Bi de sağlam yapsalar testlerden 4-5 yıldız alırsa dehşet olur
Tipi kötü diye yorum yazanLara gülüp geçiyorum Bir araştırın bakalım neden bu şekilde çiziyorlar mademki sen daha iyisini çizebilirsin neden çizmiyorsun sen daha iyisini çiz alkışlayalım Tabi lastik şekli yapabilirsen oda iyi:)
ön panjur biraz daha yirtici olabilirmis.
"Modern Niva" diyesim geldi ama konuşmak için erken bence önce bir gerçekten arazide görmek lazım. İçi de diğer Dacia'lara göre daha hareketli tasarlanmışsa alınbilir bir araç olur.
walla hiçte kötü değil, dacia adı altında renault gibi, örk.skoda-seat>vw fiyatı uygun olur, dizel ve 4x4 güzel olursa neden olmasın? Qashqai gibi bişey.Ama iç tasarım çok önemli tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: seksanddirt
Önünde Dacia amblemi var ya; taşlarlar şimdi bu arabayı. Oysa tasarımı -bana göre, gayet hoş. En azından Terios'tan daha ucuz olacağı, daha arazi canavarı olacağı ve tipinin daha güzel olduğu belli.
Arazi canavarı he ya tam arazi canavarı olcak bu müdür
fiyat ne o onemli
quote:
Orijinalden alıntı: UrbanRacer
quote:
Önünde Dacia amblemi var ya; taşlarlar şimdi bu arabayı. Oysa tasarımı -bana göre, gayet hoş. En azından Terios'tan daha ucuz olacağı, daha arazi canavarı olacağı ve tipinin daha güzel olduğu belli.
Teriosla kıyasladım, iyi oku...müdür
Dacia kendini aşıyor.. Türkiyede büyük şahirlerde kendine yer buldu ve bulmayada devam edecektir.. Fiyatları çok uygun..
olumsuz eleştiri yapan arkadaşlar fiyatına bakarak eleştiri yapsınlar.. 250 milyar istemiyor adamlar.. veya orta sınıf markalar gibi 100-120 melyarda istemez.. Kia Sorento dan daha güzel tipi var bana göre.. ama Kia çok satar.. çünkü halkta bir bilinç oluşmuş 4*4 konusunda..
Hyundai ix55'e ciddi rakip olur bu .
bence güzel kasaya benziyor fiyatıda makul olursa gider bu abi
Laf olsun Torba dolsun. Reno boşuna Nissan la VW boşuna Suzuki ile işbirliğine gitmedi.
Daciada fiyatı ile kendine gayet başarılı şekilde yer bulmuştur. Her ürünün hedef kitlesi vardır.
Sen satılabilecek araba yaptıktan sonra yeniden Şahin yap yine satarsın.
Önü bence güzel. Çok abartı sevmiyorum. Arkası biraz değişik geldi bana. Ama inşallah ölmeden önce 2. el de olsa alacağım.
Bana biraz Mahindra'yi animsatti.
C sinifi arac fiyatina satarlarsa bir cok kisi alir. Ben sahsen Terios'un yerine tercih ederim.
güzel birşey ortaya çıkarmışlar eğer fiyatı makul olursa satar bu araç
50 nin üstünde olursa satış düşük olur
Açıkcası 40 bin i geçerse pek şansı olmaz. Tatminkar donanım ve 40 bin altı bir fiyat ile gelirse iyi satabilir yoksa extrem bir model olarak tek tük görülür sokaklarda.
40000tl ye kadar fiyat normal fazlası etmez
acaba bu tür araçları satın alarak fransızları zengin mi ediyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: UrbanRacer
quote:
Testleri görmeden bir şey söylemek zor.Terios'ta gerçekten başarılı bir araç.Arazi kabiliyetini boyutunun işlevselliğinden alan bir küçük bir arazici.Arazici olabilmek için tek başına ne 4x4 yeterlidir ne de yükseklik.Bekleyelim,görelim,inceleyelim.