Şimdi Ara

Yeni Dacia Duster 4x2 4x4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
50.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ülkemizde en çok 1.5 dci 105 satılır diye düşünüyorum
  • .tr sitesinde nedense daha ürün gamında ve fiyat listesinde yok
  • arkadaşlar

Dacia duster ilk olarak 4x2 verisiyonu gelecek

şundada da ist. istinye mais de tanıtım araçı gelmiş ben gittim inceledim

zaten logan(07 1.5dci) kullanıyorum almayı düşünüyorum biraz zaman geçsin

fiyat olarak ordaki araçın ;

39.000 tl ama 38.000 tl ye alınır

beyaz renk 4x2 1.5dci 85 ps laureate+ güvenlik paketi(yan hava yastıkları vs.)

araçda istenirse deri paketide ekleniyormuş.

araç güzel gerçekten canlı görmek daha iyi herşeyden

iç hacmi geniş malzeme kalitesi artmış diğer modellere göre

ön arka baş omuz diz mesafeleri başarılı

en cok hoşuma giden aracın bittiği yeri göremek motor kaputu dik tasarlanmış güzel olmuş

araçı baya inçeledim özellikle yalıtımla ilgili gördüğüm

çamurluk içleri bir kimyasalla kaplanmış artı kalın bir bütün şeklinde plastik camurluk var onunda iç kısmı yumuşak

kapı fitilleri kalın kapı tok kapanıyor yani

bagaj zemininde yalıtım yapılmış sordum özellikle araçın altı kaplıymış komple yaltım malzemesiyle

iniş biniş rahat görüş acıları başarılı

fabrika cıkış koyu renk cam var

motor kaputu hidrolikli yapılmış yine yalıtım kecesi var yanmaz malzemeden

aracın paçalıkları var ama gizli fabrika cıkış hep ayniymiş ekstra uzun takılıyormuş

hoşuma gitti şahsen aten araçı önümüzdeki zaman dilimi içersinde yenilemeyi düşünüyorum

C sınıfı benzinli bir sedan yerine dizel kompakt suv(sınıfı bu yanlış olmasın herhalde) tercih edilebilir kendi acımdan.

resimdekinin aynisi araç ;

Yeni Dacia Duster 4x2 4x4

eksiklikleri nedir ;

tüm camlar otomotik ama orta kolsolda arkalarda kol dayanağının arkasında

kapı içlerine niye yapmamışlar anlamadım yeri var ama inceledim..

klima kumandası aşağıda biraz vs.vs.

ama alınabilir

tam türkiyenin araçı aslında dizel uygun yerden yüksek kullanışlı

tüketimi şehir içi 7 şehir dışı 5 lt. civarındaymış

13.5 sn 0-100 maksimumda 165 km hız yapıyormuş.

saygılar..

incelemek isteyen arkadaşlar varsa ist. istinye mais renault dacia da araç var zaten tanıtım araçı ben gittiğinde yeni gelmişdi araç teslimindeydi showroomua cıkartmışlardır...

• gercekten guzel duruyor arac
  • kesinlikle alınası bir araç olmuş. Ah keşke teyp kısmı double din olsaymış. o zaman çok daha güzel olurdu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 23 Mart 2010; 12:38:35 >
  • Satılmaya başladıktan sonra aslında detaylar ortaya çıkacak. Ses yalıtımı için birşeyler yapılmış gibi ama yolda giderken ilk kullanımda daha anlaşılır olur.
    Fiyatına göre dizel sıfır bir araç olarak alınabilir duruyor.
    Ama baz versiyonda abs+klima yok bilginiz olsun..
  • Dışı gayet güzel beğendim ama aracın içi çok sade ve basit geldi bana.Normal bir binek logandan farkı yok gibi.Hatta direksiyon bile symbol direksiyonunun uyarlaması gibi.Birde donanım olarak boş biraz.Dizel ve donanımları dolu olan bir aracı test edip o şekilde karar vermek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Dışı gayet güzel beğendim ama aracın içi çok sade ve basit geldi bana.Normal bir binek logandan farkı yok gibi.Hatta direksiyon bile symbol direksiyonunun uyarlaması gibi.Birde donanım olarak boş biraz.Dizel ve donanımları dolu olan bir aracı test edip o şekilde karar vermek lazım.

Sonuçta DACIA. Çok fazla birşey beklememek lazım.
  • aracın tipi fln hoşuma gitti ama fiyatında iş yok..bna öyle gelyorki 2 yıl sonra bile bu aracı tek tük görürz yollarda tutulacğnı sanmyorm..44 lira buna verecğme 1 lira daha üstüne koyup QQ alırm paşa paşa binerim [diğer opsiyonlarıda aldığn zmn fiyat 46 bine vuruyor ] ki ztn euro ncap testinden de 5 yıldız alacağnı sanmyorm..
  • 44 bin lira buna vermek yerine 46 binden başlayan QQ al sen. Hangi opsiyonlara sahip olduğunu da sonra buraya yazarsın olur mu?
  • Valla gülüyorum bu tiplere, gelmiş adam 4x2 benzinli bir araç ile 4x4 dizel full Duster'ı karşılaştırıyor. Elma ile armut meselesi. Kardeşim karşılaştırma yapacaksan 4x2 Benzinli QQ ile 4x2 Benzinli Duster'ı karşılaştır veya 4x4 Dizel QQ ile 4x4 Dizel Duster'ı. Bak bakalım ne kadar fiyat farkı var arada.

Örn: 4x2 Benzinli Duster 30-36.000TL
    4x2 Benzinli QQ 46-63.000TL

Örn: 4x2 Dizel Duster 35-42.000TL
    4x2 Dizel QQ 52-67.000TL

Örn: 4x4 Dizel Duster 44-48.000TL
    4x4 Dizel QQ 78-82.000TL

Fark ortada işte, parana göre seç beğen al
  • o değilde pek satmadı heralde bu araç...yollarda şimdiye kadar 3 tane gördüm desem yalan olur heralde. ki şehir içinde falan yol yapıyorum..şehirler arasıda gidiyorum ama hiç görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiterkan

Valla gülüyorum bu tiplere, gelmiş adam 4x2 benzinli bir araç ile 4x4 dizel full Duster'ı karşılaştırıyor. Elma ile armut meselesi. Kardeşim karşılaştırma yapacaksan 4x2 Benzinli QQ ile 4x2 Benzinli Duster'ı karşılaştır veya 4x4 Dizel QQ ile 4x4 Dizel Duster'ı. Bak bakalım ne kadar fiyat farkı var arada.

Örn: 4x2 Benzinli Duster 30-36.000TL
    4x2 Benzinli QQ 46-63.000TL

Örn: 4x2 Dizel Duster 35-42.000TL
    4x2 Dizel QQ 52-67.000TL

Örn: 4x4 Dizel Duster 44-48.000TL
    4x4 Dizel QQ 78-82.000TL

Fark ortada işte, parana göre seç beğen al

Karşılaştırma yapanların göz ardı ettiği bir konuya parmak basmışsınız. Bazı şeyleri hala anlamak istemeyenler var. Aracı incelerseniz QQ'da kullanılan 4x4 sisteminin Duster'da da kullanıldığını görürsünüz. Bu araç Lada Niva kadar hoyrat kullanılabilecek bir araçtır. QQ ya da daha lüks araçlara parası yetmeyip Niva'yı konforsuz bulanların tercih edeceği bir araçtır. Ve benim gözümde rakipleri Terios, Niva, Yetidir, harici kıyaslamalar yapmak bana göre abes kaçar. Yeti donanımıyla öne çıkar gerçi...
    Satış rakamları bildiğim kadarıyla hiç fena değil. e-otodergi'de yayınlandığına göre sınıfında ilk 5 e giriyor, ayda 400 kadar satıyor. Kim ne derse desin bence başarılı...

• ilk 3'te
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegai17

o değilde pek satmadı heralde bu araç...yollarda şimdiye kadar 3 tane gördüm desem yalan olur heralde. ki şehir içinde falan yol yapıyorum..şehirler arasıda gidiyorum ama hiç görmedim..

Forumda Dacia Duster diye aratın ne kadar sattığını görürsünüz. Ama rakamı görünce şaşırmayın İlk 3'te ne de olsa

Google'da "Neden Dacia Duster" diye bir aratmanızı tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiterkan -- 19 Eylül 2010; 21:31:10 >

• İçi kaliteli değil ama yerden biraz yüksek olunca her türlü Türkiye'de alıcı bulabiliyor.
  • Arkadaşlar konu eski ama babam 2 hafta önce almış bulunmuş bu araçtan, önceden yere basık araç almayı düşünüyordu( toyota corolla vardı önceden
    ama iki tümsek gördü mü araç yere sürtüyordu) ben yere basık bir şey alma dağa vs gidiyorum deyince bunu almış:)
    İç hacmi tatminkar, rahatlığı iyi daha çok fiyat/performans ürünü olarak geldi bana..Üstüne biraz daha koyunca elbette daha iyi modeller vardır da
    bu fiyatlara iyi bir araç gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.