Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal teyplerde de iki cikis mi var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün kartal asf de yol bilgisayarındaki kısıtlamanın kaldırılması için servis yolunu tuttum. iki saatlik bekleyişin ardından kısıtlama kaldırıldı. Yetkili sağolsun çok ilgilendi. ama değerlerde hata var. yetkili 1000 km sonra tekrar gelmemi istedi. Bu arada aracın resimleri çekildi. Bu konuyla ilgili ilk defa karşılaştıkları bilgisini ilettiler. Genel müdürlüğe bilgi vereceklerini ilettiler. İnşallah yol bilgisayarı en kısa zamanda kendine gelir. Bu arada bu konu hakkında bilgi veren forum dostlarına teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılarımla.
     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***

• resmini eklediğim kilometre/saat ekranında hata var. İlk başta 299.9 yazıyordu. Şimdi rakam biraz düşmeye başladı.
  • Kartal asf den bizde temmuzun ilk haftası gri stepwayımızı teslim alıcaz ...Bende bu engeli kaldırma hakkında konuşucam umarım hallederler...

• Arabayi kaca aldiniz nav vr stepne var mi

• fsclup F kullanıcısına yanıt
    35.400'e aldım stepne var. Navigasyon yok.
  • Dizel değil mi ? Hayırlı,uğurlu olsun. Ne renk ? zorunlu trafik sigortası bayi ye mi ait anlaştınız ?
  • Bizde 35.500 e aldık aynı bayiden ,100 lira kazık yemişiz demek .temmuz ilk haftası teslim etcekler...stepne var. Gri...sigorta hariç 2. pul parasını ödüyorlarmış. Navigasyon yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 23 Haziran 2013; 13:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudunsesi

35.400'e aldım stepne var. Navigasyon yok.

Patron yol bilgisayarı nasıl oldu , kimle görüştünüz acaba bu durum için..usta başınamı gitmek gerekli.. arabayı teslim alırken görüşmeyi düşünüyorum.

• Arkadaslar bende ayni sekilde temmuzun ilk haftasi teslim alacam dizel siyah renk stepneli navigasyon yok. Temmuz pulunu bayii odeyecek sigorta bana ait. 35200 istanbul anadolu yakasindan aldim bir lira daha asagi vermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

Arkadaslar bende ayni sekilde temmuzun ilk haftasi teslim alacam dizel siyah renk stepneli navigasyon yok. Temmuz pulunu bayii odeyecek sigorta bana ait. 35200 istanbul anadolu yakasindan aldim bir lira daha asagi vermedi

Biz pazarlık işine girmedik demekki birazdaha iniyorlarmış ..neyse hayırlısı olsun...siz aldığınızda başka renk seçenekleri varmıydı birde hangi bayiden aldınız acaba....

• Gri renk vardi ben siyahi daha cok begendim o yuzden siyah aldim. Maltepe guvenaltan dan aldik. Siz ne renk aldınız

• Bizde hem babamın beğenmesiyle hemde son kalmasıyla gri aldık ....benim aklımda kırmızı vardı .hayırlısı.

• Hayirli olsun gule gule kullanın acaba temmuzun kacinda teslim ederler saliya falan yetisir mi

Camlara film yaptrmayi dusunuyomusunuz

• İlk haftası dediler tam net değil ..cam filmi yaptırmak gerekli olurmu bilmiyorum alıca bakıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 24 Haziran 2013; 15:00:09 >
  • Bayii bugun sorun cikartti. Bank asyadan aliyoruz krediyi. Banka ruhsat cikmadan parayi vermiyor. Tahattut vermesine ragmen bayii vermiyor. Bayii sikayet edicez tennuz vergisini bize geçirmek icin yapiyor araci buyuk ihtimal temmuz bandrolu odenmeden alacaz goruyomusun olayi

• Cam filmi aracin isisini korumasini sagliyor ben alayimda yaptircam sana soylerim nasil olduguju

• Tamam patron sağol ...umarım sorunsuz alırsınız arabayı ..
  • bende camlara film yaptırmayı duşunuyorum arkadaşlar maltepede oturuyorum var mı bildiğiniz biyer bide arkaya ve öne hoparlör almak istiyorum nerde yaptırabiliriz acaba
  • Kasarsanız araç eko mod ile 1 litre mazota 22 km yol yaptırabiliyor şehir içinde
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.