|
Yeni CPU soğutma çözümü fanları ortadan kaldırıyor ve dizüstü bilgisayar performansını ikiye katlıyor
-
-
Kısa ömürlü bir çözüm gibi duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pasif soğutma çözüm olamıyorsa o işlemci çöp dür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 2 Aralık 2022; 16:21:08 >
-
Masüstü cpu soğutuculara gelse de en azından macun saçmalığından kurtulsak sene olmuş 2023 hala macuna ihtiyaç duyuluyor, kimse de yeni bir teknoloji üretmiyordu bu iyi olmuş,ses seviyesi de oldukça iyi ve koca ağır montajı zorlayıcı ürünlerden bizi kurtarır bir an önce ve diğer firmalarda pazarı kaybetmemek için yeni teknolojilere yönelmek zorunda kalır.
-
Konuştu bir trol. Bu kafa ile önemli işlemcilerin tümü çöp demek oluyor.
-
Saçma sapan yorumlar gelmeye başlamış. Ürün çıksın, vadettiklerini sağlarsa bu bir devrim olur. Intel bu yol ile AMD'yi yakalayıp geçebilir. Tabi ürün vadettiklerini sağlarsa.
-
Güzel fikir ilerleyen zamanlarda uygun fiyatlı olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet çöp, hala ilkel teknolojimiz var kabul edelim. işlemci kendi işini yapmak yerine ısı yayıyor. bunun nesini savunuyorsun anlamadım.
-
ARM mimarisine yatırım yapsa daha hızlı çözüm üretir gibime geliyor
-
Güncel donanımlarda xp gibi sistemi yormayan işletim sistemi çalışsa uygulamalarda aynı mantıkla yazılsa 300 500 mhz daha fazla zorlayıp dizüstü bilgisayarda absürt güç tüketimleri görmek zorunda kalmazdık. Yazılımlar artık donanımları hızlıca eskitmek için kasıtlı yazılıyor donanım üreticileri ile el ele müşteri söğüşleme dönemindeyiz. Yeni yeni uygulamalar işletim sistemleri ile yeni yeni sistemler kitleyecekler ve anlaşılan gelecek günlerde dizüstünde 250 300w tdp ler görecek gözlerimiz bun hazırlık olsa gerek
-
piezoelectric cooling jets. GE ResearchyoutubeAdvanced Electronics Cooling Technology: GE's Dual Piezoelectric Cooling Jets (DCJ)https://www.youtube.com/watch?v=Hm5fXj-hUpk
-
2012 Aralık ayında yayınlamışlar bu videoyu. Herhangi bir yerde kullanıldığını duymadım, belki de başarılı olamadılar.
GE'nin yaklaşımına hava çekildiği yerden geri itiliyor. Frore Systems’in yaklaşımına ise üst taraftan çekilip alt kısımdan dışarı üfleniyor. İkincisi daha verimli sanki.
Bakalım söyledikleri kadar etkili olacak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu teknoloji gercektende gelecek sene piyasaya sürülücekse ilk kullanan apple olucaktir.Zaten m1 m2 cipli cihazlar almis basini gitmis durumda.
-
Doğru yöntemler farklı fakat, temelde aynı prensiple çalıştıkları için atmıştım videoyu.
Tahminim, orta ve düşük güç seviyesi için başarılı olur. Performans sınıfındakiler için pek etkili olmaz diye düşünüyorum.
-
Akıllı telefonlar içinde buna benzer bir çözüm üretirlerse hem daha güçlü hemde daha serin çalışan cihazlar ortaya çıkabilir. Hali hazır da olan sıvı soğutma ile arasında ki farka bakmak lazım.
-
adamın fikri bu, sana ne ki? bence de çöp demek abartı ama ben de Apple M işlemcileri gibi süper verimli işlemcileri daha ileri görüyorum, hele şu fansız MacBooklar fena, ince, hafif, güçlü, pili uzun gidiyo vs
-
tmm çok güzel, hemen kullansınlar bunu
-
Haberde 3 yerde intel yazıyor
-
Daha çok enerjiyi soğutabilseler ne değişecek sanki. Bu sefer de batarya yetmeyecek.
-
Çalışmak için elektriğe ihtiyaç duyuyor, enerji yoktan var olmaz ve kendiliğinden yok olmaz daha önce duydunuz mu?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Masüstü cpu soğutuculara gelse de en azından macun saçmalığından kurtulsak sene olmuş 2023 hala macuna ihtiyaç duyuluyor, kimse de yeni bir teknoloji üretmiyordu bu iyi olmuş,ses seviyesi de oldukça iyi ve koca ağır montajı zorlayıcı ürünlerden bizi kurtarır bir an önce ve diğer firmalarda pazarı kaybetmemek için yeni teknolojilere yönelmek zorunda kalır.
|
Saçma sapan yorumlar gelmeye başlamış. Ürün çıksın, vadettiklerini sağlarsa bu bir devrim olur. Intel bu yol ile AMD'yi yakalayıp geçebilir. Tabi ürün vadettiklerini sağlarsa.
|
Haberde 3 yerde intel yazıyor
|
Benzer içerikler
- wechat qr code sorunu
- instagram taslak silme
- spotify jam nasıl yapılır
- youtube uyku zamanlayıcı
- twitter mavi tik alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X