Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.784
Cevap
45
Favori
267.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metamorphoses

quote:

Orijinalden alıntı: Ynsbrc

Arkadaşlar bu Araç turkiyeye ne zaman gelecek ve oyak indirimi ne kadar olur bilgisi olan varmı acaba

Makyajlı kasayı soruyorsanız Mart gibi geleceğini öğrendim.

Mart gibi geleceğini hangi bayi söylediyse burdan paylaşırmisiniz.
    Arac şuan bayilerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

quote:

Arkadaşlar bu Araç turkiyeye ne zaman gelecek ve oyak indirimi ne kadar olur bilgisi olan varmı acaba

Arac şuan bayilerde.

Aracımı aldığım İzmir Nazar otomotiv verdi bu bilgiyi. Konuştuğum tüm bayiler Ocak'tan Mart'a doğru değişen tarihler vermişlerdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

quote:

Arac şuan bayilerde.

Aracımı aldığım İzmir Nazar otomotiv verdi bu bilgiyi. Konuştuğum tüm bayiler Ocak'tan Mart'a doğru değişen tarihler vermişlerdi.

Araç bayilere geldi.
    İstanbul renault asf de ellerinde 0.9 tce otomatik kırmızı var.opsiyonsuz 50.250 tl fiyat aldım.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Valla alacaklara hayırlısı olsun diyorum. Bence bir an önce alsınlar. Yeni yılda zamlanacak deniyor. Bayiler ellerindeki araçları satmak için gelmedi gelmeyecek diye oyalayıp durdular.
  • Merhaba Sandero stepway aracima kolçak taktırmak istiyorum(2013 model). Yakın zamanda taktıran oldu mu? Kartal Asf 450 TL fiyat çekti. Tuzla-Kartal arası bildiğiniz bir yer var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Dacia Sandero Stepway Marmara grubu olarak Kapalı özellikleri Açtırdık.

Videomuz:
    Sandero Stepway Türkiyeyoutube
    Dacia Sandero Stepway Kapalı Özelliklerin Açılımı
    https://www.youtube.com/watch?v=S3cuoKFrku8

Facebook Grubumuz:https://www.facebook.com/groups/558575291004710/

• 2017 yeni kasa için fiyat alan var mı? Benzin dizel?
  • ÖzTürk23 kullanıcısına yanıt
     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***
  • herkese iyi günler arkadaşlar size sorum bu araçalra 30 50 bin lira para veriyorsunuz yazık günah soyuluyorsunuz o fiyatlara daha sağlam ve üst düzey konforlu güvenlikli araçlar alın insan üzülüyor bu araçlarda 2 tane veya bir tane hava yastığı var ve fiyatı 50 bin inanın düşününce kandırıldığını hissediyor insan sizin gibi 2 yıl önce sandero alcaktım sıfır bayide inceledim inanın arabadn soğudum vaz geçtim direk gittim o paraya 2010 model jetta aldım iyikide almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

herkese iyi günler arkadaşlar size sorum bu araçalra 30 50 bin lira para veriyorsunuz yazık günah soyuluyorsunuz o fiyatlara daha sağlam ve üst düzey konforlu güvenlikli araçlar alın insan üzülüyor bu araçlarda 2 tane veya bir tane hava yastığı var ve fiyatı 50 bin inanın düşününce kandırıldığını hissediyor insan sizin gibi 2 yıl önce sandero alcaktım sıfır bayide inceledim inanın arabadn soğudum vaz geçtim direk gittim o paraya 2010 model jetta aldım iyikide almışım

2 yılda çok şey değişti stepway de..

• dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    ne değiştiki tipi mi sadece
  • veilben kullanıcısına yanıt
    senin aklın yine daçyada kalmış

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    yok hocam ne kalcak dacya deyince yüze felan almıyorlar lüks mekanlarda herkeste bir dacya mı pah sezisi var
  • quote:

yok hocam ne kalcak dacya deyince yüze felan almıyorlar lüks mekanlarda herkeste bir dacya mı pah sezisi var

ne güzel işte kimsenin gözü kalmaz nazar boncuğu gibi,hırsızı uğursuzu yanaşmaz

• quote:

nere gittinde almadılar concon :) bende en eski kasası vardı daha 2 gün önce sattım şimdiye kadar daha giremediğim mekan olmadı, o senin ezik önyargılarından kaynaklı bi durum olabilir reelde yok öyle bi dünya..
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    o konuda haklısın hocam fark edilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukbulut

quote:

nere gittinde almadılar concon :) bende en eski kasası vardı daha 2 gün önce sattım şimdiye kadar daha giremediğim mekan olmadı, o senin ezik önyargılarından kaynaklı bi durum olabilir reelde yok öyle bi dünya..

yok abi ya kızlar felan dacya mı diye bakıyor

• Dacia Sandero Stepway 2017 Kasa Tanıtım Videosu :
    Sandero Stepway Türkiyeyoutube
    Dacia Sandero Stepway 2017 Kasa Tanıtım Videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=2DupV2atUYM&feature=youtu.be

• neden bilmiyorum ama yeni direksiyon cok guzel gorunuyor.
  • Merhaba arkadaşlar.. Yeni donanım Stepway aldım ama ancak ocak ayı 5-10 gibi teslim ediyorlar. Araç iç mekan olarak çok şık olmuş.. Zaten güzel araçtı. Direksiyonu gerçekten çok hoş.. Eksiklkler giderilmiş. Dizel manuel Stepway ( 53,500 ) + Seramik koruma + cam filmi + kapı alt koruma plastikleri olmak üzere 55.100 TL tuttu. Dizel olması, iç hacminin geniş olması , yerden yuksekliği, sınıfına göre geniş bagajı, yenilenen donanımları ve yakışıklı görünümü sonucunda bu araç su an sınıfında tek konumda..Araştırdım ama bu özelliklerde başka araç bu fiyatlara yok.. Ikınci elide çok kuvvetli.. 2011 benzinli stepwayimi bir günde sattım ve şaşırtıcı biçimde bu soguklarda arabasız kaldım... Yenisinden memnun kalacağıma eminim.. Çünkü ne aldıgımı biliyorum hiç değilse... Herkesin gönlüne göre olsun....
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.