Şimdi Ara

YENİ COROLLA SAKLAMA HAZNELERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni kasa corolla kullanıcısı olarak cd,ruhsat ve güneş gözlüklerimi koyacak yer bulmakta zorlanıyorum.bununla ilgili ne gibi fikirleriniz var??
    gerçekten çok can sıkıcı bir durum.çünkü gözlüklerim için gözlük bölmesi çok küçük.soldaki bölmeye ruhsat girmiyor.cdleri kolçaka koyuyorum, o da çok kullanışsız oluyor..sizin çözümlerinizi merak ediyorum.

• Ön ceplerde Pronto toz savar bulunuyor,pamuklu bir toz fırçası gibi,sürekli dinlediğim cd lerimi bu ceplere koyuyorum,cd nin parlak yüzleri Pronto ya değiyor,kenar kısmına dikine ruhsatı koyuyorum ve üzerilerinede güneş gözlüğümü koyuyorum.
  • başka çözümü olan??
  • ruhsatın kılıfı ince ve cebimde taşıyorum, arabada bırakmam. güneş gözlüğünü ilgili bölmeye koyuyorum, çaprazlama rahat sığıyor. cd ler de koldayama altındaki bölmede burası pek kullanışlı değil ama kutuları dikine sıraladım, cdler çıplak duruyor dinlemek istediğimi seçmek için 7-8 tane birden elime alıp bakıyorum. Çok sık cd değiştirmiyorum, radyo dinlerim veya müziksiz gitmeyi de seviyorum. kapı ceplerinde bez ve torpido parlatıcı sünger sprey kolonya, lastik basınç ölçer vs var. üst torpidoya selpak araba peçetesi koydum. direksiyon solundaki gizli bölmeye bozuk para, sağ bacağın yanaştığı yerdeki küçük göze de otopark kumandası koyuyorum. sanırım boş bi yer yok bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 17 Mart 2008; 23:53:10 >
  • hocam arabada kazma sapı da var mı? maşallah yok yok
    quote:

Orjinalden alıntı: yeknet

ruhsatın kılıfı ince ve cebimde taşıyorum, arabada bırakmam. güneş gözlüğünü ilgili bölmeye koyuyorum, çaprazlama rahat sığıyor. cd ler de koldayama altındaki bölmede burası pek kullanışlı değil ama kutuları dikine sıraladım, cdler çıplak duruyor dinlemek istediğimi seçmek için 7-8 tane birden elime alıp bakıyorum. Çok sık cd değiştirmiyorum, radyo dinlerim veya müziksiz gitmeyi de seviyorum. kapı ceplerinde bez ve torpido parlatıcı sünger sprey kolonya, lastik basınç ölçer vs var. üst torpidoya selpak araba peçetesi koydum. direksiyon solundaki gizli bölmeye bozuk para, sağ bacağın yanaştığı yerdeki küçük göze de otopark kumandası koyuyorum. sanırım boş bi yer yok bende.

• ıvır zıvır her arabada olan şeyler var ama, kar zinciri ve yangın tüpü var mı desen o yok işte.
  • Yeknet in bozuk para koyduğu yere bagajdaki wooferın amfi anahtarını koydurdum.

Bu bölme gerçekten gizli;aracı aldıktan 3-4 ay sonra farkettim orda mini bir çekmece olduğunu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu nerde bu çekmece ben daha farkedememişim, şimdi inip arabaya bakmaya da üşendim :-)

quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Yeknet in bozuk para koyduğu yere bagajdaki wooferın amfi anahtarını koydurdum.

Bu bölme gerçekten gizli;aracı aldıktan 3-4 ay sonra farkettim orda mini bir çekmece olduğunu!

• Ben ruhsatımı daima tavandaki gözde saklıyorum. Sol alt taraftaki küçük göz ise sakız falan için ideal. Bir sürü mp3 cdsi için 12ytl'ye küçük şirin bir çanta aldım (48 adet cd alıyor) torpido alt gözünde duruyor. Çizilme bozulma derdi yok. Torpido üst göz de kalem, ıslak mendil, kağıt ıvır zıvır için. Kolçak dolabı da çok şey alıyor. Ben gözlüğümü ayak dibi gözüne koyuyorum. Biliyorsunuz ondan iki yanda da var ve çok kullanışlı bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.