Şimdi Ara

YENİ CORSA KAPI İÇİ SESLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni corsamın 4 kapısının da içinden en ufak bir tümsek veya çukurdan geçerken, süratim de yavaşsa gıcırtı sesleri geliyor. Öncelikle sormak isterim yeni corsada kronik bir problem mi yoksa bana mıözel ??
    ayrıca garantiden servise götürsem ücretsiz sorunu çözebilirler mi sizce??

Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Tarık30

Arkadaşlar merhaba,

yeni corsamın 4 kapısının da içinden en ufak bir tümsek veya çukurdan geçerken, süratim de yavaşsa gıcırtı sesleri geliyor. Öncelikle sormak isterim yeni corsada kronik bir problem mi yoksa bana mıözel ??

Teşekkürler

Arkadaşım aynı araçtan bende de var ama kapılardan herhangi bir tümsekten geçtiğimde ses filan gelmiyor. Ancak bu konuda şikayeti olan ilk kişi de sen değilsin. Bi kaç arkadaşta daha aynı sorun varmış. Bazı arkadaşların dediğine göre kapılardaki ayarsızlıktan kaynaklanıyormuş. Servise götürüp kapıları kontrol ettir derim. Moralini bozma. Bu kronik bir sorun değil. Abartacak bir sorun da değil. Eminimki servis halledecektir.

• sagolasın asenturk44, gıdıp bı kontrol ettırmekte fayda var.

ha bu arada aracım dizel, yagını da kontrol edıyorum duzenlı, eksıltme henuz yok, ama arabayı calıstırdıktan 1-1,5 sanıye sonra falan yag lambası sonuyor, bu da normal mıdır??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tarık30

sagolasın asenturk44, gıdıp bı kontrol ettırmekte fayda var.

ha bu arada aracım dizel, yagını da kontrol edıyorum duzenlı, eksıltme henuz yok, ama arabayı calıstırdıktan 1-1,5 sanıye sonra falan yag lambası sonuyor, bu da normal mıdır??

Benimki de dizel.Bu gayet normal. Zaten her araçta yağ ışığı ve akü ışığı aynıdır.1-1.5 sn sonra söner
  • Zaten sönmüyorsa o zaman problem var demektir.
  • kapınız ayarsız daha doğrusu düşmüş kapı ayarlayıp yağlıyorlar serviste düzeliyor.
  • Eğer düzgün kullanırsanız (benim gördüğüm en fazla km bu) 90.000 km'de bile yağ eksiltme problemi çıkartmayan çok güzel bir motor 1.3 cdti, güle güle kullanın. Kapı gıcırtısı problem değil kapılarını ayarlatın yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Auris Cam Tavan'dan Gelen Ses
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarık30

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler

merhaba,

2011 mayısta 1,3 dizel corsa aldım. 4000km deyim. ön sol ve sağ kapılardan düşük hızda dahi çukur ve tümseklerden geçerken tıkırtı geliyor. 1 aydanberidir bu problemle karşı karşıyayım. sitede aynı problemle karşılaşan arkadaşları okuyunca rahatladım. servise götürüp yaptıracağım.

hepinize kazasız sürüşler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.