Şimdi Ara

YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
21.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beğenmedim, bir motor özellikleri iyi gibi duruyor ama onun da ne olduğunu denemek lazım eskinin civic'in e motoru 120 beygirdi ama kendisi .... Toyota ilk 1996-97 de çıkardığının sonrasında bana şöyle hah tamam çok iyi olmuş dedirtecek bir COROLLA yapmadı. Hep bir yanı eksik kalmış duygusu yaşattırdı. Senelerdir her yeni modeli çıkardığında bir hevesle koştura koştura toyota plazaya gidiyorum bu sefer olmuş mu diye sonra hep içimde bir buruk tad kalarak çıkıyorum. Çalışanlar da bıktı zaten artık araba alacağıma inanmıyorlar kendi halimde dolaşıp çıkıyorum
  • malik banlanmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

malik banlanmış

Eeee dün akşam snopyyy olayında demiştim. Fake nick sahibini de götürür diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

quote:

malik banlanmış

Eğer o böyle birşey yapıyorsa ben bu kadar terbiyesiz bir insan görmedim.Dengesizin önde gideni.
    Fiyat konusuna gelince pahalı kardeşim bu araba.Üstüne 2000 daha koyup full avensis alabildiğim bir araç ucuz değildir.Ha rakipleriyle eşdüzeyde pahalı değil derseniz anlarım.Ancak tekil düşününce fiyat fazla

• Aracı bugün bende gidip gördüm inanılmaz tipsiz ama bu forumda 123434. kez söyleyeceğim Toyota gayet kendisinden bekleneni yapmış Sıkıcı dizayn, konvansiyonellik meraklıları için, 1.6 benzinli ve dizel motorlar ohh tam yaşlı amcalarımıza göre, idare eden bir donanım ve sade bir konsol, malzeme işçilik de ehh.. Satar bu satar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

quote:

malik banlanmış

Malik değil kardeşim o bakın biri ban almış ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Aracı bugün bende gidip gördüm inanılmaz tipsiz ama bu forumda 123434. kez söyleyeceğim Toyota gayet kendisinden bekleneni yapmış Sıkıcı dizayn, konvansiyonellik meraklıları için, 1.6 benzinli ve dizel motorlar ohh tam yaşlı amcalarımıza göre, idare eden bir donanım ve sade bir konsol, malzeme işçilik de ehh.. Satar bu satar

helal olsun doğru yazmışın motorunun gerisi salla. ondan satar toyota armasını çıkar batar
  • bence fazla satmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Aracı bugün bende gidip gördüm inanılmaz tipsiz ama bu forumda 123434. kez söyleyeceğim Toyota gayet kendisinden bekleneni yapmış Sıkıcı dizayn, konvansiyonellik meraklıları için, 1.6 benzinli ve dizel motorlar ohh tam yaşlı amcalarımıza göre, idare eden bir donanım ve sade bir konsol, malzeme işçilik de ehh.. Satar bu satar

• Şu 96'daki başarısını bir yakalayabilse...
  • arkadaşlar cumartesi ortaköy toyotada tes etme şansı buldum corollayı. sübjektif yorumlarımı paylaşmak istiyorum. dizel d4d kullandım. aracın önü çok şık duruyo ama arkası tipik japon aracı görünümünden kurtulamamış pek beğenmedim. koltuklar oldukça rahat destekleri çok iyiyidi. kısa mesafe fazla hız yapamadan deneme sürüşüne çıktığımızda beni kokpitin cama kadar olan bölümü çok rahatsız etti. bu bölümün tasarımında bir gariplik var gibi ayrıca cama fazla yansıma yapıyodu plastik yumuşaktı ancak çok ucuz görünüyodu. kapılar çok hafif ve içindeki döşemeler parmağınızla biraz ittirdiğinizde ya fazlaca esniyo yada ben biraz acımasızca ittim. konsol şık duruyo ama bişey vardı orda itici gelen sanki iki tane aynı tasarımda büyük düğme vardı onlar gözüme battı o yüzden çok ısınamadım ve çabuk demode olacakmış gibi. ama turuncu renk iyi bir tercih göstergeler eminim gece çok keyif verecek. yeni corolla ile ilgili topicte yüksek yol gürültüsünden bahsedenler oldukça haklı, 60-70 km hıza rağmen lastik yuvarlanma sesi kabine fazla giriyor. yol tutuşu için bişey söyleyemem çünkü fazla hız yapamadım ama aracın ön cam ve yan aynalarında görüş gayet iyi. bana göre kompakt japonlar içerisinde tasarım, donanım ve imaj olarak hala Mazda 3 ten daha iyisi ve avrupalısı yok. alanlara hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milchschnitte -- 12 Şubat 2007; 13:51:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: milchschnitte

arkadaşlar cumartesi ortaköy toyotada test etme şansı buldum corollayı. ...................

Yazdıklarının tamamına kalıbımı basarım.. Oturup bu kadar ayrıntılı yazmak istememiştim
  • Benim tasarım anlayısım bu forumda cok az kişiyle uyuyor ya

Bence aracın onu pek güzel degil ama arkası harkulade
  • bence toyotanın çok iyi rakipleri var Civic bravo gibi heleki civic büyük bir degişimle geldi ama toyotota bu denli köklü çok fazla bir degişim yok birde o kasaya 1.4 gibi secenekle hiç iyi olmadı helede bu fiyata 1.6 dan başlamalıydı
  • bir toyota kullanıcısı olarak söylüyorum , 5 para etmez bu toyotalar tamam sorunsuz vs .. ama yok kardeşim bir vw ,peugeot ,honda çok daha iyi araçlar bence konfor olsun ,motor olsun kimse darılmasın gücenmesin bana ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir25 -- 12 Şubat 2007; 23:23:19 >
  • haftasonu eskişehir sarar'da 1.4 d4d manuel ve 1.6 benzinli m/m her ikisi ile de 15'er dk test ettim...ikisi de comfort paketti...ben yeni corolla'yı kesinlikle çok beğendim...1.4 dizel oldukça performanslı...multimode şanzıman da inanılmaz keyifli...bu arabanın alternatifi bana göre focus,astra,307,vs değil civic yada golf'tür...yarın arabamı değiştirsem kesinlikle 1.6 benzinli comfortu alırım,36000ytl'ye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: plateau

haftasonu eskişehir sarar'da 1.4 d4d manuel ve 1.6 benzinli m/m her ikisi ile de 15'er dk test ettim...ikisi de comfort paketti...ben yeni corolla'yı kesinlikle çok beğendim...1.4 dizel oldukça performanslı...multimode şanzıman da inanılmaz keyifli...bu arabanın alternatifi bana göre focus,astra,307,vs değil civic yada golf'tür...yarın arabamı değiştirsem kesinlikle 1.6 benzinli comfortu alırım,36000ytl'ye...

36 yı ver,arabada cant kapağı,manuel klima olsun...Aman ne akıllıca...Bu paraları vermeyin arkadaşlar....Bakın eninde sonunda düşüreceklker...
  • focus yada astrayı hiç bindinmi 15 dk filan deil uzun süre merak ettim

quote:

haftasonu eskişehir sarar'da 1.4 d4d manuel ve 1.6 benzinli m/m her ikisi ile de 15'er dk test ettim...ikisi de comfort paketti...ben yeni corolla'yı kesinlikle çok beğendim...1.4 dizel oldukça performanslı...multimode şanzıman da inanılmaz keyifli...bu arabanın alternatifi bana göre focus,astra,307,vs değil civic yada golf'tür...yarın arabamı değiştirsem kesinlikle 1.6 benzinli comfortu alırım,36000ytl'ye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaom

focus yada astrayı hiç bindinmi 15 dk filan deil uzun süre merak ettim

quote:

ortağımda 6 ay öncesine kadar astra vardı ve onunla hiç yapmasam 1000km yol yapmışımdır...yeni focus ghia ile de yan koltukta 2-3 kere uzun yola gittim...eski focus'u kullandım ve onu hala beğenirim...

ben fanatik değilim dostum...neyi beğenirsem,neye güvenirsem 2-3 fazla veririm onu alırım...ama toyota'ya güvenirim...belki de babamın corona'sının 3 defa hayatımı kurtarması yada 94 model arabanın 13 yılda periyodik filtre,bujiler,balatalar vs işlerinden başka nedenlerle servise gitmemesi buna neden...

ortağım arabasını neden sattı biliyor musun?3. viteste takılı kaldı araba,70'le giderken...allahtan boş bi yerde idi de istop ettierek durdurdu arabayı...yepyeni arabayı servise götürmekten gına geldi...

focus'a gelince...şikayetvar.com'daki focus şikayetleri beni arabadan soğuttu...yoksa kesinlikle çok estetik bir araba...ayrıca geçen hafta 2006 model mondeo'ya bindim,50 milyarlık araba tıkırdayıp duruyor...

2007 model connect'im var,yüksek kdv'yi mahsup edebilmek için ticari almak zorunda kaldım...ford servislerinin halini görünce inanılmaz dumura uğradım,en büyük ford bayilerinin ankara ve eskişehir servislerini görmenizi isterim,sanayiden bozma gibi...toyota servisleri ile kıyaslanamayacak durumdalar...

yorumumu yazarken hep "ben" beğendim,"bana göre" şöyle vs dedim zaten...36000ytl'lik corolla'nın ederi size göre 33000ytl olabilir...ama "ben" toyota için 3000ytl fazla veririm...

• toyata 5 para etmez diyen arkadsım insanlara hakaret aynı zamanda cahilliğn göstergesi fikrini düşüncelerini söle ama usduruplu ol biraz ve sağlam falan ama beş para etmez resmen nasıl bi yüzün oldugu gözümğn önüne geldi bi fikrin varsa paylaş bilgin varsa paylaş dünyanın 1 numaralı otomibil firması konuştuğun dünya ralli sampiyonasını kazanmıs le mans kazanmış kalitesi ve teknolijisi her marka tarafından bilinen bi firmadır ha sen beğenirsin yada beğenmessin o senin bilceğin iş ama 5 para etmez dersen kullanan alan almayı düşünen insalara bi hakarettir önce uslubunu düzeltmeni tavsiye ediyorum burda herkes senin gibi yorum yapsa 3. sınıf kahvehane muhabbetine döner
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zaom

focus yada astrayı hiç bindinmi 15 dk filan deil uzun süre merak ettim

quote:

ortağımda 6 ay öncesine kadar astra vardı ve onunla hiç yapmasam 1000km yol yapmışımdır...yeni focus ghia ile de yan koltukta 2-3 kere uzun yola gittim...eski focus'u kullandım ve onu hala beğenirim...

ben fanatik değilim dostum...neyi beğenirsem,neye güvenirsem 2-3 fazla veririm onu alırım...ama toyota'ya güvenirim...belki de babamın corona'sının 3 defa hayatımı kurtarması yada 94 model arabanın 13 yılda periyodik filtre,bujiler,balatalar vs işlerinden başka nedenlerle servise gitmemesi buna neden...

ortağım arabasını neden sattı biliyor musun?3. viteste takılı kaldı araba,70'le giderken...allahtan boş bi yerde idi de istop ettierek durdurdu arabayı...yepyeni arabayı servise götürmekten gına geldi...

focus'a gelince...şikayetvar.com'daki focus şikayetleri beni arabadan soğuttu...yoksa kesinlikle çok estetik bir araba...ayrıca geçen hafta 2006 model mondeo'ya bindim,50 milyarlık araba tıkırdayıp duruyor...

2007 model connect'im var,yüksek kdv'yi mahsup edebilmek için ticari almak zorunda kaldım...ford servislerinin halini görünce inanılmaz dumura uğradım,en büyük ford bayilerinin ankara ve eskişehir servislerini görmenizi isterim,sanayiden bozma gibi...toyota servisleri ile kıyaslanamayacak durumdalar...

yorumumu yazarken hep "ben" beğendim,"bana göre" şöyle vs dedim zaten...36000ytl'lik corolla'nın ederi size göre 33000ytl olabilir...ama "ben" toyota için 3000ytl fazla veririm...

GORELE koş kavga var, kahveden de adam topla
    Ortağının arabası dizel miydi ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.