıklı değil. Tipi de kötüymüş zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: herseynet

golf mu kötü corolladan bence her türlü üstün araçtır
    quote:

quote:

SANIRIM COROLLADAN BAHSETMİŞ..

• ben auris in daha iyi olacağini düsünüyorum hem auris te dizel 2.2 motor 170 hp seceneğide olacak onlar gelince bu fiyatlar iner

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

quote:

quote:

• 2.2 D-CAT 177 beygir olan modeli herhalde rahat 60-65 kağıdı bulur.
  • daha yeni test sürüşünden geldim,Comfort benzinli modeli:36.400 fiyat biraz çok geldi,üstelik çelik cant yok 36 milyarlık bir arabada...Açıkcası beklediğim gibi çıkmadı,herşeyden önce bendeki resimdeki 2005 kasanın inanın ve inanın,üstüne basa basa iddaa ederimki plastik kalitesi daha iyi,biraz çalmışlar malzemeden,araba 200 km deydi ama en az 3 yerinden cızırtı sesi duydum.Diğerlerine gelince,beğendiklerim: daha prestijli görünüm,büyük bagaj,performans,alt ses yalıtımı benimkinden iyi...Plastik kalitesi beni üzdü,ben herhalde yeni CİVİC e bakacağım...
  • hangi bayi 200 km/s hız yapmanıza izin verdi?

quote:

Orjinalden alıntı: alibekir

daha yeni test sürüşünden geldim,Comfort benzinli modeli:36.400 fiyat biraz çok geldi,üstelik çelik cant yok 36 milyarlık bir arabada...Açıkcası beklediğim gibi çıkmadı,herşeyden önce bendeki resimdeki 2005 kasanın inanın ve inanın,üstüne basa basa iddaa ederimki plastik kalitesi daha iyi,biraz çalmışlar malzemeden,araba 200 km deydi ama en az 3 yerinden cızırtı sesi duydum.Diğerlerine gelince,beğendiklerim: daha prestijli görünüm,büyük bagaj,performans,alt ses yalıtımı benimkinden iyi...Plastik kalitesi beni üzdü,ben herhalde yeni CİVİC e bakacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 31 Ocak 2007; 19:01:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

hangi bayi 200 km/s hız yapmanıza izin verdi?

quote:

daha yeni test sürüşünden geldim,Comfort benzinli modeli:36.400 fiyat biraz çok geldi,üstelik çelik cant yok 36 milyarlık bir arabada...Açıkcası beklediğim gibi çıkmadı,herşeyden önce bendeki resimdeki 2005 kasanın inanın ve inanın,üstüne basa basa iddaa ederimki plastik kalitesi daha iyi,biraz çalmışlar malzemeden,araba 200 km deydi ama en az 3 yerinden cızırtı sesi duydum.Diğerlerine gelince,beğendiklerim: daha prestijli görünüm,büyük bagaj,performans,alt ses yalıtımı benimkinden iyi...Plastik kalitesi beni üzdü,ben herhalde yeni CİVİC e bakacağım...

arkadaş orada aracın daha 200 km'de olduğunu söylemiş, hızı 200 değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

hangi bayi 200 km/s hız yapmanıza izin verdi?

quote:

• ben tasarımı hiç beğenmedim doğrusu..

testleri okudumda genelde olumlu ama bir o kadarda beklentilerin üstüne çıkmış gibi gelmedi bana okuduklarımla..

umarım test etme şansım olur kısa zamanda
  • bende hiç beyenmedim tasarmını çok daha güzel yapabilirdiler ikinciside fiyatlarını yüksek buldum fazla bir artısıda yok
    quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

ben tasarımı hiç beğenmedim doğrusu..

testleri okudumda genelde olumlu ama bir o kadarda beklentilerin üstüne çıkmış gibi gelmedi bana okuduklarımla..

umarım test etme şansım olur kısa zamanda

• Yenı megane ı bekler oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

ben auris in daha iyi olacağini düsünüyorum hem auris te dizel 2.2 motor 170 hp seceneğide olacak onlar gelince bu fiyatlar iner

quote:

quote:

quote:

quote:

Ceyhun auris 2.2 dizel iç pazara verilemez.

en üst vergi dilimine giriyor.

70 milyara alırsın artık

• belli olmaz belki uygun birini bulamam evlenmem kafam bozulur satar evi 3.20 d aliriim
    pis japonlar

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

ben auris in daha iyi olacağini düsünüyorum hem auris te dizel 2.2 motor 170 hp seceneğide olacak onlar gelince bu fiyatlar iner

quote:

quote:

quote:

quote:

Ceyhun auris 2.2 dizel iç pazara verilemez.

en üst vergi dilimine giriyor.

70 milyara alırsın artık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.