Şimdi Ara

YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
21.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

quote:

CX2
    aliriz tabi ama citroeni satma

SATMAYACAĞIM ZATEN..SADECE ESPRİSİNE ÖNERDİM O FORUMDA..

Sen listede yoksun.kusura bakma

KİM? BEN Mİ? AŞKOLSUN..DEDİK YA GÜZEL OLMUŞ,BEN DE DÜŞÜNEBİLİRİM DİYE..SEN BİLİRSİN.. ÖNEMLİ DEĞİL..

tüh indirimsiz alcaz simdi demekki halbuki akinci toplu alim indiirimi için liste yapiyordu

OLSUN,BURADAN İKİ TANE ALIRIZ ARKADAŞLARDAN,FİLO İNDİRİMİ YAPTIRIRIZ..BAŞKA ÇARE KALMADI...

• gelsen basimin üstünde yerin var

quote:

İyi tamam.

o zaman 3 kişi gidelim.bu yaz İzmir 'de buluşuruz.
  • CX2
    seninde yerin var tabiyki

zaten denizliye gelince benim moralim bozulluyor izmirde 1 tane tfsi leon gorurken denizlide adim basi görmek zor geldi

ne bicim para var yaw denizli esnafinda en kötüsü tfsi ye biniyor
  • quote:

gelsen basimin üstünde yerin var

quote:

İyi tamam.

Eyvallah Ceyhun

kısmetse gelicem.Sen de İstanbul'a gelirsen yerini bildir yeterli kardeşim.
  • quote:

CX2

zaten denizliye gelince benim moralim bozulluyor izmirde 1 tane tfsi leon gorurken denizlide adim basi görmek zor geldi

SİYAHTI DEĞİL Mİ? AMA O 185 LİK..FR SATILMADI DAHA DENİZLİ'DE..
    EVET DENİZLİDE BAYAĞI Bİ ZENGİN VAR..Bİ ARA X5 LER DOĞAN-ŞAHİN GRUBUNDAN FAZLAYDI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 1 Şubat 2007; 11:48:57 >

• siyah ah ah

sahin dogan kalmamis zaten artik denizlide

quote:

quote:

CX2

SİYAHTI DEĞİL Mİ? AMA O 185 LİK..FR SATILMADI DAHA DENİZLİ'DE..
    EVET DENİZLİDE BAYAĞI Bİ ZENGİN VAR..Bİ ARA X5 LER DOĞAN-ŞAHİN GRUBUNDAN FAZLAYDI..

• sağolasin dostum
    quote:

quote:

gelsen basimin üstünde yerin var

quote:

İyi tamam.

Eyvallah Ceyhun

kısmetse gelicem.Sen de İstanbul'a gelirsen yerini bildir yeterli kardeşim.

• Konuyla alakası yok ama ceyhun kardeş, izmir güzel memleket, hayatının 11 yılı ankarada geçmiş ben, üniversite okumak için İstanbula geldiğimde önce çok şaşırmış, ankarayı özlemiştim, sadece 2-3 ay sürdü bu özlem... Ankara daha sonra ki gidişlerimde o yavanlığı nasıl olurda önceden fark etmedim diye çok düşündüm...İzmire bu sene Karşıyakada bir arkadaşın düğününe giderek ilk kez gelmiş oldum, gerçekten çok sevdim. İstanbuldan sonra İzmir yaşanacak şehir ama İSTANBUL 1 numara çünkü istanbuldan sonra nereye gidersen git 1 hafta sonra başlıyor hasret, GÖRELE bile olsa...:)
  • 2000 yilinda 3 ayliğina istanbulda calismistim topkapi tarafinda findikzade de. ben boyle ulaşim zorluğu boyle garip bir sehir görmedim yer adami valla zaten yapamadim baktim günde 2 iş yapiyorsun trafikten zaman kaybindan başka birsey değil döndüm askere gittim bidaha da bulaşmadim istanbula gezmek disinda...

İzmir gercekten güzel bir sehir ama az yol olmasindan dolayi ve arac sayisinin artmasindan dolayi saçma bir trafik sıkışıklığı var onun disinda gezecek cok yeri var ve sıkılmadiğim bir sehir izmir.... ben sahsen vazgecemem bu şehirden istanbul benim icin sadece gezmelik

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Konuyla alakası yok ama ceyhun kardeş, izmir güzel memleket, hayatının 11 yılı ankarada geçmiş ben, üniversite okumak için İstanbula geldiğimde önce çok şaşırmış, ankarayı özlemiştim, sadece 2-3 ay sürdü bu özlem... Ankara daha sonra ki gidişlerimde o yavanlığı nasıl olurda önceden fark etmedim diye çok düşündüm...İzmire bu sene Karşıyakada bir arkadaşın düğününe giderek ilk kez gelmiş oldum, gerçekten çok sevdim. İstanbuldan sonra İzmir yaşanacak şehir ama İSTANBUL 1 numara çünkü istanbuldan sonra nereye gidersen git 1 hafta sonra başlıyor hasret, GÖRELE bile olsa...:)

• quote:

Konuyla alakası yok ama ceyhun kardeş, izmir güzel memleket, hayatının 11 yılı ankarada geçmiş ben, üniversite okumak için İstanbula geldiğimde önce çok şaşırmış, ankarayı özlemiştim, sadece 2-3 ay sürdü bu özlem... Ankara daha sonra ki gidişlerimde o yavanlığı nasıl olurda önceden fark etmedim diye çok düşündüm...İzmire bu sene Karşıyakada bir arkadaşın düğününe giderek ilk kez gelmiş oldum, gerçekten çok sevdim. İstanbuldan sonra İzmir yaşanacak şehir ama İSTANBUL 1 numara çünkü istanbuldan sonra nereye gidersen git 1 hafta sonra başlıyor hasret, GÖRELE bile olsa...:)

EVET BAYAĞI Bİ ALAKASI YOK YANİ.. BU ARADA İSTANBULA,ANTALYAYA ZIRT VE PIRT GİTMEME RAĞMEN BEN DAHA İZMİRE GİDEMEDİM..
    Bİ KERE BEN KÜÇÜKKEN GİTMİŞİZ AMA HATIRLAMIYORUM..KAÇ KERE YOLA ÇIKACAK OLDUK,SÜREKLİ BİR PROBLEM ÇIKTI..BEN BU İZMİRE GİDEMİCEM Mİ YAFF!!!

BU ARADA COROLLADAN NERELERE GELDİK? BİŞEY DEĞİL KONU SAPTI, KİLİTLİYORUZ DİYCEKLER DİYE KORKUYORUM..

• Ceyhun iyi kurtulmuşsun bu müpteladan, yoksa 3 ayı devirdin mi işler kötüydü, alışırdın yoksa

İzmir karşıyaka sahilini çok sevmişdim, insanları çok değişik gelmişdi bana, insanların bakışı kesinlikle rahatsız edici değildi. Seni süzmüyor, rahatsızlık vermiyordu ama ben biraz yandan bakıyordum özellikle karşı cinsiyete, bakılmayacak gibi değildi
    quote:

2000 yilinda 3 ayliğina istanbulda calismistim topkapi tarafinda findikzade de. ben boyle ulaşim zorluğu boyle garip bir sehir görmedim yer adami valla zaten yapamadim baktim günde 2 iş yapiyorsun trafikten zaman kaybindan başka birsey değil döndüm askere gittim bidaha da bulaşmadim istanbula gezmek disinda...

İzmir gercekten güzel bir sehir ama az yol olmasindan dolayi ve arac sayisinin artmasindan dolayi saçma bir trafik sıkışıklığı var onun disinda gezecek cok yeri var ve sıkılmadiğim bir sehir izmir.... ben sahsen vazgecemem bu şehirden istanbul benim icin sadece gezmelik

quote:

• gorele2000

türkiye güzelleri ve dizilerde oynanyan bazi güzel bayanlara bak bir coğu izmirdendir insanlari genel olarak göçmen olmayip yerlisi olduğundan sicak kanlidir.. ama istanbulda istanbullu yok acikcasi

seat cup izmir etabina gelin derim ben görüsmüs oluruz imkaniniz varsa akinci ,cx2, ve sen nedersiniz ??
  • Ceyhun çok sağol ama şimdilik çok zor, önümüzdeki 2 ay içinde ne yapacağm hiç belli değil, askerlik, zorunlu hzmet, evde bebek... Allah kolaylık versin bana...
    quote:

gorele2000

türkiye güzelleri ve dizilerde oynanyan bazi güzel bayanlara bak bir coğu izmirdendir insanlari genel olarak göçmen olmayip yerlisi olduğundan sicak kanlidir.. ama istanbulda istanbullu yok acikcasi

seat cup izmir etabina gelin derim ben görüsmüs oluruz imkaniniz varsa akinci ,cx2, ve sen nedersiniz ??

• gercekten askerlik icin allah kolaylik versin ne gecmez vakittir o askerlik ... ve bebeğini allah bağislasin 2 ay sonra haberlesiriz yine

quote:

Ceyhun çok sağol ama şimdilik çok zor, önümüzdeki 2 ay içinde ne yapacağm hiç belli değil, askerlik, zorunlu hzmet, evde bebek... Allah kolaylık versin bana...
    quote:

gorele2000

• quote:

gorele2000

VALLA Bİ BAKALIM..OLMAZSA BEN GELMEYE ÇALIŞIRIM..ZATEN Bİ PAZAR GÜNÜ GEZMEYE GELİCEM..
  • quote:

Herşey satış rakamıyla olsaydı.Ohhhooo.Bu nasıl mantık anlamadım Bmw 3 serisi mercedes c serisi ne bileyim jaguar x-type bunlar avensisten passattan mondeodan az satmış.Bunlardan daha mı kötü bu
    araçlar??Sizin söylediğinizden bu sonuç çıkıyor ortaya

Aynı fiyat dilimi içinde, aynı sınıfta ise araçlar evet bu sonuç ortaya çıkıyor bence. Fiyatları yakın, iki araçta örneğin c sınıf otomobil ise, ve a modeli b modelinden daha fazla satıyorsa bu demektir ki a modelinin avantajları daha fazla, daha iyi..
  • Hepsini bir kenara koyalım, Corolla TOYOTA' nın kar makinasıdır. Bir kere minimum sayıda bileşen ile üretildiğinden üretim süresi çok kısa. Yakın zamanda BBC' deki TOP Gear programına konu oldu bu olay, VW banttan bir Jetta indirene kadar Toyota 3 tane Corolla indiriyormuş.

Diğer markaların aynı segmentteki araçlarına kıyasla çok daha sorunsuz olmasının sebebi de bu minimum bileşenden kaynaklanıyor. VW' de atıyorum 2500bileşen var ise Corolla' da 1600 bileşen var. Daha çok parça daha çok problem demek her zaman.

Hal böyle olunca Corolla fiyatına rağmen çok iyi satacak ve yıllarca yollarda kalacaktır.
  • Bu model 10 ppm'lik mazot istiyor. (partikül filtreli) 10 ppm'lik mazotda Türkiye'de olmadığından burada satışa sunulmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

2.2 D-CAT 177 beygir olan modeli herhalde rahat 60-65 kağıdı bulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyotaergul

İŞTE RESİMLER
     YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN)

BUNLAR DA DİĞER MODELLERELE OLAN KARŞILAŞTIRMA:

sınıfının en iyi arabası bence en iyi tipde onda bu arabanın en büyük özelliğide japonyada üretilecek olması bence bu araba eski modeller de olduğu gibi bu modellede satış rekoru kıracak.bide ayrıca arkadaşlar bende aracı malatyada kar yağışı sonrasında yollar mahfolmuştu asfalta yerinden oynamıştı benzinlide de dizelde de ses bence çok çok az dı bir önceki kasaya göre bence ses sistemide çok güzel olmuş harika müzik sistemi var bide arkadaşlar ben bu özellik karşılaştırmasını araba çıkmadan sunmuştum foruma ama kimse incelememiş sınıfının en iyi aracı olduğu çok kesin sadec e karşılaştırmada honda civic yok oda sadece motorada 125 hp corolla 124 hp ama corolla da tork olarak daha fazla 157nm torka 155nm tork...

elektriksiz direksiyonlu araba mı kaldı? Yanlış yazıldı sanırım

ayrıca corollada ncap agirmez tahminim.. Oraya hedef diye 5 yıldız koymanda saçma gözünden kanlar olabşlşr hedef (!) olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 1 Şubat 2007; 17:16:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZMY3435

Hepsini bir kenara koyalım, Corolla TOYOTA' nın kar makinasıdır. Bir kere minimum sayıda bileşen ile üretildiğinden üretim süresi çok kısa. Yakın zamanda BBC' deki TOP Gear programına konu oldu bu olay, VW banttan bir Jetta indirene kadar Toyota 3 tane Corolla indiriyormuş.

Diğer markaların aynı segmentteki araçlarına kıyasla çok daha sorunsuz olmasının sebebi de bu minimum bileşenden kaynaklanıyor. VW' de atıyorum 2500bileşen var ise Corolla' da 1600 bileşen var. Daha çok parça daha çok problem demek her zaman.

Hal böyle olunca Corolla fiyatına rağmen çok iyi satacak ve yıllarca yollarda kalacaktır.

Toyotanın sırrı ortaya çıktı.

ama bu üretim felsefesi birden ortaya çıkmadı.

vw ,yeni kasa golf için kar oranını arttırmak için toyota yı örnek alacağını açıkladı.

bakalım birden toyota nın çıkardığı iyi işi yakalayabilecek mi.....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.