Şimdi Ara

*** YENİ CREATİVE X-Fİ2 TANITILDI ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Creative ZEN X-Fi2 Features Include:

Capacity: 8GB, 16GB & 32GB (availability may differ in different regions)
    Dimensions: 102 x 57 x 11.6mm
    Weight : 75g
    A vibrant 3-inch TFT Touch Screen LCD with 262,000 colour support for an excellent viewing experience with videos and album art
    X-Fi Audio Enhancement:
    - Adjustable X-Fi Crystalizer to restore the highs and lows to music during playback that was lost during the ripping process
    - Adjustable X-Fi Expand to move and expand the sound forward for a natural listening experience over headphones that simulates the sound from stereo speakers

Audio formats: MP3, WMA(DRM9), Audible4, AAC, FLAC
    Video / Audio Out: PAL or NTSC in stereo (via A/V cable sold separately)
    RSS: Display RSS content feeds offline (Sync via PC/laptop connected to Internet)
    Expansion slot: microSD memory card slot to add more music, video or photos to the media player
    Built-in speaker
    Flexibility to arrange the main menu icons according to preference
    Video format support: WMV9, MPEG4-SP, DivX** 4/5, XviD
    Photo formats: JPEG, BMP
    Built-in microphone for voice recording
    Built-in FM radio with 32 presets
    Clock / Alarm / Calendar / Task / Contacts Functions (Sync with Microsoft Outlook via PC/laptop)
    Free preloaded music tracks from eMusic, a digital music retailer offering music fans an alternative to mass market retailers, with a corner music store vibe, incisive reviews and great music. Included tracks are by Ani DiFranco, Anuhea and Blessid Union of Souls. These tracks are courtesy of Righteous Babe Records, OneHawaii Music and V2 Records.
    Courtesy of Audible.com, the first book in James Patterson’s Maximum Ride series in a full length preloaded audio version valued at US$19.99. Soon to be a major motion picture, Maximum Ride: The Angel Experiment. Patterson’s thrilling story is narrated by Evan Rachel Wood, star of Across the Universe, The Wrestler, and Whatever Works.

VİDEOLU TANITIM

http://www.engadget.com/2009/09/02/creative-announces-zen-x-fi2-touchscreen-pmp-video/

http://www.engadget.com/2009/09/02/video-hands-on-creative-x-fi2-you-get-what-you-pay-for/

• ipod touch varken gerisi boş ben şahsen n97 kullanıyorum ..artık ipodada gerek kalmadi telefonla mp3 verimli bir şekilde birleşti...
    eskiden telfonalr mp3 vasfını yerine getiremiyorudu fakat artık iphone olsun n97 olsun çok iyi bu konularda..creavite de yakında telefon işine girer zaten telefon işine girmeyen bir urfa spor kaldı herkes tlefon üretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 3 Eylül 2009; 14:59:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

ipod touch varken gerisi boş ben şahsen n97 kullanıyorum ..artık ipodada gerek kalmadi telefonla mp3 verimli bir şekilde birleşti...
    eskiden telfonalr mp3 vasfını yerine getiremiyorudu fakat artık iphone olsun n97 olsun çok iyi bu konularda..creavite de yakında telefon işine girer zaten telefon işine girmeyen bir urfa spor kaldı herkes tlefon üretiyor

Burada konumuz "Creative X-FI 2". "Creative e ve müzik çalarlara bok atmak" değil. Dur ben bi creative ile iletişime geçeyimde seni tavsiye ederim arge bölümüne alsınlar biraz ufukları gelişsin adamların.

Konuya gelirsek tam da X-Fi almayı düşünüyordum gerçi alırım yine herhalde.Çok bir fark olacağını zannetmiyorum ses kalitesi anlamında.Dizayn da ve arayüzde değişiklik olabilir.

• çok güzel cevap vermişsin dostum...
  • oooo flac çalıyormuş
    ses efektleride kaliteli olursa, birazda çok pahalı olmazsa alınır
  • quote:

ipod touch varken gerisi boş ben şahsen n97 kullanıyorum ..artık ipodada gerek kalmadi telefonla mp3 verimli bir şekilde birleşti...

şunu hiç bir zaman unutma bir telefon bir kameranın yada bir mp3 playerın yerime tam anlamıyla hiç bir zaman gecemeyecek. n78 ipod nano2g nikon s51 sahibi olarak bunları diyorsam bir bildiğim vardır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

quote:

şunu hiç bir zaman unutma bir telefon bir kameranın yada bir mp3 playerın yerime tam anlamıyla hiç bir zaman gecemeyecek. n78 ipod nano2g nikon s51 sahibi olarak bunları diyorsam bir bildiğim vardır herhalde

aynen çok güzel bir yaklaşım mesela iPhone ya da n97 için hepsi birinin içinde gibi bir şey söylüyorlar, tamam belki böyle olması insanlar için pratik bir çözüm olabilir ama bir n97 ile iPhone ile ne çok kaliteli fotoğraflar çekersin ne bir bilgisayardaki gibi internette gezersin ne de X serisi walkmandeki ses kalitesini yakalarsın (adamlar cihaza s-master adında dijital amfi koymuşlar)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir telefon hiç bir zaman cowon,creative yada sony ses kaltesi veremez.Müziği kayıpsız formatta ve iyi kulaklıkla dinlersen bunu anlarsın
  • vallahi ilk zen olandan vardı bende.kilitlendi elimde patladı.geçen işyerindeki arkadaşında pc ye taktı takış o takış o da kilitlendi.denemediğimiz yol kalmadı.garantiye gidecek gene bendekinin garantisi bitmişti.inşallah bunda böyle bir sorun çıkmaz temmennisinde bulunalım bari.demmekki hepsiburda ondan size özel indirim diye veriyodu x-fi için.
  • Ben ses kalitesinden bahsettim.Creative için bozulma vs için garanti veremem ama sony için verebilirim
  • bence çok güzel bir ürün.. askerlik olmasaydı alabilirdim... artık haziranda işallah
  • Fiyatı ne kadar bunun(iPod Touch'ı tercih ederim buna tabii ama bu da süper bişi)
  • Birinci nesilden farklarını sıralayabilecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fata1ty

quote:

Burada konumuz "Creative X-FI 2". "Creative e ve müzik çalarlara bok atmak" değil. Dur ben bi creative ile iletişime geçeyimde seni tavsiye ederim arge bölümüne alsınlar biraz ufukları gelişsin adamların.

Konuya gelirsek tam da X-Fi almayı düşünüyordum gerçi alırım yine herhalde.Çok bir fark olacağını zannetmiyorum ses kalitesi anlamında.Dizayn da ve arayüzde değişiklik olabilir.

süpersin iyi cevap vermişsin bence kesinlikle al ben creative zen x-fi kullanıcısıyım çok ta memnunum yenisi nasıl bilemem ama eskisi çok güzel

• quote:

yanlış düşünüyorsun iphone i-pod un ürünü dolayısıyla tabiki iyi müzik çalacak hiçbir zaman bir telefon müzik çalar kadar iyi ses veremez ayrıca creative bir ses markası kesinlikle telefon üretmez!![:-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terabyte_ -- 20 Eylül 2009; 14:49:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barış

vallahi ilk zen olandan vardı bende.kilitlendi elimde patladı.geçen işyerindeki arkadaşında pc ye taktı takış o takış o da kilitlendi.denemediğimiz yol kalmadı.garantiye gidecek gene bendekinin garantisi bitmişti.inşallah bunda böyle bir sorun çıkmaz temmennisinde bulunalım bari.demmekki hepsiburda ondan size özel indirim diye veriyodu x-fi için.

benim creative zen x-fi de de 2 kere kilitlenme oldu o önemsiz bir şey kenarındaki reset tuşuna hafifçe basınca düzeliyordu senin nasıl düzelmemiş bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.