Şimdi Ara

YENİ COROLLA LPG UYUMU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
5
Favori
14.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam doğrudur Denizlide öğretmenim ben ama aracımı yazın tatilde didimdeyken aydın parmaksızlardan almıştım alırken servisin anlaştığı cam filmi takan firma varmış onlar okey vermiştim 250 tl ye film takmışlardı kaliteli markaydı ne olduğunu hatılamıyorum dolayısıla denizlide kim bu işi iyi yapıyor bilmiyorum ama bilgi sahibi olursam size yazarım. bU ARADA EŞİM ÇALLI DIR ÇAL DENİZLER DEN.
  • Arkadaşlar merhaba

2013 model advence sahibiyim. LPG taktirmayi düşünüyorum.marka değilde usta önemli derler hep. Denizlide ikamet ediyorum. Burada tavsiye edeceginiz marka ve usta varmi??

Lpg yi kaça takdirdiginizida paylasirsaniz sevinirim

Simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik61

Lgli corolla ile 1200 kmyi gectim. Gecenlerde gaz alacagim yere 10 km kala arabada bi duduk otmeye basladi. Gazin bitmek uzere oldugunu bildigimden benzine aldim ,sustu. Duduk oterken araba cekisden dusmuyor, teklemiyor gaz lambasi yanip sonuyor ama gidiyor. İsin en ilginci yokusda oten duduk inise gecince susuyor, iki lamba birden yaniyor,yarim depo gaz varmis gibi.

Yukardaki durum haric muthis memnunum sehir ici en kotu sartta bile 10 litreyi gecmiyor. 38 lite gaz 101 liraya 385 km yapti hepsi sehir ici.ayni sartlarda 1.3 fiorino ile 8 litre mazot yakiyordum daha 3 ay once.

dostum senin lpg yi takan usta ayarlardan bakim alarmi kurmus ilk 1000 kmdeki bakim icin git susturur. genelde 10.000 de bir kurarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Lgli corolla ile 1200 kmyi gectim. Gecenlerde gaz alacagim yere 10 km kala arabada bi duduk otmeye basladi. Gazin bitmek uzere oldugunu bildigimden benzine aldim ,sustu. Duduk oterken araba cekisden dusmuyor, teklemiyor gaz lambasi yanip sonuyor ama gidiyor. İsin en ilginci yokusda oten duduk inise gecince susuyor, iki lamba birden yaniyor,yarim depo gaz varmis gibi.

Yukardaki durum haric muthis memnunum sehir ici en kotu sartta bile 10 litreyi gecmiyor. 38 lite gaz 101 liraya 385 km yapti hepsi sehir ici.ayni sartlarda 1.3 fiorino ile 8 litre mazot yakiyordum daha 3 ay once.

dostum senin lpg yi takan usta ayarlardan bakim alarmi kurmus ilk 1000 kmdeki bakim icin git susturur. genelde 10.000 de bir kurarlar.

şimdi ötmüyor ama, gaz bittimi ötüyor. bakım alarmı değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

şimdi ötmüyor ama, gaz bittimi ötüyor. bakım alarmı değil.

onu yazılımla hallederler. son yakıt verileriniz neler?

• caca40 kullanıcısına yanıt
    en son 101 liraya 385km yol yaptım hepsi şehir içi, ki ben biraz kötü kullanıyorum. daha önce dizelle 8.2 yakıyordum şimdi 9.7 , lpg ilaç gibi geldi bana.
    genel toplamdada 990 kmyi 254 liralık gazla gitmişim.benim sürüşüme göre mükemmel değerler bunlar. hiç boş araçla gezmem, uzun yolda 120 sabitler giderim..şehir içi geçen ortalama hızıma baktım 4 gösteriyordu inanamadım.
  • otomatik corollasına lpg taktıran arkadaşlara bir sorum olacak. araba p ve n konumunda iken 500 ile 1000 devir arasında devir gidip geliyor. serviste normal dedi ama içim rahat etmedi. acaba aynı durumu yaşayan arkadaş var mı ?

• spartacussss S kullanıcısına yanıt
    45000 kmdir otomatik corollami lpg ile kullanıyorum, bahsettiğiniz sorunla hiç karşılaşmadım, yarın dikkatlice bir daha bakar sonucu yazarim.

• spartacussss S kullanıcısına yanıt
    Bendede var ayni olay ozellikle araba isindiktan sonra yapiyor servis lpg ecu sundan diyor lpg ustasi normal diyor sonucta 10000 km kullaniyorum bu sekilde bi sorun cikarmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inş sorun çıkarmaz. Ama her gördüğümde moralimi bozuyor. acaba düz vites aracı olan arkadaşlarda boşta beklerken böyle birşey oluyor mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: spartacussss

inş sorun çıkarmaz. Ama her gördüğümde moralimi bozuyor. acaba düz vites aracı olan arkadaşlarda boşta beklerken böyle birşey oluyor mudur?

Bugün hem soğuk hem de sıcak motorla denedim, hani çok ufak kıpırdıyor ama 500 1000 arası kesin değil. En fazla 800-900 arası diyeyim

• arkadaşlar lpg kiti olarak hangi marka ve model lpg kiti önerirsiniz, bakım ve ayar gerektirmeyen kit varmı? ben Ankara da ikamet ediyorum tavsiye edebileceğiniz usta var mı? Corolla 1,6 advance multidrive s teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: unvere

arkadaşlar lpg kiti olarak hangi marka ve model lpg kiti önerirsiniz, bakım ve ayar gerektirmeyen kit varmı? ben Ankara da ikamet ediyorum tavsiye edebileceğiniz usta var mı? Corolla 1,6 advance multidrive s teşekkür ederim..

bakımgerektrimeyen kit bildiğim kadarıyla yok, 10 binde bir filtre değişecek 40-50 lira gibi bi rakamdı.bende landirenz evo var , benzinden farkı yok. şehir içi 24-27 kuruş arasında yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacussss

otomatik corollasına lpg taktıran arkadaşlara bir sorum olacak. araba p ve n konumunda iken 500 ile 1000 devir arasında devir gidip geliyor. serviste normal dedi ama içim rahat etmedi. acaba aynı durumu yaşayan arkadaş var mı ?

lpg kitinden olduğunu sanmıyorum. otomatik vitesler kendi kendine meyile göre vitese göre çok az gaz verir. ayağını gazdan firenden çektiğinizde yavaşca yol almaya başlar, bence aracınızda hiçbir problem yok.
  • unvere U kullanıcısına yanıt
    BRC My11 kullaniyorum 10000 i gecti bi problem yok simdilik fiyat olarakta digerlerinden pahali degil ama tabiki usta usta usta ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freelyman_1980 -- 8 Nisan 2014; 12:11:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En son yakit tuketimim su sekilde arkadaslar..

104 TL LPG

50 km s.ici 451 km s.disi toplam 501km

• Merhabalar forumu uzun zamandir takip ediyorum aralik ayinda advance cvt aldim aracim 6000 kmde tup taktirmayi düşünüyorum akl yi cok ovduler birde kafamda brc var akl 1300 brc 1700 sizce hangisini taktirayim yada baska marka sakaryada tavsiye edeceginiz firma varmi saygilar sevgiler....

• quote:

Orijinalden alıntı: freelyman_1980

En son yakit tuketimim su sekilde arkadaslar..

104 TL LPG

50 km s.ici 451 km s.disi toplam 501km

Arkadasim sende hangi kit var birde 104 tl kac lt lpg ediyor burda 2.41 demir orenin istasyonunda kaliteli diyorlar siz kactan aliyorsunuz....

• nuri1979 N kullanıcısına yanıt
    BRC takili lpg opetten aliyorum lt si 2.80

• kimse cvp vermiyor herkes kabuğuna çekilmiş anlaşılan tavsiye edeceğiniz bir kit yokmu brc my 11 den memnunmusunuz yazacakmısınız??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.