Şimdi Ara

YENİ COROLLA BAŞLIĞI (BAŞKA KONU AÇMAYIN) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
21.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NE KADAR ÇOK TOYOTA KULLANDINKİ BU SONUCA ULAŞTIN ÜSTADIM.
    VALLA BİZİMLE TOYOTANIN BEŞ PARA ETMEZLİKLLERİ PAYLAŞMANI BEKLİYORUZ.

UMARIM BURALARDASIN.

quote:

Orjinalden alıntı: Demir25

bir toyota kullanıcısı olarak söylüyorum , 5 para etmez bu toyotalar tamam sorunsuz vs .. ama yok kardeşim bir vw ,peugeot ,honda çok daha iyi araçlar bence konfor olsun ,motor olsun kimse darılmasın gücenmesin bana ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 14 Şubat 2007; 11:23:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: plateau

quote:

Orjinalden alıntı: zaom

focus yada astrayı hiç bindinmi 15 dk filan deil uzun süre merak ettim

quote:

Orjinalden alıntı: plateau

haftasonu eskişehir sarar'da 1.4 d4d manuel ve 1.6 benzinli m/m her ikisi ile de 15'er dk test ettim...ikisi de comfort paketti...ben yeni corolla'yı kesinlikle çok beğendim...1.4 dizel oldukça performanslı...multimode şanzıman da inanılmaz keyifli...bu arabanın alternatifi bana göre focus,astra,307,vs değil civic yada golf'tür...yarın arabamı değiştirsem kesinlikle 1.6 benzinli comfortu alırım,36000ytl'ye...

ortağımda 6 ay öncesine kadar astra vardı ve onunla hiç yapmasam 1000km yol yapmışımdır...yeni focus ghia ile de yan koltukta 2-3 kere uzun yola gittim...eski focus'u kullandım ve onu hala beğenirim...

ben fanatik değilim dostum...neyi beğenirsem,neye güvenirsem 2-3 fazla veririm onu alırım...ama toyota'ya güvenirim...belki de babamın corona'sının 3 defa hayatımı kurtarması yada 94 model arabanın 13 yılda periyodik filtre,bujiler,balatalar vs işlerinden başka nedenlerle servise gitmemesi buna neden...

ortağım arabasını neden sattı biliyor musun?3. viteste takılı kaldı araba,70'le giderken...allahtan boş bi yerde idi de istop ettierek durdurdu arabayı...yepyeni arabayı servise götürmekten gına geldi...

focus'a gelince...şikayetvar.com'daki focus şikayetleri beni arabadan soğuttu...yoksa kesinlikle çok estetik bir araba...ayrıca geçen hafta 2006 model mondeo'ya bindim,50 milyarlık araba tıkırdayıp duruyor...

2007 model connect'im var,yüksek kdv'yi mahsup edebilmek için ticari almak zorunda kaldım...ford servislerinin halini görünce inanılmaz dumura uğradım,en büyük ford bayilerinin ankara ve eskişehir servislerini görmenizi isterim,sanayiden bozma gibi...toyota servisleri ile kıyaslanamayacak durumdalar...

yorumumu yazarken hep "ben" beğendim,"bana göre" şöyle vs dedim zaten...36000ytl'lik corolla'nın ederi size göre 33000ytl olabilir...ama "ben" toyota için 3000ytl fazla veririm...

Ortagının astrasına üzüldüm ama bizde 1999 Astra Cd var sıfır alınmıştı arabayı 7 sene kullandım periyodik bakım haricinde servise gitmedi alet, Sen bence demişsin ; O zaman bence corolla focus ve astranın yanına yaklaşamaz al sana bir bence

• ben de aracı test ettim. kullandığım araç 1.4 lt 'lik dizel motora sahipti. motorun gaz pedalına verdiği tepki dizel bir araca göre yeterli seviyede. iç mekan kaliteli görünüyordu.dış görünüm biraz kaba olmuş. göstergelere bayıldım. ah birde şu yol gürültüsü içerden daha az duyulsaydı. işte o zaman honda civic i geride bırakabilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: milchschnitte

arkadaşlar cumartesi ortaköy toyotada tes etme şansı buldum corollayı. sübjektif yorumlarımı paylaşmak istiyorum. dizel d4d kullandım. aracın önü çok şık duruyo ama arkası tipik japon aracı görünümünden kurtulamamış pek beğenmedim. koltuklar oldukça rahat destekleri çok iyiyidi. kısa mesafe fazla hız yapamadan deneme sürüşüne çıktığımızda beni kokpitin cama kadar olan bölümü çok rahatsız etti. bu bölümün tasarımında bir gariplik var gibi ayrıca cama fazla yansıma yapıyodu plastik yumuşaktı ancak çok ucuz görünüyodu. kapılar çok hafif ve içindeki döşemeler parmağınızla biraz ittirdiğinizde ya fazlaca esniyo yada ben biraz acımasızca ittim. konsol şık duruyo ama bişey vardı orda itici gelen sanki iki tane aynı tasarımda büyük düğme vardı onlar gözüme battı o yüzden çok ısınamadım ve çabuk demode olacakmış gibi. ama turuncu renk iyi bir tercih göstergeler eminim gece çok keyif verecek. yeni corolla ile ilgili topicte yüksek yol gürültüsünden bahsedenler oldukça haklı, 60-70 km hıza rağmen lastik yuvarlanma sesi kabine fazla giriyor. yol tutuşu için bişey söyleyemem çünkü fazla hız yapamadım ama aracın ön cam ve yan aynalarında görüş gayet iyi. bana göre kompakt japonlar içerisinde tasarım, donanım ve imaj olarak hala Mazda 3 ten daha iyisi ve avrupalısı yok. alanlara hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.

Katılıyorum. Bence de ne Corolla ne de Civic. Bu sınıftaki en kaliteli ve karizmatik japon hala Mazda 3

.

• quote:

Orjinalden alıntı: Demir25

bir toyota kullanıcısı olarak söylüyorum , 5 para etmez bu toyotalar tamam sorunsuz vs .. ama yok kardeşim bir vw ,peugeot ,honda çok daha iyi araçlar bence konfor olsun ,motor olsun kimse darılmasın gücenmesin bana ..

belliki bu yazıyı sırf ortamı kızıştırmak için yazmışsın.ama yine de cevap vereceğim. o sıraladığın markalardan peugeot u oraya neden yazdın hala anlayamadım. toyota yla kıyaslanamaz bile. honda ya lafım yok. vw e gelince bazı konularda toyotanın önüne geçse de sorunsuzluğa sıra gelince arka sıraya düşer.

senin gibilerin anlayamadığı olay şu: hiçkimsenin sokağa atılacak parası yok. olanlarda senin gibi olmadık markaların peşinde koşuyor.mesela bir toyota veya honda yı ele alalım. nedir bu markaların en önemli özelliği?normal bakım giderleri dışında ek masraf çıkarmamaları. senin saydıklarından peugeot a bakarsak her tarafı sorun. tek üstün tarafı tipi. sırf tip yüzünden onca para yatırıp o parayla rezil olmaksa akıl karı değil

verdiğim parayla rezil olacağıma, tipi bozuk olan, daha az donanımlı olan ama sağlam olan bir markayı tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototek -- 15 Şubat 2007; 1:21:16 >

• ben açıkçası toyotodan söyle konsept bir araç bekliyordum ama toyota honda kadar cesaretli olamadı
  • Bence cemsultan@ nın az önce kiliti çok gereksizdi. Nedeni basit forumun heyacanını öldürüyor, ne gerek var 3 sayfalık foruma devam etmeye, aynı kitabı tekrar tekrar okumak gibi bir şey , kaldı ki konu başlıkları farklı...

10 gün önce balıkesir gönen de gördüm yeni corolla, istanbulda henüz göremedim.

Bence güzel ama 40 yaş üstü arabası, kaldı ki yeni civic sedan bile daha sportif olmasına rağmen genelde 40 yaşının üstündeki insanlarda görüyorum. 60 yaşda gördüm
  • Şİmdi corolla gördünüzmü diye başlayan konu daha sonra burdaki muhabbetten farksız bir hal alcak, sonra corolla'ya hangi renk yakışıyo, corolla şöyle,corolla böyle diye devam edecek.

Sonuç: Lafa gelince şikayet edilen forum kirliliği olacak, sonra da moderatörler uyuyormu diye topicler açılacak.
  • Bu işler böyledir, kimseye yaranamassın.

Kitlemeseydin bu sefer aynı dediğin gibi yapardık

Kolay gelsin, kolaysa
    quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

Şİmdi corolla gördünüzmü diye başlayan konu daha sonra burdaki muhabbetten farksız bir hal alcak, sonra corolla'ya hangi renk yakışıyo, corolla şöyle,corolla böyle diye devam edecek.

Sonuç: Lafa gelince şikayet edilen forum kirliliği olacak, sonra da moderatörler uyuyormu diye topicler açılacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Bence cemsultan@ nın az önce kiliti çok gereksizdi. Nedeni basit forumun heyacanını öldürüyor, ne gerek var 3 sayfalık foruma devam etmeye, aynı kitabı tekrar tekrar okumak gibi bir şey , kaldı ki konu başlıkları farklı...

10 gün önce balıkesir gönen de gördüm yeni corolla, istanbulda henüz göremedim.

Bence güzel ama 40 yaş üstü arabası, kaldı ki yeni civic sedan bile daha sportif olmasına rağmen genelde 40 yaşının üstündeki insanlarda görüyorum. 60 yaşda gördüm

Pahalı geliyor nasıl alalım
    Focusu bile zor aldık dizelini
    buna nasıl gücümüz yetsin

• eyvallah birader haklısın ama bu topik gerilerde kalmış görmemiştim ,o konuyu açan benim tabi ki bu varken o gereksiz yaptığın doğru ancak,
    tabi ki corolla şöyle yada böyle muhabbeti dönecek adı üstünde forum bu herkez görüşünü yazacak,forum kirliliğinden kasıt fazla konu açılmasından ziyade saygısız kişilerin yorumları olmalı,moderatörler onlara müdahale ederse daha uygun olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

Şİmdi corolla gördünüzmü diye başlayan konu daha sonra burdaki muhabbetten farksız bir hal alcak, sonra corolla'ya hangi renk yakışıyo, corolla şöyle,corolla böyle diye devam edecek.

• Arkadaşım sınıfının en iyisi diye bir çizelge çıkarmışsın bu toyota plazalarda görevli satış elemanlarına verilen bir çizelge bende aynısını gördüm yanlız benim gördüğümde satıcının eliyle gizlemeye çalıştığı başka bir aracında değerleri vardı sen onu keserek yaptın bu işi daha kesin ve güzel olmuş seninki... :)daha objektif olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerozer -- 20 Şubat 2007; 23:19:01 >

• Slm Arkadaşlar,
    beni bilen bilir, kesinlikle marka fanatiği değilim.
    Sadece bilinçli tüketici olmaya çalışırım bu yüzden böyle forum sitelerine çok önem veririm.
    Corolla 2007 sedan D-4D'm var, çok severek aldım ve keyifle kullanıyorum.

Gülünç bişey anlatayım size...
    Burada kıyaslıyoruz yok corolla 110 bg yok focus bilmem kaç bg.
    yok onun son hızı bu, bunun son hızı şu...
    Tamam tabiki kıyaslanacak ve tartışılacak bunlara lafım yok.

AMAAAAAAAAA...

Dün bi arkadaşımın Mercedes E270 cdi sine bindim.
    Way dedim anasını satiim way
    burada konuştuklarımız geldi aklıma.
    Hafif bi tebessüm belirdi yüzümde.
    Waaay behh dedim içimden, o kadar.
    Elin Almanı ne araba yaparmış yahu :))

Anlımızın akıyla, helalimizle çalışıp aldığımız ve belki hala benim gibi kredisini ödediğimiz arabalarımızı yarıştırıyoruz buralarda ama,
    inanın nefesimizi boşa harcamaya gerek yok, orta segment arabalar bizimkiler. Birinin yol sesi fazla, birinin kapı kolu dandik vs vs...

Umarım Allah hepimize kısmet eder de bi üst segmente geçebiliriz

Bakın hala diyorum; "Waaay beeeeh"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esahan -- 21 Şubat 2007; 3:50:39 >

• esahan

bende arkadasin 335i sine bindikce nekadar bos seyler bunlar demeye basladim biz arabaya falan binmiyoruz okadar...

• valla geçende istanbuldan dönerken yeni corollaya benim taka ile sol şeritte 160 ile giderken selektör falan adam el kol hareketi yaptı :) sonra gazladım geçtim ..sonra baktım gururuna yediremedi oda arkadan koparttı zorla beni geçti benim ibre 180 di..sonra bi baktım onun araba dizel miş ama yine bravo bana dizel keçi gibi corollaya kafa tuttum :) 1.2 fabia ile 64 bg cik 112nm lık
  • yeni başlık açmayın diye uyaracağına şöyle yakışıklı bir başlık açsaydın...

ilk mesajına güzel resimler koyup, biraz da bilgi verseydin olmazmıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

valla geçende istanbuldan dönerken yeni corollaya benim taka ile sol şeritte 160 ile giderken selektör falan adam el kol hareketi yaptı :) sonra gazladım geçtim ..sonra baktım gururuna yediremedi oda arkadan koparttı zorla beni geçti benim ibre 180 di..sonra bi baktım onun araba dizel miş ama yine bravo bana dizel keçi gibi corollaya kafa tuttum :) 1.2 fabia ile 64 bg cik 112nm lık

ZUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Hatta senin taka geçenlerde S500'e de kafa göstermiş diyorlar

fesupanallah
    sen yarabbim beni dellenmekten koru, akıl ver bazı kullarına, bana da sabır ver.amin.

• arkadaslar buradaki yorumları okuduktan sonra zaten kafam karısıktı ne alsam diye corolla almaktan vazgecmistim ancak babamda ille corolla diyor. Neyse aldık yeni corollayı gercekten cok guzel bir arac soylenen seylerin yuzde 90 ına katılmıyorum.Burada yorumlarınızı yazıyorsunuz yanlız burada okuyanlara soyleyecegim yeni corolla alan asla asla pisman olmaz ben ilk 1000 km motor performansından memnun degildim sadece ancak 1000 km den sonra araba kendine geliyor simdi acayip bir performansı var ve hem fiyat hem kalite olarak kıyaslanan butun araclarda bir adım once yeni corolla.Tabi dizayn olarak herkesin zevki farklıdır ona birsey demem.

Toyota dunyanın en buyuk araba ureticisidir vede belkide dunyanın hangi ulkesine giderseniz gidin kesinlikle toyota vardır.Bu markanın adi arac uretecegini bile dusunmeyin derim.Herkese sevgiler saygılar.
  • hayırlı olsun benzinli mi dizel mi aldınız? sessizliği nasıl? yol gürültüsü motor sesi, rüzgar durumları ?
  • Hayirli olsun araban.

Bende buradaki yorumlara katilmiyorum. Performans olarak corolla rakiplerine oranla cok iyi.

Bence tek eksigi icerideki plastik kalitesi kotu olmus. Cam acma dugmesi de cok kaba durmus direk eski kasadakini taksalar daha iyi olurdu bence.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.