Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

20 000 veya bir yil hangisi once dolarsa (bakim icin)

İyide ben en fazla 5-6 bin yaptım bir yılda yinede götürmelimiyim?

Evet.

çok sağ ol arkadaşım,teşekkür ederim.

Sebebide filtrekeri falab dgisiyolar onlar durukcada takinomus galiba pek bilmiyrm ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şehirdısı yakıtı ölçtüm 18 kuruş yakıyor klima açıkken ( temmuz 2013 itibari ile) 2013 dizel stepway"im.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAANDEEP

şehirdısı yakıtı ölçtüm 18 kuruş yakıyor klima açıkken ( temmuz 2013 itibari ile) 2013 dizel stepway"im.

Aracibiz kac km de motor acikmi

• 3.300 km de aracım , rodaj doldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAANDEEP

3.300 km de aracım , rodaj doldu .

Ilk bakim sonrasi yakitta duser.

• Arkadaşlar bu ay içinde 1.5 90 HP'lik Stepway modelini satın alan var mı acaba? Varsa pazarlık sonunda kaça satın aldınız?

Ben de almayı düşünüyorum bu aralar ama sitede 36700 olarak görünüyor. Bir de sizden pazarlıklı son fiyatları duyayım istedim :)
  • digitaldelisi kullanıcısına yanıt
    Beni bu sabah aradılar,aracınız geldi gelin birlikte kontrol edelim dediler bende gidemedim kısmetse yarın sabah gideceğim, kontroll edip sonra parayı sayacağım ellerine, aracın fiatına gelirsek; sitedeki fiat yanıltıcı çünkü geçen hafta dolar yükseldi diye çaktırmadan bankalar (Faizleri) galerilerde araba fiatlarını yükseltiler, net ne olduğunu yarın sabah öğrenip burdan paylaşırım. @digitaldelisi
  • quote:

Beni bu sabah aradılar,aracınız geldi gelin birlikte kontrol edelim dediler bende gidemedim kısmetse yarın sabah gideceğim, kontroll edip sonra parayı sayacağım ellerine, aracın fiatına gelirsek; sitedeki fiat yanıltıcı çünkü geçen hafta dolar yükseldi diye çaktırmadan bankalar (Faizleri) galerilerde araba fiatlarını yükseltiler, net ne olduğunu yarın sabah öğrenip burdan paylaşırım. @digitaldelisi

Teşekkürler dostum, şimdiden hayırlı olsun aracın İyi günlerde kullanmanı dilerim...

Teslim aldıktan sonra da yorumlarını duymak isterim

Fiyat içinde yarın cevabını bekliyorum...

@novinovi

• digitaldelisi kullanıcısına yanıt
    Hocam,37.200-tl (İzmir Ermat) 500.tl zamlamışlar. Trafik sigortası dahil. @digitaldelisi
  • Bu arabanın deposu çok bereketli 1 ay önce depoyu fullemiştim % 70i uzun yolda olmak üzere her seferinde 5 kişi minimum o da ki ( 7 bile olmustuk :)) 1300 km yol yaptım hala yol bilgisayarı 300km civarı kalan yakıt gösteriyo ortalama tüketim 4,3 litre , tüketilen motorin 55,2 lt klimada rampa cıkarken kapatıyorum genellikle acık
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitaldelisi

quote:

Teşekkürler dostum, şimdiden hayırlı olsun aracın İyi günlerde kullanmanı dilerim...

@novinovi

Dün sabah arabayı görmeye gittim!!! Bana geçen cuma araç en geç salı yada çarşamba Bursadan depodan gelecek dediler perşembe plakalar hallolur cuma akşam üzeri teslim alısınız dediler, Pazartesi sabah 09:30 da aradılar aracınız geldi buyrun gelin bakın dediler, Açıkçası bende şüphelendim (Acaba bana kelek bir arabamı kakalıyorlar diiye) Çünkü salı çarşamba dediler P.tesi sabah arabanız geldi dediler ? bende ancak dün gidebildim(16-07-2013 salı) aracı parka çekmişler sanırım gelirken yağmıur yağmış arabanın üstü çok olmasada toz çamur karışımındaydı,ön koltuklar naylonlu arka koltuklarda naylon yoktu, neyse olabilir dedim oraya fazla takılmadım,aracın içine oturdum zaten bir hafta evvel mayıs ayında alınan kırmızı renklisini bir iki saat kullanmıştım,yani genel bir bilgiye sahibim. Sonra görevli gelin bagajınada bakın dedi indim baktım bagajda 4. tane jant kapağı var bu ne dedim aracın jant kapakları dedi! ben o ana kadar araçta alışımlı jant var diye hayal ediyorum meğerse özel jant dedikleri alışımlı jant şeklinde üretilmiş ve kapakla tamamlanan jantlardan ama gerçekten yaındanda baksanız kapak olduğunu zor anlarsınız. Yalan yok aracın erken gelmesi jant hayal ederken kapaklı jant çıkması beni epey bir şüphelendirdi çok saçma oldu belkide ama içimde kalacağına soracağım dedim! dedimki usta bana kullanılmış araçmı vermeye çalışıyorsunuz? anahtarı kontağa taktı çevirdi aracın km'si 5.km gösteriyordu dediki ağbi böyle bir şey mümkünmü! bende dedimki ne olacak usta kilometre sıfırlamak çok zor bir işmi dedim güldü,dediki ya bu firmanın (ERMAT-İZMİR) prestijini ne yapacağız dedi? Adamlar milyar dolarlarla oynuyor böyle bir şeye tenezzül ederlermi sence dedi!! tabii bir şey diyemedim. Neyse rica minnet park sensörünü kabul ettirdim onuda takacaklar. Kısacası belki olumsuz yorumlardan belkide opel'e daha çok yatkın olduğumdanmıdır nedir kafamda çok gitgeller yaşıyorum, hoş gerçi yaşasam ne olacak parayı verdim artık ,umarım herşeyin iyisi ve hayırlısı olur, Teslim alır almaz buraya becerebilirsem fotolarını koyacağım.

• novinovi kullanıcısına yanıt
    merhaba,

aracınız 1.5 dci 90 hp stepway mi, 0.9 tce 90 hp stepway mi? İzmirdesiniz sanırım sizde?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: digitaldelisi

quote:

@novinovi

Dün sabah arabayı görmeye gittim!!! Bana geçen cuma araç en geç salı yada çarşamba Bursadan depodan gelecek dediler perşembe plakalar hallolur cuma akşam üzeri teslim alısınız dediler, Pazartesi sabah 09:30 da aradılar aracınız geldi buyrun gelin bakın dediler, Açıkçası bende şüphelendim (Acaba bana kelek bir arabamı kakalıyorlar diiye) Çünkü salı çarşamba dediler P.tesi sabah arabanız geldi dediler ? bende ancak dün gidebildim(16-07-2013 salı) aracı parka çekmişler sanırım gelirken yağmıur yağmış arabanın üstü çok olmasada toz çamur karışımındaydı,ön koltuklar naylonlu arka koltuklarda naylon yoktu, neyse olabilir dedim oraya fazla takılmadım,aracın içine oturdum zaten bir hafta evvel mayıs ayında alınan kırmızı renklisini bir iki saat kullanmıştım,yani genel bir bilgiye sahibim. Sonra görevli gelin bagajınada bakın dedi indim baktım bagajda 4. tane jant kapağı var bu ne dedim aracın jant kapakları dedi! ben o ana kadar araçta alışımlı jant var diye hayal ediyorum meğerse özel jant dedikleri alışımlı jant şeklinde üretilmiş ve kapakla tamamlanan jantlardan ama gerçekten yaındanda baksanız kapak olduğunu zor anlarsınız. Yalan yok aracın erken gelmesi jant hayal ederken kapaklı jant çıkması beni epey bir şüphelendirdi çok saçma oldu belkide ama içimde kalacağına soracağım dedim! dedimki usta bana kullanılmış araçmı vermeye çalışıyorsunuz? anahtarı kontağa taktı çevirdi aracın km'si 5.km gösteriyordu dediki ağbi böyle bir şey mümkünmü! bende dedimki ne olacak usta kilometre sıfırlamak çok zor bir işmi dedim güldü,dediki ya bu firmanın (ERMAT-İZMİR) prestijini ne yapacağız dedi? Adamlar milyar dolarlarla oynuyor böyle bir şeye tenezzül ederlermi sence dedi!! tabii bir şey diyemedim. Neyse rica minnet park sensörünü kabul ettirdim onuda takacaklar. Kısacası belki olumsuz yorumlardan belkide opel'e daha çok yatkın olduğumdanmıdır nedir kafamda çok gitgeller yaşıyorum, hoş gerçi yaşasam ne olacak parayı verdim artık ,umarım herşeyin iyisi ve hayırlısı olur, Teslim alır almaz buraya becerebilirsem fotolarını koyacağım.

Usta hayirli olsun. Bayi yikamaliydi araci sana ayip olmus ole. Ben aldigimda koltuklarda hic naylon yoktu yanibtakma kafani bense ilk sebin fibi suphe duydum ama ole bisey olmaz sanmiyrn

• quote:

Orijinalden alıntı: uguraci

merhaba,

aracınız 1.5 dci 90 hp stepway mi, 0.9 tce 90 hp stepway mi? İzmirdesiniz sanırım sizde?

aracım 1.5 dci 90 hp stepway, evet izmir konaktayım.
  • fsclup F kullanıcısına yanıt
    Sağ ol rahatlattın beni, bende sanmıyorum ama ne bileyim işte kuruntu yaptım galiba biraz,aslında elalem 1,2 ay sıra bekliyor bizim arabamız 5 günde geldi diye sevinmemeiz lazım ama, ne diyelim her şeyin hayırlısı Allahtan artık. @fsclup
  • quote:

Sağ ol rahatlattın beni, bende sanmıyorum ama ne bileyim işte kuruntu yaptım galiba biraz,aslında elalem 1,2 ay sıra bekliyor bizim arabamız 5 günde geldi diye sevinmemeiz lazım ama, ne diyelim her şeyin hayırlısı Allahtan artık. @fsclup

Estağfurullah hocam ne demek. Bayiiler yaniliyor bazen aracin geliş tarihni erken soylemek istemiyorlar daha uzun bir sure veriyor ki musteri gelip araba geldimi nerde kaldi diye skstrmasin.

• novinovi kullanıcısına yanıt
    araçla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz. hayırlı olsun. fotoğrafta paylaşabilirmisiniz?
  • uguraci kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim, Bu arada saat 16.30'da aradılar yarın saat 11:00'de gelip aracınızı teslim alabilirsiniz dediler, teslim alırken fotolarını çekerim, yarın akşam bu saatlerde buraya koyarım. @uguraci
  • aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
  • arkadaşlar yeni stepway arka kapılara kolon hoparlör takan varmı acaba araştrıdım hiçbiryerde rastlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.