Bildirim
yeni corolla vs yeni focus
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Net focus alınır! -
arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.Hızlı karar vermem gerekiyor. -
Focus test etmedim ama kağıt üzerinde corolla bariz üstün. Motor performans tüketim donanım fiyat her açıdan avantajlı. Güvenlik donanımı bile yeter Focusta.
Yine de bayiiden pazarlık fiyatı yapıp değerlendirmek lazım. Corollada pek indirim yapmıyorlar ama focus pek tutulmadı, uygun verebilirler.
Ben ikisi arasında kalsam gider Honda civic alırdım. -
Hyundai tucson düşünmez misin hemen hemen yakın fiyatlarda -
Corollaal geç ötv indirimi kalkınca clio mu sandero mu diye soran yoksam -
Focus u test etmedim fakat dün corollayı test ettim, bi önceki nesile göre çağ atlamış diyebilirim, iç kalite baya iyiydi, tek sıkıntı baş mesafesi bana az geldi ama koltuk ayarını yapmadım belki ondandır. Özellikle hibrit olanı çok ekonomik, arka yaşam alanı çok ferah. İki aracıda test etmeden karar vermeyin. -
Benzinli bineceksen Focus.
LPG yaptıracaksan Corolla -
Şehir içi kullanım için gerçekten büyük bir araba . Tüketimi de bşr hayli fazla -
fiyatına bakın. 30 bin fark olursa corolla. ancak 10 bin civarı olursa focus. -
2013 model dizel focusum var.bir dahaki aracım tucson olacak yılda 13 bin km anca yapıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: 686tolga
Şehir içi kullanım için gerçekten büyük bir araba . Tüketimi de bşr hayli fazla -
Ben de dizel focus titanyum ile hybrid corolla passions x pack arasında kaldım. Donanım olarak corolla çok önde ancak focus da hiç fena değil zor bir karar. ben de yardımlarınızı bekliyorum... -
Cevaplar için teşekkür ederim.Bugün focus st line test sürüşü yaptım. Gerçekten güzel araç ama st line donanım süspansiyon tam bağımsız.Titanium donanım torsiyon çubuğu. youtube test sürüşlerinde konfor beğenilmiş. Yeni üretilen torsiyon süspansiyon tam bağımsız gibi konforlu olur mu?
Corolla test sürüşüne katıldım,gerçekten çağ atlamış araba. Konfor gerçekten çok iyi direksiyon tepkileri,yalıtım ve sürüş konforu denilen durum çok geliştirilmiş.
Focusu yabancı otomobil değerlendirme siteleri corolladan fazla beğenilmiş:Auto ExpressNew Toyota Corolla Saloon 2019 reviewhttps://www.autoexpress.co.uk/toyota/corolla/106004/new-toyota-corolla-saloon-2019-review
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 686tolga -- 13 Mart 2019; 22:5:11 >
-
Daha büyük derken nesi büyük şehiriçi için? Uzunluk tek kriter olmalı o da zaten daha kısa C sedanlara göre .quote:
Orijinalden alıntı: 686tolga
Ben focus tercih ederdim. Corolla o iç mekanıyla çekilecek araç değil gerçekten. Eskisinin içini de sevmezdim ama yenisi o kadar kötü ki aratıyor eskiyi. -
Corolla tabi ki... -
Ya benzinli corolla Ve focus parasına sıfır dizel otomatik gırtlak dolu executuve dizel otomatik civic veriyorlar. İkisinin de yüzüne bakılmaz bu şartlarda. -
2 Araca da binmedim, incelemedim ama yollarda bol bol yeni corolla görüyorum. Nedense kasa değiştirmiş gibi değilde makyaj yemiş gibi duruyor. Focus daha şık görünüyor gözüme. Yolda gördüğüm kadarıyla yorumum bu. Gerisi hakkında bir şey diyemiyorum. -
Yeni Focus'u görmedim ama Corolla kesinlikle C sınıfı boyutlarından sıyrılarak B sınıfına evrilmiş. İç hacimin dar olması dışında güzel araç yapmışlar ama sırf bu yüzden ben kafadan elerim Corolla'yı. -
Yeni çıkan bir modelin asla ilk alıcısı olmazdım sizin yerinizde olsam mutlaka kronik problemleri çıkacak ve ilk kobay siz olacaksınız en yakın örnek göçüklü civicler. Araçların ikiside çok iyi gerçekten aradaki fiyat farkını bilmiyorum ama 10binden fazlaysa corolla alırdım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Focus test etmedim ama kağıt üzerinde corolla bariz üstün. Motor performans tüketim donanım fiyat her açıdan avantajlı. Güvenlik donanımı bile yeter Focusta.
Yine de bayiiden pazarlık fiyatı yapıp değerlendirmek lazım. Corollada pek indirim yapmıyorlar ama focus pek tutulmadı, uygun verebilirler. Ben ikisi arasında kalsam gider Honda civic alırdım. |
Benzer içerikler
- ds5 neden tutulmuyor.
- 650.000 tl ye alınabilecek araba
- seat leon en çok tutulan modeli
- en az yakan 7 kişilik arabalar
- hyundai i20 mi clio mu 2024
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X