Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
268.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: güray33

ben eco modu açıkken yaptım 2500 devirde 120 yi hele ki eco modu kapalı 135km rahat yapar

Alıntıları Göster
    Slm.
    Bende Yeni Sandero Stepway aldım fakat aracımı daha teslim almadım.Aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyiz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtdgzl

Slm.
    Bende Yeni Sandero Stepway aldım fakat aracımı daha teslim almadım.Aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyiz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah acaba kaç gün teslimat süresi verdiler size?

bu arada ben de aynı sizin gibi teslim alırken aracı nelere dikkat etmemizi gerektiren bir kaynak ararken bunu buldum isterseniz bir bakın şayet burada duster için yazıyor ama sonucta pek birşey farketmez herhalde:)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74933.0

• quote:

ben eco modu açıkken yaptım 2500 devirde 120 yi hele ki eco modu kapalı 135km rahat yapar

2500 de 135. Vay be neymis bu yeni stepwayler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillagur

quote:

Slm.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah acaba kaç gün teslimat süresi verdiler size?

bu arada ben de aynı sizin gibi teslim alırken aracı nelere dikkat etmemizi gerektiren bir kaynak ararken bunu buldum isterseniz bir bakın şayet burada duster için yazıyor ama sonucta pek birşey farketmez herhalde:)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=74933.0

Alıntıları Göster
    Araç Mart ın başında geleceğini söylediler,başkada bir bilgi vermediler.

• Baz paket 25000 civarı olsaydı iyiydi. Duster'dan 1000 TL ucuz olması mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

quote:

Orijinalden alıntı: tempesty

quote:

2500 dd 130 yaptiginin fotosu eklenicekti goremedik hala

Sataşma var tamam anlaşıldı :)) Foto en kısa zamanda burada hocam ok :)

Foto cekerken dikkatli olun. Tedbiri elden birakmayin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2500 dd 130 yaptiginin fotosu eklenicekti goremedik hala

Sataşma var tamam anlaşıldı :)) Foto en kısa zamanda burada hocam ok :)

Foto cekerken dikkatli olun. Tedbiri elden birakmayin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2006 dan beri dacia fanatiği olarak dün citroen celiyse yi inceledim araç 31800 lira
    bayağı bi özellikliydi kasasıda oldukça güzel tek kafama takılan motor 1,2 üç silindirli lpg ye uyumluysa bence alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: crepis

arkadaşlar 2006 dan beri dacia fanatiği olarak dün citroen celiyse yi inceledim araç 31800 lira
    bayağı bi özellikliydi kasasıda oldukça güzel tek kafama takılan motor 1,2 üç silindirli lpg ye uyumluysa bence alınır.

Alıntıları Göster
    bi önceki kasa yine 90hp lik motorda 2.500dd da 130 yapmıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerturka

bi önceki kasa yine 90hp lik motorda 2.500dd da 130 yapmıyormu?

130 yapmayabilir çünkü bir önceki kasanın torku 200
  • quote:

Edit : Ayrıca fan hızı ve sıcaklık ayarı düğmeleri normal kalitede olmasına rağmen , şu en soldaki yönlendirici düğme var ya hani , ayak-buğu önleyici-üst-alt vs... , o düğme bence biraz tuhaf çalışıyor , sanki kısa zamanda arıza vericekmiş gibi bir his uyandırdı bende...Mesela çevirme esnasında bir şeylerin döndüğünü hissediyorsunuz fakat o kırmızı ok olması gereken yerde durmuyor , düğmede bir --boşluk-- gibi bişey var sanki , bilemiyorum belkide benim arabada böyledir sadece...

Bende de aynı durum var. Sanırım herkeste böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

quote:

Edit : Ayrıca fan hızı ve sıcaklık ayarı düğmeleri normal kalitede olmasına rağmen , şu en soldaki yönlendirici düğme var ya hani , ayak-buğu önleyici-üst-alt vs... , o düğme bence biraz tuhaf çalışıyor , sanki kısa zamanda arıza vericekmiş gibi bir his uyandırdı bende...Mesela çevirme esnasında bir şeylerin döndüğünü hissediyorsunuz fakat o kırmızı ok olması gereken yerde durmuyor , düğmede bir --boşluk-- gibi bişey var sanki , bilemiyorum belkide benim arabada böyledir sadece...

Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

quote:

Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi :))

Alıntıları Göster
    Dün arabamı bursa maisten teslim aldım. Otomobili çok seri ve hızlı kullanarak Ayvalığa geldim 407 km yol yaptım 100 tl yakıt aldım 50 tl oper 50 tl shell vmaks bugün benzin göstergesi uyardı hemen depoyu fulledim. Total euro excellum aldım 46 lt 197 tl ödedim. 2500 devirde 130 rahat görüyor. Çok ağresif kullanmama rağmen yakıt gayet güzel. Otomobilin yol tutuşu güzel amartisörler yumuşak, çok seri vede hızlı. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Ben memnunum Platin gri 1,5 dcı 90 bg 220 tork arabamın modeli, gündüz farı, kilima stepme v.s. özellikler işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: kntrkral

Dün arabamı bursa maisten teslim aldım. Otomobili çok seri ve hızlı kullanarak Ayvalığa geldim 407 km yol yaptım 100 tl yakıt aldım 50 tl oper 50 tl shell vmaks bugün benzin göstergesi uyardı hemen depoyu fulledim. Total euro excellum aldım 46 lt 197 tl ödedim. 2500 devirde 130 rahat görüyor. Çok ağresif kullanmama rağmen yakıt gayet güzel. Otomobilin yol tutuşu güzel amartisörler yumuşak, çok seri vede hızlı. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Ben memnunum Platin gri 1,5 dcı 90 bg 220 tork arabamın modeli, gündüz farı, kilima stepme v.s. özellikler işte.

Alıntıları Göster
    35000 lira stepne dahil fiyat veriyorlar nasıl arkadaşlar daha uygun alınabilecek bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kntrkral

Alıntıları Göster
    Slm Bursa Maisten aracınızı alırken herhangi bir sorun yaşadınız mı.Oyak tan mı aldınız aracı,ilave olarak ne kadar ödeme yaptınız.Bende oyaktan platin gri 90 bğ 1,5 dci alacagım ama halen hiç bir cevap yok beklemedeyiz.

• quote:

Slm Bursa Maisten aracınızı alırken herhangi bir sorun yaşadınız mı.Oyak tan mı aldınız aracı,ilave olarak ne kadar ödeme yaptınız.Bende oyaktan platin gri 90 bğ 1,5 dci alacagım ama halen hiç bir cevap yok beklemedeyiz.

Alıntıları Göster
    bence 2.el temiz renault megane 3 HB 1.5 dci 110bg privilege veya dynamique almak daha mantıklı bir seçenek gibi geliyor. 35000-40000TL arası bulunabilirse megane 3 almak kağıt üzerinde daha iyi gibi. Ne dacia stepway i kullanmışlığım var ne de megane 3 ü. O yüzden kullanan arkadaşlar daha iyi bir yorum getirebilirler ama benim tercihim megane yönünde olurdu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

bence 2.el temiz renault megane 3 HB 1.5 dci 110bg privilege veya dynamique almak daha mantıklı bir seçenek gibi geliyor. 35000-40000TL arası bulunabilirse megane 3 almak kağıt üzerinde daha iyi gibi. Ne dacia stepway i kullanmışlığım var ne de megane 3 ü. O yüzden kullanan arkadaşlar daha iyi bir yorum getirebilirler ama benim tercihim megane yönünde olurdu sanırım.

Alıntıları Göster
    benim cam düğmesinin yanında duran( avrupa modellerde hız sabitleyici düğmesi) yer çöktü elimle dokunca bide kapılardan gacırtı gucurtu geliyor işte bu paraya bu kadar oluyo

• quote:

benim cam düğmesinin yanında duran( avrupa modellerde hız sabitleyici düğmesi) yer çöktü elimle dokunca bide kapılardan gacırtı gucurtu geliyor işte bu paraya bu kadar oluyo

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Bu arabada hareret göstergesi yok bu problemi nasıl aşabilrim,avrupdaki modellerin bilgi ekranında anlık yakıt tüketimi ve motor sıcaklıgı verileri gözükürken Türkiyeye gelen stepway modelinde yok, bu bilgi ekranını avrupadaki versiyona dönüştürecek bir elektirikçi varmı ? veya harici bi motor sıcaklık göstergesi takan bi arkadaş varsa yardımını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picadorblue -- 8 Mart 2013; 13:50:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: picadorblue

Arkadaşlar Bu arabada hareret göstergesi yok bu problemi nasıl aşabilrim,avrupdaki modellerin bilgi ekranında anlık yakıt tüketimi ve motor sıcaklıgı verileri gözükürken Türkiyeye gelen stepway modelinde yok, bu bilgi ekranını avrupadaki versiyona dönüştürecek bir elektirikçi varmı ? veya harici bi motor sıcaklık göstergesi takan bi arkadaş varsa yardımını bekliyorum.

Alıntıları Göster
    bu forum giriş nedenim bu gün aracımla dar bir sokaktan gecerken bir sondero nun aynasına arabamın aynası çarptı yürüme hızında gidiyordum sonrasında araç içindeki kişi uzun uzun kornaya bastı durdum aşa ya indim adam aynamı kırdın dedi inanamadım baktım hakikaten ayna kolu kırılmış kendi araçımın aynasında çizik yok dedim niye katlanmadı mı adam ben anlamam dedi sonrası tespit tutanağı yazdık .fiyat araştırması için baktığımda sizleri uyarmak istedim arkadaşlar tek kelime ile berbat bir araç bursa da 15 sendir otomotiv firmasında çalışıyorum.bu araçlara ailenizi bindirmeyin aracın kaporta aksamı 0,65 saç dan imal edilmiştir.standart olrak 0,85 fiat 0,80 reno kullanır ve bizim firma bir çok kaporta aksamının üretimini yapıyor saç içinde paslanmayı önleyici silisyum bile yok saçları nem almalı şekilde gönderiliyor .forumu okudum stepnesiz fabrika çıkışı araçmı olur .görüntü her şey değildir biz bu araçların parçalarını yaklaşık 2000 km mesafaye gönderiyoruz sonra bu araç ülkemizdeki araçlardan çok makul fiyata bizlere satılıyor mantığınız alıyor mu araba da müthiş bir motor sesi alma var en büyük sorunu da içeriye su alması şimdi isteyen şikayet var sitesine girip incelesin ortalık şikayetten geçilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dardanel16 -- 10 Mart 2013; 21:29:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

tsi lara artık takılıyor die biliyorm o işi çözmüş bizimkiler:) yakında tce yi de çözerler bence:)

aslında bu araç şehiriçinde evden işe işten eve gibi yine şehiriçindeki işleri halletmek için kullanılabilecek en uygun araç gibi duruyor. emsali olan diğer araçlara 10000-15000TL gibi fark verip almaya değmez gibi hele bi de dizelini aldı mı bi depoyla 800km görür heralde.. Bu koşullarda bu aracı almak mantıklı bence..

Ben Ankarada oturuyorum , araba 2100 km. oldu şu anda , en son 1 depo ile 870 km. yaptım (47 litre)

Alıntıları Göster
    Dostum aracı teslim alalı 1 ay oldu su an 3200 km de aldığım gün full ledim ve ışık yanana kadar sürdüm eklemeden 550 km si şehir dışı olmak üzere 53 lt yakıtla 1078 km yol yaptım 870 km yaptığını söylüyorsun muhtemelen eco mod devrede degildi sende hissedilir derecede spor kullandın aracı yoksa bu kadar fark olması imkansız arada

ha bu arada 2500 devirde 120/135 km hız olayına gelirsek şehir içi belki imkansız ama otobanda 2500 devir çizgisinde kesinlikle yokuş aşağı olmamak kaydıyla 140 km üstünü gördüm bir daha otoypşa çıkarsam fotografını çekerim

bu arada romanya da kayıtlı bir site buldum elektronik mühendisi bir arkadaş 180 € gibi bir rakama sipariş alıyor sipariş verirken araçta bir kod varmış onu ve aracın güncel km sini yazıyosunuz chip kodlayıp gönderiyor ve km saati arkasında ki devreyle onu degiştiriyormuşsunuz ve hararet göstergesi problemide yol bilgisayarı problemide ortadan kalkıyormuş ama 180€ ne üdüğü belirsiz bir adama ya tutarsa diye yollanabilecek bi rakam olmayınca cesaret edemedim birde garanti meselesi var tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labros -- 11 Mart 2013; 3:16:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: labros

Dostum aracı teslim alalı 1 ay oldu su an 3200 km de aldığım gün full ledim ve ışık yanana kadar sürdüm eklemeden 550 km si şehir dışı olmak üzere 53 lt yakıtla 1078 km yol yaptım 870 km yaptığını söylüyorsun muhtemelen eco mod devrede degildi sende hissedilir derecede spor kullandın aracı yoksa bu kadar fark olması imkansız arada

ha bu arada 2500 devirde 120/135 km hız olayına gelirsek şehir içi belki imkansız ama otobanda 2500 devir çizgisinde kesinlikle yokuş aşağı olmamak kaydıyla 140 km üstünü gördüm bir daha otoypşa çıkarsam fotografını çekerim

bu arada romanya da kayıtlı bir site buldum elektronik mühendisi bir arkadaş 180 € gibi bir rakama sipariş alıyor sipariş verirken araçta bir kod varmış onu ve aracın güncel km sini yazıyosunuz chip kodlayıp gönderiyor ve km saati arkasında ki devreyle onu degiştiriyormuşsunuz ve hararet göstergesi problemide yol bilgisayarı problemide ortadan kalkıyormuş ama 180€ ne üdüğü belirsiz bir adama ya tutarsa diye yollanabilecek bi rakam olmayınca cesaret edemedim birde garanti meselesi var tabiki

Alıntıları Göster
    Bu hararet göstergesi olayını VDO 52 mm capındaki harici bir gösterge ile çözmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.