Şimdi Ara

YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
21.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav bu gün yeni civic gördüm.toyota ile kıyaslanınca sanat eseri gibi kalıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

elektriksiz direksiyonlu araba mı kaldı? Yanlış yazıldı sanırım

ayrıca corollada ncap agirmez tahminim.. Oraya hedef diye 5 yıldız koymanda saçma gözünden kanlar olabşlşr hedef (!) olduğu

elektrikli direksiyondan kastı hidrolik direksiyon değil, o zaten tüm araçlarda var. daha farklı bi sistemle çalışıyor, elektrikli direksiyon şu an her araçta yok!
  • geçen gün babamla test etmeye gittik, arabayı test ettik, araba dışardan güzel gözüküyor , motor açısından da iyi gibi duruyor, ama iş test aşamasına geldiğinde hayal kırıklığına uğrattı beni ve babamı, araba içine yol sesini çok alıyor buda yalıtımın zayıf olduğunu gösteriyor, arabanın direksiyonu sert geldi bana megane ve modus un direksiyonu çok daha yumuşak , arabanın bagaj kapağının amortisörsüz olması ve bagaj iç döşemesi kalitesiz malzeme kullanmışlar :( araba eski versiyonun göre güzel olmuşa ama megana çok daha rahat ve sessiz , yol sessini içine alması beni soğuttu valla en yalan söleyim benim modusum da hiç öle ses gelmiyor ,motor sesi de fazla geldi, açıkcası beni rahatsız etti. sonuç olarak 45000 ytl yi verdikten sonra gidip 44000 ytl ye megane ın full versiyonu yada jetta tsi almak daha mantıklı 48000 ytl ye :) bence
  • nasi megane daha sessiz yaw 160 la giderken benzinlisinde yanindakinin sesini zor duyuyorsun focus ve jetta ok ama megane gore cok kotu olacağini düsünmüyorum neyse yarin teste davetliyim bakalim o kadar kötümü....
    quote:

Orjinalden alıntı: skysoblue85

geçen gün babamla test etmeye gittik, arabayı test ettik, araba dışardan güzel gözüküyor , motor açısından da iyi gibi duruyor, ama iş test aşamasına geldiğinde hayal kırıklığına uğrattı beni ve babamı, araba içine yol sesini çok alıyor buda yalıtımın zayıf olduğunu gösteriyor, arabanın direksiyonu sert geldi bana megane ve modus un direksiyonu çok daha yumuşak , arabanın bagaj kapağının amortisörsüz olması ve bagaj iç döşemesi kalitesiz malzeme kullanmışlar :( araba eski versiyonun göre güzel olmuşa ama megana çok daha rahat ve sessiz , yol sessini içine alması beni soğuttu valla en yalan söleyim benim modusum da hiç öle ses gelmiyor ,motor sesi de fazla geldi, açıkcası beni rahatsız etti. sonuç olarak 45000 ytl yi verdikten sonra gidip 44000 ytl ye megane ın full versiyonu yada jetta tsi almak daha mantıklı 48000 ytl ye :) bence

• zaten bu japonlar birde yalıtım ve iç mekan malzeme kalitesi sorununu çözse piyasayı alt üst eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

ayrıca corollada ncap agirmez tahminim.. Oraya hedef diye 5 yıldız koymanda saçma gözünden kanlar olabşlşr hedef (!) olduğu

elektrikli direksiyondan kastı hidrolik direksiyon değil, o zaten tüm araçlarda var. daha farklı bi sistemle çalışıyor, elektrikli direksiyon şu an her araçta yok!

elektrohidolikdireksiyon şuan çoğu araçta var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: toyotaergul

İŞTE RESİMLER
     YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN)

BUNLAR DA DİĞER MODELLERELE OLAN KARŞILAŞTIRMA:

sınıfının en iyi arabası bence en iyi tipde onda bu arabanın en büyük özelliğide japonyada üretilecek olması bence bu araba eski modeller de olduğu gibi bu modellede satış rekoru kıracak.bide ayrıca arkadaşlar bende aracı malatyada kar yağışı sonrasında yollar mahfolmuştu asfalta yerinden oynamıştı benzinlide de dizelde de ses bence çok çok az dı bir önceki kasaya göre bence ses sistemide çok güzel olmuş harika müzik sistemi var bide arkadaşlar ben bu özellik karşılaştırmasını araba çıkmadan sunmuştum foruma ama kimse incelememiş sınıfının en iyi aracı olduğu çok kesin sadec e karşılaştırmada honda civic yok oda sadece motorada 125 hp corolla 124 hp ama corolla da tork olarak daha fazla 157nm torka 155nm tork...

arkadaşım bu resmi ben çizmedim toyota sa toyota plazalardaki satış elmanlarına kıyaslama olsun diye gönderdi ve bende bunu sunudan aldım size gösterdim bi kere elektirikli direksiyon aynı zamanda hızada duyarlıdır.oradaki yazan her şey toyota sa ya yani türkiyenin 1 numaralı oto ihracatcısını aittir eyer kabul etmiyorsan o senin sorunun ama bence sitelerini açta bütün markaların kıyasla bakim yanlış bi bilgi varmı.

• DIŞ dizaynı çok kötü olmuş
  • yeni corolla dizelin test sürüşünü yaptım Ankara istanbul yolunda kısa bir tur attırdılar.Dizelin performansı oldukça düşmüş 100 km hızlanması 13.3 saniyeye çıkmış.Motor sessiz çalışıyor .Ama yol sesi alıyor. dizel Fiyatlarda oldukça yüksek -eski kasaya göre dizaynı iyi ama honda gibi yeni bir yenilik yok .Sarı göstergeler çok iyi olmamış.İç mekanda kullanılan malzemeler kalite hissi vermiyor. biraz ucuz plastik gibi gözüküyor. Benzinli daha iyi bir secenek olabilir. Eski kasa benzinlinin performansı çok iyiydi .Bu kasada da benzinlinin performansı iyi gibi gözüküyor. Fiyatıda daha ulaşılır.
  • Test ettik dediğiniz corolla lar daha bir kaç yüz km de araçlar az müsade edinde motorlar bir alışsın sonra performanstan bahsedin , böyle test mi olur , çok saçma geldi .
  • bugün bakırköy sahil yolundan geçerken derindereye bi uğriim dedim yeni corollalara bakmak için. girdim otoparka belki en az 20 tane yeni corolla vardı.içeri girdim içerisi resmen ana baba günüydü, sanki tenzilat var gibiydi, millet habire yeni corolla alıyordu. anlaşılan millete pek pahalı gelmemiş.
    araca dıştan baktım bayağı büyükte,özellikle tekerlekleri bayağı büyümüştü, ve artık bridgestone lastikler yoktu. içerisi de oldukça ferahtı ve yine genişti, arka tarafa geçtim arkası da gayet iyiydi,diz mesafesi tatminkardı. ancak forumdaki bazı kişilerin dediği gibi aracın kapılarında bi tokluk hissi yoktu, bastırınca içi sanki boş gibiydi, ancak genel olarak eskisine nazaran daha karizmatik olmuş, bence diğer rakiplerine kök söktürecek bu araç.

bir kaç da resim çektim, buyrun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 7 Şubat 2007; 23:57:09 >

• Araçın içide dışıda ön konsoluda kötü olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yaprakdökümü

Araçın içide dışıda ön konsoluda kötü olmuş

bu yorumuna süresiz uzaklaştırma
  • canavar gibi araba canavar gibi motor fiyata gelince 3-4 ay sora düşer süper yapmoşlar direksiyonu bile opsiyonel sunan doğuş gurubu 8v 100 hp motora d,nyanın parasını veripte a3 golf hepsinde var bu 20 yıllık dogan teknolojisne sahip motordan tek farkı doğandan 16 hp fazla nyse bu arabalara dünyanın parasını veriyolar metalik renge bile para veriyolar cocrolla olunca pahalı sınıfın en iii arabası bu auris te öle olcak pahalı olması daha iiii çünkü çok para verip aldnız golf a3 teknik olarak cok daha iii bir araba ve insanlar çok para verince ii zannediyolar pahalı olsun bunda çok iii zannedddin 124 hp corolla 125 hp civic bu sınıfta dizel haric gerisi yalan fanatik olmayaın objektif olun hak verceksiniz
  • satis rakamlari gösterecek bakalim civic mi corollami

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: Yaprakdökümü

Araçın içide dışıda ön konsoluda kötü olmuş

bu yorumuna süresiz uzaklaştırma
  • İNŞALLAH BİZEDE NASİP OLUR ÇOK GÜZEL Bİ KASA.BENCE BUDA ÇOK İYİ SATIŞ RAKKAMLARINA KAVUŞACAKTIR.
  • BENİ ÇOK ETKİLEMEDİ AÇIKÇASI.ARAÇ ALACAK OLSAM İLK SIRALARDA YER ALMAZDI..İNŞALLAH TOYOTA BU MODELİYLE BEKLEDİĞİ RAKAMLARI YAKALAR..AMA BENCE ZOR..
  • bak gider filo alimi yaparim satis artsin diye
    quote:

Orjinalden alıntı: CX2

BENİ ÇOK ETKİLEMEDİ AÇIKÇASI.ARAÇ ALACAK OLSAM İLK SIRALARDA YER ALMAZDI..İNŞALLAH TOYOTA BU MODELİYLE BEKLEDİĞİ RAKAMLARI YAKALAR..AMA BENCE ZOR..

bak gider filo alimi yaparim satis artsin diye

acikcasi 1.6 olanini cok beğendim ve en full 1.6 40.000 ytl
    simdi ben civic , megane , astra bunlarla corolla arasinda kalsam corollayi alirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

BENİ ÇOK ETKİLEMEDİ AÇIKÇASI.ARAÇ ALACAK OLSAM İLK SIRALARDA YER ALMAZDI..İNŞALLAH TOYOTA BU MODELİYLE BEKLEDİĞİ RAKAMLARI YAKALAR..AMA BENCE ZOR..

acikcasi 1.6 olanini cok beğendim ve en full 1.6 40.000 ytl
    simdi ben civic , megane , astra bunlarla corolla arasinda kalsam corollayi alirim...

NE BİLİYİM..BENİ İLK GÖRÜŞTE KENDİNE AŞIK EDEN Bİ ARABA OLAMADI COROLLA.ZAAFLARI DA CABASI.FİYATI BANA YÜKSEK GELDİ..BEN CIVIC FALAN ALMAM AMA, GOLF,FOCUS VEYA ASTRAYA BAKARDIM..ANLADIN SEN ONU KANIMCA....VEYA LEON..

EDİT: BRAVO'YU DA KIYASLAMA YAPTIĞIM ARAÇLAR LİSTESİNE ALMA İHTİMALİM BİR HAYLİ YÜKSEK..AMA FİAT'IN BRAVO DA BAZI ŞEYLERİ AŞMASI GEREKMEKTE..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 8 Şubat 2007; 17:56:00 >

• Bravo topiklerine bakarsan Bravo'nun da epey iddialı geldiğini göreceksin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.