Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizde aracı aldıktan sonra istanbuldan ankara ankaradanda trabzon yaptık ..istanbuldan ankaraya gelirken.baya sürat yaptım bir ara 180 i gördüm...araçta cam açıkken garip bir uğuldama geliyor yokuş çıkarken ...ankara trabzon arası 700 km yaptık ortalama 100km hız ile 29 litre mazot yaptık oda sanırım 125 lira yapıyor..şimdide iyi ilerde dahada düşer sanıyorum ..araç şu an 1300 km de.....müzik sistemi içinde ben daha yaptırmadım ama arkalara hoparlör şart ..öndeki hoparlorlerden çektirmeyin bağlantıyı, teyipte soldur diye bir ayar var, sesi arkaya öne gönderiyor, arkaya gönderdiğimde doğal olarak hiç ses çıkmıyor ,burdanda teyibin 4 çıkış olduğu anlaşılıyor...benim tecrübelerim bunlar aklıma geldikçe paylaşırım...tecrübelerimizi böyle birvirimizre aktarırsak iyi olur...saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 22 Temmuz 2013; 10:22:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHOOTERTURK

Arkadaşlar bizde aracı aldıktan sonra istanbuldan ankara ankaradanda trabzon yaptık ..istanbuldan ankaraya gelirken.baya sürat yaptım bir ara 180 i gördüm...araçta cam açıkken garip bir uğuldama geliyor yokuş çıkarken ...ankara trabzon arası 700 km yaptık ortalama 100km hız ile 29 litre mazot yaptık oda sanırım 125 lira yapıyor..şimdide iyi ilerde dahada düşer sanıyorum ..araç şu an 1300 km de.....müzik sistemi içinde ben daha yaptırmadım ama arkalara hoparlör şart ..öndeki hoparlorlerden çektirmeyin bağlantıyı, teyipte soldur diye bir ayar var, sesi arkaya öne gönderiyor, arkaya gönderdiğimde doğal olarak hiç ses çıkmıyor ,burdanda teyibin 4 çıkış olduğu anlaşılıyor...benim tecrübelerim bunlar aklıma geldikçe paylaşırım...tecrübelerimizi böyle birvirimizre aktarırsak iyi olur...saygılar.

Camlara film cektirdin mi camdan kapaninca cat diye ses geliyomu

• Filim yaptırmadım ..camdanda ses geliyomu dikkat etmedim..dikkatimi çekmediyse fazla bir ses çıkmıyor sanırım ..dener bakarım yada..

• fsclup F kullanıcısına yanıt
    Dostum,benim sağ ön camdan tam kapanmasına 3-4 santim kala çat diye bir ses geliyor? sence nedir bir bilgin varmı? @fsclup
  • Benim sag on cam kapantigi zaman cat ediyo aervis kriko bozuk dedi bir servise goster hocam

• merhabalar,

bugün bir bayiden stepne dahil 36200 fiyat aldım.bu yakınlarda alaln arkadaşlar fiyat sizce uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan2000

merhabalar,

bugün bir bayiden stepne dahil 36200 fiyat aldım.bu yakınlarda alaln arkadaşlar fiyat sizce uygun mu?

Cok guzel fiyat

• s.a arkadaşlar; uzun süredir forumu takip ediyorum yazmaya ancak fırsat oldu.

1 temmuz itibariyle 2013 1,5 dizel sandero stapway aldık (mavi renk) , aracı 20 gündür kullanıyorum 500 küsür kilometrede 2 defa servise gittim.

1. araç sağ ön camda kapandığında çııt sesi geliyordu krikosunda sorun varmış serviste değiştirdiler.
    2. araçta bir kaç gün önce hareket halindeyken yanık kokusu vardı, serviste egzoz borusunu komple çıkartıp çevresindeki izalasyon malzemelerini temizlemişler motoruda deneme amaçlı baya zorlamışlar ancak koku tekrardan oluşmamış. bakalım inşallah tekrardan sıkıntı çıkartmaz. benim aracımda başıma gelen olumsuzluklar bunlar.

bu arada sandero stapwayle ilgili genel konular forumda iki ayrı ana konu başlığı altında konuşuluyor bunu 1 e düşürsek araçla ilgili fikirlerimizi paylaşma açısından daha iyi olur diye düşünüyorum. mesela (Dacia "Sandero - Stepway" Fan Club - Ana Konu *103* ÜYE ) bu başlıklı konu daha ayrıntılı sanırım.

• Merhaba Arkdaşlar, stepway aracımla 5. viteste giderken 100-110 arası motorda titreme sesi oluşuyor. Ama sadece 100-110 arasında oluyor. Aracında bu şekilde bir durum olan var mı? En kısa zamanda servisle de görüşeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozturk16

Arkadaslar bazı arkadaslar koru korune yorum yapıyorlar arastırmadan yorum yapılmaması gerekiyor. Oncelikle ben mart ayında stepway aldım 0.9 benzinli yokus kalkıs sistemi var yokusta frenden ayagınızı cektıgınızde 4 sn kadar tutuyor dizelde varmı onu bılmıyorum . Hoparlor olayına gelınce onlerden aldırmayın cunku teybın arkasında cıkıslar var ben yaptım ordan bılıyorum teybın onundeki plastigi sokun kenarlarından cekınce cıkıyo zaten vida yok sonra teybın 4 tane vidası var onları sokun teyb cıkcak arkasnda ıkı tane hoparlor cıkısı var yanında da 4 tane pim var ıkı pim bir hoparlor olcak sekılde baglantı yapabılırsınız zaten teybın menusunden de ayarı var ordan arka sag sol olayını bulup ona gore tesısat cekılebılır . Yaptıgım ıcın net olarak soyluyorum . Ikıncısı yol bılgısayarı olayı o da servis acıyor hı acmayan servisler varsada sanayıde reno servislerinde bılgısayar olabılıyor acıyorlar. el freninin altındaki plastik parca 2011 loganlarda falan var aynısını cıkarıp takınca o parcada olmus oluyor . cam acma kapama dugmelerını kapılara alcam ama yer yok dersenız yeni symbolle butun parcalar aynı onun kapı ıc dosemesındekı plastık parcasını alıp stepwaydeki yerine takabılırsınız arabada tum ozellıkler var cruise controle kadar ama direksiyon degismesi gerekir . Onuda yaptıgımda bılgılendırırm . İnsallah aklınızdaki bazı soruların cevabını verebılmısımdır.

dostum hoparlör yaptırdım kablo falan maliyeti kaçı buldu bilgilendirisen sevinirim

• ysevinc41 Y kullanıcısına yanıt
    Dostum bende aynı aracı alalı 5. gün oldu ve her iki olay bendede oldu,yarın servise gideceğim inşallah. Aracı teslim aldım yarım saat sonra o yanık kokusu bendede oldu, ertesi gün 180 km yaptım bir daha duymadım, ama sağ ön cam kapanmasına 3-4 santim kala çık diye bir ses çıkarıyor, yani bu 2013 modellerin rahatsızlıkları aynı sanırım. @ysevinc41
  • umudunsesi U kullanıcısına yanıt
    evet aynı sorun bendede oluyor, dikkat ediyorumda bu 2013 lerin hepsi aynı arızaları yapıyor ne aptal bir iştir bu böyle anlamadım.:((( @umudunsesi
  • Biz servislerle uğraşmayalım diye sıfır araç alıyoruz ama galiba bu gidişle çok gidip geleceğiz. novinovi kardeşim peki sen görüştün mü servisle bu titreme hususuyla ilgili ben yarın için randevu aldım. Doğruluk payı var mı bilmiyorum ama bir arkadaşım 2013 stepwaylerde kronik şanzıman arızaları olduğunu söylemişti. Bakalım servis ne diyecek. Forumlarda Dacia'yı eleştiren arkadaşları abartılı buluyordum. Ama şuan aracı aldığım için pişman gibiyim.
  • umudunsesi U kullanıcısına yanıt
    Valla daha randevu almadım birazdan alacağım, ama ne olursa olsun sıfır araçta daha ilk günden bunlar olmamalı, pişman gibiyim demişsin sen üç beş zararına elden çıkarabilirsin ben onuda yapamam en az 5.yıl satamama gibi bir olayımda var,dur bakalım hayırlısı ALLAH tan bir gidp geleyimde ne ler olacak göreceğiz,umarım her şey düzene girer. @umudunsesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Dostum bende aynı aracı alalı 5. gün oldu ve her iki olay bendede oldu,yarın servise gideceğim inşallah. Aracı teslim aldım yarım saat sonra o yanık kokusu bendede oldu, ertesi gün 180 km yaptım bir daha duymadım, ama sağ ön cam kapanmasına 3-4 santim kala çık diye bir ses çıkarıyor, yani bu 2013 modellerin rahatsızlıkları aynı sanırım. @ysevinc41

dostum aynı sorunlar bendede var demişsin servise gittinmi peki son durumu nasıl aracın koku ve ses oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasel

quote:

Orijinalden alıntı: mozturk16

Arkadaslar bazı arkadaslar koru korune yorum yapıyorlar arastırmadan yorum yapılmaması gerekiyor. Oncelikle ben mart ayında stepway aldım 0.9 benzinli yokus kalkıs sistemi var yokusta frenden ayagınızı cektıgınızde 4 sn kadar tutuyor dizelde varmı onu bılmıyorum . Hoparlor olayına gelınce onlerden aldırmayın cunku teybın arkasında cıkıslar var ben yaptım ordan bılıyorum teybın onundeki plastigi sokun kenarlarından cekınce cıkıyo zaten vida yok sonra teybın 4 tane vidası var onları sokun teyb cıkcak arkasnda ıkı tane hoparlor cıkısı var yanında da 4 tane pim var ıkı pim bir hoparlor olcak sekılde baglantı yapabılırsınız zaten teybın menusunden de ayarı var ordan arka sag sol olayını bulup ona gore tesısat cekılebılır . Yaptıgım ıcın net olarak soyluyorum . Ikıncısı yol bılgısayarı olayı o da servis acıyor hı acmayan servisler varsada sanayıde reno servislerinde bılgısayar olabılıyor acıyorlar. el freninin altındaki plastik parca 2011 loganlarda falan var aynısını cıkarıp takınca o parcada olmus oluyor . cam acma kapama dugmelerını kapılara alcam ama yer yok dersenız yeni symbolle butun parcalar aynı onun kapı ıc dosemesındekı plastık parcasını alıp stepwaydeki yerine takabılırsınız arabada tum ozellıkler var cruise controle kadar ama direksiyon degismesi gerekir . Onuda yaptıgımda bılgılendırırm . İnsallah aklınızdaki bazı soruların cevabını verebılmısımdır.

dostum hoparlör yaptırdım kablo falan maliyeti kaçı buldu bilgilendirisen sevinirim

Ben kendim yaptım dostum teybı soktukten sonra malıyet gerektırecek hıcbısey yok sadece ıkı kapı icin fazlasıyla 5-6 m. kablo yani teybin arkasındaki pimlerede kabloları silikon yardımıyla tutturdum.Hatta fotograflarınıda ekleyebilirim .

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***
     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***

• Titreme ve yol bilgisayarı ile ilgili:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=78423550

Bende ön camları kapatırken ses vs yok. Onu da kontrol ettim bu sabah.
  • mozturk16 M kullanıcısına yanıt
    arkadaş sağol hep bu konuyu merak ettim. teyp sökme konusunda teşekkürler, arka kapı palstiğini sökebildinizmi zormu birde bundan basederseniz bir çok kişi aydınlanıcak sayenizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbo -- 25 Temmuz 2013; 1:13:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imbo

arkadaş sağol hep bu konuyu merak ettim. teyp sökme konusunda teşekkürler, arka kapı palstiğini sökebildinizmi zormu birde bundan basederseniz bir çok kişi aydınlanıcak sayenizde.

Yok arka kapı plastıgını sokmedim ewdeki 5+1 in iki kısa hoparlorunu arka camın oraya koydum ben sımdılık hoparlor aldıgımda kapıya montajınıda yapacagım ama arastırdıgım kadarıyla ve sordugum bazı oto modifiyecileri hıcbır zorlugunun olmadıgını soyledıler ikitane vida varmıs onları sokup plastıgı cekıyormussun ki baskada bi yontemi olamaz zaten.
  • ysevinc41 Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim,bir saat evvel aracı servise bıraktım,akşam saat 17:00 verecekler camın krikosu değişecek, yanık kokusu olayıda yanımda bakıp gösterdiler egzozun her iki yan taraflarında izalasyon yapmışlar ezsoz ısınınca o izalasyonlardan çıkarıyormuş,ama bende o koku bir beş dakika sürdü ilk aldığım gün on dan sonra bir daha olmadı.
    Ayrıca şikayet olarak 90-110 arası motordan uğultu sesi geliyor, camlardan aşırı rüzgar sesi geliyor birde dün arabayı yıkadım bir saat sonra geri geri yanaşıyorum park sensörü sinyal vermez oldu? park sensörünüde servis e taktırmıştım, bunları beyan ettim bakalım ne olacak. Akşam 5.te alıcağım yetiştiririlerse neler yapıldığını tefauratlı yazarım. @ysevinc41
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.