Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende maltepedeyim bize yakin optimumun orda varmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araçlarımızın ilk bakımlarını ne zaman yaptırıyoruz?
  • 20 000 veya bir yil hangisi once dolarsa (bakim icin)

• Gerçekten iyimiş. bizim bir arkadaşın Peugeot'u için 2000, 6500 ve 10000'de birer bakım kitlemişler. Toplam 600 tl masraf etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudunsesi

resmini eklediğim kilometre/saat ekranında hata var. İlk başta 299.9 yazıyordu. Şimdi rakam biraz düşmeye başladı.

Yol bilgisayarını açtırdıktan sonra sayaç sıfırlaması yapmadıysanız doğru değerleri göremezsiniz. Sayaç sıfırlaması yaptıktan sonra tüm bilgiler düzelecektir.
  • Sayac sifirlamasinda kastiniz nedir?

• Teknik bölümde Arif Bey ya da Mehmet Beyle görüşebilirsiniz.
  • Player-1 kullanıcısına yanıt
    Sayaç sıfırlamasını nasıl yapabilirim? Ya da bizim yapabileceğimiz birşey midir?
  • quote:

Teknik bölümde Arif Bey ya da Mehmet Beyle görüşebilirsiniz.

Teşekkürler patron sağol ...sayaç sıfırlama işinide haftaya teslim alırken bende sorarım burda paylaşırım.

• quote:

Sayaç sıfırlamasını nasıl yapabilirim? Ya da bizim yapabileceğimiz birşey midir?

Sıfırlama derken özel bir işlemden bahsetmiyorum. Sıfırlama için yol bilgisayarının tuşuna 5-6 saniye basılı tutmanız yeterlidir.
  • Arkadaşlar kaskoları kaça yaptırdınız 942 lira gibi bir fiyay vermişler babama ..axa oyak .

• quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

Arkadaşlar kaskoları kaça yaptırdınız 942 lira gibi bir fiyay vermişler babama ..axa oyak .

2013 SANDERO STEPWAY DİZEL Mavi renk ( mayıs ayında) Ray Sigortadan 433 tl ye kasko yaptırdık , hasarsızlık indirimimiz vardı daha önceki aracımızdan ,o nedenle fiyat uygun oldu.
  • Arada çok fark var ozman bizimki çok fazla değilmi arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

Bende maltepedeyim bize yakin optimumun orda varmis

optimumun orda derken adı falan yok mu acaba
  • Arkadaşlar stepwayları nıza ne kdara kasko yaptırdınız .gelecek hafta teslim alcamız araç için asf.den arayıp axa oyağın 942 liraya kasko yapıcağını söylemişler babama oda kabul etmiş ..

• eyvallah sende sağol kardeşim.
  • Kerdiylemi aldiniz aracinizi? Banka kredisi kullananlar mecbur bankadan mi yapmak zorunda oluyor kaskoyu yoksa istediğimiz sigorta sirketinden yaptirabiliyormuyuz?

• Bu mesaji baska bir forumdan aldim "Optimum outlet yanında benzinci var hemen onun bitişiği bimeks plaza da Solar master cam filmi yapıyorlar ana bayii.... tavsiye ederim" ben araci daha teslim almadim. Siz bir bakin oraya isterseniz beğenirseniz bende oraya yaptiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

Kerdiylemi aldiniz aracinizi? Banka kredisi kullananlar mecbur bankadan mi yapmak zorunda oluyor kaskoyu yoksa istediğimiz sigorta sirketinden yaptirabiliyormuyuz?

Biz peşin aldık sorunuz hakkındada bilgim yok ..forumda sigortacı arkadaşlar var onlar yardımcı olucaktır.

• Arkadaşlar Dacia Sandero Stepway 0.9 Turbo almayı düşünüyorum yalnız bir kaç noktada soru işareti var kafamda birincisi alan arkadaşlardan birinin yaptığı araçta yokuş kalkış desteği yani hillholder yada benzeri bir donanım olduğu , bunun aslı astarı var mıdır ?

''arkadaşlar dacia stepway 0,9 aldım. 1 hafta oldu. bu fiyata bedava sayılır. konforu iyi. renaultdan daha iyi diyebilirim. hillholdr mevcut. araç yokuşta vitesde ve ayak debriyejdayken frene 1 kez basmanın yeter. 3 sn kadar yokuş kalkış desteği sunuyor. yol bilgisayarı servislerde açtırılıyor. hararet göstergesi yok. bu biraz tedirginlik veriyor.''

Bir diğeri yine bu arkadaşın söylediği hararet göstergesinin olmaması , çok saçma bence nereden anlayacağız aracın hararet yapıp yapmadığını .

Son olarak ta dizel 1.5 yerine hem bakım masrafları hem vergi dilimi hemde benzinli olduğu için daha az sorun çıkaracağı mantığıyla 0.9 turbo almayı düşünüyorum ama 0.9 turbonun yakıt tüketimi hakkında çok çeşitli söylemler var ben Ankara'da oturuyorum şehir için ve şehir dışı ne kadar yakacağını merak ediyorum örnek olarak bir yerde şehir içi 45 kuruş şehir dışı 35 kuruş okudum ki bu benzinli motorun 4.000 TL daha ucuz olması avantajını tamamen ortadan kaldırıyor dizel almak daha mantıklı oluyor , kullanan arkadaşların tecrübesine başvurmak istiyorum burada acaba 0.9 turbo motor yeterli kullanımdan sonra 100 KM'de şehir için ve şehir dışı ortalama kaç LT benzin tüketiyor .

Birde üzerindeki standart müzik çalar MP3 çalıyor mu ve kaç adet hoparlör var acaba , navigasyon için ben cep telefonumu kullanıyorum araçlarda genelde navigasyon almaya değmez gibime geliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perosma -- 30 Haziran 2013; 20:51:22 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.