Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracda hill holder yok. Benzinlisi dizelden ortalama 10kr fazla yakiyor. Hareret gostergesi cogu aracda artik olmuyor diye duydum ne derece dogru bilemem. Iki adet hoparlor var onlerde. Arkada yok. Benzinlisi guzel ben test etmistim gayet iyi cekisi gidisi cok guzel ancak dizeli performans acisindan daha iyi. Yol bilgisayarini bakalim araci teslim alalim actirmaya gidicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

Arkadaşlar Dacia Sandero Stepway 0.9 Turbo almayı düşünüyorum yalnız bir kaç noktada soru işareti var kafamda birincisi alan arkadaşlardan birinin yaptığı araçta yokuş kalkış desteği yani hillholder yada benzeri bir donanım olduğu , bunun aslı astarı var mıdır ?

''arkadaşlar dacia stepway 0,9 aldım. 1 hafta oldu. bu fiyata bedava sayılır. konforu iyi. renaultdan daha iyi diyebilirim. hillholdr mevcut. araç yokuşta vitesde ve ayak debriyejdayken frene 1 kez basmanın yeter. 3 sn kadar yokuş kalkış desteği sunuyor. yol bilgisayarı servislerde açtırılıyor. hararet göstergesi yok. bu biraz tedirginlik veriyor.''

Bir diğeri yine bu arkadaşın söylediği hararet göstergesinin olmaması , çok saçma bence nereden anlayacağız aracın hararet yapıp yapmadığını .

Son olarak ta dizel 1.5 yerine hem bakım masrafları hem vergi dilimi hemde benzinli olduğu için daha az sorun çıkaracağı mantığıyla 0.9 turbo almayı düşünüyorum ama 0.9 turbonun yakıt tüketimi hakkında çok çeşitli söylemler var ben Ankara'da oturuyorum şehir için ve şehir dışı ne kadar yakacağını merak ediyorum örnek olarak bir yerde şehir içi 45 kuruş şehir dışı 35 kuruş okudum ki bu benzinli motorun 4.000 TL daha ucuz olması avantajını tamamen ortadan kaldırıyor dizel almak daha mantıklı oluyor , kullanan arkadaşların tecrübesine başvurmak istiyorum burada acaba 0.9 turbo motor yeterli kullanımdan sonra 100 KM'de şehir için ve şehir dışı ortalama kaç LT benzin tüketiyor .

Birde üzerindeki standart müzik çalar MP3 çalıyor mu ve kaç adet hoparlör var acaba , navigasyon için ben cep telefonumu kullanıyorum araçlarda genelde navigasyon almaya değmez gibime geliyor .

Merhaba, Stepway 0.9 u test etmedim , bende 2013 model stepway dizel var , ankara şehiriçi klima açık kullanırken 22 kuruş yakıyor şehirdısını tam ölçme fırsatım olmadı henüz. yokus kalkıs destegi (hillholder) türkiyeye gelen araçlarda yok , yurtdısında ki stepway lerde opsiyonel olarak var. Stepway ülkemizde tek donanım satılıyor, yol bilgisayarını gecen hafta servis te açtırdım anlık yakıt tüketimi vb gösteriyor. Hararet göstergesi yok ama hararet yükseldiginde yanacak bir uyarı lambası ekranda mevcut, üzerindeki standart müzik çalar yeterli , bluetooth eşleştirip telefonla görüşebiliyorum test ettim,2 hoparlör yeterli geldi,mp3 çalıyor ister cd tak ister usb flash disk tak okuyor sorunsuzca. navigasyonlunun farkı 1.250 tl ben değmez diyerek almadım tabi kişiden kişiye değişir.
    0.9 benzinli turbo olan ın şehiriçi yakıtını bende merak ettim ama 35 kurus tan az yakacagını düsünmüyorum. Dizel olan en yogun trafikte + ani hızlanmalı turbo yu kullanıp ankara ici 25 kurus u geçmiyor denedim.

• Bilgiler için teşekkür ederim .
  • Temmuzun ilk haftasi araci almak icin anlasanlardan arabayi teslim alan var mi ?

• Aracimizi bugun teslim aldik. Iyikide almisisiz dedik cok guzel yuksek bir arac. Alir almaz kartal asf bayiinin serviisine gittim yol bilgisayarini actirdim. Park sensoru kol dayama fiyat aldim. Park sensörü metre gostereni 235 sadece sesli olani 175 dedi nakte 150 yaparmis. Kol dayama ise alttaki plastik parca ile birlikte 345 di yanlis hatirlamiyorsam. Ama kol dayamayi begenmedim icinde eşya koyma gozu yok. Isteyene el freninib ordaki plastik parcayi tek de satıyorlar oda 69 tl. Yol bilgisayarında ilk acildigi zaman kmde 15 litre yazıyordu şaşırdım baya ama sonra 4.2 4.5 seviyelerine dustu. Bu arada mazot konusunda nerden almami tavsiye edersiniz herkeze saygilar

• Arkadaşlar aracı teslim aldık ..araçtan acayip şekilde memnunun kaldık ...arka kapıda hoparlor olmaması ve ön cam kontrollerinin konsolda olması bence hoş olmamış ...onun dışında canavar gibi ...motor kasaya fazla geliyor çok iyi hızlanıyor 1100 kg altındaki kasaya 90hp 220nm fazla olmuş gerçi şikayetimiz yok....aracı teslimalıken yol bilgisayarını açtırdım 5 dakkada halletti arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

Aracimizi bugun teslim aldik. Iyikide almisisiz dedik cok guzel yuksek bir arac. Alir almaz kartal asf bayiinin serviisine gittim yol bilgisayarini actirdim. Park sensoru kol dayama fiyat aldim. Park sensörü metre gostereni 235 sadece sesli olani 175 dedi nakte 150 yaparmis. Kol dayama ise alttaki plastik parca ile birlikte 345 di yanlis hatirlamiyorsam. Ama kol dayamayi begenmedim icinde eşya koyma gozu yok. Isteyene el freninib ordaki plastik parcayi tek de satıyorlar oda 69 tl. Yol bilgisayarında ilk acildigi zaman kmde 15 litre yazıyordu şaşırdım baya ama sonra 4.2 4.5 seviyelerine dustu. Bu arada mazot konusunda nerden almami tavsiye edersiniz herkeze saygilar

Bende aynı yerden perşembe günü teslim aldım ...yol bilgisayarındaki kısıtlamayı kaldıran Arif bey opetten almamı söyledi ....zaten önceki araca benzin alırkende opetten alıyordum ,shelin benzininden fazla yol gidiyordu araç.

• bende 3 temmuzda stepwayımı teslim alnlardanım gayet memnunum, arabayı araştırırken bilgi sahibi oldum sizleri takip ederek teşekkürler.
    yanlız dizel araba ilk kez kullanıyorum sıkıntı yok fakat kafamı karıştıran bir konu var devirlen alakalı kullanım vites geçiş aralığıyla;
    araçlarımızda vites değitirme uyarı işaratleri var aşağı yukarı diye çok güzel bir uygulama. fakat bu sanırsam devire bağlantılı olarak çalışıyor 2000 2500 de vited yükseltmemi istiyor.
    ve değiştirdiğimdede 1700 ve 2000 devir arasında gidmiş oluyorum bana acaba erkenmi vites yükseltioyrum diye şüphe ettim siz tecrübeli arkadşlarımızın fikirlerinizi bekliyorum vites uyarı işaretine güvenmemde sakınca yoktur sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imbo

bende 3 temmuzda stepwayımı teslim alnlardanım gayet memnunum, arabayı araştırırken bilgi sahibi oldum sizleri takip ederek teşekkürler.
    yanlız dizel araba ilk kez kullanıyorum sıkıntı yok fakat kafamı karıştıran bir konu var devirlen alakalı kullanım vites geçiş aralığıyla;
    araçlarımızda vites değitirme uyarı işaratleri var aşağı yukarı diye çok güzel bir uygulama. fakat bu sanırsam devire bağlantılı olarak çalışıyor 2000 2500 de vited yükseltmemi istiyor.
    ve değiştirdiğimdede 1700 ve 2000 devir arasında gidmiş oluyorum bana acaba erkenmi vites yükseltioyrum diye şüphe ettim siz tecrübeli arkadşlarımızın fikirlerinizi bekliyorum vites uyarı işaretine güvenmemde sakınca yoktur sanırsam.

Ayni olayi bende merak ediyorum daha once benzinli araba kullandım hep buna gecis yapinca afalladim cok dusuk devir kullaniyorum gibime geliyor yarinnuzun yola cikicaz daha nasil kullanicaz bu arabayi alisamadim

• Birde on cam hariç olmak üzere camlara 2numara amerikan film çektirdm arabam siyah camlarda simsiyah oldu umarım ceza yemeyiz. Film taktirmak istiyorsaniz taktirdigim yer maltepe eges tuning orhangazi Lisesinin asagisinda 140 tl cekti birde egzost kafaligi taktirdim krom cok güzel görüntü oldu. Cam filmi icin 1 numarada cektrilebilir sahet 2cok koyu oldu

• teni araç alan arkadaşlar aracçlarınız hayırlı olsun. güzel günlerde güle güle binin.
    dün bizde samsun onur otodan fiyat aldık dizeli için 37 bin lira fiyat verdiler acaba siz kaça aldınız yazarsanız sevinirim. selamlar
  • zaten 36.700 şuan açıklanan fiyatı , neden 37.000 verdiler size acaba ? Navigasyon taktırıp indirim mi aldınız ?
  • Selamlar, Bende 4 Temmuzda aracımı teslim aldım. 0,9 Benzinli Stepway. Teslim alırken araç tanıtımı yapan arkadaşa yol bilgisayarını söyledim, bana araçta olmadığını sadece Toplam Km, Servis için Kalan km, saat gösteriyormuş. Bende kilidinin açılması gerekiyormuş dedim öyle birşey olmadığını söyledi. Aracımı Adana Yusuf Baysal dan aldım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Tanıtımı yapan arkadaş haklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydo28 -- 11 Temmuz 2013; 11:42:42 >
  • Hayir haklı değil. Ben actirdim anlik tuketim falan gösteriyor. Onu servise sorun araci teslim eden anlamaz o isten. Servisinde haberi yoksa baska servise bakin

• Teşekkürler, en kısa sürede servise gideceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydo28

Teşekkürler, en kısa sürede servise gideceğim

Rica ederim. Araciniz hayirli olsun. Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin

• KAANDEEP kullanıcısına yanıt
    Banada 980 tl fiat verdiler kasko için! @KAANDEEP
  • quote:

20 000 veya bir yil hangisi once dolarsa (bakim icin)

İyide ben en fazla 5-6 bin yaptım bir yılda yinede götürmelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Evet.

çok sağ ol arkadaşım,teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.